Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 10 από 29
Σελίδα 10 από 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
KILLER01 έγραψε:Σου απανταω πολυ απλα για τα ΚΟΚΚΙΝΑ που εχω σημειωσει....Δεν θα απαντησεις για περι HARD ΑΛΛΑ μονο για αυτη μιλας, η ελληνικες clan δεν τροφοδοτισαν την HARD γτ στην HARD1 ΔΕΝ εμπαιναν ελληνες το γτ το ειπα, στην ΠΑΛΙΑ HARD2 του glory-persea-dolofonou επισης υπηρχε μεταξυ σας ενα ΔΕΝ ΚΑΝΩ RECRUIT ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ CLAN και για αυτο ποτε δεν επαιρναν παιχτες απο αλλες ελληνικες clan ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ....ΤΟ ιδιο γινοναν με εμενα το ιδιο γινετε και με τον TRACIAN Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΝ ΣΤΗΝ HARDX ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΗΕΑΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΚΡΑΖΕ ΤΗΝ HARDX για recruit ΑΠΟ ΤΗΝ HEAT ......Ακομα το τι εκαναν οι HARD CLANS τον χαρτι ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΚΑΝ.....HARD1 3 ΚΑΛΥΤΕΡΗ CLAN ΓΙΑ 1.5 ΧΡΟΝΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ , HARD2 του glory μεσα στις πρωτες 50, περνοντας την ιταλια μονοι τους, σε οποια ξενη clan και να πας ξερουν την HARD και πως αγωνιζοταν στον χαρτη.....Οσο το για διαφοροι κομητες ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .......Ποσες φορες εχω στειλει και εχω προτείνει σε παιδια απο την νεα διοικηση να ερθουν να συνεργαστουν μαζι σας και τους λεγατε οχι και μετα ηθελες να σε αφισουν να περασεις σε περιοχες χωρις μαχη????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ δεν θα μιλησω καν γτ πολυ απλα δεν υπηρχατε στα clan war γτ πολυ απλα εισασταν ΑΠΛΑ παρεες και μπαινατε μια φορα καθε χρονο, ΟΤΑΝ Η HARD1 , 2 , S ΗΤΑΝ στην ευρωπη διαφοροι παιχτες σας ερχοντουσαν να μπουν γτ ειχαν βαρεθει να καθονται χωρις clan war σε αλλες ελληνικες clan, σε αυτο φιλε δεν εφταιγε η HARD αλλα εσεις που δεν μπορουσατε να κρατησετε τους παιχτες σας ......Το ελληνικο στοιχειο οταν υπηρχε και ηταν ενωμενο επαιζε στην ευρωπη ετσι ειχαμε συνηθισει το ελληνικο στοιχειο και ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ......ΕΓΩ που ειμαι πιστιρικα και ΧΑΖΟΣ, αλλα βλεπω φιλε ταραμα οπου σταθεις και οπου βρεθεις δηλητηριο πετας για την HARD και την ιστορια της που οπως λες δεν την ξερεις ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ για recruit και τρυπες στο νερο......Για αυτο προσεχετε τη γραφετε γτ βλεπουν ατομα σαν εμενα που το game το παιζουν απο το 2010 οταν επαιζαν μονο 10.000 ατομα στο close beta με αποτελεσμα να μην σας ξερω αλλα να ξερω την ιστορια των ελληνικων clan στους χαρτες ΑΠΕΞΩ.....Δεν σνοβαρω την αφρικη γτ περσυ φιλε ταραμα απο ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ που αρχησαμε να παιζουμε στην αφρικη μαζι ειμασταν ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ-ΑΦΡΙΚΗ.........Φιλε tarama πιο πανω ειπα γτ να υπηρχε καποιος να μαζεψει τους ενεργος καλος παιχτες ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ HARD ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.....ΤΙ ΦΟΒΑΣΕ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΞΩ???? ΣΤΑ ΑΡ*** ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙΣ ΓΤ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ...ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΛΑ ΛΑΘΟΙtaramas έγραψε:
Δεν θα απαντήσω στα περί "HARD" γιατι επαναλαμβάνω δεν τα ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν στην τελική, βλέπω όμως οτι υπάρχει μια νοοτροπία που ειναι λάθος και γίνομαι πιο σαφής, εκτος απο την HARD υπήρχαν και άλλες Ελληνικές ομάδες με επιτυχίες (μικρότερες μπορεί ασήμαντες όμως όχι) άλλωστε αυτές οι ομάδες τροφοδότησαν τις HARD.... για αρκετό διάστημα και εδώ ακριβώς είναι το κρίσιμο σημείο, πάνω που κάποιες ομάδες ανέβαιναν στερήθηκαν τους σε εισαγωγικά "καλούς παίχτες" για να ενισχυθούν οι διάφορες HARD που τελικά τι έκαναν? μια τρύπα στο νερό οπως αποδείχθηκε, πέρα απο την προσωπική ματαιοδοξία κάποιων τίποτα άλλο δεν φάνηκε στον ορίζοντα και το χειρότερο απο όλα είναι το εξής : κάποτε ήταν επιθυμία πολλών παιχτών να πάνε στην HARD, απο ενα σημείο και μετά έγινε ανέκδοτο που ολοι το λέγαμε για να γελάσουμε και μαζί με αυτό γελάγαμε και με τους κατα καιρόν απίθανους κομήτες που εμφανίζονταν με σχέδια του τύπου (να αγκαλιάσουμε ολες τις Ελληνικές ομάδες για να ανέβει το Ελληνικό στοιχείο) σε ελεύθερη μετάφραση (να γαμήσουμε ολες τις Ελληνικές ομάδες μπάς και ξαναφτιάξουμε την HARD οπως την θέλουμε για να κάνουμε το κομμάτι μας)
Το Ελληνικό καλό στοιχείο δεν πέταξε για άλλα παιχνίδια φιλε μου, ειναι εδώ και υπάρχει, απλά βαρέθηκε να ακούει τους απανταχού σωτήρες με τα κούφια λόγια και την σημαία που γράφει πάνω "ματαιοδοξία ή θάνατος".
Το είπα ξανα και θα το ματαξαναπώ που λένε, οποιος νομίζει οτι εχει τα μπαλάκια ας πείσει το "καλό στοιχείο" να τον ακολουθήσει, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό, εμένα προσωπικά σίγουρα δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν ειμαι πορτοκαλοκίτρινος και εκεί θα παραμείνω.
*************************************************************************************** ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ........Ελπιζω τα βρεθει μια λυση και καποια στιγμη και σταματισετε να γραφετε οτι να'ναι.......ΕΔΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΣΚΑ.........ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σοβαρά παρά την επίθεση που κάνεις για την οποία δεν βρίσκω τον λόγο, μάλλον μιλάμε για διαφορετικό χρόνο δεν εξηγείται διαφορετικά, πρώτον δεν ειπα πουθενά τίποτα για την HARD, αν μου το βρείς δείξτο μου να το δώ μήπως εγραψα το HARD κατά λάθος, εγώ μιλάω για την HARD2 και συγκεκριμένα απο τον Μάρτιο του 2013 και μετά, ολα αυτά που γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας για την συγκεκριμένη περίοδο, αν μετά απο την διευκρίνησή μου αυτή εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι αυτά που γράφεις τότε είμαι διαθέσιμος να σου απαντήσω ενα ενα και με λεπτομέρειες.
Τώρα οσο για τα "λάθη" που λές πάλι θα διευκρινίσω οτι θέλω πολύ να μου πείς τι λάθη έκανα εγώ απο τον Μάρτιο 2013 μέχρι σήμερα, πρίν απο αυτό το διάστημα δεν μπορώ να πώ πολλά και οτι και να πώ θα είναι οτι άκουσα απο άλλους και θα περιέχει την πιθανότητα λάθους, βλέπω οτι αναφέρεσαι σε περίοδο που εγώ ημουν ενας παίχτης και ουτε πρόσβαση είχα ούτε συμμετείχα σε καμμία απόφαση.
Οσο για την υποτιθέμενη "επιθυμία μου" να μπώ στην HARD δεν την είχα ποτέ για άλλους λόγους άσχετους, εγώ ήμουνα στην GR_AF απο οπου ξεκίνησαν και πολλοί που τότε και τώρα βρίσκονται στην HARD2 - HARDX κλπ κλπ και έφυγα τελευταίος οταν ήδη είχαν φύγει ολοι αυτοί οι κύριοι.
Οσο για την φράση "ειπα γτ να υπηρχε καποιος να μαζεψει τους ενεργος καλος παιχτες ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ HARD ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.....ΤΙ ΦΟΒΑΣΕ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΞΩ???? "
δεν αναφερόμουν σε σένα και νομίζω το έκανα σαφές.
Τέλος θα σου πώ οτι μέσα στο παιχνίδι αυτό ειχα την ευκαιρία να γνωρίσω και ανθρώπους απο τις HARD που τους σέβομαι πρώτα σαν πρόσωπα και μετά σαν παίχτες και τους τιμώ, ομως υπάρχουν και άτομα που δεν μπορώ να τα σεβαστώ ρε φίλε τι να κάνουμε δεν γίνεται, μακριά και αγαπημένα ειναι το καλύτερο αλλά βλέπεις δεν σταματάνε να προκαλούν.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
ΟΠΑ Καταρχας δεν ειναι επιθεση ΕΙΝΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.......Ειπες οτι λες για HARD2 το θεμα ειναι οτι απο το σχολιο που εβαλες επανω ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ αλλο καταλαβαν και δεν ανεφερα επιθυμια δικα σου για να μπεις στην HARD ΕΓΡΑΨΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΟΝΑΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΤΑ CLAN WAR-ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η HARD ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ THRACIAN- ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ......Και ξαναλεω ετσι οπως το εγραψες φαινεται οτι μιλας για ΟΛΕΣ ΤΙΣ HARD που τραβουσαν παιχτες γτ δεν ηταν μονο η hard1 ξαναδες το , το ανεβαζω εδω
από taramas Χθες στις 2:00 am
Δεν θα απαντήσω στα περί "HARD" γιατι επαναλαμβάνω δεν τα ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν στην τελική, βλέπω όμως οτι υπάρχει μια νοοτροπία που ειναι λάθος και γίνομαι πιο σαφής, εκτος απο την HARD υπήρχαν και άλλες Ελληνικές ομάδες με επιτυχίες (μικρότερες μπορεί ασήμαντες όμως όχι) άλλωστε αυτές οι ομάδες τροφοδότησαν τις HARD.... για αρκετό διάστημα και εδώ ακριβώς είναι το κρίσιμο σημείο, πάνω που κάποιες ομάδες ανέβαιναν στερήθηκαν τους σε εισαγωγικά "καλούς παίχτες" για να ενισχυθούν οι διάφορες HARD που τελικά τι έκαναν? μια τρύπα στο νερό οπως αποδείχθηκε, πέρα απο την προσωπική ματαιοδοξία κάποιων τίποτα άλλο δεν φάνηκε στον ορίζοντα και το χειρότερο απο όλα είναι το εξής : κάποτε ήταν επιθυμία πολλών παιχτών να πάνε στην HARD, απο ενα σημείο και μετά έγινε ανέκδοτο που ολοι το λέγαμε για να γελάσουμε και μαζί με αυτό γελάγαμε και με τους κατα καιρόν απίθανους κομήτες που εμφανίζονταν με σχέδια του τύπου (να αγκαλιάσουμε ολες τις Ελληνικές ομάδες για να ανέβει το Ελληνικό στοιχείο) σε ελεύθερη μετάφραση (να γαμήσουμε ολες τις Ελληνικές ομάδες μπάς και ξαναφτιάξουμε την HARD οπως την θέλουμε για να κάνουμε το κομμάτι μας)
Το Ελληνικό καλό στοιχείο δεν πέταξε για άλλα παιχνίδια φιλε μου, ειναι εδώ και υπάρχει, απλά βαρέθηκε να ακούει τους απανταχού σωτήρες με τα κούφια λόγια και την σημαία που γράφει πάνω "ματαιοδοξία ή θάνατος".
Το είπα ξανα και θα το ματαξαναπώ που λένε, οποιος νομίζει οτι εχει τα μπαλάκια ας πείσει το "καλό στοιχείο" να τον ακολουθήσει, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό, εμένα προσωπικά σίγουρα δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν ειμαι πορτοκαλοκίτρινος και εκεί θα παραμείνω.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ HARD ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ HARD ΜΕΣΑ..........Ελπιζω να σε εκανα να καταλαβεις , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ουτε να διαλύσω ελληνικες clans θελω ουτε να προσβαλω το τι εχουν κανει στην αφρικη ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ γιατι ξερω την ποση προσπαθεια θελει (τυραννια το λεω εγω) για να μπεις με ατομα που αρχισαν χτες το παιχνιδι......αν δεν καταλαβες απλα διαβασε το προηγούμενο σχολιο με τα κοκκινα
από taramas Χθες στις 2:00 am
KILLER01 έγραψε:Το παραπονο μου ηταν παντα οτι δεν ξαναφτιαχτηκε μια ομαδα με τους καλυτερους παιχτες μεσα (και ας μην ημουν μεσα ας ειχα το replay και μια χαρα θα ειμουν) ητε με βαση τα στατιστικα ητε με βαση οτι αλλο θελετε.....ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΤ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....Καλη συνεχεια
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ HARD ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ HARD ΜΕΣΑ..........Ελπιζω να σε εκανα να καταλαβεις , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ουτε να διαλύσω ελληνικες clans θελω ουτε να προσβαλω το τι εχουν κανει στην αφρικη ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ γιατι ξερω την ποση προσπαθεια θελει (τυραννια το λεω εγω) για να μπεις με ατομα που αρχισαν χτες το παιχνιδι......αν δεν καταλαβες απλα διαβασε το προηγούμενο σχολιο με τα κοκκινα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την KILLER01 στις Δευ Ιαν 20, 2014 3:39 pm, 2 φορές συνολικά
KILLER01- Αριθμός μηνυμάτων : 30
dolofonos έγραψε:Είχα μείνει χωρίς ιντερνέτ για κάνα 2 βδομάδες μπήκα να δω τι παίζει και πλέον λέω δεν υπάρχει. Άντε τώρα να είμαι εγώ παίκτης Ελληνικής κλαν και να διαβάζω το τι γράφετε εδώ μέσα. Άσχετα με το τι προσωπικά έχει ο καθένας με κάποιον εκπροσωπείτε και τις ομάδες σας(μας) εδώ μέσα. Επίσης ρίχτε και μια ματιά στον τίτλο του θέματος. Τελικά βλέπετε ότι λόγο προσωπικών θεμάτων δεν υπάρχει σχεδόν πρόοδος για τις ομάδες.
Οταν υπάρχουν άτομα που δεν σταματάνε να λένε διάφορα για ολόκληρες ομάδες δεν είναι προσωπικό το θέμα και δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο, άλλο αυτό που θα θέλαμε να συμβαίνει και άλλη η πραγματικότητα, εδώ και λίγο καιρό εχω υιοθετήσει την ηχογράφηση των συνομιλιών που κάνω με κάποιους γιατί εχω βαρεθεί να συναντω ανθρώπους που άλλα λένε σε μένα και άλλα ισχυρίζονται οτι είπαν, αυτο το σήριαλ του κάθε φορά να πρέπει να απολογηθώ για οποια μαλακία ισχυρίζεται ο καθένας πρέπει να σταματήσει, λυπάμαι φίλε αλλά μπορεί ο καθένας να ισχυριστεί οτιδήποτε για μένα, λάθη, διαφορετικές απόψεις, αλλά ενα είναι δεδομένο, κάνω πάντα ακριβώς αυτό που λέω ακόμα κι αν είναι λάθος και αυτή μου η συμπεριφορά είναι ίδια προς όλους και δεν αλλάζει.
KILLER01 έγραψε:ΟΠΑ Καταρχας δεν ειναι επιθεση ΕΙΝΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.......Ειπες οτι λες για HARD2 το θεμα ειναι οτι απο το σχολιο που εβαλες επανω ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ αλλο καταλαβαν και δεν ανεφερα επιθυμια δικα σου για να μπεις στην HARD ΕΓΡΑΨΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΟΝΑΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΤΑ CLAN WAR-ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η HARD ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ THRACIAN- ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ......Και ξαναλεω ετσι οπως το εγραψες φαινεται οτι μιλας για ΟΛΕΣ ΤΙΣ HARD που τραβουσαν παιχτες γτ δεν ηταν μονο η hard1 ξαναδες το , το ανεβαζω εδω
από taramas Χθες στις 2:00 amKILLER01 έγραψε:Το παραπονο μου ηταν παντα οτι δεν ξαναφτιαχτηκε μια ομαδα με τους καλυτερους παιχτες μεσα (και ας μην ημουν μεσα ας ειχα το replay και μια χαρα θα ειμουν) ητε με βαση τα στατιστικα ητε με βαση οτι αλλο θελετε.....ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΤ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....Καλη συνεχεια
Ωπα εχεις δίκιο στην συγκεκριμένη φράση που λέω "να γαμήσουμε ολες τις ............." διορθώνω ηθελα να γράψω HARD2, τα υπόλοιπα ισχύουν οπως είναι.
Και διευκρινίζω ακόμη οτι αυτό το σχόλιο ισχύει για κάποια άτομα και δεν εχει να κάνει με ολη την ομάδα προφανώς, για να μην υπάρξει παρεξήγηση.
Να σου πώ ομως κάτι φίλε KILLER01, σου ανέφερα μια συγκεκριμένη περίοδο και μια απορία ολων μας στην ομάδα μου για την συμπεριφορά της HARD2, πιθανόν δεν γνωρίζεις αλλά θα σου πρότεινα να το ψάξεις, ισως τοτε να αλλάξεις άποψη για κάποια πράγματα.
dolofonos έγραψε:... Άντε τώρα να είμαι εγώ παίκτης Ελληνικής κλαν και να διαβάζω το τι γράφετε εδώ μέσα...
... και τί θα έκανες δηλαδή θοδωρή ??? το παιδομάζωμα έχει γίνει από τη "βρεφική" ηλικία ... σε έχουν βάλει σε μια ομάδα, σε έχουν περιβάλλει με αγάπη και σε έχουν διδάξει όσα πρέπει να ξέρεις για τη φιλία, την ομαδικότητα και τη "χαρά" του παιχνιδιού ... φυσικά αν προκύψει και κανένας τσακωμός την κάνουμε παραδίπλα, δε κοστίζει πολλά 2,5Κ χρυσό και έχεις και εσύ τη δική σου clan ... έχω την εντύπωση πως η WG από τους έλληνες βγάζει πιο πολύ χρήμα από τη δημιουργία clan παρά από τα premium acc. ...
... για λύστε μου και μια απορία όλοι εσείς που τόσο υπερασπίζεστε τις clan σας ... έχουμε 3 HEAT, 3 HELAS , 2 GREEK και ένα σωρό άλλες clan (μη γράφω το πιάσατε το νόημα) ... γιατί δεν έχουμε ΜΙΑ όχι δύο αλλά ΜΙΑ ελληνική clan που να είναι ΣΕΒΑΣΤΗ στην κοινότητα του WoT ??? ... όχι ο φόβος και ο τρόμος με περιοχές και μλκιες αλλά να σε ξέρουν ρε παιδί μου και να σε εκτιμούν ...
... έχουν αρχίσει να λένε πως έχει ανέβει το επίπεδο της αφρικής και οι clan που συμμετέχουν είναι ισχυρές και είναι δύσκολο να μπεις και άλλα τέτοια ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ CLAN ... έχουν απλά εξελιχθεί ... είναι φυσική εξέλιξη, όσο παίζεις όσο συμμετέχεις βελτιώνεσαι ... οι άλλες clan λοιπόν εξελίσσονται ενώ οι δικές μας όχι ... είναι λογικό επακόλουθο να μας φαντάζει επιτυχία το landing στην αφρική ...
... πριν ένα μήνα πάνω κάτω είχα πετύχει με το platoon μου έναν έλληνα παίκτη χωρίς clan με μέτρια στατιστικά (για τα ελληνικά δεδομένα αρκετά καλά στατιστικά) ... τον θυμάμαι γιατί τον σχολιάζαμε καθώς το nickname ήταν αστείο και χαρακτηριστικό ... τον ξαναπετύχαμε προχθές και ήταν μέλος γνωστής ελληνικής clan ... η πτώση στα stats του ήταν σημαντική ... σε ένα ομαδικό παιχνίδι δυστυχώς ή ευτυχώς είσαι τόσο καλός όσο η ομάδα σου ή για να το πούμε και λαϊκά όποιος κοιμηθεί με γκαβό την άλλη μέρα αλοιθωρίζει ...
... δεν έχω γράψει και μια καλή κουβέντα για την προσπάθεια της greek ρε παιδί μου ... πιο πολύ γιατί το θεώρησα αυτονόητο (κάτι που ίσως δεν ισχύει) ... μακάρι να πιάσει η προσπάθεια της και να συνενώσει ελληνικές clan σε μια κοινότητα, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ... δυστυχώς όμως δεν το πιστεύω ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Έλα μια βόλτα στην GREEK να ρωτήσεις πως νοιώθουν οι παίκτες όταν παίρνουν gold και είμαστε για πλάκα μέσα στον χαρτη!Τώρα χτυπάμε Ευρώπη για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας.Παρατηρήσαμε ότι δεν δίνει απίστευτα περισσότερο χρυσό πάντως.Θα επικεντρωθώ σε 2-3 πραγματάκια...
Η παλιά GREEK μόνη της ήταν μια ελληνική clan που έμοιαζε με τις περισσότερες ελληνικές.Γιατί???
Α)Δεν υπήρχε ένα πλάνο... ένα σχέδιο που να είναι ξεκάθαρο και να συμφωνούν όλοι οι παίκτες. Απαραίτη προυπόθεση για να μην υπαρχουν άσχημες καταστάσεις είναι να ξέρει ο κάθε παίκτης που βρίσκεται και τι ζητάει η ομάδα από αυτον.Βάλαμε λοιπόν τις βάσεις με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ μας
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ CLAN
Η clan λειτουργεί με 2 βασικούς στόχους :
A. Την δημιουργία μιας καλής παρέας παικτών που θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν.
Β.Τις νίκες που θα φέρουν χρυσό στους παίκτες.
Για την επίτευξη των στόχων αυτών θέτουμε μερικούς απλούς κανόνες :
1)Απαγορεύονται οι στρατιωτικές συμπεριφορές
2)Αλληλοσεβασμός προς τους συμπαίκτες μας και άριστη συμπεριφορά στο TS. Ο παίκτης που θα δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του αποβάλλεται άμεσα από την ομάδα.
3)Μοναδική υποχρέωση των παικτών ( μόνο για τους online ) είναι να βρίσκονται στο TS την ώρα του SPECIAL και των TRAINING. Ο παίκτης που θα παίζει RANDOM την ώρα που η ομάδα δίνει μάχες θα αποβάλλεται άμεσα από την ομάδα.
4)Η clan θα προσπαθεί να βάζει όσα περισσότερα SPECIAL γίνεται ώστε να παίζουν όλοι οι παίκτες, να αποκτούν εμπειρία και να βελτιώνονται.
5)Ο κάθε F.C είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις τακτικές και τις επιλογές παικτών ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ). Ο παίκτης που δεν συμφωνεί σε αυτές τις επιλογές μπόρει να γίνει και ο ίδιος F.C ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ).
6)Ο χρυσός μοιράζεται ισόποσα σε όλους όσους βρίσκονται στην αναμονή του SPECIAL ( ανεξάρτητα από βαθμό ή συμμετοχή στη μάχη ).Η clan θα μοιράζει τον χρυσό σε σύντομα χρονικά διαστήματα για λόγους διαφάνειας και πολύ περισσότερο για να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι η συλλογική προσπάθεια ανταμείβεται.
7)Από 01 / 03 / 2014 ο κάθε παίκτης πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα 10άρι άρμα με 100 μάχες και το κάθε 10άρι του να έχει ελάχιστο μέσο όρο damage 1000.Σε διαφορετική περίπτωση θα ενσωματωθεί στην GREK1 μέχρι να πληρεί τις προυποθέσεις.
Β)Δεν υπήρχαν αρκετοί ενεργοί παίκτες
Γ)Δεν υπήρχαν άρα και αρκετά 10αριά για να κρατήσεις περιοχή
Ηταν μονόδρομος η συνεργασία μας με άλλες ελληνκές clan. Δείξαμε - προτείναμε - συζητήσαμε και τελικά συμφωνήσαμε ότι αυτό το καταστατικό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας και ενώσαμε τις δυνάμεις μας. GREEK GREED ASPIS GAMAW!Πρώτη φορά ενώθηκαν 4 ελληνικές ομάδες.Οι παίκτες που δεν συμφώνησαν με το καταστατικό δεν ήρθαν, ούτε και εμείς τους θέλαμε.Καμία παρεξήγηση κ κανένας τσακωμός!Φίλοι αυτοί που μείνανε...φίλοι και αυτοί που φύγανε.Ακόμα ψάχνουμε για συνεργασίες γιατί πραγματικά δυναμώσαμε και πολλοί παίκτες είδανε καλό gold για πρώτη φορά.Xτες το βράδυ χωρίς να έχει special ή training είχαμε 65 άτομα στο ts!!!Τον περασμένο μήνα πληρώσαμε 30 gold στον κάθε παίκτη για την κάθε του παρουσία σε αναμονή του special.Δηλαδή δεν χρειάζεται να παίξεις ...μόλις μπεις στην αναμονή έχεις πάρει ήδη gold!Είχαμε φτάσει τις 5 περιοχές κ εδώ πρέπει να ευχαριστήσω και την άψογη συνεργασία με την ΗΕΑΤ και τους άλλους συμμάχους μας στον χάρτη.
H GREK1 είναι ακαδημία για αυτούς που δεν έχουν 10άρι, για τους αδύναμους παίκτες και τους όχι πολύ ενεργούς.Ετσι κ αλλιώς δεν χωράγαμε όλοι σε 1 clan.
Κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε τους παίκτες μας και το επίπεδο της clan με πολλή προσπάθεια κ κόπο, είμαστε όμως ευχαριστημένοι!Για αυτό θυμώνω όταν βλέπω υποτιμητικά σχόλια εδώ μέσα!
Όποιος συμφωνεί με το καταστατικό είναι ευπρόσδεκτος!
Ακόμα και με κόσμο που τον αδίκησα και του μίλησα άσχημα...μέσα στο ts μας είναι όλα μια χαρά.
Η παλιά GREEK μόνη της ήταν μια ελληνική clan που έμοιαζε με τις περισσότερες ελληνικές.Γιατί???
Α)Δεν υπήρχε ένα πλάνο... ένα σχέδιο που να είναι ξεκάθαρο και να συμφωνούν όλοι οι παίκτες. Απαραίτη προυπόθεση για να μην υπαρχουν άσχημες καταστάσεις είναι να ξέρει ο κάθε παίκτης που βρίσκεται και τι ζητάει η ομάδα από αυτον.Βάλαμε λοιπόν τις βάσεις με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ μας
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ CLAN
A. Την δημιουργία μιας καλής παρέας παικτών που θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν.
2)Αλληλοσεβασμός προς τους συμπαίκτες μας και άριστη συμπεριφορά στο TS. Ο παίκτης που θα δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του αποβάλλεται άμεσα από την ομάδα.
3)Μοναδική υποχρέωση των παικτών ( μόνο για τους online ) είναι να βρίσκονται στο TS την ώρα του SPECIAL και των TRAINING. Ο παίκτης που θα παίζει RANDOM την ώρα που η ομάδα δίνει μάχες θα αποβάλλεται άμεσα από την ομάδα.
4)Η clan θα προσπαθεί να βάζει όσα περισσότερα SPECIAL γίνεται ώστε να παίζουν όλοι οι παίκτες, να αποκτούν εμπειρία και να βελτιώνονται.
5)Ο κάθε F.C είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις τακτικές και τις επιλογές παικτών ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ). Ο παίκτης που δεν συμφωνεί σε αυτές τις επιλογές μπόρει να γίνει και ο ίδιος F.C ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ).
6)Ο χρυσός μοιράζεται ισόποσα σε όλους όσους βρίσκονται στην αναμονή του SPECIAL ( ανεξάρτητα από βαθμό ή συμμετοχή στη μάχη ).Η clan θα μοιράζει τον χρυσό σε σύντομα χρονικά διαστήματα για λόγους διαφάνειας και πολύ περισσότερο για να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι η συλλογική προσπάθεια ανταμείβεται.
7)Από 01 / 03 / 2014 ο κάθε παίκτης πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα 10άρι άρμα με 100 μάχες και το κάθε 10άρι του να έχει ελάχιστο μέσο όρο damage 1000.Σε διαφορετική περίπτωση θα ενσωματωθεί στην GREK1 μέχρι να πληρεί τις προυποθέσεις.
Ηταν μονόδρομος η συνεργασία μας με άλλες ελληνκές clan. Δείξαμε - προτείναμε - συζητήσαμε και τελικά συμφωνήσαμε ότι αυτό το καταστατικό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας και ενώσαμε τις δυνάμεις μας. GREEK GREED ASPIS GAMAW!Πρώτη φορά ενώθηκαν 4 ελληνικές ομάδες.Οι παίκτες που δεν συμφώνησαν με το καταστατικό δεν ήρθαν, ούτε και εμείς τους θέλαμε.Καμία παρεξήγηση κ κανένας τσακωμός!Φίλοι αυτοί που μείνανε...φίλοι και αυτοί που φύγανε.Ακόμα ψάχνουμε για συνεργασίες γιατί πραγματικά δυναμώσαμε και πολλοί παίκτες είδανε καλό gold για πρώτη φορά.Xτες το βράδυ χωρίς να έχει special ή training είχαμε 65 άτομα στο ts!!!Τον περασμένο μήνα πληρώσαμε 30 gold στον κάθε παίκτη για την κάθε του παρουσία σε αναμονή του special.Δηλαδή δεν χρειάζεται να παίξεις ...μόλις μπεις στην αναμονή έχεις πάρει ήδη gold!Είχαμε φτάσει τις 5 περιοχές κ εδώ πρέπει να ευχαριστήσω και την άψογη συνεργασία με την ΗΕΑΤ και τους άλλους συμμάχους μας στον χάρτη.
H GREK1 είναι ακαδημία για αυτούς που δεν έχουν 10άρι, για τους αδύναμους παίκτες και τους όχι πολύ ενεργούς.Ετσι κ αλλιώς δεν χωράγαμε όλοι σε 1 clan.
Κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε τους παίκτες μας και το επίπεδο της clan με πολλή προσπάθεια κ κόπο, είμαστε όμως ευχαριστημένοι!Για αυτό θυμώνω όταν βλέπω υποτιμητικά σχόλια εδώ μέσα!
Ακόμα και με κόσμο που τον αδίκησα και του μίλησα άσχημα...μέσα στο ts μας είναι όλα μια χαρά.
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
LASKA(ρισμένε) Αφου το θέλεις λοιπόν ετσι θα πέσω στο επίπεδο σου …
το μόνο που με προβλημάτισε ήταν πως έπαιζα σε τόσο χαμηλού επιπέδου clan...και συμπτωματικά ξέρω πάρα πολύ κόσμο που έχει την ίδια άποψη ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!
Χαμηλό ξε χαμηλό το επίπεδο ήμασταν στον χάρτη 3 μήνες (και όχι σε campaign για να το παίζουμε τσάμπα μάγκες) και δη αμέσως μετά που έφυγες εσυ … Τυχαίο ??? δεν νομίζω …
Και εγώ ξέρω μια κυρία που έχει έναν ξάδερφο που ξέρει τον μπατζανάκη του θυρωρού που λεει ότι είσαι βλακας …
και για να διορθώσω τα λεγόμενα σου: Λίγο πιο σωστό δεν είναι τώρα : 1 χρόνο σε clan με εμένα FC που δεν μπόρεσα να κάνω ποτέ τπτ και κατασυνέπεια που δεν έδωσε ποτέ χρυσό!lol
Και εσύ Αλέξη λες ότι έφυγα εγώ και μετά πήγανε όλα καλύτερα...δηλαδή η φυγή ενός παίκτη ήταν ικανή να μεταμορφώσει μια clan σε υπερομάδα...χαχαχααχα
Ναι όταν ο παιχτης αυτός είναι «υποτιθέμενος ηγέτης» και το μόνο που κάνει είναι να βρίζει και να προσβάλει τοτε ναι η αποχώρηση του είναι αρκετή για να μεταμορφώσει μια ομάδα …
μπορεί εγώ να τσακώνομαι εδώ μέσα με τον έναν και τον άλλον...ο χαρακτήρας μου να είναι ιδιόρυθμος κλπ..κλπ αλλά τουλάχιστον μπορώ να ξεχωρίσω τον καλό παίχτη από τον νουμπά ...και αν μια clan έχει επίπεδο ή όχι.
Ναι τόσο πολύ που έμεινες στην clan χωρίς επίπεδο για ένα όλοκληρο χρόνο …
Δεν θέλω να σχολιάσω άλλο ...αλλά από όλες τις CLAN που έχω περάσει ήταν η χειρότερη μακράν .Έχασα 1 χρόνο από το παιχνίδι και κάθεσαι εσύ τώρα να σχολιάσεις και να συμβουλέψεις τον αρχηγό τη HEAT και εμένα...ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
Δεν ασχολούμαι ούτε με σένα ούτε με τον ταραμά … Αλλα όσο λέτε κοτσάνες θα τις αντικρούω …
Δηλαδή συγκρίνεις την ΗΕΑΤ με την HELAS????Η GREEK μέσα σε 2 μήνες έκανε συνολικό ταμείο 25000 gold που είναι καινούρια clan!
Και άλλα ψεμματάκια ??? Καινούρια Η GREEK ??? Εκεί ήμουν πριν την Helas …
Και φυσικά δεν συγκρίνω την HELAS με την ΗΕΑΤ … έχουμε επίπεδο και κυρίως μπέσα .. Αλλα που να ξέρεις τι είναι αυτά εεε ???
Υπάρχουν στοιχεία για αυτό ...δεν είναι λόγια του αέρα όπως ότι << έφυγε ο λάσκας kai μπήκαμε στον χάρτη για 3 μήνες lol ή όπως τον λάσκα τον διώξαμε δεν έφυγε μόνος του...looooooooool >> χααχχαχαχααχαχαχαχ
αχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!παλιόπαιδο Αλέξη θα σε μαλώσω με τα ψεματάκια που λες...μπράβο Αλέξη αναμορφωτή της helas
Μίλησα για μένα πουθενά ??? Την δουλειά την έκανε ο Χρήστος και ο Γιάννης οργανωτικά και ο Μηνάς με τον Αρίστο τον Λευτέρη και τον Στράτο σε επίπεδο FC.(και μια που είπα Αρίστο μου είπε να σου πω ότι οι αναγωγοι βλάκες φευγουν One shot … τυχαιο πάλι ότι από πουθενά δεν ακούς καλη κουβέντα για την πάρτι σου ??? )
ΥΓ1. Φαγώθηκες να λες ότι παίζαμε Αφρική με αδύναμες ομάδες....χτες βγήκαμε από τον χάρτη και η heat μέσα είναι!
ΥΓ2.Κοίτα ποιός μπήκε στην GREEK προχτές...ο kitapisosou!Na sou thymisw oti mazi me ton amauro htan o logos pou efyga giati griniazane pou den tous evaza na paixoune.uparxoun martyres gia ayta...
Σαφώς και υπάρχουν … Για ρώτα τους τώρα αν μετά που εφυγες παιζανε και αν γκρινιάζανε…
ΥΓ3.Πήγα hard2 μου λέγανε η μόνη clan που δεν έχουμε επικοινωνία είναι η helas....πάω heat μου λένε τα ίδια κ χειρότερα, πάω GREEK μου λέει ο aris25 με την helas δεν έχουμε καλές σχέσεις. Βγάλε συμπέρασμα Αλέξη!Oλα τυχαία?Να γράψω ονόματα παικτών???
Το οτι αυτη τη στιγμή δεν είμαστε ενεργοί δικαιώνει όλες τις μαλακίες που λές ???
Το πρόβλημα εδώ στο forum είναι ότι δεν είναι μια μάχη που θα μπεις μέσα θα κάνεις 5 - 6000 damage και θα αποδείξεις την αξία σου σαν παίκτης, την ικανότητα,την σωστή τακτική να πας στη σωστή πλευρά του χάρτη.Εδώ μιλάει ο καθένας, λέει ότι θέλει και έχει την ίδια βαρύτητα είτε έχει 40.000 μάχες στο παιχνίδι είτε 4000 μάχες. Είτε είναι παίκτης των 5000 damage είτε του 500αρικού...Ετσι είναι σε όλα τα forum κάθε άποψη είναι σεβαστή.Εγώ όμως δεν είμαι υποχρεωμένος να δίνω αξία στον κάθε xiale ή να διαβάζω ότι έχουμε τσακωθει με την αληθεια και να περιμένω να ακούσω τις συμβουλες του Μέγα χιαλε.Για αυτό γεια σας
Υπάρχουν παίκτες που παίζουν για τα στατιστικά τους, αλλα είναι αξιόλογοι ανθρωποι και ακους μια ολοκληρωμένη άποψη με επιχειρήματα (όπως ο γρηγοράκης ας πούμε) (ουτε έχουμε μιλήσει εκτος φορουμ ποτε για να προλάβω την κατινιά σου) και μετά υπάρχουν και οι μαλάκες… Για μάντεψε σε πια κατηγορία ανήκεις.
το μόνο που με προβλημάτισε ήταν πως έπαιζα σε τόσο χαμηλού επιπέδου clan...και συμπτωματικά ξέρω πάρα πολύ κόσμο που έχει την ίδια άποψη ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!
Χαμηλό ξε χαμηλό το επίπεδο ήμασταν στον χάρτη 3 μήνες (και όχι σε campaign για να το παίζουμε τσάμπα μάγκες) και δη αμέσως μετά που έφυγες εσυ … Τυχαίο ??? δεν νομίζω …
Και εγώ ξέρω μια κυρία που έχει έναν ξάδερφο που ξέρει τον μπατζανάκη του θυρωρού που λεει ότι είσαι βλακας …
και για να διορθώσω τα λεγόμενα σου: Λίγο πιο σωστό δεν είναι τώρα : 1 χρόνο σε clan με εμένα FC που δεν μπόρεσα να κάνω ποτέ τπτ και κατασυνέπεια που δεν έδωσε ποτέ χρυσό!lol
Και εσύ Αλέξη λες ότι έφυγα εγώ και μετά πήγανε όλα καλύτερα...δηλαδή η φυγή ενός παίκτη ήταν ικανή να μεταμορφώσει μια clan σε υπερομάδα...χαχαχααχα
Ναι όταν ο παιχτης αυτός είναι «υποτιθέμενος ηγέτης» και το μόνο που κάνει είναι να βρίζει και να προσβάλει τοτε ναι η αποχώρηση του είναι αρκετή για να μεταμορφώσει μια ομάδα …
μπορεί εγώ να τσακώνομαι εδώ μέσα με τον έναν και τον άλλον...ο χαρακτήρας μου να είναι ιδιόρυθμος κλπ..κλπ αλλά τουλάχιστον μπορώ να ξεχωρίσω τον καλό παίχτη από τον νουμπά ...και αν μια clan έχει επίπεδο ή όχι.
Ναι τόσο πολύ που έμεινες στην clan χωρίς επίπεδο για ένα όλοκληρο χρόνο …
Δεν θέλω να σχολιάσω άλλο ...αλλά από όλες τις CLAN που έχω περάσει ήταν η χειρότερη μακράν .Έχασα 1 χρόνο από το παιχνίδι και κάθεσαι εσύ τώρα να σχολιάσεις και να συμβουλέψεις τον αρχηγό τη HEAT και εμένα...ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
Δεν ασχολούμαι ούτε με σένα ούτε με τον ταραμά … Αλλα όσο λέτε κοτσάνες θα τις αντικρούω …
Δηλαδή συγκρίνεις την ΗΕΑΤ με την HELAS????Η GREEK μέσα σε 2 μήνες έκανε συνολικό ταμείο 25000 gold που είναι καινούρια clan!
Και άλλα ψεμματάκια ??? Καινούρια Η GREEK ??? Εκεί ήμουν πριν την Helas …
Και φυσικά δεν συγκρίνω την HELAS με την ΗΕΑΤ … έχουμε επίπεδο και κυρίως μπέσα .. Αλλα που να ξέρεις τι είναι αυτά εεε ???
Υπάρχουν στοιχεία για αυτό ...δεν είναι λόγια του αέρα όπως ότι << έφυγε ο λάσκας kai μπήκαμε στον χάρτη για 3 μήνες lol ή όπως τον λάσκα τον διώξαμε δεν έφυγε μόνος του...looooooooool >> χααχχαχαχααχαχαχαχ
αχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!παλιόπαιδο Αλέξη θα σε μαλώσω με τα ψεματάκια που λες...μπράβο Αλέξη αναμορφωτή της helas
Μίλησα για μένα πουθενά ??? Την δουλειά την έκανε ο Χρήστος και ο Γιάννης οργανωτικά και ο Μηνάς με τον Αρίστο τον Λευτέρη και τον Στράτο σε επίπεδο FC.(και μια που είπα Αρίστο μου είπε να σου πω ότι οι αναγωγοι βλάκες φευγουν One shot … τυχαιο πάλι ότι από πουθενά δεν ακούς καλη κουβέντα για την πάρτι σου ??? )
ΥΓ1. Φαγώθηκες να λες ότι παίζαμε Αφρική με αδύναμες ομάδες....χτες βγήκαμε από τον χάρτη και η heat μέσα είναι!
ΥΓ2.Κοίτα ποιός μπήκε στην GREEK προχτές...ο kitapisosou!Na sou thymisw oti mazi me ton amauro htan o logos pou efyga giati griniazane pou den tous evaza na paixoune.uparxoun martyres gia ayta...
Σαφώς και υπάρχουν … Για ρώτα τους τώρα αν μετά που εφυγες παιζανε και αν γκρινιάζανε…
ΥΓ3.Πήγα hard2 μου λέγανε η μόνη clan που δεν έχουμε επικοινωνία είναι η helas....πάω heat μου λένε τα ίδια κ χειρότερα, πάω GREEK μου λέει ο aris25 με την helas δεν έχουμε καλές σχέσεις. Βγάλε συμπέρασμα Αλέξη!Oλα τυχαία?Να γράψω ονόματα παικτών???
Το οτι αυτη τη στιγμή δεν είμαστε ενεργοί δικαιώνει όλες τις μαλακίες που λές ???
Το πρόβλημα εδώ στο forum είναι ότι δεν είναι μια μάχη που θα μπεις μέσα θα κάνεις 5 - 6000 damage και θα αποδείξεις την αξία σου σαν παίκτης, την ικανότητα,την σωστή τακτική να πας στη σωστή πλευρά του χάρτη.Εδώ μιλάει ο καθένας, λέει ότι θέλει και έχει την ίδια βαρύτητα είτε έχει 40.000 μάχες στο παιχνίδι είτε 4000 μάχες. Είτε είναι παίκτης των 5000 damage είτε του 500αρικού...Ετσι είναι σε όλα τα forum κάθε άποψη είναι σεβαστή.Εγώ όμως δεν είμαι υποχρεωμένος να δίνω αξία στον κάθε xiale ή να διαβάζω ότι έχουμε τσακωθει με την αληθεια και να περιμένω να ακούσω τις συμβουλες του Μέγα χιαλε.Για αυτό γεια σας
Υπάρχουν παίκτες που παίζουν για τα στατιστικά τους, αλλα είναι αξιόλογοι ανθρωποι και ακους μια ολοκληρωμένη άποψη με επιχειρήματα (όπως ο γρηγοράκης ας πούμε) (ουτε έχουμε μιλήσει εκτος φορουμ ποτε για να προλάβω την κατινιά σου) και μετά υπάρχουν και οι μαλάκες… Για μάντεψε σε πια κατηγορία ανήκεις.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
ΤΑΡΑΜΑ Τι ειπες??? σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς στα 10χρονα σου ??? η νομίζεις ότι θα το παιζεις μάγκας πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου σου. Αν είσαι τόσο μάγκας ελα να μου τα πεις από κοντά να σε φυτέψω όπως σου αξίζει.
Ποιος κρύφτηκε ρε επαγγελματία ψεύτη ??? ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ρε ελεεινέ και τρισάθλιε. Εδώ είναι και οι κατηγορίες μου εδώ είναι και όλα ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ landing και το παρατήσατε γιατί σας είπαμε να μην επιτεθείτε σε μια περιοχή (γιατί προσπαθούσαμε να πετάξουμε έξω μια κλαν από το χαρτη και υπηρχε επιθεση από συμμάχους ήδη σε αυτή τη περιοχη και ολες τους τις άλλες και αμα βαζατε επιθεση θα αλλαζε την ωρα της αμυνας τους ( υπερβολικά δυσκολο να το καταλαβετε με τα 3 ολοκληρα εγγεφαλικά κυταρα που έχεις το ξέρω … )
Ποιος ειπε τι για ποιον ? Οποτε αφου λεω άλλα από πίσω σου σημαινει ότι λέω τι κα΄λος και τρομερός εισαι ??? τα ιδια λέω για σενα παντου … ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ … αρα τι ειπα … και με τα μου ειπαν, στο βουρκο που εχεις συνηθίσει. Φερε εδώ οποιον έχει κατι να μου προσάψει να το πω.
Και για να καταλαβουμε ποσο ελεινος και τρισαθλιος εισαι, όταν προσπαθουσαμε να ενωσουμε ομαδες στην Helas εχυνες χολη και ψεμματα οπου σταθεις και οπου βρεθεις. Τωρα που το κάνει το φιλαράκι σου (που προφανώς δεν απειλεί το αρχηγιλίκι σου )όλα καλα ε κομπλεξικό ???
Ποιος κρύφτηκε ρε επαγγελματία ψεύτη ??? ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ρε ελεεινέ και τρισάθλιε. Εδώ είναι και οι κατηγορίες μου εδώ είναι και όλα ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ landing και το παρατήσατε γιατί σας είπαμε να μην επιτεθείτε σε μια περιοχή (γιατί προσπαθούσαμε να πετάξουμε έξω μια κλαν από το χαρτη και υπηρχε επιθεση από συμμάχους ήδη σε αυτή τη περιοχη και ολες τους τις άλλες και αμα βαζατε επιθεση θα αλλαζε την ωρα της αμυνας τους ( υπερβολικά δυσκολο να το καταλαβετε με τα 3 ολοκληρα εγγεφαλικά κυταρα που έχεις το ξέρω … )
Ποιος ειπε τι για ποιον ? Οποτε αφου λεω άλλα από πίσω σου σημαινει ότι λέω τι κα΄λος και τρομερός εισαι ??? τα ιδια λέω για σενα παντου … ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ … αρα τι ειπα … και με τα μου ειπαν, στο βουρκο που εχεις συνηθίσει. Φερε εδώ οποιον έχει κατι να μου προσάψει να το πω.
Και για να καταλαβουμε ποσο ελεινος και τρισαθλιος εισαι, όταν προσπαθουσαμε να ενωσουμε ομαδες στην Helas εχυνες χολη και ψεμματα οπου σταθεις και οπου βρεθεις. Τωρα που το κάνει το φιλαράκι σου (που προφανώς δεν απειλεί το αρχηγιλίκι σου )όλα καλα ε κομπλεξικό ???
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Καλοσορίζουμε επίσημα την ASPIS!Η τέταρτη ομάδα πλέον ( GREEK - GREED - GAMAW -ASPIS ) που ενσωματώνεται στην νέα GREEK - GREK1.Καλές μάχες παιδιά!
Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν κ θα ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις των παικτών.
Ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας να ενώσουμε και άλλες παρέες ελλήνων παικτών με σκοπό να δημιουργηθεί μια δυνατή ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινότητα στο WOT.
Ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας να ενώσουμε και άλλες παρέες ελλήνων παικτών με σκοπό να δημιουργηθεί μια δυνατή ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινότητα στο WOT.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Τρι Ιαν 21, 2014 8:40 am, 7 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Τρι Ιαν 21, 2014 9:58 am, 2 φορές συνολικά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Τρι Ιαν 21, 2014 9:58 am, 1 φορά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
xiale έγραψε:ΤΑΡΑΜΑ Τι ειπες??? σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς στα 10χρονα σου ??? η νομίζεις ότι θα το παιζεις μάγκας πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου σου. Αν είσαι τόσο μάγκας ελα να μου τα πεις από κοντά να σε φυτέψω όπως σου αξίζει.
Πολύ σύντομη απάντηση στο πρώτο : Ανοίξεως 19 / Ιαλυσός 85101, οποτε θέλεις ελα να με φυτέψεις καραγκιόζη.
Οσο για τα υπόλοιπα ειναι προφανές οτι δεν σου έφτασε η παπάρα που έφαγες οταν ξανάλεγες αυτές τις παπαριές, και καλά για μένα λές οτι θέλεις για να καλύψεις την ανεπάρκεια και την μαλακία σου, ούτε τον Γρηγόρη (aedile) δεν σέβεσαι ρε καραγκιόζη? ή μήπως είναι και αυτός επαγγελματίας ψεύτης? το σημαντικότερο απο όλα για να καταλάβουν κάτι και οι υπόλοιποι εδω μέσα ειναι το εξής : ΣΕ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, το πιάσατε αγαπητοί φίλοι? οτι λέει και έλεγε συτό το υποκείμενο ειναι οτι εχει ακούσει απο άλλους και κυριως απο έναν.
Οσο για το τελευταίο, υπάρχει ενας και μοναδικός τρόπος για να αποκτήσει κάποιος το "αρχηγιλίκι μου" δηλώνεις υποψηφιότητα και σε εκλέγουν ολοι οι παίχτες, ακόμα κια εσύ ηλίθιε αν ερθεις αύριο στην ομάδα μας μεθαύριο μπορείς να γινεις υποψήφιος και αν σε ψηφίσουν τα μέλη μας θα γίνεις αρχηγός μας, και το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι? σύντομα θα έχεις αυτή την ευκαιρία γιατί στην δική μας ομάδα δεν βιδώνεται κανένας στην καρέκλα, εγω θα γινω στρατιωτάκι ξανά και κάποιος άλλος θα πάρει την θέση μου οσο καλός ή κακός και να είμαι, τα αρχιγιλίκια λοιπόν να κοιτας τον καθρέφτη και να τα λές καραγκιοζάκο.
ποιος είναι ο aedile ??? ουτε καν ξέρω ποιος είναι πόσο μάλλον να του έχω μιλήσει
Για πες μας τι εφαγα ακριβώς ??? το γεγονός οτι αποδειχτηκες οτι θιχτυκατε και οτι παρατησες το landing ??? η οτι εισαι κομπλεξικός και σταζεις χολή οπου σταθείς και όπου βρεθείς ??? Σου ξαναλέω εγω μιλάω ΜΟΝΟ εδω και μόνο γραπτά ... οποτε σε ποιον ειπα και τι ειπα δεν ισχυει γιατί δεν ασχολούμαι με διπλωματία και κατα συνέπεια δεν εχω πει σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! μάλλον έχεις θέμα παραπληροφόρησης απο τους αυλοκόλακες σου.
Α και κατι άλλο ... πήγαν να μου πασάρουν την αρχηγία 2 φορές μεχρι τώρα και τις 2 αρνηθικα συνεχίζω να υπηρετώ την κλαν μου αθόρυβα απο πίσω όπως έκανα πάντα ... αλλα εντέλει το μόνο που ξέρεις ειναι το ονομα σου ...
Για πες μας τι εφαγα ακριβώς ??? το γεγονός οτι αποδειχτηκες οτι θιχτυκατε και οτι παρατησες το landing ??? η οτι εισαι κομπλεξικός και σταζεις χολή οπου σταθείς και όπου βρεθείς ??? Σου ξαναλέω εγω μιλάω ΜΟΝΟ εδω και μόνο γραπτά ... οποτε σε ποιον ειπα και τι ειπα δεν ισχυει γιατί δεν ασχολούμαι με διπλωματία και κατα συνέπεια δεν εχω πει σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! μάλλον έχεις θέμα παραπληροφόρησης απο τους αυλοκόλακες σου.
Α και κατι άλλο ... πήγαν να μου πασάρουν την αρχηγία 2 φορές μεχρι τώρα και τις 2 αρνηθικα συνεχίζω να υπηρετώ την κλαν μου αθόρυβα απο πίσω όπως έκανα πάντα ... αλλα εντέλει το μόνο που ξέρεις ειναι το ονομα σου ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Τρι Ιαν 21, 2014 11:33 am, 1 φορά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Καλοσορίζουμε επίσημα την ASPIS!Η τέταρτη ομάδα πλέον ( GREEK - GREED - GAMAW -ASPIS ) που ενσωματώνεται στην νέα GREEK - GREK1.Καλές μάχες παιδιά!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Τρι Ιαν 21, 2014 8:41 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Τρι Ιαν 21, 2014 10:13 am, 1 φορά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
αυτό ακριβώς μου απάντησες και τότε ...
Θα σβήσω ότι έγραψα για εσένα για 2 λόγους
1)Είναι κρίμα για το forum
2)Oταν έιπες ότι αφού έφυγε ο λάσκας η ομάδα πήγε καλά...πιστεύω οτι δεν εννοείς ότι έφταιγα εγώ χαχαχαχαχα
φίλε εγώ εκεί μέσα παικτικά ήμουνα σαν την μύγα μέσα στο γάλα!
Ο Ταραμάς δεν είναι αυτό που νομίζεις...τον ξέρω πολύ περισσότερο από εσένα...
Pes tou aristou eixa ban sto chat
vgalame 25000 ...den einai psema
Θα σβήσω ότι έγραψα για εσένα για 2 λόγους
1)Είναι κρίμα για το forum
2)Oταν έιπες ότι αφού έφυγε ο λάσκας η ομάδα πήγε καλά...πιστεύω οτι δεν εννοείς ότι έφταιγα εγώ χαχαχαχαχα
φίλε εγώ εκεί μέσα παικτικά ήμουνα σαν την μύγα μέσα στο γάλα!
Ο Ταραμάς δεν είναι αυτό που νομίζεις...τον ξέρω πολύ περισσότερο από εσένα...
Pes tou aristou eixa ban sto chat
vgalame 25000 ...den einai psema
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Τρι Ιαν 21, 2014 9:17 am, 1 φορά
καλα σαν την μυγα μες το γάλα δεν ήσουν παικτικά... υπήρχαν αρκετοί καλύτεροι παικτες. Σαν FC πάντως ήσουν σαφως οτι καλυτερο ...
Αλλα στην τελική όταν λες 2 κουβεντες και εχεις προσβάλει 25 ατομα δεν πας να είσαι και ο ΗΑΜΙ ο ίδιος ...
Αλλα στην τελική όταν λες 2 κουβεντες και εχεις προσβάλει 25 ατομα δεν πας να είσαι και ο ΗΑΜΙ ο ίδιος ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
χαχαχααχ οκ!Σβήνω ...σβήσε ...σβήστε και ας βρει την ηρεμία του αυτό εδώ το forum.Kαι άλλη φορά να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν βοηθάει σε τίποτα να μαλώνουμε.
Εδώ γράφουμε για συγχωνεύσεις ελληνικών clan!Δεν μαλώνουμε!
Εδώ γράφουμε για συγχωνεύσεις ελληνικών clan!Δεν μαλώνουμε!
Μήπως έφτασε η ώρα να υπάρχει συζήτηση για τις κλαν και όχι για τα προσωπικά?
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
Έλα μια βόλτα στην GREEK να ρωτήσεις πως νοιώθουν οι παίκτες όταν παίρνουν gold και είμαστε για πλάκα μέσα στον χαρτη!Τώρα χτυπάμε Ευρώπη για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας.Παρατηρήσαμε ότι δεν δίνει απίστευτα περισσότερο χρυσό πάντως.Θα επικεντρωθώ σε 2-3 πραγματάκια...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ CLAN
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ CLAN
+1dolofonos έγραψε:Μήπως έφτασε η ώρα να υπάρχει συζήτηση για τις κλαν και όχι για τα προσωπικά?
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
xiale έγραψε:ποιος είναι ο aedile ??? ουτε καν ξέρω ποιος είναι πόσο μάλλον να του έχω μιλήσει
Μάλιστα, δεν ξέρεις ποιος είναι ο aedile, ωραίος, λοιπον ο άνθρωπος αυτός τον οποίο σέβομαι σαν άνθρωπο και σαν παίχτη ήταν ακριβως αυτός που μίλησε σε εμενα και στον τότε αρχηγό σου (αλήθεια τι έγινε? του πριονίσατε την καρέκλα? δεν εχει καμμια αξία για εμας οπότε και να μην απαντήσεις δεν μας χαλάει), ειναι δηλαδή αυτός που ξέρει τι είπαμε και τι συμφωνήσαμε και επίσης ηταν και παρόν στις συζητήσεις μας εκ μέρους της HARD2, ερχεσαι λοιπον εσύ και ισχυρίζεσαι πράγματα που απο οτι αποδεικνύεται οχι μόνο δεν τα γνωρίζεις αλλά δεν γνωρίζεις ούτε και τα άτομα που τα αποφάσισαν, εκανα λάθος δεν είσαι καραγκιόζης το όνομα αυτό είναι τιμή για σένα.
Υ.Σ. γιατί αγόρι μου αρνήθηκες? φοβάσαι τις ευθύνες? ή μήπως δεν γουστάρεις την "πάσα"? απορία έχω γιατι εσείς ειστε συνηθισμένοι στις πάσες και τα δαχτυλίδια, και πάλι μπορείς να μην απαντήσεις, ουτως ή άλλως χεσμένο σε εχω και με το αρχηγιλίκι και χωρίς αυτό.
Και που είσαι ψευτόμαγκα, η διεύθυνσή μου είναι ακριβώς αυτη, ελα θα χαρώ ιδιαίτερα.
dolofonos έγραψε:Μήπως έφτασε η ώρα να υπάρχει συζήτηση για τις κλαν και όχι για τα προσωπικά?
Δεν σε γνωρίζω αλλά ομολογώ δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί σου και ενίοτε συμφωνώ με πολλά απο όσα γράφεις, ομως πρέπει να κατανοήσεις ενα πράγμα, η ψευτιά πρέπει να βρίσκει απάντηση γιατί αν δεν απαντηθεί μένει και εχω υποσχεθεί απο καιρό οτι οποιος τολμήσει να πεί παραμύθια για μένα θα παίρνει αυτό που του αξίζει.
Εχω εναν κανόνα που τον τηρώ πάντα και σε όλους, κάνω πάντα ακριβώς αυτό που λέω και τα λόγια μου είναι συμβόλαιο, οποιος μπορεί να σεβαστεί αυτό τον κανόνα μπορεί να καθίσει μαζί μου και να συνεργαστεί οποια και να είναι η άποψή του και οποιες διαφορές και να έχουμε, αρκεί μόνο να τηρεί τα λεγόμενά του και τίποτα παραπάνω.
Οπότε οποιος νομίζει οτι μπορεί είναι ευπρόσδεκτος για οτιδήποτε και οποια στιγμή.
Σελίδα 10 από 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Νέα Ελληνικών Clan στα CW
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????