World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις

Σελίδα 13 από 29 Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 13 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 2:28 am

κάθε άποψη σεβαστή  Smile
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 13 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Ιαν 27, 2014 2:32 am

... αυτό σου λέω, η άποψή μου είναι κατατεθειμένη ... αν θες clan που να έχει επιτυχίες θες καλούς παίκτες, αν θες clan που να έχει πλάκα και χαβαλέ θες καλά παιδιά ... το γράφει άλλωστε και ο dolofonos πιο πάνω ... 

... αυτό το θέμα είναι πολύ παλιό και το είχα ξεκινήσει εγώ (το part 2) με σκοπό να κάνω μια και τελευταία προσπάθεια, πριν από το 1ο campaign που τότε θα ξεκινούσε, να φτιάξουμε μια ή δύο ανταγωνιστικές clan και να είμαστε υπολογίσιμοι ... φυσικά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς ... περασμένα ξεχασμένα άλλωστε το ζήτημα "ελληνική clan" για μένα εδώ και 5 μήνες δεν υφίσταται ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 2:35 am

κάθε άποψη σεβαστή Smile
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιαν 27, 2014 2:42 am

gregorakis έγραψε:... αυτό σου λέω, η άποψή μου είναι κατατεθειμένη ... αν θες clan που να έχει επιτυχίες θες καλούς παίκτες, αν θες clan που να έχει πλάκα και χαβαλέ θες καλά παιδιά ... το γράφει άλλωστε και ο dolofonos πιο πάνω ... 

... αυτό το θέμα είναι πολύ παλιό και το είχα ξεκινήσει εγώ (το part 2) με σκοπό να κάνω μια και τελευταία προσπάθεια, πριν από το 1ο campaign που τότε θα ξεκινούσε, να φτιάξουμε μια ή δύο ανταγωνιστικές clan και να είμαστε υπολογίσιμοι ... φυσικά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς ... περασμένα ξεχασμένα άλλωστε το ζήτημα "ελληνική clan" για μένα εδώ και 5 μήνες δεν υφίσταται ...

Μάλιστα, μου άρεσε γιαυτό και θα προσθέσω κάτι μικρό και ασήμαντο, και τα καλά παιδιά με την πλάκα τους και τον χαβαλέ τους μπορούν να κάνουν και τις οποιες επιτυχίες τους άσχετα με την δική σου κλίμακα που μπορεί να είναι δικη σου αλλά δεν σημαίνει οτι θα την ασπαστούμε κιόλας, έτσι? απο την άλλη δεν θέλεις μια clan που να εχει επιτυχίες, θέλεις μια clan που να σαρώσει, έτσι συμφωνούμε απόλυτα, δεν βλέπω σε τι διαφέρει η δική μου πρόταση απο αυτό αν εξαιρέσεις την κλίμακα αξιολόγησης της επιτυχίας? 
Πάμε τώρα στην ουσία, μόνος σου λές οτι "φυσικά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς" εμείς τι σου φταίμε ρε αγοράκι μου? δεν σου έκατσαν οι δικοί σου, πιάστους και βάλτους προσοχή σε μια γραμμή και βαρα τους με την βέργα.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιαν 27, 2014 2:49 am

Πάντως είναι άξιον απορίας, εδω μέσα έχετε συνευρεθεί αρκετοί με τις ίδιες ιδέες και απόψεις, γιατί δεν κολλήσατε? δεν μπορείτε να τα βρείτε? εδω μέσα μπορείτε ωραιότατα να αλληλοσυγχαίρεστε και να ανταλλάσσεται φιλοφρονήσεις και καλά κάνετε, μετά τι γίνεται? χαλάει η τούρτα? ο καθένας τραβάει τον δρόμο του και κάθε τόσο απλά επιβεβαιώνετε τα stats σαν τα oscar ενα πράμα?

taramas

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιαν 27, 2014 2:59 am

Επειδή εδω μέσα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα και εψω κι εγώ μέρος της ευθύνης γιαυτό θα πρότεινα το εξής : ανοίχτε ενα άλλο θέμα "συνεργασία Ελληνικών clan" και μπείτε οσοι νομιζετε οτι έχετε κάτι να πείτε να δούμε επιτέλους τι πραγματικά συμβαίνει, να δούμε ξέρουμε να συνεργαζόμαστε? μπορούμε? αν όχι τι συγχωνεύσεις και χίλια περιστέρια μου λέτε? μας λέει και ο gregorakis "ζήτημα "ελληνική clan" για μένα εδώ και 5 μήνες δεν υφίσταται " και λέω κι εγώ "συνεργασία με Ελληνική clan δεν θα υφίστατο αν δεν υπήρχε και ή μιά και μοναδική καλή συνεργασία που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

taramas

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Ιαν 27, 2014 5:36 am

Άντε πάλι ξεφεύγουμε. Ταραμα ο ανταγωνισμός δεν σημαίνει επαγγελματίας παίκτης ούτε στρατόγκαυλους ούτε οτιδήποτε άλλο θέλεις εσύ να έχεις στο μυαλό σου. Μια ανταγωνιστική κλαν σημαίνει να έχει παίκτες που θέλουν να είναι στον χάρτη να παίζουν με μεγάλες ομάδες και να κερδίζουν, που όλα αυτά οδηγούν στην διασκέδαση. Του χαβαλέ απλά είναι εκεί για να βρίσκουν ένα πλατουνάκι. Η κλαν σου είναι στο 2(εσύ το λες) θα χαλαστείς αν έρθει πχ ο λάσκας ο δολοφόνος κτλ και σου πάρει 10 παίκτες(που δεν ανήκουν και σε κανέναν βέβαια)? Πάμε παρακάτω, συζητήσεις εγώ προσωπικά έχω κάνει με κλαν που ανήκαν στο 1 και πήγαμε ένα βήμα ποιο μπροστά. Σαν δολοφόνος αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που διοικούσαμε την HARD θέλαμε απλά να φτιαχτούν και οι υπόλοιπες κλαν, τελικά δεν το θέλουν ούτε οι αρχηγοί τους.
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από perseas Δευ Ιαν 27, 2014 5:47 am

Συνεργασία Ελληνικών clan. Πριν ανοίξετε την κατηγορία αυτή θα πρέπει να βρεθούν οι commanders των Ελληνικών clan που συμμετέχουν στο game και ποιοί από αυτούς τις εκπροσωπούν στο forum.
Απ' ότι είδα μέχρι τώρα ο αρθμός των commander στο game είναι μεγάλος, για παράδειγμα βάζοντας τη λέξη Greek για αναζήτηση ελληνικών clan και βρέθηκαν 33 (ξέρω υπάρχει σχετικό post) και για να γίνει συνεργασία θα πρέπει τουλάχτιστον να ενημερωθούν όλοι για την πρωτοβουλία.
perseas
perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 176

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 6:11 am

Τι θα πει συνεργασία???Ο καθένας το βλέπει αλλιώς...
Θα σου πω 2 διαφορετικά είδη συνεργασίας:1 ) Με τον Ταραμά κ κάτι άλλους ξένους έχουμε συμμαχία στον χάρτη..
2)Με την ASPIS, GREED, GAMAW συγχωνευτήκαμε...

Και τα δύο τα θεωρώ σημαντικά, όπως επίσης και το ενδιαφέρον σας.Όμως κακά τα ψέματα η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή που θα συμμαζέψει αυτή τη ξευτίλα να υπάρχουν αμέτρητες ελληνικές clan κ να φέρει κοντά τους έλληνες παίκτες που θέλουν να διασκεδάσουν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.
Χρειάζεται καλή οργάνωση και ποιότητα παιχτών..
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιαν 27, 2014 12:38 pm

dolofonos έγραψε:Άντε πάλι ξεφεύγουμε. Ταραμα ο ανταγωνισμός δεν σημαίνει επαγγελματίας παίκτης ούτε στρατόγκαυλους ούτε οτιδήποτε άλλο θέλεις εσύ να έχεις στο μυαλό σου. Μια ανταγωνιστική κλαν σημαίνει να έχει παίκτες που θέλουν να είναι στον χάρτη να παίζουν με μεγάλες ομάδες και να κερδίζουν, που όλα αυτά οδηγούν στην διασκέδαση. Του χαβαλέ απλά είναι εκεί για να βρίσκουν ένα πλατουνάκι. Η κλαν σου είναι στο 2(εσύ το λες) θα χαλαστείς αν έρθει πχ ο λάσκας ο δολοφόνος κτλ και σου πάρει 10 παίκτες(που δεν ανήκουν και σε κανέναν βέβαια)? Πάμε παρακάτω, συζητήσεις εγώ προσωπικά έχω κάνει με κλαν που ανήκαν στο 1 και πήγαμε ένα βήμα ποιο μπροστά. Σαν δολοφόνος αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που διοικούσαμε την HARD θέλαμε απλά να φτιαχτούν και οι υπόλοιπες κλαν, τελικά δεν το θέλουν ούτε οι αρχηγοί τους.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί το έχουμε μπερδεμένο, οπως λές "μια ανταγωνιστική κλαν σημαίνει να παίζουν με μεγάλες ομάδες και να κερδίζουν" ομως οι μεγάλες ομάδες αποτελούνται απο επαγγελματίες (οσο επαγγελματίες μπορείς να τους πείς σε ενα παιχνίδι) και εσυ θές να τους κερδίσεις, πως θα το κάνεις αυτό? με ερασιτέχνες? δεν νομίζω, βλέπεις λοιπον οτι δεν συμβαδίζουν αυτά που λές, επίσης σε αυτές τις ομάδες ολα αυτά δεν οδηγούν στη διασκέδαση, οδηγούν στην καταξίωση και στο χρυσό.
Ας ξεχωρίσουμε τα πράγματα και μετά μπορούμε να πάμε παρακάτω, για παράδειγμα οι κλαν του χαβαλέ που αναφέρεις ουδεμία σχέση έχουν με τις δικές μας ομάδες γιατί πολύ απλά παίζουν στο πρωτάθλημα και μάλιστα με επιτυχίες μόνο που δεν τους ενδιαφέρει η πρώτη κατηγορία που είναι για τους επαγγελματίες, εμεις ξέρουμε πολύ καλά που είμαστε, εσείς μάλλον δεν εχετε κατασταλάξει που θέλετε να πάτε.
Ακόμη κι αν εγω χαλιόμουνα που δεν ισχύει τουλάχιστον για μένα, ποιο το νόημα? ο καθένας πάει οπου θέλει και τελικά τι νόημα εχει να υπάρχει κάποιος κάπου που δεν του ταιριάζει? οπότε κατάλαβέ το επιτέλους για χάρη του χρόνου, μπορεί να πάρει ο καθένας οποιον θέλει, άλλωστε εχει γίνει πολλές φορές, το θέμα είναι αν πέτυχε ή όχι, κι αν δεν πέτυχε τότε σκέφτηκες μήπως κάτι άλλο φταίει?
Τέλος το βήμα μπροστά με τις κλαν που θεωρείς στην κατηγορία 1 που βρίσκεται? τι έγινε? που οδήγησε? πάλι εμείς φταίμε που δεν πήγε? τελικά δεν ειναι πάντα ο γιαλός στραβός, μπορεί και εσείς να αρμενίζετε στραβά, για δες το κι έτσι.

taramas

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιαν 27, 2014 1:05 pm

LASKAS έγραψε:Τι θα πει συνεργασία???Ο καθένας το βλέπει αλλιώς...
Θα σου πω 2 διαφορετικά είδη συνεργασίας:1 ) Με τον Ταραμά κ κάτι άλλους ξένους έχουμε συμμαχία στον χάρτη..
2)Με την ASPIS, GREED, GAMAW συγχωνευτήκαμε...

Και τα δύο τα θεωρώ σημαντικά, όπως επίσης και το ενδιαφέρον σας.Όμως κακά τα ψέματα η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή που θα συμμαζέψει αυτή τη ξευτίλα να υπάρχουν αμέτρητες ελληνικές clan κ να φέρει κοντά τους έλληνες παίκτες που θέλουν να διασκεδάσουν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.
Χρειάζεται καλή οργάνωση και ποιότητα παιχτών..

Κώστα εγώ έχω διαφορετική άποψη, θα σου εξηγήσω όμως τι θέλω να πώ, οι συγχωνεύσεις φυσικά και μπορούν να λειτουργήσουν προς το καλύτερο και ειδικά αν πρόκειται για ομάδες που δεν έχουν προσανατολισμό και στόχους, στην αρχή όλα θα είναι καλά όμως κάπου εκεί θα γεννηθεί το πρώτο σοβαρό πρόβλημα, θα αναγκαστείς να κάνεις επιλογές και μάλιστα ενίοτε σκληρές που θα χωρίσουν κόσμο και μοιραία θα διώξουν και κόσμο, βλέπεις το παιχνίδι εχει ενα οριο 100, οτι και να κάνεις αυτό το όριο θα σε μπλοκάρει, θάρθει η στιγμή που εσυ θα θέλεις να συνεχίσεις αλλά τα αποτελέσματα θα είναι αντιθετα απο τα επιδιωκόμενα, πρακτικά να το πάρεις οι συγχωνεύσεις δεν οδηγούν εκεί που γράφεις, ας το πώ απλά για να το καταλάβουμε, κάνεις 3 συγχωνεύσεις κια ήδη η ομάδα σου έχει μπουκώσει, δεν παίρνει άλλο και βρίσκεσαι μπροστά στο πρόβλημα, τι κάνω τώρα? πετάω έξω τους χειρότερους και βάζω μέσα τους επόμενους, πρώτον έχεις διαλύσει τις ίδιες τις συγχωνεύσεις που εκανες αφού εσύ ο ίδιος τις αλλάζεις και δεύτερο εχεις ήδη φύγει απο τον αρχικό σκοπό σου, εχεις πάει σε άλλο στόχο, και εγώ λέω, γιατί απο την αρχή δεν ξεκαθαρίζεις τον στόχο σου, που θέλεις να πάς και τι θέλεις να πετύχεις και βάδισε σε αυτό, δεν το βλεπεις οτι οταν αρχίσει τον διαχωρισμό των παιχτών στο τέλος του τούνελ δεν υπάρχει το "Ελληνες παίχτες που θέλουν να διασκεδάσουν αλλά και να κερδίσουν κάτι", αυτό έχει πάει περίπατο, αυτό που φαίνεται στην άκρη του τούνελ είναι "μια ομάδα επίλεκτη αποτελούμενη απο τα καλύτερα (θεωρητικά τουλάχιστον) μέλη των άλλων ομάδων που συγχωνεύσαμε (ουσιαστικά κλείσαμε). Η ενστασή μου είναι στο γεγονός οτι αλλού λές οτι πάς και αλλού τελικά πηγαίνεις, δεν θα ήταν καλύτερα να εισαι σαφής και συγκεκριμένος? αυτοί που θα σε ακολουθούσαν θα ήταν σίγουροι γιαυτό που κάνουν και θα αποφύγεις και τα πισωγυρίσματα, γιατί θα είναι κρίμα να κοιτάξεις ίσω σου μια μέρα και να δείς οτι λάκισαν τα άτομα και εχεις μείνει μόνος, ειναι κρίμα και για την προσπάθεια και για αυτόν που την κάνει.

taramas

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιαν 27, 2014 1:21 pm

perseas έγραψε:Συνεργασία Ελληνικών clan. Πριν ανοίξετε την κατηγορία αυτή θα πρέπει να βρεθούν οι commanders των Ελληνικών clan που συμμετέχουν στο game και ποιοί από αυτούς τις εκπροσωπούν στο forum.
Απ' ότι είδα μέχρι τώρα ο αρθμός των commander στο game είναι μεγάλος, για παράδειγμα βάζοντας τη λέξη Greek για αναζήτηση ελληνικών clan και βρέθηκαν 33 (ξέρω υπάρχει σχετικό post) και για να γίνει συνεργασία θα πρέπει τουλάχτιστον να ενημερωθούν όλοι για την πρωτοβουλία.

Σαν θεωρία συμφωνώ απόλυτα, όμως αυτό πρακτικά είναι δύσκολο εως αδύνατο, αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να ξεκινήσουν κάποιοι, εστω 4-5, να βάλουν 2-3 βασικούς κανόνες κάτω και να συμφωνήσουν σε αυτούς, απο εκεί και πέρα αν ολοι τηρήσουν αυτα τα λίγα και προχωρήσει η συνεργασία και παγιωθεί τότε θάρθουν κι άλλοι να είσαι σίγουρος, το δύσκολο είναι να πετύχει το πρώτο βήμα και εκεί θέλει : ξεκάθαρες απόψεις, ίσιες κουβέντες, σεβασμό και ισονομία, και επαναλαμβάνω, αν καταφερουν να συνεργαστούν 4-5 ελληνικές ομάδες δεν χρειάζονται ούτε συγχωνεύσεις ουτε παρατράγουδα, οι παίχτες θα τρέχουν να μπούν μέσα στις ομάδες αυτές απο μόνοι τους, και τέλος εγω πιστεύω οτι ειναι πολύ μεγαλύτερη επιτυχία να έχεις 5-6 Ελληνικές κλαν μαζί παρά μια υποτιθέμενη super ομάδα που δεν θα σταθεί διαχρονικά παρά θα γίνει κομήτης και τελικά θα αναγκαστεί να κάνει άλλα πράγματα για να επιβιώσει.

taramas

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 2:27 pm

Ta paidia apo thn EL1TE mou legane oti exoun ts me 1000 slots.Na idrythei mia omada pou tha legetai ENWSH kai na mpoun mesa oi omades pou tha symfwnoun se kapoia pragmata... oloi mesa se auto to ts....xwris sygxwneuseis Very Happy opws einai oi omades sas!

Dhladh mia ellhnikh koinothta WOT me h xwris kentrikh dioikhsh...Poio to ofelos? tha ginei mazema ellhnwn paiktwn k tha yparxei mia kalyterh organwsh

GIA MELETHSTE TO AUTO
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Ιαν 27, 2014 2:45 pm

taramas έγραψε:
Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί το έχουμε μπερδεμένο, οπως λές "μια ανταγωνιστική κλαν σημαίνει να παίζουν με μεγάλες ομάδες και να κερδίζουν" ομως οι μεγάλες ομάδες αποτελούνται απο επαγγελματίες (οσο επαγγελματίες μπορείς να τους πείς σε ενα παιχνίδι) και εσυ θές να τους κερδίσεις, πως θα το κάνεις αυτό? με ερασιτέχνες? δεν νομίζω, βλέπεις λοιπον οτι δεν συμβαδίζουν αυτά που λές, επίσης σε αυτές τις ομάδες ολα αυτά δεν οδηγούν στη διασκέδαση, οδηγούν στην καταξίωση και στο χρυσό.
Ας ξεχωρίσουμε τα πράγματα και μετά μπορούμε να πάμε παρακάτω, για παράδειγμα οι κλαν του χαβαλέ που αναφέρεις ουδεμία σχέση έχουν με τις δικές μας ομάδες γιατί πολύ απλά παίζουν στο πρωτάθλημα και μάλιστα με επιτυχίες μόνο που δεν τους ενδιαφέρει η πρώτη κατηγορία που είναι για τους επαγγελματίες, εμεις ξέρουμε πολύ καλά που είμαστε, εσείς μάλλον δεν εχετε κατασταλάξει που θέλετε να πάτε.
Ακόμη κι αν εγω χαλιόμουνα που δεν ισχύει τουλάχιστον για μένα, ποιο το νόημα? ο καθένας πάει οπου θέλει και τελικά τι νόημα εχει να υπάρχει κάποιος κάπου που δεν του ταιριάζει? οπότε κατάλαβέ το επιτέλους για χάρη του χρόνου, μπορεί να πάρει ο καθένας οποιον θέλει, άλλωστε εχει γίνει πολλές φορές, το θέμα είναι αν πέτυχε ή όχι, κι αν δεν πέτυχε τότε σκέφτηκες μήπως κάτι άλλο φταίει?
Τέλος το βήμα μπροστά με τις κλαν που θεωρείς στην κατηγορία 1 που βρίσκεται? τι έγινε? που οδήγησε? πάλι εμείς φταίμε που δεν πήγε? τελικά δεν ειναι πάντα ο γιαλός στραβός, μπορεί και εσείς να αρμενίζετε στραβά, για δες το κι έτσι.
Ποιες κλαν έχουν επαγγελματίες παίκτες?? Εμείς είμαστε επαγγελματίες??? Εσύ προσωπικά ξέρεις κανέναν η απλά το λες? Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμείς (HARD) το κομμάτι μας το κάναμε και μια μέρα πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε διότι χαλαστήκαμε με τα campaign και γενικά κουραστήκαμε να ασχολούμαστε με τόσα πολλά πράγματα που έχει μια κλαν κορυφής, διάδοχη κατάσταση δεν υπήρχε οπότε το κλείσαμε το μαγαζί απλά όμορφα και ωραία. Οπότε αρμενίζαμε μια χαρά σε όλα. Επίσης την βοήθεια μου την έδωσα σε κάποιες κλαν που το ζήτησαν και ακόμη και τώρα λέω αν κάποιος θέλει να του πούμε 5 πράγματα εδώ είμαστε, διότι όπως είπα εγώ για τον εαυτό μου ήμουν μια χαρά απλά είπα μπας και φτιάξουμε το υπόλοιπο Ελληνικό κομμάτι αλλά δεν βλέπω να θέλει να διορθωθεί. Όχι δεν είμαι παντογνώστης αλλά του πισωγλέντι για να παίζεις στην κορυφή κάτι θα ξέρεις.
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Ιαν 27, 2014 2:47 pm

LASKAS έγραψε:Ta paidia apo thn EL1TE mou legane oti exoun ts me 1000 slots.Na idrythei mia omada pou tha legetai ENWSH kai na mpoun mesa oi omades pou tha symfwnoun se kapoia pragmata... oloi mesa se auto to ts....xwris sygxwneuseis Very Happy opws einai oi omades sas!

Dhladh mia ellhnikh koinothta WOT me h xwris kentrikh dioikhsh...Poio to ofelos? tha ginei mazema ellhnwn paiktwn k tha yparxei mia kalyterh organwsh

GIA MELETHSTE TO AUTO
Αυτό το είχαμε πει και εμείς αλλά κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει.
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 2:52 pm

den ginetai na symfwneis me olous etsi k alliws...
Egw to fantazomai gia paradeigma... 1 kanali h heat,  se allo h hard, se allo h greek klp..klp
Tha ginei mia symfwnia panw sth leitourgia k kuriws stis metakinhseis paiktwn gia na mhn uparxoun themata
LASKAS
LASKAS

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 13 Empty -

Δημοσίευση από spartakos Δευ Ιαν 27, 2014 2:54 pm

LASKAS έγραψε:Ta paidia apo thn EL1TE mou legane oti exoun ts me 1000 slots.Na idrythei mia omada pou tha legetai ENWSH kai na mpoun mesa oi omades pou tha symfwnoun se kapoia pragmata... oloi mesa se auto to ts....xwris sygxwneuseis Very Happy opws einai oi omades sas!

GIA MELETHSTE TO AUTO

re paidia signwmi alla gia poia enwsi lete?
epeitides eirthate sto landing mas i apla etyxe?
eirthate na mas xtipisete , na parete to landing apo mas?giati?toso misos?etsi tha pate mprosta?
akoma kai sta random otan petixenete hard ton brizete.yparxei kapoios logos?
kai gia osous den to pisteoune........

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 13 Shot_191
ante twra fagwtheite.
kai me 14 paiktes emeis. kai molis 2 armata xasame.
ayto isws na kanei tin diafora....
spartakos
spartakos

Αριθμός μηνυμάτων : 41

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 2:59 pm

eleos mh to xalas...den eixa idea pou valane epithesh kai otan grafw edw mesa den dinw logariasmo sthn clan me poious milaw.An thes na upotimhseis pws ftasame na paixoume thn perioxh sas?
EIdes loipon oti xreiazetai mia kaluterh organwsh...giati pragmati EMEIS kaname lathos na dhlwsoume ekei pera.
exeis dikio sth telikh....alla den egine eskemena h apo misos araxe
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Ιαν 27, 2014 3:04 pm

Και γιατί κάνατε την μάχη αφού ήταν λάθος ή δεν είδατε με ποιον παίζατε? Πριν παίξετε γιατί δεν στείλατε έναν διπλωμάτη?
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 3:07 pm

an yphrxe mia epikoinwnia k me synergasia den tha ginotane....katvhkame me oti na nai giati exoume kleidwmena armata etsi k alliws.Egw egrapsa kalhspera sth maxh kai kaneis den apanthse.Prepei oi perissoteroi na htane xenoi
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από spartakos Δευ Ιαν 27, 2014 3:11 pm

LASKAS έγραψε:eleos mh to xalas...den eixa idea pou valane epithesh kai otan grafw edw mesa den dinw logariasmo sthn clan me poious milaw.An thes na upotimhseis pws ftasame na paixoume thn perioxh sas?
EIdes loipon oti xreiazetai mia kaluterh organwsh...giati pragmati EMEIS kaname lathos na dhlwsoume ekei pera.
exeis dikio sth telikh....alla den egine eskemena h apo misos araxe
den thelw na ipotimisw kanenan sas. apla eseis min ipotimate tin noimosini tou kosmou.
den einai i prwti fora pou paizete me emas.
kai an den eixes dei esi ton owner stin arxi giati otan eftases teliko to epexes?
theleis na apodeikseis kati?
spartakos
spartakos

Δημοσίευση από spartakos Δευ Ιαν 27, 2014 3:14 pm

LASKAS έγραψε:an yphrxe mia epikoinwnia k me synergasia den tha ginotane....katvhkame me oti na nai giati exoume kleidwmena armata etsi k alliws.Egw egrapsa kalhspera sth maxh kai kaneis den apanthse.Prepei oi perissoteroi na htane xenoi
2 itane oi ksenoi
alla kai oloi oi ipoloipoi exoune entoli na min milane. oxi mono se esas alla se kanenan antipalo.
eixes olo to bradu na deis poios einai o owner.
alla den erixes ta moutra sou na ertheis na miliseis.
kai tin patises.
spartakos
spartakos

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιαν 27, 2014 3:16 pm

exeis dikio leme...tous ta lew sto ts k symfwnoune.
Mphka mono sth teleutaia maxh egw
exw paei se ola ta ts ellhnikwn omadwn...den exw tetoia themata
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιαν 27, 2014 3:26 pm

Χαχαχα, δεν το ήξερα το σκηνικό, εντάξει ρε Μητσάρα (thracian) τα παιδιά κάνανε ενα λαθάκι, δεν πρόσεξαν τους τρισμέγιστους που θα παίζανε, τι να κάνουμε τώρα? να τους εκτελέσουμε? δεν έδειξαν τον πρέπον σεβασμό στην ιεραρχία, πολύ γέλιο λέμε, ρε ξεκαβαλήστε το καλάμι γιατί ειναι ψηλά και θα σκοτωθείτε λέμε.

Και που είσαι Μήτσο, δεν είναι σωστό να πετάς screenshots, τι προσπαθείς να κάνεις? να υποβιβάσεις τους υπόλοιπους ή το παίζεις θεός για να μην τρελαθούμε δηλαδή? χαλάρωσε λίγο γιατί εχει και καρτέλες με ήττες, απλά μην προκαλείς γιατί δεν είναι σωστό.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την taramas στις Δευ Ιαν 27, 2014 3:37 pm, 1 φορά

taramas

Δημοσίευση από spartakos Δευ Ιαν 27, 2014 3:32 pm

taramas έγραψε:Χαχαχα, δεν το ήξερα το σκηνικό, εντάξει ρε Μητσάρα (thracian) τα παιδιά κάνανε ενα λαθάκι, δεν πρόσεξαν τους τρισμέγιστους που θα παίζανε, τι να κάνουμε τώρα? να τους εκτελέσουμε? δεν έδειξαν τον πρέπον σεβασμό στην ιεραρχία, πολύ γέλιο λέμε, ρε ξεκαβαλήστε το καλάμι γιατί ειναι ψηλά και θα σκοτωθείτε λέμε.
katarxin den kabalisame kanena kalami.
apantas esi san ti?
san dikigoros tis GREEK?
den kserw an eixe kleidwmena armata o laskas alla ayrio tha exei sigoura.
o laskas exei xeria kai mporei na grapsei.kai stin teliki signwmi pou eixame to landing kai signwmi pou kerdisame me diafora.
spartakos
spartakos

Σελίδα 13 από 29 Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης