World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις

Σελίδα 12 από 29 Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 12 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από taramas Τετ Ιαν 22, 2014 8:44 am

Aedile έγραψε:Είπα δεν θα γράψω, αλλά πρέπει.

@taramas
Ναι, το μαλάκα τον έκανες όπως και εγώ, όχι όμως για αρκετό χρονικό διάστημα, όπως και εγώ. Όχι δεν είπα  "η ΗΕΑΤ θέλει να τους δώσετε το landing να μπούνε και αυτοί μέσα" , είπα :

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ LANDING ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ.-

Η αλήθεια είναι ότι δεν χοροπηδούσαν και από την χαρά τους αλλά το έκαναν. Το τι θα έκανα μετά και πως θα το χειριζόμουν δεν ξέρω, φωστήρας δεν είμαι, αλλά ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ εδώ σας έκανα να συνεργασθείτε στο μετά θα κωλούσα!!!

@xiale
Εγώ προσωπικά δεν στάζω καθόλου φαρμάκι για την HELAS και με τον Χρήστο αν και δεν συμφωνούσαμε πάντα, (Να του δώσεις χαιρετίσματα και πες του καλές θάλασσες) τα βρίσκαμε, ανάλογα ποιος έκανε το μαλάκα, εγώ ή αυτός. Που με είδες να στάζω φαρμάκι?

Το "τα γαμήσατε όλα" εννοεί ο ποιητής ότι :
Ενώ φαινόταν ότι θα πήγαιναν όλα καλά και η HEAT θα κρατούσε το landing, μόλις το έχασε ήρθε ο Χρήστος και γκρίνιαζε. Δικαίος, αλλά λάθος. Έ από εκεί και πέρα, είναι γνωστά νομίζω.

Ρε Γρηγόρη, εγώ σε καταλαβαίνω και πίστεψέ με κατάλαβα απο την αρχή οτι η προσπάθεια που έκανες ειναι δύσκολη και αν μη τι άλλο σε τιμά και μόνο το γεγονός οτι εσύ προσπάθησες ενω όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν κάναμε τίποτα, και στο είπα και τότε που συζητήσαμε, ομως ελα και λίγο στην θέση μου, απο την μια εχω τα παιδιά της ομάδας μου που ήταν αρνητικοί και δικαιώθηκαν, απο την άλλη τις μαλακίες που λέει ο καθένας και που εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να λένε τις ίδιες μαλακίες παρά την παρέμβασή σου, παρά τα όσα δηλώσαμε εγώ και εσύ, τι θέλεις να κάνω? σε ρωτώ απο καρδιάς, πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω, εγω να γίνω όσο μαλάκας θέλεις για το κοινό καλό, και αύριο αν θέλεις να έρθω και να κάτσω και να μιλήσω ακόμα και με αυτούς που εχουν αραδιάσει τόσα ψέματα για μένα, πιστεύεις οτι θα οδηγήσει πουθενά? ανοίξτε τα μάτια σας λίγο και δείτε τι γίνεται, ολοι αυτοί οι άνθρωποι που συνεργάζομαι (ξένοι και Ελληνες) τόσο καιρό εχουν τις ίδιες απόψεις με μένα? οχι βέβαια, εναν κανόνα δέχονται και αυτοί οπως και εγώ "τα λόγια μας ειναι τα ίδια με τις πράξεις μας και είναι συμφωνία" αυτό μας δίνει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό για να προχωρήσουμε, οταν ο καθένας μας είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει χωρίς υπονοούμενα και υποθέσεις ολα πάνε καλά, εσυ βλέπεις τίποτα απο αυτά να υπάρχει εδώ μέσα? ακόμα και η απάντηση "ειχαμε αποφασίσει να πετάξουμε εξω αυτους και να κρατήσουμε αυτό και να πάρουμε το άλλο" που ειπώθηκε εχει πρόβλημα και ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? ποιός την αποφάσισε? εγω σαν εμπλεκόμενος γιατί δεν συμμετείχα στις αποφάσεις? και στη τελική γιατι έστω δεν ενημερώθηκα? γιατί πρέπει να το ακούσω για πρωτη φορά μετά απο τόσο καιρό? αρα λοιπόν χωρίς συννενόηση Γρηγόρη μου οτι και να μου πείς για λίγο ή πολύ μαλάκας δεν εχει καμιά σημασία και τέλος ας πούμε οτι εκείνη τη μέρα δεν παίξαμε καλά, ειμασταν άτυχοι και χάσαμε μια μάχη, τι μας κάνει αυτό? προδότες? άχρηστους? ή μήπως κάποιοι ηθελαν να ειμαστε η ορντινάτσα τους και δεν τους έκατσε? την επόμενη μέρα τι έπρεπε να κάνουμε? να την βγάλουμε εξω να δούμε ποιος την έχει μακρύτερη? αυτά φίλε μου, εγω δεν έχω τιποτα άλλο να πώ, και δεν θα είχα πεί τιποτα αν δεν έβλεπα τις παπαριές που γράφτηκαν εδω μέσα, οσο για τις συγχωνεύσεις η θέση μου είναι μια και σταθερή, έχω τις αντιρρήσεις μου σχετικά με τον τροπο που αυτές μπορούν να γίνουν και τις είπα και στον φίλο τον LASKA, απο εκεί και πέρα είναι θέμα του καθενός τι θα πράξει, πρόσφατα καναμε και εμείς μια μκρή συγχώνευση και ελπίζω να την καναμε με τον καλύτερο τρόπο ωστε να μην ζημιωθεί κανείς.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 12 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Ιαν 22, 2014 8:54 am

1) ΠΩΠΩ ΣΠΑΡΑΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΙΚΡΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΕ ΤΑΡΑΜΑ: 
2) ωστε εκείνη την ημέρα δεν παίξατε καλά εεε??   ΠΩΠΩ ΨΕΜΑ 

taramas

ζ) Στις 20:55 δηλαδή 5 λεπτά πριν κλείσει το tournaround και ανοίξουν οι μάχες έρχεται ο cgakis και μου λέει "βγάλε την επίθεση που έβαλες στους απο κάτω γιατί θέλουν να πάρουν την περιοχή οι φίλοι μας (δεν θυμάμαι ποιούς έλεγε αλλα είμαι σίγουρος οτι εσύ ξέρεις), του απάντησα εντάξει και εβγαλα τη τελευταία στιγμή την επίθεση, δυστυχώς ομως αυτό το άκουσαν και άλλοι εκτός απο εμένα, εγώ έφυγα για την δουλειά οπως κάθε βράδυ και τα παιδιά έμειναν να κάνουν την υπεράσπιση του landing περισσότερο με διάθεση να φύγουν παρά να μείνουν, δεν τους είπα τίποτα αλλά το κατάλαβα οτι τουλάχιστον δεν θα έμπαιναν να δώσουν μάχη αλλά θα το έβλεπαν σαν αγγαρία, φύγαμε λοιπόν έτσι απλά. Την επομενη μίλησα με όλα τα παιδιά και τους είπε την άποψή μου αλλά επέμεναν να μην τους ξαναβάλω ξανά σε αυτή τη διαδικασία.

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από gregorakis Τετ Ιαν 22, 2014 9:23 am

Kostis_Larsson έγραψε:
Έτσι είναι η πολιτική μέσα από κόντρες και διαμάχες προκύπτουν συγχωνεύσεις και συμμαχίες, ποτέ δεν ξέρεις.

cheers  .... επ' trollαρουμε, trollαρουμε ??? ....  cheers
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από taramas Τετ Ιαν 22, 2014 9:28 am

xiale έγραψε:1) ΠΩΠΩ ΣΠΑΡΑΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΙΚΡΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΕ ΤΑΡΑΜΑ: 
2) ωστε εκείνη την ημέρα δεν παίξατε καλά εεε??   ΠΩΠΩ ΨΕΜΑ 

taramas

ζ) Στις 20:55 δηλαδή 5 λεπτά πριν κλείσει το tournaround και ανοίξουν οι μάχες έρχεται ο cgakis και μου λέει "βγάλε την επίθεση που έβαλες στους απο κάτω γιατί θέλουν να πάρουν την περιοχή οι φίλοι μας (δεν θυμάμαι ποιούς έλεγε αλλα είμαι σίγουρος οτι εσύ ξέρεις), του απάντησα εντάξει και εβγαλα τη τελευταία στιγμή την επίθεση, δυστυχώς ομως αυτό το άκουσαν και άλλοι εκτός απο εμένα, εγώ έφυγα για την δουλειά οπως κάθε βράδυ και τα παιδιά έμειναν να κάνουν την υπεράσπιση του landing περισσότερο με διάθεση να φύγουν παρά να μείνουν, δεν τους είπα τίποτα αλλά το κατάλαβα οτι τουλάχιστον δεν θα έμπαιναν να δώσουν μάχη αλλά θα το έβλεπαν σαν αγγαρία, φύγαμε λοιπόν έτσι απλά. Την επομενη μίλησα με όλα τα παιδιά και τους είπε την άποψή μου αλλά επέμεναν να μην τους ξαναβάλω ξανά σε αυτή τη διαδικασία.

ΕΙσαι πράγματι τόσο ηλίθιος, δεν εξηγείται διαφορετικά, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση, τι δεν καταλαβαίνεις ρε και συνεχίζεις την ίδια μαλακία? δεν ήμουνα στην μάχη, ημουν στη δουλειά μου ή μήπως πρέπει να σου δώσω και εξηγήσεις γιατί δούλευα? την επομένη το πρωί βλέπω οτι χάσαμε, παίρνω το replay απο τα παιδιά και καταλαβαίνω οτι δεν είχανε την διάθεση να τα δώσουν όλα τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ, αντί να έρθω και να πώ "παιδιά ήμασταν άτυχοι, 2 ητανε afk και άλλοι 5 κάνανε μαλακίες και χάσαμε, τους εριξα ενα γαμοσταυρίδι και έδιωξα και 1 άτομο, λυπάμαι ρε παιδιά αλλά αυτα συμβαινουν" αντί λοιπον για ολα αυτά τα ωραία παραμύθια λέω αυτό που πιστεύω στα ίσια, αντε κάνε μας την χάρη λοιπόν και τελείωνε με την μαλακία σου.

taramas

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Ιαν 22, 2014 10:39 am

περιμένω να πεις το προφανές ... 
 ναι ρε σεις μαλακία κάναμε, παρεξηγήσαμε και παρατήσαμε τη μάχη γιατι τσαντιστήκαμε αντί το δακρυβρεχτο:  
τέλος ας πούμε οτι εκείνη τη μέρα δεν παίξαμε καλά, ειμασταν άτυχοι και χάσαμε μια μάχη, τι μας κάνει αυτό? προδότες? άχρηστους? ή μήπως κάποιοι ηθελαν να ειμαστε η ορντινάτσα τους και δεν τους έκατσε? 

Α και πούσαι εσύ που διατυμπανίζεις οτι οι πράξεις σου συνάγουν με τα λόγια σου: 
Η δήλωση:  τους εριξα ενα γαμοσταυρίδι και έδιωξα και 1 άτομο, λυπάμαι ρε παιδιά αλλά αυτα συμβαινουν"
Θα έπρεπε  να είχε συνωδευτεί με τα τσιπάκια σου το επόμενο βράδυ ....

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από taramas Τετ Ιαν 22, 2014 12:08 pm

xiale έγραψε:περιμένω να πεις το προφανές ... 
 ναι ρε σεις μαλακία κάναμε, παρεξηγήσαμε και παρατήσαμε τη μάχη γιατι τσαντιστήκαμε αντί το δακρυβρεχτο:  
τέλος ας πούμε οτι εκείνη τη μέρα δεν παίξαμε καλά, ειμασταν άτυχοι και χάσαμε μια μάχη, τι μας κάνει αυτό? προδότες? άχρηστους? ή μήπως κάποιοι ηθελαν να ειμαστε η ορντινάτσα τους και δεν τους έκατσε? 

Α και πούσαι εσύ που διατυμπανίζεις οτι οι πράξεις σου συνάγουν με τα λόγια σου: 
Η δήλωση:  τους εριξα ενα γαμοσταυρίδι και έδιωξα και 1 άτομο, λυπάμαι ρε παιδιά αλλά αυτα συμβαινουν"
Θα έπρεπε  να είχε συνωδευτεί με τα τσιπάκια σου το επόμενο βράδυ ....

Χαχαχα, τώρα εισαι ωραίος και αστείος μαζί, "εμεις παρεξηγήσαμε" δεν κατάλαβες τίποτα έτσι? να συνεχίσω το αστειάκι να κάνουμε ατμόσφαιρα... λυπάμαι ρε μεγάλε που δεν γίναμε τα γιουσουφάκια που περιμένατε, τι να κάνουμε εστω και αργά γλυτώσαμε τον χρόνο και την ηρεμία μας,

Και το επόμενο ωραίο, τη επόμενη ξέχασα να βάλω τσιπάκια αλλά φταίς κι εσύ κακούλη που δεν μου το θύμισες, θα σε μαλώσω, 
ρε ουστ απο δω καραγκιόζη

taramas

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Ιαν 22, 2014 1:01 pm

τελικά έχεις IQ αμοιβάδας (ελπίζω να μην προσβάλω τις αμοιβάδες) 

οπότε το κάνω κάτι καλό για την συμμαχία μεταφράζετε για σένα μόνο να πάρω ... το να μην επιτεθείς κάπου για τον σχεδιασμό της συμμαχίας είναι να γίνεις τα γιουσουφάκια μας ...

και έχεις το θράσος να μιλάς και για συνεργασία ΕΛΛΗΝΑΡΑ

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από taramas Πεμ Ιαν 23, 2014 4:49 am

xiale έγραψε:τελικά έχεις IQ αμοιβάδας (ελπίζω να μην προσβάλω τις αμοιβάδες) 

οπότε το κάνω κάτι καλό για την συμμαχία μεταφράζετε για σένα μόνο να πάρω ... το να μην επιτεθείς κάπου για τον σχεδιασμό της συμμαχίας είναι να γίνεις τα γιουσουφάκια μας ...

και έχεις το θράσος να μιλάς και για συνεργασία ΕΛΛΗΝΑΡΑ

Το πρόβλημα ειναι οτι αυτά που λές εδώ μπορώ να τα συζητήσω με οποιονδήποτε ανα πάσα στιγμή, οχι με σένα ρε άνθρωπε, το πιάνεις ή θέλεις και επεξήγηση? αν μπορείς να κατανοήσεις εστω και το minimum μιας σοβαρής κουβέντας παρακολούθα τι απαντάω σε άλλους π.χ. στον Γρηγόρη, με σένα εχω τελειώσει απο καιρό αν δεν το κατάλαβες.

taramas

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Ιαν 23, 2014 6:38 am

με όλη την ελληνική κοινότητα του WOT έχεις τελειώσει με αυτα που έχεις πει ... αλλά που να το καταλαβεις ...

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από taramas Πεμ Ιαν 23, 2014 7:09 am

xiale έγραψε:με όλη την ελληνική κοινότητα του WOT έχεις τελειώσει με αυτα που έχεις πει ... αλλά που να το καταλαβεις ...

Συμφωνώ μαζί σου δεδομένου οτι "Ελληνική κοινότητα" θεωρείς τον εαυτό σου και μερικούς ακόμη σαν τα μούτρα σου, τώρα που συμφώνησα μαζί σου αντε τράβα και ασχολήσου με τιποτα άλλο.

taramas

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Πεμ Ιαν 23, 2014 7:31 am

gregorakis έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:
Έτσι είναι η πολιτική μέσα από κόντρες και διαμάχες προκύπτουν συγχωνεύσεις και συμμαχίες, ποτέ δεν ξέρεις.

Το αντίθετο, η ιστορία δείχνει ότι αυτό συμβαίνει... ποιος θα φανταζόταν τη δεκαετία του 80 ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έκαναν μαζί κυβέρνηση.
Οπότε μην τρομάξεις αν δεις xiale και tarama σε platoonακι ή στην ίδια clan.

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Ιαν 23, 2014 8:00 am

μα φυσικά και τελειωσα... και να ήθελα να σε μειώσω και να σε διαβάλλω καλύτερη δουλεια απο αυτη που έκανες μόνος σου δεν θα μπορούσα να κάνω Smile

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Ιαν 23, 2014 9:00 am

Kostis_Larsson έγραψε:
gregorakis έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:

Το αντίθετο, η ιστορία δείχνει ότι αυτό συμβαίνει... ποιος θα φανταζόταν τη δεκαετία του 80 ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έκαναν μαζί κυβέρνηση.

affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid  affraid
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από Marita89 Πεμ Ιαν 23, 2014 5:33 pm

Kostis_Larsson έγραψε:
gregorakis έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:

Lol ναι παιζει,ευκολα!Και ο Λασκας μαζι για να γουσταρουμε!bounce

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Δημοσίευση από taramas Παρ Ιαν 24, 2014 3:26 am

Marita89 έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:
gregorakis έγραψε:
Kostis_Larsson έγραψε:

Lol ναι παιζει,ευκολα!Και ο Λασκας μαζι για να γουσταρουμε!bounce

Ωραίο σαν ανέκδοτο δεν λέω, επίσης εκφράζει και την νοοτροπία σου gregorakis, παρεάκι με ομοϊδεάτες και τα "Νικο μου τι παιχταράς είσαι, Τάκη μου εισαι θεός" να δίνουν και να παίρνουν, το ωραία ατμόσφαιρα είστε, χαχαχα keep doing whatever you are doing, we just enjoy it.

taramas

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Ιαν 24, 2014 7:15 am

... !!! o ταραμάς πλέον μου απαντά και για posts τρίτων !!! ... LMAO ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Ιαν 26, 2014 5:00 pm

Το 60% win rate το φτιάξατε παίζοντας platoon μεταξύ σας? Very Happy Πως εγώ έχω μόνο 56%  ... όταν για να φτάσετε το damage μου στα αντίστοιχα 10αρια πρέπει να προσθέσετε τα δικά σας Very Happy Very Happy  Very Happy

Καταλαβαίνω ότι μας κοιτάτε από αφυψηλού και σπάτε πλάκα ή ειρωνεύεστε, αλλά και εμείς γελάμε με εσάς Very Happy.Άργησα να καταλάβω τι παίζει εδώ μέσα, αλλά το κατάλαβα...Είναι η ευχαρίστηση σας να μας βλέπετε να τσακωνόμαστε???Και για να νοιώθετε καλά μέσα σας, διαβάζοντας τους τσακωμούς μας, λέτε ευτυχώς που πήγαμε σε ξένη clan...
Το ότι μπήκατε σε μια ξένη clan επειδή δεν τα βρίσκατε με τους συμπατριώτες σας ή θέλατε παραπάνω χρυσό δεν σας κάνει μάγκες στο παιχνίδι.Να ακούσω συμβουλές από κάποιον που πήγε σε μια ξένη clan και τα βρήκε όλα έτοιμα και στημένα ή από κάποιον που δεν μπόρεσε να συνυπάρξει με άλλους έλληνες???
Ολα αυτά τα γράφω γενικά για όποιον θέλει να το παίξει μάγκας ανέξοδα και επιπλέον αναφέρει και το όνομα μου Very Happy
Πάντα φιλικά

ΥΓ. Το χατίρι να ξανατσακωθώ εδώ μέσα δεν σας το ξανακάνω...χοροπηδάτε όσο θέλετε
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από dolofonos Κυρ Ιαν 26, 2014 6:47 pm

Ακόμη και σ ένα παιχνίδι σαν Έλληνες παίρνουμε ότι μας αξίζει. Δεν ξέρω αν τελικά αυτοί που έχουν τις τύχες των κλαν στα χέρια τους πραγματικά ενδιαφέρονται. Μέχρι τώρα πρόοδος μηδέν. Και δεν βλέπω καμία διότι δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες που είναι και στο εδώ στο φόρουμ, δεν ξέρω καν αν γίνεται και διαφήμιση εντός των κλαν. Πρέπει να επαναλάβω κάτι που είχα πει και πιο παλιά. Αποφασίστε τι κλαν θέλει να είναι η καθεμία, ανταγωνιστική ή χαβαλέ, οι χαβαλέ ας κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι ας μαζευτούν να κάνουν μια κουβέντα για κάποια πράγματα, αλλά και εδώ ξέχασα το πόσο κόμπλεξ κουβαλάμε διότι σε ποιο τς θα πάμε να μιλήσουμε οεο?
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Ιαν 26, 2014 11:37 pm

Μάλλον δεν διάβασες το καταστατικό μας...Εγώ προσωπικά σας recruiter όταν μπαίνει καινούριος στην clan του λέω με αυστηρό ύφος 2-3 πραγματάκια:

1)Άψογη συμπεριφορά στο ts αλλιώς έφυγες...
2)Υποχρεωτική παρουσία στο ts ( για τους online ) όταν έχουμε δραστηριότητες αλλιώς έφυγες...
3)Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν είσαι πάντα αναπληρωματικός και δεν παίξεις ποτέ...αν γκρινιάξεις έφυγες.Ετσι και αλλιώς πληρώνουμε με gold όλους που είναι στην αναμονή...

ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ!

Πάντως εμείς είχαμε 3 special χτες... 3 15άδες που φτάσανε τελικό όλες.Οι παίκτες ενδιαφέρονται για clan war...μας λέιπει το κάτι παραπάνω.Γράφω λοιπόν την άποψη μου για την επόμενη συγχώνευση της GREEK και περιμένω από την διοίκηση μας να πάρει θέση.Απλά ποστάρω το σκεπτικό μου γιατί υπάρχουν 2 σοβαρές επιλογές
Α)Για να μην δυσαρεστήσεις παίκτες κατεβάζοντας τους στην δεύτερη ομάδα ...βάζεις τους καινουριούς όπως είναι στη δεύτερη ομάδα.
Β)Βάζεις όλους τους καλύτερους στην πρώτη ομάδα και γαμ...εις, αφού και τώρα είμαστε δυνατοί φαντάσου μετά.( σε σχέση με τις άλλες ελληνικές )

25 / 01 /2014
Προς την διοίκηση GREEK
Υπάρχει ένα θέμα στο μυαλό μου που θέλω να σας αναλύσω  και το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό για το μέλλον της GREEK.
Σαν recruiter βρίσκομαι μόνιμα σε διαπραγματεύσεις με καλούς έλληνες  παίχτες που παίζουν σε ξένες ομάδες και με ολόκληρες clan.Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή μιλάω με την xxxxxx που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και την xxxxxxx.
Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά με μια από τις δύο ή και με τις δύο ομάδες, η GREEK πρέπει να πάρει μια απόφαση τρομερά σημαντική για την εξέλιξη της σαν ομάδα. Και εξηγώ τα δεδομέα...
·         Οι περισσότεροι fc μέχρι ( αν όχι όλοι ) έχουν κάνει παράπονα ότι υπάρχουν στην ομάδα κάποιοι αδύναμοι παίχτες.
·         Συγχώνευση χωρίς να γνωριστούν οι παίχτες των δύο ομάδων και να γίνουν φίλοι είναι καταδικασμένη.
·         Αν έρθουν 40 άτομα αύριο και όπως είναι και οι 40 μπουν στην GREK1 δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε συνέχεια σε διαφορετικά κανάλια  στο ts και θα νοιώθουμε όλοι ότι μέσα στην GREEK υπάρχει μια υπομάδα!
·         Αν  λοιπόν τελικά  η GREK1 ενισχυθεί και καταφέρει να φτάσει κοντά στο επίπεδο της GREEK, τι θα έχουμε καταφέρει????Να έχουμε 2 ομάδες  σχεδόν ισάξιες αλλά και με τις ίδιες αδυναμίες.Προσωπικά μου φαίνεται απολύτως ανούσιο να φτιάξουμε άλλη μια GREEK. Αυτό που θα άλλαζε τα δεδομένα δραματικά και την ποιότητα της  GREEK είναι να πάρεις τους δυνατούς από την GREEK και τους δυνατούς από την άλλη ομάδα και να τους βάλεις να παίξουν μαζί.Οπότε θα απορροφήσουμε τους καινούριους παίκτες ουσιαστικά. Φανταστέιτε να λέγαμε τότε στην GREED ελάτε και όπως είσαστε θα σας βάλουμε στην GREK1...xaaxaxx ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ???? Θα το δεχόντουσαν???Ποιός θα δεχτεί να διαλύσει την clan του για να γεμίσει την ακαδημία μιας άλλης clan???Ντρέπομαι να τους το πω κιόλας...
·         Με το δεδομένο ότι έχουμε ένα ts ...με το δεδομένο ότι δεν χωρίζονται οι παρέες και τα φιλαράκια με το δεδομένο ότι πάλι θα παίζουν platoon & company και κανέναν παίχτη  δεν θα αφήσουμε να φύγει δεν βλέπω γιατί να μην βάλουμε στην πρώτη ομάδα τους πιο δυνατούς.

Ευχαριστώ Κώστας

Αντί να ειρωνεύεστε και να χάνουμε χρόνο σε τσακωμούς σχολιάστε πως πρέπει να γίνεται μια συγχώνευση γιατί αν δεν κάνω λάθος το θέμα εδώ είναι ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ...
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιαν 27, 2014 12:39 am

dolofonos έγραψε:Ακόμη και σ ένα παιχνίδι σαν Έλληνες παίρνουμε ότι μας αξίζει. Δεν ξέρω αν τελικά αυτοί που έχουν τις τύχες των κλαν στα χέρια τους πραγματικά ενδιαφέρονται. Μέχρι τώρα πρόοδος μηδέν. Και δεν βλέπω καμία διότι δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες που είναι και στο εδώ στο φόρουμ, δεν ξέρω καν αν γίνεται και διαφήμιση εντός των κλαν. Πρέπει να επαναλάβω κάτι που είχα πει και πιο παλιά. Αποφασίστε τι κλαν θέλει να είναι η καθεμία, ανταγωνιστική ή χαβαλέ, οι χαβαλέ ας κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι ας μαζευτούν να κάνουν μια κουβέντα για κάποια πράγματα, αλλά και εδώ ξέχασα το πόσο κόμπλεξ κουβαλάμε διότι σε ποιο τς θα πάμε να μιλήσουμε οεο?

Υπάρχουν και αυτοί που έχουν αποφασίσει και το έχουν πεί πολλάκις αλλά δεν τους αφήνουμε να αγιάσουν που λένε, το παίζουμε απο κεί το παίζουμε απο δώ μπάς και περάσει το βιολί μας, απο την άλλη υπάρχουν και οι αναποφάσιστοι και κυρίως αυτοί που απλά δεν ξέρουν τι θέλουν, σε αυτό συμφωνώ.
Αντε και το βρήκαμε το TS, τι περιμένεις να γίνει? το σινεμά το έχουμε δεί πολλάκις και δεν είναι θέμα προσώπων γιατί πολλά απο τα πρόσωπα έχουν αλλάξει, είναι θέμα νοοτροπίας, τουλάχιστον 3 φορές εχω αναφέρει εναν και μοναδικό κανόνα που εγώ πιστεύω οτι μπορεί να είναι η βάση για να μιλήσουν κάποιοι άνθρωποι (να κάνουμε ακριβώς αυτά που λέμε) αλλά βλέπεις δεν συμφωνεί κανείς ούτε και καν σε αυτό, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν κόμπλεξ με ποιους θα μιλήσουν? αν σηκωθώ εγώ τώρα (λέμε τώρα δηλαδή γιατί εχουμε και το θέμα της αναγνώρισης, εισαι πράσινος μπλέ και τα ρέστα) και έρθω σε ενα TS αύριο δεν θα μουν πούν "εσυ ήρθες και μας βρήκες δεν ήρθαμε εμείς", αν συνεργαστώ με καποιους την επόμενη δεν θα ξανα μανα ακούσω "σου δώσαμε ελεημεσύνη απο την καλή μας την καρδιά", λοιπον φίλε μου ποιος είναι ο λόγος που θα με πείσει να το κάνω αυτό? δώσε μου ενα σοβαρό λόγο και θα το σκεφτώ, μόνο μην μου πεις τα περι "Ελληνικών ομάδων και είναι κρίμα που δεν έχουμε έστω μια δυνατή ομάδα κλπ κλπ" γιατί αυτά προσωπικά εγώ τα βαρέθηκα και δυστυχως και πολλοί άλλοι.
Την άποψή μου την έχω ξαναπεί και επιμένω σε αυτήν, αν το θέμα μας είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα τότε χρειάζονται επαγγελματίες του παιχνιδιού, μαζέψτε λοιπόν όλους τους επαγγελματίες απανταχού και φτιάξτε την, να πάρει τον χάρτη παραμάσχαλα να χαιρόμαστε και εμείς, υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο? το να το τριγυρνάτε, λίγο έτσι λίγο γιουβέτσι και να μιλήσουμε και να το μαγειρέψουμε και να διαλύσουμε ομάδες για να φτιάξουμε κάποιες άλλες με μόνο σκοπό να ικανοποιήσουμε την ματαιοδοξία μας να γίνουμε ηγέτες-δον κιχώτες δεν λέει τίποτα και γίνεται και κουραστικό, έχει κανείς απο τους pro που ειναι εδω μέσα τα μπαλάκια? ιδού πεδίον δόξης λαμπρό.

taramas

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Ιαν 27, 2014 1:29 am

@LASKAS ... θα σου εξηγήσω κάποια πράγματα γιατί είσαι λίγο μπερδεμένος ...

1. το 61% W/R το "φτιάξαμε" νικώντας αντιπάλους που έχουν το διπλάσιο dmg από μας ... τόσο απλά ...
2. για ένα παίκτη που θεωρεί πως το να κάνει πολύ dmg και μάλιστα με 10αρια, είναι ο σκοπός του παιχνιδιού, το 56% W/R είναι παραπάνω από αρκετό ...
3. δε σπάμε πλάκα ούτε ειρωνευόμαστε κανένα ... εκνευριζόμαστε ...
4. όσους ξέρω που βρίσκονται σε ξένες clan, και όταν λέω ξέρω εννοώ πως τους μιλάω και έχω σχέσεις μαζί τους όχι πως γνωρίζω τα nicknames τους, είναι εκεί διότι δε βρήκαν ελληνική clan που να τους καλύπτει ... αν αυτό δεν τους επιτρέπει να έχουν γνώμη για τις ελληνικές clan τί να πω ??? τουλάχιστο ο dolofonos που δεν είναι σε ξένη clan μπορεί να μιλάει??? ... πάντως για μένα προσωπικά (αλλά και για τους 5-10 κολλητούς μου στο παιχνίδι) 200 gold την ημέρα είναι ένα καλό deal, 200 gold το μήνα είναι σύντομο ανέκδοτο ...

Υ.Γ. ... συγνώμη στην greek επικοινωνείτε με υπομνήματα ??? πρωτοκολλούνται ???  Suspect
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 1:40 am

Η κουβέντα για το damage και τα στατιστικά δεν με απασχολεί, απλά τα έγραψα αυτά για να μην νομίζετε ότι μιλάτε με νουμπάδες.Και εμείς το ξέρουμε το παιχνίδι...
Η γραπτή ενημέρωση με τα επιχειρήματα σου είναι ότι καλύτερο...
Πως θα ήταν τα πράγματα αν το καταστατικό μας δεν ήταν γραπτό?
Δεν σχολιάζεις πάντως το θέμα...
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Ιαν 27, 2014 1:57 am

... εγώ σχολιάζω τα πάντα τόσο που αισθάνομαι γραφικός  Embarassed ... τί δε σχολίασα ??? το έχω "λιώσει" το θέμα, διάβασε το όλο και θα δεις ... 
... δε ξέρω τι κόλλημα τρως και τι θες να αποδείξεις, πάντως κανείς δε σε θεωρεί noobα ... δεν έχει γραφτεί πουθενά κάτι τέτοιο ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 2:07 am

Tο θέμα είναι όταν θα γίνει η επόμενη συγχώνευση σε εμάς ή που θα μπουν στην δεύτερη ομάδα οι καινούριοι ή που θα βάλουμε στην πρώτη ομάδα τους πιο δυνατούς.Η μια επιλογή είναι παρείστικη και η άλλη ανταγωνιστική...
Αν το αναλύσεις θα καταλάβεις και τις επιπτώσεις της κάθε επιλογής.

Φαίνεσαι οκ τύπος πάντως...
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από Marita89 Δευ Ιαν 27, 2014 2:17 am

Ημουν σε ελληνικη clan και ηταν ολα ηρεμα κ ωραια,εφυγα για προσωπικους λογους οχι γτ δεν μ αρεσε η clan μου(Ακομα πιστευω οτι η παλια μου Clan δεν κανει καραγκιοζιλικια σαν τα δικα σας).Οταν γραφτηκα στο φορουμ συμπαθουσα τις ελληνικες clan κ μ αρεσε να τις βλεπω στο map.Αρχισα λοιπον να διαβαζω αυτα π γραφετε στο φορουμ και ειλικρινα τα παιξα.Εχω αλλαξει γνωμη,ειστε ολοι ανικανοι(γτ αν ησασταν ικανοι θα παιζατε Ευρωπη) κ εγωιστες Ελληναραδες που πορωνεστε με την εξουσια που εχετε στην Ελληνικη clan σας(εχετε και καταστατικο!?) και τα κατορθωματα του εναντιων αλλων ελληνικων clan.Τωρα καταλαβαινω γτ καλοι παιχτες οπως ο gregorakis κ μπολικοι αλλοι δεν ειναι σε ελληνικο clan.Εχω αλλαξει γνωμη με αυτα που διαβαζω,δεν σας ξερω και δεν εχω προσωπικες εμπειριες με κανεναν που εμπλεκετε στα καραγκιοζιλικια του τοπικ.Αυτη ειναι η γνωμη μου λοιπον Hate me now bitches  Twisted Evil

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Σελίδα 12 από 29 Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης