World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις

Σελίδα 11 από 29 Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 11 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από spartakos Τρι Ιαν 21, 2014 1:38 pm

LASKAS έγραψε:ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Smile 

Έλα μια βόλτα στην GREEK να ρωτήσεις πως νοιώθουν οι παίκτες όταν παίρνουν gold και είμαστε για πλάκα μέσα στον χαρτη!Τώρα χτυπάμε Ευρώπη για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας.Παρατηρήσαμε ότι δεν δίνει απίστευτα περισσότερο χρυσό πάντως.Θα επικεντρωθώ σε 2-3 πραγματάκια...
Η παλιά GREEK μόνη της ήταν μια ελληνική clan που έμοιαζε με τις περισσότερες ελληνικές.Γιατί???

Α)Δεν υπήρχε ένα πλάνο... ένα σχέδιο που να είναι ξεκάθαρο και να συμφωνούν όλοι οι παίκτες. Απαραίτη προυπόθεση για να μην υπαρχουν άσχημες καταστάσεις είναι να ξέρει ο κάθε παίκτης που βρίσκεται και τι ζητάει η ομάδα από αυτον.Βάλαμε λοιπόν τις βάσεις με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ μας

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ CLAN

Η clan λειτουργεί με 2 βασικούς στόχους :

A. Την δημιουργία μιας καλής παρέας παικτών που θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν.

Β.Τις νίκες που θα φέρουν χρυσό στους παίκτες.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών θέτουμε μερικούς απλούς κανόνες :

1)Απαγορεύονται οι στρατιωτικές συμπεριφορές

2)Αλληλοσεβασμός προς τους συμπαίκτες μας και άριστη συμπεριφορά στο TS. Ο παίκτης που θα δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του αποβάλλεται άμεσα από την ομάδα.

3)Μοναδική υποχρέωση των παικτών ( μόνο για τους online ) είναι να βρίσκονται στο TS την ώρα του SPECIAL και των TRAINING. Ο παίκτης που θα παίζει RANDOM την ώρα που η ομάδα δίνει μάχες θα αποβάλλεται άμεσα από την ομάδα.

4)Η clan θα προσπαθεί να βάζει όσα περισσότερα SPECIAL γίνεται ώστε να παίζουν όλοι οι παίκτες, να αποκτούν εμπειρία και να βελτιώνονται.

5)Ο κάθε F.C είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις τακτικές και τις επιλογές παικτών ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ). Ο παίκτης που δεν συμφωνεί σε αυτές τις επιλογές μπόρει να γίνει και ο ίδιος F.C ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ).

6)Ο χρυσός μοιράζεται ισόποσα σε όλους όσους βρίσκονται στην αναμονή του SPECIAL ( ανεξάρτητα από βαθμό ή συμμετοχή στη μάχη ).Η clan θα μοιράζει τον χρυσό σε σύντομα χρονικά διαστήματα για λόγους διαφάνειας και πολύ περισσότερο για να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι η συλλογική προσπάθεια ανταμείβεται.

7)Από 01 / 03 / 2014 ο κάθε παίκτης πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα 10άρι άρμα με 100 μάχες και το κάθε 10άρι του να έχει ελάχιστο μέσο όρο damage 1000.Σε διαφορετική περίπτωση θα ενσωματωθεί στην GREK1 μέχρι να πληρεί τις προυποθέσεις.

Β)Δεν υπήρχαν αρκετοί ενεργοί παίκτες

Γ)Δεν υπήρχαν άρα και αρκετά 10αριά για να κρατήσεις περιοχή

Ηταν μονόδρομος η συνεργασία μας με άλλες ελληνκές clan. Δείξαμε - προτείναμε - συζητήσαμε και τελικά συμφωνήσαμε ότι αυτό το καταστατικό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας και ενώσαμε τις δυνάμεις μας. GREEK GREED ASPIS GAMAW!Πρώτη φορά ενώθηκαν 4 ελληνικές ομάδες.Οι παίκτες που δεν συμφώνησαν με το καταστατικό δεν ήρθαν, ούτε και εμείς τους θέλαμε.Καμία παρεξήγηση κ κανένας τσακωμός!Φίλοι αυτοί που μείνανε...φίλοι και αυτοί που φύγανε.Ακόμα ψάχνουμε για συνεργασίες γιατί πραγματικά δυναμώσαμε και πολλοί παίκτες είδανε καλό gold για πρώτη φορά.Xτες το βράδυ χωρίς να έχει special ή training είχαμε 65 άτομα στο ts!!!Τον περασμένο μήνα πληρώσαμε 30 gold στον κάθε παίκτη για την κάθε του παρουσία σε αναμονή του special.Δηλαδή δεν χρειάζεται να παίξεις ...μόλις μπεις στην αναμονή έχεις πάρει ήδη gold!Είχαμε φτάσει τις 5 περιοχές κ εδώ πρέπει να ευχαριστήσω και την άψογη συνεργασία με την ΗΕΑΤ και τους άλλους συμμάχους μας στον χάρτη.
H GREK1 είναι ακαδημία για αυτούς που δεν έχουν 10άρι, για τους αδύναμους παίκτες και τους όχι πολύ ενεργούς.Ετσι κ αλλιώς δεν χωράγαμε όλοι σε 1 clan.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε τους παίκτες μας και το επίπεδο της clan με πολλή προσπάθεια κ κόπο, είμαστε όμως ευχαριστημένοι!Για αυτό θυμώνω όταν βλέπω υποτιμητικά σχόλια εδώ μέσα!
Όποιος συμφωνεί με το καταστατικό είναι ευπρόσδεκτος! Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 11 Icon_biggrin
tha sxoliasw to A skelos tou katastatikou:
Α. Την δημιουργία μια καλής παρέας παικτών που θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν.
den yparxei periptwsi na kanete tpt kanontas parea.
pote mpikate gia plaka ston xarti.kai farmarete kai gold?na erthw kai gw?den thelw na me bazete sta clanwars.mono gia backup.ta 30 argiria mou ftanoune.
tazete gold stous paixtes?kala kanete.edw min ta lete omws.exei katantisei aidia.
o taramas bgazei xoli kai den kserw ton logo.eseis mazeyte oloys tous ellines paiktes.den mporw na katalabw omws pws tha tous kratiseis.
pairnontas 240 gold apo 1 perioxi?ayto to gold den ftanei oute gia aytous pou einai backup sta clanwars.mallon mas koroideuete.an exete na kanete kamia sobari protasi na kanete kalws.
alliws den aksizei o kopos na asxolithoume.
loipon mprabo.kanate tin 1 megali clan meta tin HARD omws se plithismo.kai?
tous mazeueis olous kai meta aytous pou den sou kanoune tous petas.kali fasi.kali prospatheia.alla mallon mexri ekei.
spartakos
spartakos

Αριθμός μηνυμάτων : 41

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 11 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από LASKAS Τρι Ιαν 21, 2014 1:48 pm

GIATI KANEIS DEN PISTEUEI OTI KANAME TAMEIO 25000 SE 2 MHNES???????ELA TS TWRA ....KERNAW GOLD
ELA TWRA!!!!!!!!

62.104.20.180:10016
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από spartakos Τρι Ιαν 21, 2014 1:55 pm

LASKAS έγραψε:GIATI KANEIS DEN PISTEUEI OTI KANAME TAMEIO 25000 SE 2 MHNES???????ELA TS TWRA ....KERNAW GOLD
ELA TWRA!!!!!!!!

62.104.20.180:10016
xaxaxaxa.wraios.krata ta tha sou xreiastoune gia toy spys kai tous encounter.
spartakos
spartakos

Αριθμός μηνυμάτων : 41

Δημοσίευση από LASKAS Τρι Ιαν 21, 2014 1:57 pm

opws thes Very Happy alla den einai wraio na les oti apokleietai na vgalate tosa otan egw sou lew ela na ta deis Very Happy 
filika panta
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από Aedile Τρι Ιαν 21, 2014 2:46 pm

Καλησπέρα λοιπόν, καλή χρονιά σε όλους. Χαιρετίσματα στα παιδιά της πρώην HARD2, νυν HARDX καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους, γνωστούς και αγνώστους μου. Όπως και ο φίλος Killer01, ξεκίνησα να διαβάζω και εγώ από την σελίδα 9 έως και το τέλος. Έχω να μπω στο παιχνίδι από τον Αύγουστο 2013.Θα σας πω λοιπόν 5 πράγματα και θα φύγω.

Χωρίς ονόματα , ο νοών νοείτω.

Αν δεν κάνω λάθος, μου ζήτησες συγγνώμη επειδή έφυγες 3 μέρες αφού μπήκες στην HARD2, επειδή η παρέα σου πήγε σε άλλη clan.Φυσικά το θέμα μάλλον ήταν ότι ήθελες να βρεις κάποια πράγματα έτοιμα, τα υπόλοιπα ως εύκολα εννοούμενα τα παραλείπω. 

Μπορεί να έγινε μια μαλακία στο landing,ΑΛΛΑ δεν έγινε εσκεμμένα. Επίσης, να κλειδώνετε το TS σας. Καμιά φορά μπαίνει κανείς commander από την HARD2 και ακούει τι λέτε. Μετά φυσικά ο τότε acting commander (ο commander δούλευε και δεν μπορούσε) με διαβεβαίωνε ότι δεν απειχούν τις απόψεις της διοίκησης. 

Για να μην μακρηγορώ, θα απαντήσω και σε όσα μπορώ, γενικά.
Η HARD2 ποτέ δεν υποσχέθηκε χρυσό σε κανέναν.(Γιατί απλά δεν είχε, το υστέρημα ανήκει στους παίκτες)
Η HARD2 ποτέ δεν πήγε να κάνει recruiting σε άλλη Ελληνική clan.(Άλλοι έκαναν)
Η HARD2 προσπάθησε να ενώσει και να φέρει κοντά όλες τις άλλες ελληνικές clan.Ως ένα βαθμό έγινε. Άλλοι έβαζαν chip στην Κρήτη και όχι κοντά μας. Άλλοι κρέμασαν την HARD2 και άλλοι ήταν μικρόψυχοι. Το γιατί έφυγα είναι επίσης άλλη ιστορία που δεν αφορά την συζήτηση.

Άντε, ξεκινήστε την φαγωμάρα πάλι. Κάντε 510321564610 Ελληνικές clan και μετά trollάρετε ο ένας τον άλλον για το ποια είναι Ελληνική, επειδή είναι πολλοί Έλληνες στο παιχνίδι. Α και να μην ξεχάσω , μη και δεν αναφερθεί ότι η HARD είναι σκληροπυρηνική και σφιχτή και στρατόκαυλη  clan και σας χαλάσει το γλυκό.

οὐαὶ ὑμῖν οἱ γελῶντες νῦν, ὅτι πενθήσετε καὶ κλαύσετε
Aedile
Aedile

Αριθμός μηνυμάτων : 5

Δημοσίευση από LASKAS Τρι Ιαν 21, 2014 3:05 pm

Καλή χρονιά φίλε ότι επιθυμείς!Μάλλον η πρώτη σειρά έχει σχέση με εμένα.Είχα έρθει στην clan από εκεί που ξεκίνησα το παιχνίδι.Άλλα είχα αφήσει και άλλα βρήκα, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!Δεν με ακολούθησαν κάποιοι φίλοι...στην αξιολόγηση είδα πάνω από τους μισούς να είναι ανενεργοί...μέσα στο ts οι μισοί δεν γουστάρανε τον Βαλάντη για αυτό και ετοιμαζότανε να χωρίσει την clan σε ίλες.
Έχεις δίκιο περίμενα να βρω μια στρωμένη κατάσταση...λυπάμαι που δεν σας βοήθησα εκείνη την εποχή...
όλα τα άλλα που γράφεις νομίζω δεν είναι για εμένα.
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από taramas Τρι Ιαν 21, 2014 4:00 pm

Aedile έγραψε:Καλησπέρα λοιπόν, καλή χρονιά σε όλους. Χαιρετίσματα στα παιδιά της πρώην HARD2, νυν HARDX καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους, γνωστούς και αγνώστους μου. Όπως και ο φίλος Killer01, ξεκίνησα να διαβάζω και εγώ από την σελίδα 9 έως και το τέλος. Έχω να μπω στο παιχνίδι από τον Αύγουστο 2013.Θα σας πω λοιπόν 5 πράγματα και θα φύγω.

Χωρίς ονόματα , ο νοών νοείτω.

Αν δεν κάνω λάθος, μου ζήτησες συγγνώμη επειδή έφυγες 3 μέρες αφού μπήκες στην HARD2, επειδή η παρέα σου πήγε σε άλλη clan.Φυσικά το θέμα μάλλον ήταν ότι ήθελες να βρεις κάποια πράγματα έτοιμα, τα υπόλοιπα ως εύκολα εννοούμενα τα παραλείπω. 

Μπορεί να έγινε μια μαλακία στο landing,ΑΛΛΑ δεν έγινε εσκεμμένα. Επίσης, να κλειδώνετε το TS σας. Καμιά φορά μπαίνει κανείς commander από την HARD2 και ακούει τι λέτε. Μετά φυσικά ο τότε acting commander (ο commander δούλευε και δεν μπορούσε) με διαβεβαίωνε ότι δεν απειχούν τις απόψεις της διοίκησης. 

Για να μην μακρηγορώ, θα απαντήσω και σε όσα μπορώ, γενικά.
Η HARD2 ποτέ δεν υποσχέθηκε χρυσό σε κανέναν.(Γιατί απλά δεν είχε, το υστέρημα ανήκει στους παίκτες)
Η HARD2 ποτέ δεν πήγε να κάνει recruiting σε άλλη Ελληνική clan.(Άλλοι έκαναν)
Η HARD2 προσπάθησε να ενώσει και να φέρει κοντά όλες τις άλλες ελληνικές clan.Ως ένα βαθμό έγινε. Άλλοι έβαζαν chip στην Κρήτη και όχι κοντά μας. Άλλοι κρέμασαν την HARD2 και άλλοι ήταν μικρόψυχοι. Το γιατί έφυγα είναι επίσης άλλη ιστορία που δεν αφορά την συζήτηση.

Άντε, ξεκινήστε την φαγωμάρα πάλι. Κάντε 510321564610 Ελληνικές clan και μετά trollάρετε ο ένας τον άλλον για το ποια είναι Ελληνική, επειδή είναι πολλοί Έλληνες στο παιχνίδι. Α και να μην ξεχάσω , μη και δεν αναφερθεί ότι η HARD είναι σκληροπυρηνική και σφιχτή και στρατόκαυλη  clan και σας χαλάσει το γλυκό.

οὐαὶ ὑμῖν οἱ γελῶντες νῦν, ὅτι πενθήσετε καὶ κλαύσετε

Καλησπέρα Γρηγόρη,
υποθέτω οτι το σχόλιο του TS απευθύνεται σε μένα, το εκανα ως όφειλα άμεσα αλλά θα το ξανακάνω ακόμη μια φορά γιατί βλέπω οτι εχει μείνει, τέτοιου είδους συμπεριφορές που προέρχονται απο άγνοια και καταλήγουν σε παρεξήγηση δεν ειναι σωστές και δεν πρέπει να υπάρχουν (και αναφέρομαι στους δικούς μας παίχτες που ειπαν αυτα που είπαν) η πραγματικότητα όμως ειναι οτι υπάρχουν και δεν μπορούμε παρα μόνο να τις αντιμετωπίζουμε με τον σωστότερο τρόπο, δηλαδή να δηλώνουμε υπεύθυνα οτι οι παπαριές που μπορεί να πεί κάποια στιγμή κάποιο μέλος που νομίζει οτι δεν τον ακούνε δεν μπορεί και δεν πρέπει να καθορίζουν τις σχέσεις των ομάδων. Απάντησα άμεσα και σταράτα ως όφειλα επαναλαμβάνω και δεν κρίνω σωστό να αποτελεί αυτό το χωρίς καμμία αξία γεγονός την βάση για αποφάσεις που εχουν να κάνουν με τις ομάδες. Αρα λοιπόν δεν συμφωνώ οτι μπορεί να σταθεί η περαιτέρω πορεία και συμπεριφορά της HARD2 σε αυτό το γεγονός που περιέγραψα για το οποίο βρέθηκα στην δύσκολη θέση να απολογηθώ, νομίζω οτι έγινα κατανοητός και προτείνω να κοιτάξουμε αλλού τους πραγματικούς λόγους και όχι να κρυβόμαστε πίσω απο τέτοιου είδους δικαιολογίες.
Τώρα για τα υπόλοιπα, πιστεύω οτι εμείς δεν εχουμε κάνει ποτέ recruiting οπότε μάλλον δεν με αφορά, τώρα στους μικρόψυχους και αυτούς που κρέμασαν δεν νομίζω οτι με αφορά γιατί τηρώ πάντα οτι λέω, βέβαια αν αφορά τη προηγούμενη διοίκηση πάλι θα πώ οτι δεν γνωρίζω αλλά και στο τέλος δεν θα απολογούμαι για οτιδήποτε μπορεί να έκαναν ή να μην έκαναν άλλοι.
Τέλος για την HARD ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν ειναι δικό μου θέμα αν είναι στρατόκαυλη ή όχι, μπορούμε να συζητήσουμε θεωρητικά και φιλοσοφικά με τον καφέ, να πούμε την άποψή μας αλλά τίποτα παραπάνω.
Υ.Σ. Η μαλακία στο landing Γρηγορη μου δεν ήταν η μόνη και θα διαφωνήσω μαζί σου για το εσκεμμένα γιατί οταν οι ίδιες μαλακίες προέρχονται απο τον ίδιο άνθρωπο μόνο τυχαίες δεν είναι, και να σου πώ και κάτι, στην τελική είδες και μόνος σου την άποψη των ανθρώπων, σε ρωτώ ευθέως (αν και το εχεις απαντήσει) ζήτησα εγώ ποτέ απο κανέναν ελεημοσύνη να μου δώσει περιοχή? εσένα αν σε θίγανε προσωπκά με αυτου του είδους τα ψεύδη θα καθόσουν και θα πέταγες αετό? δεν νομίζω, πως περιμένεις απο μένα να το ανεχτώ? τι νομίζεις οτι θα έλεγε οποιοσδήποτε ασχετος με τα πράγματα που άκουσε με τα αφτιά του την "μαλακία στο lannding" να εξελίσσεται? λοιπον εγώ αυτό το θέμα το έχω αφήσει πίσω μου αλλά δυστυχώς βλέπω οτι ακόμα και εσύ το κουβαλάς, λυπάμαι και με στεναχωρεί αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από taramas Τρι Ιαν 21, 2014 4:41 pm

spartakos έγραψε:

tha sxoliasw to A skelos tou katastatikou:
Α. Την δημιουργία μια καλής παρέας παικτών που θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν.
den yparxei periptwsi na kanete tpt kanontas parea.
pote mpikate gia plaka ston xarti.kai farmarete kai gold?na erthw kai gw?den thelw na me bazete sta clanwars.mono gia backup.ta 30 argiria mou ftanoune.
tazete gold stous paixtes?kala kanete.edw min ta lete omws.exei katantisei aidia.
o taramas bgazei xoli kai den kserw ton logo.eseis mazeyte oloys tous ellines paiktes.den mporw na katalabw omws pws tha tous kratiseis.
pairnontas 240 gold apo 1 perioxi?ayto to gold den ftanei oute gia aytous pou einai backup sta clanwars.mallon mas koroideuete.an exete na kanete kamia sobari protasi na kanete kalws.
alliws den aksizei o kopos na asxolithoume.
loipon mprabo.kanate tin 1 megali clan meta tin HARD omws se plithismo.kai?
tous mazeueis olous kai meta aytous pou den sou kanoune tous petas.kali fasi.kali prospatheia.alla mallon mexri ekei.

Δημήτρη μάλλον δεν έχεις προσέξει τι γράφω και σε ποιον απευθύνομαι, συμφωνείς ή διαφωνείς ειναι άλλο θέμα, τουλάχιστον όμως χειρίζομαι αρκετά καλά την Ελληνική γλώσσα και πιστεύω οτι είσαι έξυπνος άνθρωπος για να μπορείς να καταλάβεις. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά απο ολους αλλά νομίζω οτι πρέπει κάποια πράγματα να ειπωθούν αν θέλουμε να εχόυμε κάποια ελπίδα να βρούμε την άκρη κάποτε...
Λοιπόν Δημήτρη φίλε μου, η γνωριμία μας ειναι παλιά, ειμασταν συμπαίχτες στη ίδια ομάδα και κάποιο διάστημα ήμασταν και φιλαράκια (τουλάχιστον έτσι το θεωρούσα εγώ κι ας ησουν νεότερος χαχαχα, θυμάσαι που σε βάζαμε στα clan war με 9άρι?) παίζαμε κάθε μέρα μαζί μέχρι που αποφάσισες οτι το όνειρό σου ήταν να πάς στην HARD και ξεκίνησες μια προσπάθεια να χτίσεις τα στατιστικά σου, μπράβο σου και καλά έκανες, δεν μου ξαναμίλησες βέβαια αλλά ουτε αυτό έχει σημασία, ούτως ή άλλως για σενα και το φιλαράκι σου που μιλάει για μένα εδώ μέσα δεν ήμουν παρά ενας noob που απλά έτυχε να βρίσκεται εκεί και να μας δείξει τι κάνει ενα αρμα, έτσι λοιπον φίλε μου πήρες τον δρόμο σου και εγώ τον δικό μου, το όνειρό σου το πραγματοποίησες και μπράβο αν και οταν σε δεχθήκανε στην HARD δεν είχες ακριβώς τα στατιστικά που ζητούσαν αλλά μικρό το κακό.
Πέρασε ενάμιση χρόνος ώσπου μια μέρα (κατα τα φαινόμενα υποχρεώθηκες) ήρθες να μου μιλήσεις γιατί δυστυχως ο noob ειχε γίνει commander, πως διάολο έγινε αυτό είμαι σίγουρος οτι υπήρξε ανέκδοτο, αν ήθελες να ήσουν ειλικρινείς θα έλεγες ας πούμε "ρε φίλε δεν σε γουστάρω αλλά επειδή τυγχάνει να εισαι σε αυτή τη θέση θα αναγκαστώ να σου μιλήσω" anyway που λένε στην πραγματικότητα μου είπες "θελουμε να κάνουμε μια συμμαχία με ολες τις Ελληνικές ομάδες" σου απάντησα ειλικρινά οτι εμείς είμαστε ήδη σε μια συμμαχία δεν ειναι στην νοοτροπία μου να μη τηρώ αυτά που συμφωνώ, πάραυτα σου είπα οτι θα προσπαθήσουμε  να κάνουμε οτι μπορούμε, δεν σου άρεσε η απάντησή μου απο οτι φαίνεται κια αυτή ήταν η μια και τελευταία φορά που μιλήσαμε, έμεινε όμως η απορία μου πως απο σύμμαχη ομάδα και με το ίδιο χρώμα μάλιστα η HARD2 μετά απο ενα κενό χρονικό διάστημα εμφανίστηκε με commander εσένα και με άποψη που λιγο ως πολύ έδειχνε σαν να μην συνεργαστήκαμε ποτέ και να μην είμαστε σύμμαχοι ποτέ.
Σιγουρα θα έχεις άλλη άποψη και ειναι σεβαστή, τα παραπάνω όμως που αφορούν γεγονότα οπως ακριβώς έγιναν δεν εχουν χώρο αμφισβήτησης, οσο για την "χολή" δεν συμφωνώ είναι απάντηση στις κακοήθειες και τα ψεύδη κάποιων για να μην χρησιμοποιήσω άλλες φράσεις.
Την καλημέρα μου και καλή συνέχεια

taramas

Δημοσίευση από Aedile Τρι Ιαν 21, 2014 4:55 pm

@taramas
Η απολογία σου είχε γίνει δεκτή και τότε. Η πορεία της HARD2 στην συνέχεια υπάρχει μόνο μετά το 1ο campaign και φυσικά χωρίς εμένα. Η μαλακία στο landing ήταν συλλογική. Δεν παρακάλεσες να μπείς, εγώ σε παρακάλεσα να μπείς όπως παρακάλεσα και την HELLAS να σου το δώσει, εσύ το έχασες την επόμενη μέρα, ένα landing που η HELAS το κρατούσε 5 ημέρες. Που έφτυσα το γάλα της μάνας μου να τους πείσω ότι θα μπορούσατε να το κρατήσετε ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!!!
Να πω την αλήθεια ούτε την HELLAS περίμενα να το κρατήσει,(ας παρεξηγηθούν, την αλήθεια λέω) αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνω.
Στην τελική τι να έκανες ενώ έβλεπες την μαλακία να γίνεται??? 
Να βγάλεις τον σκασμό και για το κοινό καλό να κάνεις και το μαλάκα!!!
Αλλά όχι!! μια καλή περίπτωση είχαμε να είμαστε 5 (HARD,HARDS,HARD2,HELAS,HEAT) και σε λίγες ημέρες ίσως και 6 μαζί με τον aris25 και εκεί τα γαμήσατε όλα και η ΗΕΑΤ και η HELAS.

Δεν περιγράφω άλλο!!!!
Προσωπικά δεν κουβαλάω κάτι εκτός ίσως από 3x1000kg και 4x500kg στο Yer-2, άντε και το κρίμα του να σκοτώνω noobaδες.

Παρεμπιπτόντως τον Μάρτιο έχει open beta σε Ground Forces στο War Thunder.
Εκεί δεν έχει μαλακίες, είμαστε Νο.50 στον κόσμο.
Είμασταν και Νο.22 αλλά είμαστε Έλληνες. Μην τα ξαναλέμε.

Όσο για εσένα LASKAS..........

Αιδώς Αργείοι να γράφεις για μισθοφόρους και για "Ελληνικές" clan.
Λυπάσαι που δεν μας βοήθησες? Με αυτά που γράφεις στις τελευταίες σελίδες?
Χαιρόμαστε που δεν μπόρεσες.

Άντε και έχω και διπλά να πάρω.
Aedile
Aedile

Δημοσίευση από taramas Τρι Ιαν 21, 2014 7:19 pm

Aedile έγραψε:@taramas
Η απολογία σου είχε γίνει δεκτή και τότε. Η πορεία της HARD2 στην συνέχεια υπάρχει μόνο μετά το 1ο campaign και φυσικά χωρίς εμένα. Η μαλακία στο landing ήταν συλλογική. Δεν παρακάλεσες να μπείς, εγώ σε παρακάλεσα να μπείς όπως παρακάλεσα και την HELLAS να σου το δώσει, εσύ το έχασες την επόμενη μέρα, ένα landing που η HELAS το κρατούσε 5 ημέρες. Που έφτυσα το γάλα της μάνας μου να τους πείσω ότι θα μπορούσατε να το κρατήσετε ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!!!
Να πω την αλήθεια ούτε την HELLAS περίμενα να το κρατήσει,(ας παρεξηγηθούν, την αλήθεια λέω) αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνω.
Αλλά όχι!! μια καλή περίπτωση είχαμε να είμαστε 5 (HARD,HARDS,HARD2,HELAS,HEAT) και σε λίγες ημέρες ίσως και 6 μαζί με τον aris25 και εκεί τα γαμήσατε όλα και η ΗΕΑΤ και η HELAS.

Δεν περιγράφω άλλο!!!!
Προσωπικά δεν κουβαλάω κάτι εκτός ίσως από 3x1000kg και 4x500kg στο Yer-2, άντε και το κρίμα του να σκοτώνω noobaδες.

Αυτο που δεν καταλαβες Γρηγόρη είναι οτι εγω έβγαλα τον σκασμό και δεν είπα τίποτα, μάλιστα πριν φύγω γιατί δεν μπορούσα λόγω υποχρεώσεων να είμαι στην μάχη είναι "παιδιά κάντε οτι καλύτερο", δυστυχώς όμως (στο ξαναείπα αλλά δεν το πρόσεξες μάλλον) την μαλακία την είπε μπροστά σε άλλους 5-6 στο TS και πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη την ήξεραν όλοι, τα παιδιά παίξανε με πλήρη ομάδα και με κανονικά άρματα, δεν δώσανε τον εαυτό τους και τους είπα την άποψή μου, ήταν λάθος τους, αν ήθελαν να φύγουν έπρεπε να την κρατήσουν εκείνη τη μέρα με νύχια και με δόντια και την επόμενη αν θέλαμε να δηλώσουμε οτι θα φύγουμε και να το κάνουμε σωστά, δεν τους κατηγορώ που ήθελαν να φύγουν δεν το έκαναν με τον σωστό τρόπο και αυτό τους το ξεκαθάρισα, δεν είναι αυτός ο τρόπος που πιστεύω οτι πρέπει να συμπεριφερόμαστε, τελεία και παύλα.
Οσο για το να κάνω τον μαλάκα, τον έχω κάνει πολλές φορές, δεν θα έπρεπε να το λές εσύ αυτό σε μένα, γιατί και το που δέχτηκα την πρότασή σου τον μαλάκα έκανα για χάρη σου γιατί σε προειδοποίησα οτι θα κάνει μαλακία και ποιός θα την κάνει, μην μου τα λές εμένα αυτά Γρηγόρη, δεν μου αξίζει γιατί οταν δέχτηκα την πρότασή σου ενα ητανε το "ναι" στην ομάδα μας και αυτό δικό μου, τα υπόλοιπα ήτανε "οχι", εγώ πήρα την απόφαση, το ρίσκο και στο τέλος μέσα στην ομάδα μου ενα λάθος εχουν να μου προσάψουν μέχρι τώρα, αυτό ακριβώς, οχι σεμ ένα λοιπόν.

Και κάτι τελευταίο φίλε Γρηγόρη, ποιά νομίζεις θα ήταν η συνέχεια αν το κρατάγαμε το landing εκείνη την μέρα? θα είχαμε μια άψογη συνεργασία με αυτούς τους ανθρώπους? εσυ θα μπορούσες να συνεργαστείς με αυτά? δεν νομίζω, τόσο μαλάκας ούτε εσύ θα γινόσουν ποτέ, ξέρεις τι απάντησαν οι 90 συμπαίχτες μου οταν τους είπα οτι θα μπούμε στο landing και θα μας το αφήσουν οι κύριοι αυτοί? νά η απάντηση : "την επόμενη μέρα θα ξέρει ολος ο κόσμος οτι τους κάναμε ζητιανιά" εγω σαν μαλάκας τους είπα "οχι παιδιά παμε να κάνουμε μια συνεργασία και οφείλουμε ολοι σεβασμό" λοιπον φίλε,εγώ μαλάκας έγινα για χάρη σου και ειλικρινά ισως να το ξανάκανα για χάρη σου αλλά το συμπέρασμα είναι ενα, ποιο μαλάκας δεν γίνεται.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τρι Ιαν 21, 2014 9:51 pm

@aedile

Απευθύνομαι σε σένα φίλε Γρηγόρη και αναρωτιέμαι το εξής απλό : αν εσυ πήγες στους άλλους και είπες κάτι σαν κι αυτό "η ΗΕΑΤ θέλει να τους δώσετε το landing να μπούνε και αυτοί μέσα" και σε μένα "η HELAS προτίθεται να σας δώσει την περιοχή να μπείτε", αν λέω αν είπες αυτά, τότε εξηγείται μεν γιατι όλοι αυτοί πετάνε μαλακίες τόσο καιρό αλλά σε ρωτώ : τι σόι συνεργασία είναι αυτή που πήγες να πετύχεις βασισμένη σε ενα ψέμα? γιατί αντι να πείσεις εμενα για τις καλές προθέσεις των άλλων δεν μου έλεγες εξαρχής την αλήθεια? θα είχα πάρει την σωστή απόφαση και δεν θα είχε γίνει τίποτα απο όλα αυτά, μακριά και αγαπημένοι.
Τελικά φίλε μου Γρηγόρη έχεις την ευθύνη σου και θα έλεγα οτι μπορεί να εξυπηρετει να πασάρουμε τις ευθύνες σε άλλους για την αποτυχία μας αλλά δεν διαρκεί πολύ και δεν βοηθάει, η αλήθεια είναι οτι η "συνεργασία" σας κράτησε μόνο στα πανηγύρια των εγκαινίων γιατί οτι και να κάναμε εμείς ο χρόνος έδειξε πόσο "συνεργασία" ήταν, ηταν μια αποτυχία απο την αρχή και οσο γρηγορότερα το καταλάβετε τόσο γρήγορα θα προχωρήσετε παρακάτω.

taramas

Δημοσίευση από LASKAS Τετ Ιαν 22, 2014 12:41 am

Αγαπητέ Γρηγόρη έχω την εντύπωση ότι άλλο ήταν η HARD του 2011 με μόνο έλληνες παίκτες και διαφορετική ηγεσία ( εγώ θυμάμαι εποχή ierax ) ....άλλο είναι η hard 2...και άλλο είναι οι σημερινές hard - s- x που έχουν ξένους μέσα και μιλάνε αγγλικά στο ts.Εγώ σχολίασα την σημερινή κατάσταση και έγινε μια ολόκληρη επανάσταση.Νόμιζα ότι είναι forum και μπορεί ο καθένας να πει τη γνώμη του..( βρήκα πάντως και έναν από εσάς που να συμφωνεί μαζί μου με το θέμα των ξένων ..τον Βαλάντη )

Εκτός ότι η γνώμη μου κρίθηκε πολύ άσχημα ... όταν άρχισα να λέω ότι ρε παιδιά εμείς κάτι καταφέραμε τους τελευταίους 2 μήνες :

1)ενώσαμε 4 ομάδες
2)50 - 60 κάθε βράδυ μέσα στο ts
3) Ταμείο 25000 gold και μην συνεχίσω με άλλες λεπτομέρειες

Δύο άτομα με έβγαλαν ψεύτη, ένας έλεγε επίμονα ότι ήμασταν στον χάρτη γιατί παίζαμε με 8άρια και λείπανε οι καλές clan όμως ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η HEAT, άλλοι δύο μας ειρωνεύτηκαν, ένας πήγε να πει μια καλή κουβέντα αλλά μετά είπε δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε... και όλοι άλλοι αναγνώστες απλά απαξίωσαν ή αδιαφόρησαν!Δεν βρέθηκε ένας να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον ...να διαπιστώσει ότι λέμε αλήθεια και να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο έιτε σαν συμμαχία όπως έχουμε με τον Ταραμά έιτε σαν απλός παίκτης.Ωραία νοοτροπία...έτσι θα πάμε μπροστά μάγκες.

ΥΓ. υποσχέθηκα ότι θα σέβομαι το forum και δεν θα τσακώνομαι γιατί η συμπεριφορά μου ήταν άσχημη
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από gregorakis Τετ Ιαν 22, 2014 2:33 am

... τώρα εγώ είμαι ο τρελός που διακρίνω έναν απύθμενο παραλογισμό σε όλα αυτά ??? "σεντόνια" γράφονται για ΕΝΑ LANDING ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ??? όλη η παρεξήγηση ήταν αυτή ??? 3 clan τσακώθηκαν τότε για αυτό το λόγο (βέβαια οι 3 αυτές clan είναι σήμερα 5  Embarassed ) ...

... και πάμε παρακάτω ... 
... ο LASKAS σαν εκπρόσωπος της greek γράφει πως: 
1) ενώσαμε 4 ομάδες ==> πολύ σημαντική προσπάθεια και μπράβο, εγώ όμως απλά πιστεύω πως αργά η γρήγορα θα έρθει και η πρώτη διάσπαση ... είναι προσωπική εκτίμηση, μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αυτό μου έχει διδάξει η ιστορία ...
2) 50-60 κάθε βράδυ μέσα στο TS ==>  πολύ μεγάλο ποσοστό ενεργών παικτών, μόνο οι πρωτοκλασάτες clan του παιχνιδιού ίσως να το ξεπερνούν ...
3) Ταμείο 25000 gold ==> Ε ΚΑΙ ?????? συγνώμη αλλά μη γράφουμε ό,τι θέλουμε ... 25K gold ταμείο σε 2 μήνες (νομίζω πως είναι λίγο greek statistics το νούμερο αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω) αντιστοιχούν σε 416 gold την ημέρα ... μια clan με τόσο μεγάλο activity σαν τη δικιά σας (60 άτομα κάθε βράδυ, αν δεχτούμε πως κάθε βράδυ είναι οι ίδιοι 60, γιατί αλλιώς πάμε σε 70-80 ενεργούς) έχει αυξημένες "υποχρεώσεις" ως προς το προσωπικό της ... έχουμε και λέμε 25K το δίμηνο = 12,5Κ το μήνα / 60 παίκτες = 208 gold ανά παίκτη !!!  ... αν αυτό το νούμερο είναι ικανό να ευχαριστήσει ένα παίκτη εγώ πάσο ...

... ο LASKAS (δεν ξέρω με ποιους άλλους) ένωσε 4 clan ... επίτευγμα αλλά (καθώς είμαι και κάκιστος διπλωμάτης) ήταν σχεδόν ανενεργές clan και με χαμηλό επίπεδο ... ΟΜΩΣ το σημαντικότερο όλων ήταν πως έπιασαν το νόημα " Η greek ήταν σαν όλες τις ελληνικές clan, δεν είχε πλάνο" ... μέσα σε αυτή τη φράση περιλαμβάνονται όλα ... ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΝΟ ... κανείς δε ξέρει τί ακριβώς θέλει με αποτέλεσμα να μη μπορεί και να το πετύχει ... το να φτιάξεις ένα καταστατικό βέβαια δε σημαίνει πως έχεις και ξεκάθαρο πλάνο, άλλωστε όλες οι ελληνικές clan έχουν καταστατικό ... το να έχεις εντοπίσει το πρόβλημα όμως είναι το πρώτο και το καθοριστικότερο βήμα για τη επίλυσή του ... ελπίζω οι greek να καταφέρουν αυτό που στοχεύουν ...

... δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με καμία clan ... το πρόβλημά μου είναι γενικό, θεωρώ την ελληνική κοινότητα του WoT καταδικασμένη και όλες τις ελληνικές clan gtpk ... και τώρα μπορείτε να αρχίσετε τα αναθέματα  pig ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από LASKAS Τετ Ιαν 22, 2014 3:02 am

να σαι καλά και ευχαριστώ που τουλάχιστον έδωσες σημασία σε αυτά που γράφω Very Happy
1)25000 gold δεν σου φαίνονται πολλά ..έλα όμως που είναι τέτοια η κατάντια των ελληνικών clan που δεν μπορούν να το πιστέψουν κιόλας Very Happy 
2)Ο χρυσός δώθηκε ισόποσα σε αυτούς που είχαν παρουσίες στην αναμονή του special...ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ που σημαίνει ότι μοιράστηκε αναλογικά και σε λιγότερα άτομα άρα το 208 δεν ισχύει γιατί κάποιοι δεν πήρανε τίποτα και κάποιοι πήρανε πολύ περισσότερο από 208 που έβγαλες εσύ.Κρατάνε οι ταμειές μας screen και αρχείο σε excel για οτιδήποτε αναφέρω.
3)Ε για αρχή καλά είναι ρε παιδιά ...ακόμα τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ μας ρε παιδιά.Εδώ σου λέει ο πρώην αρχηγός της hard2 ότι δεν είχε gold για να μοιράσει ( μην με παρεξηγήσετε πάλι εσέις εκεί στην hard  Very Happy )
4)50 -60 άτομα όμως είναι μέσα και η ακαδημία μας.Ξεπερνάμε τους 60 στο ts πολλές φορές...ελάτε ένα βράδυ να δείτε!Όπως και ο Ταραμάς έχει πολύ κόσμο ... το έχω παρατηρήσει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Τετ Ιαν 22, 2014 3:30 am, 4 φορές συνολικά
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Ιαν 22, 2014 3:04 am

taramas έγραψε:
xiale έγραψε:ποιος είναι ο aedile ??? ουτε καν ξέρω ποιος είναι πόσο μάλλον να του έχω μιλήσει 
Για πες μας τι εφαγα ακριβώς ??? το γεγονός οτι αποδειχτηκες οτι θιχτυκατε και οτι παρατησες το landing ??? η οτι εισαι κομπλεξικός και σταζεις χολή οπου σταθείς και όπου βρεθείς ??? Σου ξαναλέω εγω μιλάω ΜΟΝΟ εδω και μόνο γραπτά ... οποτε σε ποιον ειπα και τι ειπα δεν ισχυει γιατί δεν ασχολούμαι με διπλωματία και κατα συνέπεια δεν εχω πει σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!  μάλλον έχεις θέμα παραπληροφόρησης απο τους αυλοκόλακες σου. 
Α και κατι άλλο ... πήγαν να μου πασάρουν την αρχηγία 2 φορές μεχρι τώρα και τις 2 αρνηθικα συνεχίζω να υπηρετώ την κλαν μου αθόρυβα απο πίσω όπως έκανα πάντα ... αλλα εντέλει το μόνο που ξέρεις ειναι το ονομα σου ...

Μάλιστα, δεν ξέρεις ποιος είναι ο aedile, ωραίος, λοιπον ο άνθρωπος αυτός τον οποίο σέβομαι σαν άνθρωπο και σαν παίχτη ήταν ακριβως αυτός που μίλησε σε εμενα και στον τότε αρχηγό σου (αλήθεια τι έγινε? του πριονίσατε την καρέκλα? δεν εχει καμμια αξία για εμας οπότε και να μην απαντήσεις δεν μας χαλάει), ειναι δηλαδή αυτός που ξέρει τι είπαμε και τι συμφωνήσαμε και επίσης ηταν και παρόν στις συζητήσεις μας εκ μέρους της HARD2, ερχεσαι λοιπον εσύ και ισχυρίζεσαι πράγματα που απο οτι αποδεικνύεται οχι μόνο δεν τα γνωρίζεις αλλά δεν γνωρίζεις ούτε και τα άτομα που τα αποφάσισαν, εκανα λάθος δεν είσαι καραγκιόζης το όνομα αυτό είναι τιμή για σένα.

Υ.Σ. γιατί αγόρι μου αρνήθηκες? φοβάσαι τις ευθύνες? ή μήπως δεν γουστάρεις την "πάσα"? απορία έχω γιατι εσείς ειστε συνηθισμένοι στις πάσες και τα δαχτυλίδια, και πάλι μπορείς να μην απαντήσεις, ουτως ή άλλως χεσμένο σε εχω και με το αρχηγιλίκι και χωρίς αυτό.

Και που είσαι ψευτόμαγκα, η διεύθυνσή μου είναι ακριβώς αυτη, ελα θα χαρώ ιδιαίτερα.

Ποιο ψευτης πεθαίνεις όμως …
Ειπες :
Οσο για τα υπόλοιπα ειναι προφανές οτι δεν σου έφτασε η παπάρα που έφαγες οταν ξανάλεγες αυτές τις παπαριές, και καλά για μένα λές οτι θέλεις για να καλύψεις την ανεπάρκεια και την μαλακία σου, ούτε τον Γρηγόρη (aedile) δεν σέβεσαι ρε καραγκιόζη? ή μήπως είναι και αυτός επαγγελματίας ψεύτης?

Οπότε ουδέποτε έχω μιλήσει με τον aedile και ουδέποτε έχω πει οτιδήποτε για σενα . Οπότε κάνε άλλη μια από τις κωλοτουμπες που έχεις συνηθίσει να κάνεις και καταλήγεις με το κεφάλι σου μεσα στο κώλο σου.  

Μια χαρα γνωρίζω και οι αποφασεις που παρθηκαν τοτε είχαν εμένα από πίσω. Ο χρήστος ήταν κάθετα αντιθετος στο να σου δώσουμε το Landing και αυτός που επέμεινε ήμουν εγώ στο πνευμα της Ελληνικής συνεργασίας … Ναι γιαυτο δέχομαι τον χαρακτηρισμό ΜΑΛΑΚΑΣ …

Αρνήθηκα γιατι ότι κανω για την κλαν μου το κάνω και έτσι … Εσυ χρειάζεσαι προβολή για να σου αντισταθμήσει το μικροσκοπικό σου …. Εγώ …

taramas έγραψε:Εχω εναν κανόνα που τον τηρώ πάντα και σε όλους, κάνω πάντα ακριβώς αυτό που λέω και τα λόγια μου είναι συμβόλαιο, οποιος μπορεί να σεβαστεί αυτό τον κανόνα μπορεί να καθίσει μαζί μου και να συνεργαστεί οποια και να είναι η άποψή του και οποιες διαφορές και να έχουμε, αρκεί μόνο να τηρεί τα λεγόμενά του και τίποτα παραπάνω.

Αυτό είοναι αλήθεια υπο κάποια έννοια … Κανεις πάντα το ακριβώς αντιθετο από αυτό που λες και τα λόγια σου είναι συμβόλαιο για οτ τι δεν θα κανεις.  ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ

ΥΓ) Ο Χρήστος παραιτήθηκε γιατί θα μπάρκαρε … αλλά και γιαυτο να χύσεις χωλή …
ΥΓ2) Εισαι και κρητικός … απλά οι άλλοι είναι άντρες με αρχίδια ενώ εσυ εισαι  …

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Τετ Ιαν 22, 2014 3:24 am, 2 φορές συνολικά

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Ιαν 22, 2014 3:10 am

Aedile έγραψε:@taramas

Δεν περιγράφω άλλο!!!!

έτσι απο περιεργεια η Helas τι σου έχει κάνει ??? 
Δεχόμαστε χολή και λάσπη απο τον @@ρα απο το πρώτο μου ποστ εδω μέσα (δείτε το συχωνευσεις Ελληνικων Clan  https://wotgr.forumgreek.com/t286-topic), μας βρίζει μας χλευαζει και μετά απο ολα αυτα του δίνουμε και το landing ...

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από LASKAS Τετ Ιαν 22, 2014 3:30 am

να σαι καλά και ευχαριστώ που τουλάχιστον έδωσες σημασία σε αυτά που γράφω Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 11 Icon_biggrin
1)25000 gold δεν σου φαίνονται πολλά ..έλα όμως που είναι τέτοια η κατάντια των ελληνικών clan που δεν μπορούν να το πιστέψουν κιόλας Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 11 Icon_biggrin 
2)Ο χρυσός δώθηκε ισόποσα σε αυτούς που είχαν παρουσίες στην αναμονή του special...ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ που σημαίνει ότι μοιράστηκε αναλογικά και σε λιγότερα άτομα άρα το 208 δεν ισχύει γιατί κάποιοι δεν πήρανε τίποτα και κάποιοι πήρανε πολύ περισσότερο από 208 που έβγαλες εσύ.Κρατάνε οι ταμειές μας screen και αρχείο σε excel για οτιδήποτε αναφέρω.
3)Ε για αρχή καλά είναι ρε παιδιά ...ακόμα τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ μας ρε παιδιά.Εδώ σου λέει ο πρώην αρχηγός της hard2 ότι δεν είχε gold για να μοιράσει ( μην με παρεξηγήσετε πάλι εσέις εκεί στην hard  Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 11 Icon_biggrin )
4)50 -60 άτομα όμως είναι μέσα και η ακαδημία μας.Ξεπερνάμε τους 60 στο ts πολλές φορές...ελάτε ένα βράδυ να δείτε!Όπως και ο Ταραμάς έχει πολύ κόσμο ... το έχω παρατηρήσει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 2-3 ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ή ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ CLAN.

Δεν κάνουμε κάτι τρομέρο ούτε ανακαλύψαμε το φεγγάρι...βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μάζι μπορούμε πολύ περισσότερα από ότι 100άδες clan από 10 - 20 ενεργούς παίκτες η κάθε μια!!!
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Ιαν 22, 2014 3:33 am

LASKAS έγραψε:να σαι καλά και ευχαριστώ που τουλάχιστον έδωσες σημασία σε αυτά που γράφω Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 11 Icon_biggrin
1)25000 gold δεν σου φαίνονται πολλά ..έλα όμως που είναι τέτοια η κατάντια των ελληνικών clan που δεν μπορούν να το πιστέψουν κιόλας Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 11 Icon_biggrin 
3)Ε για αρχή καλά είναι ρε παιδιά ...ακόμα τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ μας ρε παιδιά.Εδώ σου λέει ο πρώην αρχηγός της hard2 ότι δεν είχε gold για να μοιράσει ( μην με παρεξηγήσετε πάλι εσέις εκεί στην hard  Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 11 Icon_biggrin )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 2-3 ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ή ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ CLAN.

Δεν κάνουμε κάτι τρομέρο ούτε ανακαλύψαμε το φεγγάρι...βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μάζι μπορούμε πολύ περισσότερα από ότι 100άδες clan από 10 - 20 ενεργούς παίκτες η κάθε μια!!!

Ξέρεις πιο είναι το θέμα , οτι όταν είχε φτάσει η Hard και η Helas στο ίδιο συμπέρασμα του επιτεθήκατε ΛΥΣΑΛΕΑ ... 
Οπότε το ευκολο συμπέρασμα είναι οτι απλά θέλατε να είστε αρχηγοι ...

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από LASKAS Τετ Ιαν 22, 2014 3:41 am

Εγώ?!Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε συνεργασία μεταξύ σας και δεν ήμουνα ποτέ αρχηγός σε οποιαδήποτε clan
φιλικά Smile
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από dolofonos Τετ Ιαν 22, 2014 4:50 am

Από που να αρχίσεις και που να καταλήξεις. Έχουμε διαλύσει την HARD και κάποιοι ακόμη ασχολούνται, δεν θα κάτσω πάλι να εξηγώ πράγματα όσοι ήταν(είναι) από την αρχή μέχρι το τέλος γνωρίζουν οπότε πάει αυτό. Όποιος ουδέτερος και να διαβάσει αυτά που γράφονται απλά θα σταματήσει να ασχολείται με το αντικείμενο. Δεν βλέπω κανέναν να θέλει να χαλαρώσει να κάνει μια μάζωξη και να λυθούν όλα τα θέματα, και δεν μιλώ για παλιά θέματα διότι ούτε 10 χρόνια δεν φτάνουν για να βγει άκρη. Να υπάρξει ένα βήμα προς τα εμπρός ρε παιδί μου. Πραγματικά αυτό το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα δεν θα το βγάλουμε από μέσα μας ποτέ.
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από Aedile Τετ Ιαν 22, 2014 5:22 am

Είπα δεν θα γράψω, αλλά πρέπει.

@taramas
Ναι, το μαλάκα τον έκανες όπως και εγώ, όχι όμως για αρκετό χρονικό διάστημα, όπως και εγώ. Όχι δεν είπα  "η ΗΕΑΤ θέλει να τους δώσετε το landing να μπούνε και αυτοί μέσα" , είπα :

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ LANDING ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ.-

Η αλήθεια είναι ότι δεν χοροπηδούσαν και από την χαρά τους αλλά το έκαναν. Το τι θα έκανα μετά και πως θα το χειριζόμουν δεν ξέρω, φωστήρας δεν είμαι, αλλά ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ εδώ σας έκανα να συνεργασθείτε στο μετά θα κωλούσα!!!

@xiale
Εγώ προσωπικά δεν στάζω καθόλου φαρμάκι για την HELAS και με τον Χρήστο αν και δεν συμφωνούσαμε πάντα, (Να του δώσεις χαιρετίσματα και πες του καλές θάλασσες) τα βρίσκαμε, ανάλογα ποιος έκανε το μαλάκα, εγώ ή αυτός. Που με είδες να στάζω φαρμάκι?

Το "τα γαμήσατε όλα" εννοεί ο ποιητής ότι :
Ενώ φαινόταν ότι θα πήγαιναν όλα καλά και η HEAT θα κρατούσε το landing, μόλις το έχασε ήρθε ο Χρήστος και γκρίνιαζε. Δικαίος, αλλά λάθος. Έ από εκεί και πέρα, είναι γνωστά νομίζω.
Aedile
Aedile

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Ιαν 22, 2014 5:26 am

Δεν μίλησα ποτέ για εσένα... 
Αναφέρομαι στον τσαμπα-μαγκα οχετό και μάλιστα και με λινκ !!! 

Σε παρακαλώ πολύ μην εξισώνεις την Helas με την ταραμιαδα... 
Σου ξαναλέω απο το πρωτο μου ποστ εδω μεσα μας βρίζει και εμεις ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ και του δωσαμε το Landing σαν κινηση καλής θέλησης ... 

Και σε ρωτάω: αν κάποιος σε εβριζε απο το πρωί μεχρι το βράδυ, του έδινες το landing και το παρατουσε και σε αφηνε ξεκρεμαστο δεν θα γκρινιαζες ??? 

ΥΓ) μια που είσαι εδώ θέλεις να μου πεις πότε μιλήσαμε και τι σου είπα για τον Ταραμά ???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Τετ Ιαν 22, 2014 5:40 am, 1 φορά

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από LASKAS Τετ Ιαν 22, 2014 5:32 am

Παρακαλώ τον admin. να κάνει κάτι γιατί το θέμα είναι ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN ...και όχι προσωπικές κόντρες
και εγώ έκανα το ίδιο λάθος με εσάς αλλά καποια στιγμή πρέπει να βάζεις ένα τέλος!
ή γράψτε εκεί που λέει ''φίλε ταραμά'' έχει ανοιχτεί εκεί θέμα Very Happy
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από taramas Τετ Ιαν 22, 2014 7:55 am

@xiale
δεν θα σε παρακολουθήσω άλλο γιατί δεν αξίζεις, μόνο θα σου πώ οτι δεν ζήτησα ποτέ τίποτα απο κανέναν, στο είπα εκατο φορές, στο είπε και ο Γρηγόρης αλλά εξακολουθείς να λές την ίδια μαλακία εσύ και μερικοί άλλοι, η μόνη υποχρέωση που είχα ήταν να εξηγήσω τι ακριβώς έγινε στον Γρηγόρη και να του πώ οτι δεν συμφώνησα και δεν συμφωνώ με αυτό που έκαναν τα παιδιά της ομάδας μου, το λάθος το δικό μου ήταν που παρασύρθηκα απο τον Γρηγόρη και αποφάσισα μόνος μου να μπώ εκεί μέσα γνωρίζοντας με ποιους είχα να κάνω, εχω παραδεχτεί το λάθος μου στα παιδιά που με ακολούθησαν και να είσαι σίγουρος δεν πρόκειται να το ξανακάνω.
Να μην κουράσουμε άλλο τους υπόλοιπους γιατί δεν φταίνε σε τίποτα, το κλείνουμε εδώ και οσο για σένα δεν με ξέρεις αλλά αν νομίζεις οτι είμαι τσάμπα-μάγκας την διεύθυνση μου στην έδωσα και σε περιμένω οποτε θέλεις.

taramas

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Τετ Ιαν 22, 2014 8:00 am

LASKAS έγραψε:Παρακαλώ τον admin. να κάνει κάτι γιατί το θέμα είναι ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN ...
Έτσι είναι η πολιτική μέσα από κόντρες και διαμάχες προκύπτουν συγχωνεύσεις και συμμαχίες, ποτέ δεν ξέρεις.

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Σελίδα 11 από 29 Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης