World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις

Σελίδα 21 από 29 Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 21 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Ιαν 30, 2014 2:13 am

... αεροπλάνα αεροπλάνα αλλά όλο στα τανκς τριγυρνάς !!! ... προσγειώσου σιγά σιγά να δούμε τι θα κάνουμε  Twisted Evil ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 21 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από perseas Πεμ Ιαν 30, 2014 3:03 am

Είναι ωραίο να βλέπεις τανκ από ψηλά αλλά εξίσου ωραία και από χαμηλά.
perseas
perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 176

Δημοσίευση από dolofonos Πεμ Ιαν 30, 2014 4:17 am

gregorakis έγραψε:... αεροπλάνα αεροπλάνα αλλά όλο στα τανκς τριγυρνάς !!! ... προσγειώσου σιγά σιγά να δούμε τι θα κάνουμε  Twisted Evil ...
Ρε έχουμε σκουριάσει. Να βλέπεις τον LTK να βαράει έδαφος συνέχεια ο ένας από εδώ ο άλλος από εκεί, με μποτάκια να παίξουμε μπορεί να χάσουμε.......... Ρώτα τον ρεκρούτερ σας που παίζαμε μαζί το βράδυ. Very Happy 

Σορρυ για το οφ τοπικ
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Ιαν 30, 2014 4:18 am

perseas έγραψε:Μήπως εννοείς αυτό; Αλλά δε λέει ότι η HAMI είναι ελληνική απλά ότι έχει και Έλληνες.

https://wotgr.forumgreek.com/t377p405-topic#5258
Ήταν αυτό μάλλον και το διάβασα λάθος από τον εκνευρισμό μου γιατί δεν βρίσκω κάποιο άλλο ποστάρισμα που να αναφέρει την HAMI...αν και δεν είμαι 100% σίγουρος!Αν μου το είπε κάποιος άλλος ας μην μιλάει άμα δεν ξέρει ...
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Ιαν 30, 2014 4:33 am

@dolofonos ... φτιάξτε ομάδα να κατέβουμε στο 5χ5, για χαβαλέ κι αν έρθει και gold ευπρόσδεκτο ... τον LTK θα τον προπονήσω εγώ  Twisted Evil ... 
... δεν υπάρχουν off topic εδώ, μια οικογένεια είμαστε ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Ιαν 30, 2014 4:39 am

Επειδή είδα ότι μας έχεις βάλει στις λίστες με τους συμφωνούντες θα ήθελα να ζητήσω κάποιες διευκρινήσεις ... 
Ο σκοπός σου είναι να μαζέψεις κόσμο στην Greek και στην Heat ??? 
Αν ναι σου λέω ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφερόμαστε. 
Αν πάλι σκοπευεις να μαζεψεις κόσμο σε κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και ΑΝΕΥ ΚΟΜΠΛΕΞ με μεγάλη μας χαρά να παρευρεθούμε Smile 
Επίσης ποιος θα εκπροσωπεί την Greek - aris25 ???

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Ιαν 30, 2014 4:44 am

... έχει ήδη απαντηθεί αυτό σε άλλο thread ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Ιαν 30, 2014 4:52 am

xiale έγραψε:Επειδή είδα ότι μας έχεις βάλει στις λίστες με τους συμφωνούντες θα ήθελα να ζητήσω κάποιες διευκρινήσεις ... 
Αν πάλι σκοπευεις να μαζεψεις κόσμο σε κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και ΑΝΕΥ ΚΟΜΠΛΕΞ με μεγάλη μας χαρά να παρευρεθούμε Smile 
Ο σκοπός μου είναι να σας κλέψω τους παίκτες, να σας διαλύσω τις ομάδες και να σας βάλω να μαλώνετε μεταξύ σας Cool
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Ιαν 30, 2014 5:09 am

καλό θα ήταν να κοψεις τις ειρωνίες ... Ειδικά απο την στιγμή που είσαι φιλαράκι με τον Ταραμά που θέλουν ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥ κλεψουν τους παικτες και έχεις αρχηγό τον .... 

κάνουμε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να ξεπεράσουμε ολες τις μαλακίες που έχουν γίνει  (διόρθωση που έχετε κάνει ) ... 
Θέλω ξεκάθαρη απάντηση λοιπόν 

ΥΓ)  gregorakis  αν εννοείς αυτο:  
1)Προτείνουμε εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των ομάδων μας.
2)Προτείνουμε συνεργασία σε πολύ συγκεκριμένα  πράγματα
3)Προτείνουμε συγχωνεύσεις προς όλους.
Αν η ομάδα σας έχει λίγους ενεργούς παίκτες ή λίγα άρματα, φέρτε τη παρέα σας να παίξουμε μαζί τις μάχες.Μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί . Έμείς το δοκιμάσαμε και πέτυχε.Μελετήστε το καταστατικό μας και αν συμφωνείτε σε όλα μπορούμε να δυναμώσουμε πολύ.
4)Προτείνουμε ένα ts 1000 θέσεων 

Αυτό είναι ευχολόγιο, όχι προτάσεις ... 

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Ιαν 30, 2014 5:41 am

... όχι ... εγώ έγραψα πως η ερώτησή σου, ποιος θα εκπροσωπεί την greek, έχει απαντηθεί ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από [GREEK]aris25 Πεμ Ιαν 30, 2014 6:16 am

xiale έγραψε:Επειδή είδα ότι μας έχεις βάλει στις λίστες με τους συμφωνούντες θα ήθελα να ζητήσω κάποιες διευκρινήσεις ... 
lipon aleksi den zitisame apo kanenan voitheia kai den thelo na mas ekprosopisi kanenas kai oute sixoneuseis apla theloume na milisoume metaksi olon ton ellinikon clan gia na lithoun i pareksigiseis metaksi mas mporei na ginei?i oxi?an oxi kali sinexeia.

[GREEK]aris25

Αριθμός μηνυμάτων : 48

Δημοσίευση από [GREEK]aris25 Πεμ Ιαν 30, 2014 6:20 am

gregorakis έγραψε:... όχι ... εγώ έγραψα πως η ερώτησή σου, ποιος θα εκπροσωπεί την greek, έχει απαντηθεί ...
den zitisa kanena na me ekprosopei file thelo apla na sigkentrothoume oloi mazoi kai na lisoume tis pareksigiseis mas.

[GREEK]aris25

Δημοσίευση από taramas Πεμ Ιαν 30, 2014 6:41 am

xiale έγραψε:καλό θα ήταν να κοψεις τις ειρωνίες ... Ειδικά απο την στιγμή που είσαι φιλαράκι με τον Ταραμά που θέλουν ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥ κλεψουν τους παικτες και έχεις αρχηγό τον .... 

κάνουμε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να ξεπεράσουμε ολες τις μαλακίες που έχουν γίνει  (διόρθωση που έχετε κάνει ) ... 
Θέλω ξεκάθαρη απάντηση λοιπόν 

ΥΓ)  gregorakis  αν εννοείς αυτο:  
1)Προτείνουμε εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των ομάδων μας.
2)Προτείνουμε συνεργασία σε πολύ συγκεκριμένα  πράγματα
3)Προτείνουμε συγχωνεύσεις προς όλους.
Αν η ομάδα σας έχει λίγους ενεργούς παίκτες ή λίγα άρματα, φέρτε τη παρέα σας να παίξουμε μαζί τις μάχες.Μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί . Έμείς το δοκιμάσαμε και πέτυχε.Μελετήστε το καταστατικό μας και αν συμφωνείτε σε όλα μπορούμε να δυναμώσουμε πολύ.
4)Προτείνουμε ένα ts 1000 θέσεων 

Αυτό είναι ευχολόγιο, όχι προτάσεις ... 

Ειπα μα σταματήσω να ασχολούμαι μαζί σου αλλά το θέλεις έτσι? το ζητάς απεγνωσμένα, είσαι ανικανοποίητα καραγκιόζης οποτε θα στο πω μια και καλή, παίχτες απο την ομάδα μας ούτε πήρες ούτε θα πάρεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος, οποιος ποτέ θελήσει να έρθει μαζί σου ειναι απλά άξιος της μοίρας του, επανηλειμμένα εχω πεί οτι οποιος νομίζει οτι εχει αρχίδια εδω είμαστε μπορεί να κάνει οτι νομίζει, οσο για το άλλο σχόλιο σου μάλλον δεν έχεις καταλάβει το νόημα, δεν εχω καμία διάθεση να συνεργαστώ μαζί σου και θα ήμουν πολύ μαλάκας να το κάνω, δεν είμαι και δεν θα γίνει, το είπα ευγενικά και δεν το έπιασες πάρτο και στο δικό σου επίπεδο για να τελειώνουμε.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Πεμ Ιαν 30, 2014 8:13 am

taramas έγραψε:
...παίχτες απο την ομάδα μας ούτε πήρες ούτε θα πάρεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος, οποιος ποτέ θελήσει να έρθει μαζί σου ειναι απλά άξιος της μοίρας του...
Ωραία συμπεριφορά προς τα μέλη της clan σου.... πρόβατα είναι ?

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Δημοσίευση από [GREEK]aris25 Πεμ Ιαν 30, 2014 8:32 am

file mou giorgo vlepeis den goustaroun na lithoun i pareksigiseis as kanoun oti theloun.diko tous provlima.tonizo tin deytera opoios thelei na erthei as erthei alla i egoistes na paraminoun sto ts tous

[GREEK]aris25

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Ιαν 30, 2014 8:52 am

Tarama + Ari αν δεν μπορειτε να αντιλειφθειτε τι διαβάζετε αφηστε το να παει στο καλο και να απαντησει καποιος που καταλαβαινει τι διαβάζει ... 

ΥΓ) ο ταραμάς σχολιάει το επίπεδο μου ... λολ

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Ιαν 30, 2014 8:52 am

ναι αρη μου θα παραμείνουν ... εκει θα ερθουμε ... Smile

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από taramas Πεμ Ιαν 30, 2014 8:58 am

Kostis_Larsson έγραψε:
taramas έγραψε:
...παίχτες απο την ομάδα μας ούτε πήρες ούτε θα πάρεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος, οποιος ποτέ θελήσει να έρθει μαζί σου ειναι απλά άξιος της μοίρας του...
Ωραία συμπεριφορά προς τα μέλη της clan σου.... πρόβατα είναι ?

Κωστή, το ακριβώς αντίθετο, επειδή ακριβώς δεν είναι πρόβατα και πιστεύω οτι θέλουν να βρίσκονται εκεί ολοι μαζί γιαυτό και το λέω αυτό, οσο για την συμπεριφορά μου εχω την εντύπωση οτι βιάστηκες να το σχολιάσεις, αυτά τα πράγματα ή τα ξέρεις και εχεις άποψη ή δεν τα ξέρεις και δεν εχεις άποψη.

taramas

Δημοσίευση από taramas Πεμ Ιαν 30, 2014 9:06 am

xiale έγραψε:Tarama + Ari αν δεν μπορειτε να αντιλειφθειτε τι διαβάζετε αφηστε το να παει στο καλο και να απαντησει καποιος που καταλαβαινει τι διαβάζει ... 

Το επίπεδό σου δεν μου επιτρέπει να μην το σχολιάω, οταν διαβάζω ανέκδοτα πάντα σχολιάζω και το ανέκδοτο του "εσύ λές οτι εγω δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω" θα μπορούσε να είναι το ανέκδοτο της χρονιάς, στο συγκεκριμένο δεν θέλω να σε θίξω, πιθανόν η μόρφωσή σου να μην σου επιτρέπει να εκφράσεις τις σκέψεις σου σωστά.

taramas

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Πεμ Ιαν 30, 2014 9:27 am

Δεν έκρινα "τα πράγματα" αλλά αυτό που έγραψες.

Και κάτι off-topic, όταν χρησιμοποιούμε το ρήμα "πιστεύω" αυτό ερμηνεύεται: ως το ότι δεν γνωρίζω αλλά θα ήθελα να είναι έτσι τα πράγματα. Ειδικά σε νομικά και διπλωματικά θέματα οι λέξεις έχουν πολύ μεγάλη σημασία για να αντιληφθούμε τι εννοεί και τι γνωρίζει αυτός που έχει συντάξει το κείμενο.

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Δημοσίευση από taramas Πεμ Ιαν 30, 2014 9:35 am

Kostis_Larsson έγραψε:Δεν έκρινα "τα πράγματα" αλλά αυτό που έγραψες.

Και κάτι off-topic, όταν χρησιμοποιούμε το ρήμα "πιστεύω" αυτό ερμηνεύεται: ως το ότι δεν γνωρίζω αλλά θα ήθελα να είναι έτσι τα πράγματα. Ειδικά σε νομικά και διπλωματικά θέματα οι λέξεις έχουν πολύ μεγάλη σημασία για να αντιληφθούμε τι εννοεί και τι γνωρίζει αυτός που έχει συντάξει το κείμενο.

Κωστή, το ρήμα πιστεύω οταν χρησιμοποιείται μονο του δεν σημαίνει "δεν γνωρίζω", σημαίνει οτι "η πεποίθησή μου είναι οτι συμβαίνει αυτό" αν συνοδεύεται απο την λέξη "θέλω ή θα ήθελα να πιστεύω" τότε παραπέμπει σε επιθυμία.

Και συμφωνώ μαζί σου, η Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις δεκάδες λέξεις για να αποδόσεις το ίδιο πράγμα, άλλωστε είναι συχνό το φαινόμενο κάποιοι να λένε το ίδιο πράγμα και όμως να μην μπορούν να συμφωνήσουν.

taramas

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Ιαν 30, 2014 10:00 am

Kostis_Larsson έγραψε:... οι λέξεις έχουν πολύ μεγάλη σημασία για να αντιληφθούμε τι εννοεί και τι γνωρίζει αυτός που έχει συντάξει το κείμενο ...
.... ΝΤΑΞ τώρα τρολλάρεις ... σοβαρά μιλάς??? εδώ τα μισά κείμενα είναι τόσο ασύντακτα που θες ένα τέταρτο της ώρας για να κατανοήσεις 3 γραμμές, και πάλι δε θα είσαι σίγουρος αν κατάλαβες τί θέλει να πει ο ποιητής ... κάποτε είχε γίνει θέμα με την ορθογραφία ... 10 φορές  καλύτερα να βλέπω κείμενο με "ορθογραφηκά λάθοι", ως ένα σημείο φυσικά, παρά ένα κείμενο από το οποίο δε βγάζεις κάποιο νόημα ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Ιαν 30, 2014 10:35 am

taramas έγραψε:
xiale έγραψε:Tarama + Ari αν δεν μπορειτε να αντιλειφθειτε τι διαβάζετε αφηστε το να παει στο καλο και να απαντησει καποιος που καταλαβαινει τι διαβάζει ... 

Το επίπεδό σου δεν μου επιτρέπει να μην το σχολιάω, οταν διαβάζω ανέκδοτα πάντα σχολιάζω και το ανέκδοτο του "εσύ λές οτι εγω δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω" θα μπορούσε να είναι το ανέκδοτο της χρονιάς, στο συγκεκριμένο δεν θέλω να σε θίξω, πιθανόν η μόρφωσή σου να μην σου επιτρέπει να εκφράσεις τις σκέψεις σου σωστά.

όπως πάντα σταθερός ... 
προσωπικές επιθέσεις, σχολιασμός ενος τυπογραφικού λάθους (με ταυτόχρονη κακοποίηση ορθογραφίας, συντακτικού και γραμματικής) και για την ταμπακιέρα τίποτα ...

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από taramas Πεμ Ιαν 30, 2014 11:07 am

Για πές μας ποια είναι η ταμπακιέρα κατά την άποψη σου στη φράση "καλό θα ήταν να κοψεις τις ειρωνίες ... Ειδικά απο την στιγμή που είσαι φιλαράκι με τον Ταραμά που θέλουν ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥ κλεψουν τους παικτες και έχεις αρχηγό τον .... "

αντε να δούμε τι θέλεις να μας πείς.

taramas

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Ιαν 30, 2014 12:23 pm

το θεμα ταραμα είναι το εξής.

Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε ενα παρεάκι απο δυο τυπάκια που το ένα μια ζωή άκουγε για συνχωνευσεις και συνεργασίες και ορυόταν εναντίων τους γιατι θα του κλέψουμε τους παίκτες-αξεσουάρ και το άλλο απο το κόμπλεξ του επιτέθηκε σε άλλη ελληνική κλαν. 
Καποια στιγμή λοιπόν εμφανίστηκε σε αυτο το παρεάκι ένα τρίτο τυπάκι που με τους δυο προηγούμενους στο υποβαθρο να δείνουν ρεσιτάλ ΧΧΧΧΧ προσπαθεί να εννώσει τις Ελληνικές ομάδες για το καλό τους ...  Και το κρίσιμο ερώτημα είναι, που είναι ο δράκος ...

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σελίδα 21 από 29 Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης