World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις

Σελίδα 25 από 29 Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 25 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Φεβ 17, 2014 2:46 am

Πολλούς παίκτες που έχουν βγει από τις κλαν για να μπούνε στο νέο εγχείρημα τους έχουν πλησιάζει αρκετοί που δεν συμμετέχουν. 
Υ.Γ. Αν ο παίκτης θέλει να πάει κανείς δεν τον κρατάει. Ότι θέλει κάνει ο καθένας.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dolofonos στις Δευ Φεβ 17, 2014 2:49 am, 1 φορά
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 25 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από taramas Δευ Φεβ 17, 2014 2:47 am

mais13 έγραψε:Καλημερα,καλη επιτυχια στο νεο community αλλα και στην GBA.Σε πειραξε το ''κυριοτερων'' που ειπε ο γκρινιαρης ταραμα ε?Ψαχνεσε για τσακωμο παλι μου φαινετε αλλα ελπιζω να σε εχουν παρει χαμπαρι τι εισαι και να μην δωσουν συνεχεια.Οσο για το recruiting που λες,αναιρεις τον εαυτο σου φιλε,2 ποστ πιο πανω αλλα ελεγες.
(β) δεν έχω πεί ποτέ οτι θέλουν να μου πάρουν παίχτες για πολλούς λόγους, το μαγαζάκι δεν είναι δικό μου, οι συμπαίκτες μου δεν μου ανήκουν, και τέλος το αντίθετο μάλιστα εχω ενημερώσει ολους τους φίλους οτι το δικαίωμά τους να επιλέξουν οποιαδήποτε ομάδα θέλουν όποια στιγμή θέλουν, στην καθομιλουμένη που λένε το παραμυθάκι το έχω απαντήσει ξανά οπότε φτύσε την καραμελίτσα.)
 Τελος παντων,ξαναλεω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Cool 

Τέλος πάντων μπορεί να λές αλλά αφού με έχεις πρώτα κατηγορήσεις για διάφορα κυρίως χωρίς να γνωρίζεις, επειδή είσαι και εριστικός αλλά ταυτόχρονα λές σε μένα οτι ψάχνω να τσακωθώ, μένει σε αυτούς που διαθέτουν σκέψη να κρίνουν ποιός ψάχνεται για τσακωμό.
Προσωπικά εμένα δεν με αγγίζει καμία απο αυτού του είδους τις πράξεις αλλά είναι θέμα δικό μου και το ξέρω εγώ και οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι και εσυ δεν εισαι απο αυτούς οπότε ας το αφήσουμε, ο φίλος γκρινιάρης μπορεί να έγραψε αυτό που έγραψε ασυναίσθητα και χωρίς να δώσει σημασία, μπορεί και όχι, δείχνει όμως το κλίμα και την νοοτροπία που επικρατεί και γίνομαι σαφής : θεωρείς εσύ οτι οι ομάδες που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή που αναφέρει π γκρινιάρης είναι οι "κυριότερες Ελληνικές"? εδω χωραει ενα ναι ή ενα όχι, τα υπόλοιπα είναι ανέκδοτα.
Επ'αυτού λοιπον εγώ λέω : να τα αφήσουμε αυτά επιτέλους γιατί οι υπερφίαλες αναρτήσεις δεν προσφέρουν τίποτα.

Παμε στο δευτερο, αναφέρομαι σε recruiting ομάδων και όχι μελών, αρα το σχόλιό σου είναι άτοπο, δικαιολογημένο ίσως αλλά τελικά άτοπο, λέω λοιπόν αυτοί που γυρνάνε τις διάφορες ομάδες και προσπαθούν να τις πείσουν να φύγουν απο την μια προσπάθεια και να πάνε στην άλλη δεν προσφέρουν έργο αλλά σπέρνουν άνεμους και θα θερίσουν θύελλες, ξέρουν καλά ποιοι είναι και ξέρουμε και εμείς.

Υ.Σ. Εκτός βέβαια αν θεωρείται απο όλους θεμιτό και σωστό αυτό που περιέγραψα οπότε να το ασπαστούμε και εμείς

Αυτά τα ολίγα για το χαμπάρι που έχεις για το ποιος είμαι και ανταποδίδω τον χαιρετισμό που μου έστειλες μέσω του συμπαίκτη μου με οποια διάθεση και να τον έστειλες.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από taramas Δευ Φεβ 17, 2014 3:00 am

dolofonos έγραψε:Πολλούς παίκτες που έχουν βγει από τις κλαν για να μπούνε στο νέο εγχείρημα τους έχουν πλησιάζει αρκετοί που δεν συμμετέχουν. 
Υ.Γ. Αν ο παίκτης θέλει να πάει κανείς δεν τον κρατάει. Ότι θέλει κάνει ο καθένας.

Θοδωρή αντιλαμβάνεσαι οτι δεν αναφέρομαι εγώ τουλάχιστον σε κατι τέτοιο, ο κάθε παίχτης αν θέλει να πάει κάπου κανεις δεν μπορεί να τον σταματήσει, απόλυτα σύμφωνος, συνάδει αυτό με την επιμονή να πείσεις τις διοικήσεις κάποιων ομάδων να διαλύσουν τις ομάδες τους και να έρθουν μαζί σου? εν τέλει τι νόημα είχε η συζήτηση και η ψηφοφορία που κάναμε? ήταν για το θεαθήναι? δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα και τρέχουμε να το αλλάξουμε? τι ακριβώς συμβαίνει? εξήγησε μας αν δεν σου κάνει κόπο γιατί οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους.

taramas

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Φεβ 17, 2014 5:41 am

... εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω δύο (2) πράγματα ...

1ον ) τι κέρδος μπορούν να αποκομίσουν οι clan που συμμετέχουν στη GBA συμμαχία, εκτός φυσικά από τις φιλικές διαπροσωπικές σχέσεις ... είναι 5-6 clan που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν μια "απόβαση" στην αφρική ... εδώ κι ένα σχεδόν μήνα παρακολουθώ το χάρτη και νομίζω πως μόνο η greek έφτασε 1 φορά στο "battle with owner" ενώ τις περισσότερες φορές καμία clan δεν πέρασε ούτε 1 γύρο ... με ποιο τρόπο λοιπόν θα βοηθήσει η μία την άλλη και ποια θα είναι η αυριανή κοινή δραστηριότητα, είναι πράγματα που δεν κατανοώ ...

2ον ) τι κόλλημα είναι αυτό με το recruiting ... γιατί είναι αθέμιτο το να προσεγγίσει μια clan κάποιους παίκτες που θεωρεί πως πληρούν τις προϋποθέσεις που η ίδια θέτει και να τους αναπτύξει ένα πλάνο, μια προοπτική ή μια σκέψη που έχει με στόχο να συνεργαστούν για το κοινό τους συμφέρον ??? οι παίκτες είναι πιόνια? έχουν κάποιου είδους συμβόλαιο? δε μπορούν ή ακόμα χειρότερα δεν τους επιτρέπεται να αλλάξουν clan με γνώμονα το τι είναι καλύτερο για αυτούς? δεν το καταλαβαίνω αυτό, την clan σου την παντρεύεσαι??? δε μπορείς να αλλάξεις κάποια στιγμή γνώμη, προτεραιότητες, στόχους κτλ??? δε μπορει κάποιος να πάει να πει στον commander π.χ. της GBOA (καθόλου τυχαίο το παράδειγμα, προτίμησα να αναφερθώ σε αυτή την clan γιατί είναι πιο συγκροτημένα άτομα και δε θα έχουμε πάλι αναγούλες) "ξέρεις καλά ήμασταν εδώ, καλά περάσαμε, σας ευχαριστώ πολύ αλλά τώρα θέλω κάτι διαφορετικό, κάτι παραπάνω και φεύγω σαν φίλος από την clan" ??? πρέπει κάποιος να φεύγει μόνο τσακωμένος ???

... είναι προσωπικές θέσεις και προβληματισμοί και θα παρακαλούσα να μη νοιώσει κάποιος υποχρεωμένος "σώνει και καλά" να απαντήσει ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από Marita89 Δευ Φεβ 17, 2014 6:27 am

gregorakis έγραψε:... εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω δύο (2) πράγματα ...

1ον ) τι κέρδος μπορούν να αποκομίσουν οι clan που συμμετέχουν στη GBA συμμαχία, εκτός φυσικά από τις φιλικές διαπροσωπικές σχέσεις ... είναι 5-6 clan που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν μια "απόβαση" στην αφρική ... εδώ κι ένα σχεδόν μήνα παρακολουθώ το χάρτη και νομίζω πως μόνο η greek έφτασε 1 φορά στο "battle with owner" ενώ τις περισσότερες φορές καμία clan δεν πέρασε ούτε 1 γύρο ... με ποιο τρόπο λοιπόν θα βοηθήσει η μία την άλλη και ποια θα είναι η αυριανή κοινή δραστηριότητα, είναι πράγματα που δεν κατανοώ ...

2ον ) τι κόλλημα είναι αυτό με το recruiting ... γιατί είναι αθέμιτο το να προσεγγίσει μια clan κάποιους παίκτες που θεωρεί πως πληρούν τις προϋποθέσεις που η ίδια θέτει και να τους αναπτύξει ένα πλάνο, μια προοπτική ή μια σκέψη που έχει με στόχο να συνεργαστούν για το κοινό τους συμφέρον ??? οι παίκτες είναι πιόνια? έχουν κάποιου είδους συμβόλαιο? δε μπορούν ή ακόμα χειρότερα δεν τους επιτρέπεται να αλλάξουν clan με γνώμονα το τι είναι καλύτερο για αυτούς? δεν το καταλαβαίνω αυτό, την clan σου την παντρεύεσαι??? δε μπορείς να αλλάξεις κάποια στιγμή γνώμη, προτεραιότητες, στόχους κτλ??? δε μπορει κάποιος να πάει να πει στον commander π.χ. της GBOA (καθόλου τυχαίο το παράδειγμα, προτίμησα να αναφερθώ σε αυτή την clan γιατί είναι πιο συγκροτημένα άτομα και δε θα έχουμε πάλι αναγούλες) "ξέρεις καλά ήμασταν εδώ, καλά περάσαμε, σας ευχαριστώ πολύ αλλά τώρα θέλω κάτι διαφορετικό, κάτι παραπάνω και φεύγω σαν φίλος από την clan" ??? πρέπει κάποιος να φεύγει μόνο τσακωμένος ???

... είναι προσωπικές θέσεις και προβληματισμοί και θα παρακαλούσα να μη νοιώσει κάποιος υποχρεωμένος "σώνει και καλά" να απαντήσει ...
Εχω ακριβως τις ιδιες αποριες.Επισης με ποιον μπορω να επικοινωνησω ingame για να μπω στο νεο pnx?

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Δημοσίευση από cgakis Δευ Φεβ 17, 2014 7:07 am

@taramas να εισαι σιγουρος οτι κανενας δεν μιλησε με clan που ψηφησε κατα της κοινοτητας αλλα μην το αποκλησεις και για το μελλον περιμενε μονο να περπατησει λιγο καιρο και εδω ειμαστε 
τωρα για πες μου εσυ, γιατι ολοι οι παιχτες που βγηκαν απο τις clan που ηταν, για να μπουν στις PNX δεχωνται σωρηδων invites απο οσες clan ηταν αρνητηκες στην συνεννωση για ενα κοινο community
δεν βλεπουν οι στρατολογοι των ομαδων που στελνουν τα invites σε ποια clan ηταν ο παιχτης και αν η clan συμμετεχει στο community? 
γιατι μακακας δεν ειμαι ολες οι clan παρακολουθουν το http://www.wotcs.com/ που γραφει τα παντα 
αρα μην κοροοιδευωμαστε για το θεμα recrouiting     

@Marita89 το ts του community ειναι αυτο: www.gamers-alliance.gr:9998 
ελα να τα πουμε αν πραγματικα θες να ερθεις θα μπεις στην PNX-R 
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 360

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Φεβ 17, 2014 7:33 am

Πάμε από την αρχή. ΕΓΩ ο dolofonos πήγα σε διάφορα τς ελληνικών κλαν μετά από κάποιες αρχικές συζητήσεις για να δώσω εξηγήσεις είτε στους κομαντερ των κλαν είτε σε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες των κλαν αυτών. Εξήγησα τι ακριβώς κάνουμε και το τι θα αποφασίσουν είναι δικοί τους υπόθεση. Δεν φτιάχνετε μία κοινότητα του dolofonou ούτε της HARD HERD HELAS κτλ αλλά κάτι καινούργιο και αυτές οι κλαν θα είναι κομμάτι αυτού του πάζλ, θα είναι στις διοικήσεις και θα συμμετέχουν σε όλα διότι αυτοί είναι η κοινότητα. Δεν διαλύουμε τίποτα φτιάχνουμε κάτι ποιο μεγάλο. Το να αλλάξει κάποιος την αρχική του άρνηση να δει και να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι κακό τελικά είναι πολύ θετικό και δείχνει ανθρώπους με ανοιχτό μυαλό. Από εκεί και πέρα τι άλλο να εξηγήσω?? Οι παίκτες όλων των κλαν είναι πλήρως ενημερωμένοι για το τι ακριβώς γίνεται??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dolofonos στις Δευ Φεβ 17, 2014 9:15 am, 1 φορά
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από 37EMA Δευ Φεβ 17, 2014 7:51 am

τι κέρδος μπορούν να αποκομίσουν οι clan που συμμετέχουν στη GBA συμμαχία, εκτός φυσικά από τις φιλικές διαπροσωπικές σχέσεις ... είναι 5-6 clan που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν μια "απόβαση" στην αφρική ... εδώ κι ένα σχεδόν μήνα παρακολουθώ το χάρτη και νομίζω πως μόνο η greek έφτασε 1 φορά στο "battle with owner" ενώ τις περισσότερες φορές καμία clan δεν πέρασε ούτε 1 γύρο ... με ποιο τρόπο λοιπόν θα βοηθήσει η μία την άλλη και ποια θα είναι η αυριανή κοινή δραστηριότητα, είναι πράγματα που δεν κατανοώ ...

Mipos na epsaxnes kalitera ? Shocked   Shocked
37EMA
37EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 250

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Φεβ 17, 2014 9:48 am

... θες με αυτό να μου πεις πως δεν είδα πως η greek πήρε landing χθες το βράδυ ??? ... οκ αφού είναι έτσι λύθηκαν όλες οι απορίες μου  scratch ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από taramas Δευ Φεβ 17, 2014 9:59 am

dolofonos έγραψε:Πάμε από την αρχή. ΕΓΩ ο dolofonos πήγα σε διάφορα τς ελληνικών κλαν μετά από κάποιες αρχικές συζητήσεις για να δώσω εξηγήσεις είτε στους κομαντερ των κλαν είτε σε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες των κλαν αυτών. Εξήγησα τι ακριβώς κάνουμε και το τι θα αποφασίσουν είναι δικοί τους υπόθεση. Δεν φτιάχνετε μία κοινότητα του dolofonou ούτε της HARD HERD HELAS κτλ αλλά κάτι καινούργιο και αυτές οι κλαν θα είναι κομμάτι αυτού του πάζλ, θα είναι στις διοικήσεις και θα συμμετέχουν σε όλα διότι αυτοί είναι η κοινότητα. Δεν διαλύουμε τίποτα φτιάχνουμε κάτι ποιο μεγάλο. Το να αλλάξει κάποιος την αρχική του άρνηση να δει και να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι κακό τελικά είναι πολύ θετικό και δείχνει ανθρώπους με ανοιχτό μυαλό. Από εκεί και πέρα τι άλλο να εξηγήσω?? Οι παίκτες όλων των κλαν είναι πλήρως ενημερωμένοι για το τι ακριβώς γίνεται??

Θοδωρή εχω την εντύπωση οτι παίζουμε με τις λέξεις, αυτό που εγω και πολλοί άλλοι καταλαβαίνουμε είναι οτι είστε διαθέσιμοι να χρησιμοποιήσετε όποιο τρόπο γουστάρετε θεμιτό ή αθέμιτο για να προωθήσετε την άποψή σας, δικαίωμά σας, εσένα προσωπικά δεν θα σου πω τίποτε άλλο παρα μόνο οτι πολύ φοβάμαι οτι θα δημιουργηθούν καταστάσεις που θα μας πάνε πίσω πολύ, εύχομαι να διαψευσθώ, ο χρόνος θα δείξει.

taramas

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Φεβ 17, 2014 10:05 am

Ομολογώ ότι και πάλι δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αν μία κλαν ή οι παίκτες της θέλουν να κάνουν κάτι καινούργιο που είναι το πρόβλημα???
εντιτ
Α και κάτι ακόμη αθέμιτος τρόπος ποιος ακριβώς είναι???
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από taramas Δευ Φεβ 17, 2014 10:17 am

@gregorakis
Εξακολουθείς να επαναλαμβάνεσαι που σημαίνει οτι πέρα απο τις δικές σου απόψεις δεν "βλέπεις" τίποτε άλλο, το πάς και παραπέρα θεωρώντας τον εαυτό σου τον μόνο υγιή εγκέφαλο, δικό σου το πρόβλημα αλλά δεν θα σε ακολουθήσω.

@cgakis
Χρήστο ενδιαφέροντα αυτά που λές αλλά δεν νομίζω να με αφορούν, δεν εχω επιτρέψει τέτοια πράγματα εγώ (μέχρι τώρα) και ως εκ τούτου αν εχεις κάτι που να αφορά την HEAT ευχαρίστως να το ακούσω και να σου απαντήσω, για άλλες ομάδες οπως καταλαβαίνεις δεν εχω ούτε γνώση αλλά δεν εχω ούτε την πρόθεση να ανακατευτώ στα εσωτερικά τους. Με μια γρήγορη ματιά στα λεγόμενά σου δεν βλέπω να έχουν καμία σχέση με αυτά που ανέφερα εγώ, αν πρόσεξες δεν ανέφερα τίποτα για invite παιχτών πόσο μάλλον οταν δεν έχουν και clan, ημουν αρκετά συγκεκριμένος, βλέπω όμως οτι δεν έχετε καμία πρόθεση να τηρήσετε κάποια στοιχειώδη δεοντολογία οπότε η άποψη μου είναι : σας θεωρώ έξυπνους ανθρώπους και είμαι σίγουρος οτι έχετε ήδη υπολογίσει οτι το οποιοδήποτε ψυχροπολεμικό κλίμα θα φέρει την υπογραφή σας, φιλικά στο λέω οτι εχετε αρχίσει να σπερνετε ανέμους και θάρθει η στιγμή που θα θερίσετε θύελλες και το δυστύχημα είναι οτι θα έχετε πάρει πολλούς στο λαιμό σας.

Υ.Σ. μπορείτε τώρα να συνεχίσετε ακάθεκτοι να με βρίζετε και ενίοτε να με λοιδορείτε, αν έρθει ομως η στιγμή και δικαιωθώ είμαι περίεργος να δώ που θα βρίσκεστε.

taramas

Δημοσίευση από 37EMA Δευ Φεβ 17, 2014 10:43 am

gregorakis έγραψε:... θες με αυτό να μου πεις πως δεν είδα πως η greek πήρε landing χθες το βράδυ ??? ... οκ αφού είναι έτσι λύθηκαν όλες οι απορίες μου  scratch ...
Emis den pezame kan Afrikh
37EMA
37EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 250

Δημοσίευση από taramas Δευ Φεβ 17, 2014 10:50 am

dolofonos έγραψε:Ομολογώ ότι και πάλι δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αν μία κλαν ή οι παίκτες της θέλουν να κάνουν κάτι καινούργιο που είναι το πρόβλημα???
εντιτ

Εντάξει Θοδωρή, εισαι έξυπνος άνθρωπος και μου λές οτι δεν καταλαβαίνεις, τι να πώ παραπάνω, ισως να εχω την ικανότητα να "βλέπω" μακριά, τις σκέψεις μου τις είπα, κάποιοι με χαρακτήρισαν απο γραφικό μέχρι καραγκιόζη και οτιδήποτε άλλο, ενα εχω να τους πώ, ευχομαι να μην με δικαιώσει ο χρόνος γιατί αν τύχει και δικαιωθώ θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν και θα αρχίσουν να ξενιτεύονται κατα τον προσφιλή τους τρόπο λέγοντας οτι δεν ευθύνονται για τίποτα.

Καλή τύχη φίλε Θοδωρή.

taramas

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Φεβ 17, 2014 10:59 am

Τι βλέπεις δηλαδή τι γίνεται??? Ποιοι να βρουν τρύπα γιατί? Πες μας επιτέλους. Όχι γενικά και αόριστα ονομαστικά αυτά που εννοείς διότι εγώ δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό σου.
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Φεβ 17, 2014 12:28 pm

dolofonos έγραψε:... διότι εγώ δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό σου...
                                                               !!!  affraid    affraid    affraid  !!!
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από taramas Δευ Φεβ 17, 2014 3:13 pm

dolofonos έγραψε:Ομολογώ ότι και πάλι δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αν μία κλαν ή οι παίκτες της θέλουν να κάνουν κάτι καινούργιο που είναι το πρόβλημα???
εντιτ

Θοδωρή, πολύ απλά λέω...αν κάτι δεν το περιγράφω σωστά ευχαρίστως διόρθωσέ με,
1) οργανώνετε μια συνάντηση με ενα μεγάλο αριθμό συμμετοχών που εγώ δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει (και θεωρώ οτι ήταν απο μόνο του σαν γεγονός μεγαλο βήμα), με σκοπό να συζητήσουμε κάποιες προτάσεις που τέθηκαν.
2) Ολοι οι συμμετέχοντες είπαμε τις απόψεις μας και μάλιστα συμμετείχαν στην συζήτηση και άνθρωποι που δεν ειχαν εξαρχής ρόλο και δεν εκπροσωπούσαν κανέναν, όλως "τυχαίως" ολοι αυτοί ήταν ένθερμοι υποστηρικτές της ίδιας πρότασης, δεν ειπαμε τίποτα και συνεχίσαμε την κουβέντα μας, αναπτύξαμε τις απόψεις μας, απαντήσαμε στα όποια ερωτήματα παρά τις δυσκολίες και την επιμονή σας να παραβλέπετε εντέχνως όποια άλλη άποψη φέρνοντας συνεχώς την ίδια συγκεκριμένη πρόταση μπροστά σαν να μην είχε ακουστεί τίποτα άλλο.
3) μετά απο ώρες φτάσαμε επιτέλους στο σημείο να αποφασίσουμε ο καθένας τι επιθυμεί να υποστηρίξει, το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας αν δεν κάνω λάθος το έβαλες εσύ σε γραπτό εδώ μέσα και απο εδώ το πήρα και εγώ σαν μπούσουλα και κάλεσα ολους αυτούς που εσύ αναφέρεις οτι συμφώνησαν με την δική μου πρόταση.
4) μου ζητήθηκε προσωπικά να δηλώσω και γραπτώς τον σεβασμό μου στην προσπάθειά σας καθώς και την πρόθεσή μου να μην σταθώ εμπόδιο στην δική σας προσπάθεια και στον βαθμό που μπορώ να προσφέρω οποια βοήθεια και τώρα και μελλοντικά με σκοπό την δημιουργία ενός καλού κλίματος μεταξύ όλων, το έκανα αμέσως και χωρίς κανένα δισταγμό.
5) οπως εσεις (κατα τα λεγομενά σας) ξεκινήσατε να οργανώνεται την προσπάθειά σας έτσι και εμείς ξεκινήσαμε τη δική μας προσπάθεια, και ενώ προχωρούν και οι δύο προσπάθειες, κάποιοι εδώ μέσα ξεκινάνε μια προπαγάνδα υπέρ της μίας προσπάθειας και ταυτόχρονα εμφανίζονται κάποιοι που πλησιάζουν ομάδες που συμμετέχουν στην δική μας προσπάθεια και προκειμένου να πάρουν με το μέρος τους τους συνομιλητές τους δηλώνουν απερίφραστα οτι η ΗΕΑΤ συμμετέχει στην δική σας προσπάθεια και ακόμα καλύτερο το ανέκδοτο, αυτή λέει η απόφαση ήταν δική μου, τό έκαναν τρείς φορές, επιπλέον εσύ ο ίδιος προσπαθείς επανειλημμένα να μεταπείσεις ομάδες που συμμετέχουν στην δική μας προσπάθεια και τους προτείνεις να φύγουν και να έρθουν μαζί σας, και σε ρωτώ ευθέως : εχουν καμία σχέση αυτές οι πρακτικές με την δήλωση που ζητήσατε απο εμένα να κάνω περι σεβασμού κλπ? ή τελικά θεωρείς οτι εγώ είμαι ο μαλάκας της ιστορίας και εσείς οι έξυπνοι που για εσάς δεν ισχύει τίποτα απο ολα αυτά?
Δεν θα επανέλθω στο θέμα αυτό αλλά και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την δική σας προσπάθεια που μετά απο αυτά που είδα και άκουσα τελευταία δεν επιθυμώ να έχω καμία σχέση ούτε απο μέσα ούτε απο έξω, εγω αυτά που λέω τα τηρώ κατα γράμμα πάντα μέχρι παρεξηγήσεως, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα κάνετε και πως θα το κάνετε, πιέστε οποιον θέλετε, πείτε οτι θέλετε, δεν με αγγίζουν και δεν με αφορούν.
Εύχομαι να πάει καλά η προσπάθειά σας γιατί τελικά αν αποτύχει θα μας ζημιώσει όλους.

taramas

Δημοσίευση από dolofonos Δευ Φεβ 17, 2014 4:19 pm

Και πάλι μάλλον δεν καταλαβαίνω. Αυτοί που μίλησα ή μιλάμε είναι πρόβατα; Οι παίκτες είναι πρόβατα; Ανήκουν σε κανέναν; Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική να μην τους ενημερώσω για το τι κάνουμε επειδή μπορεί να εκγλυφθεί ως προσηλυτισμός. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και δεν κάνουμε σε κανέναν κακό, αντίθετα πολύ κακό είναι να μην είναι κάποιος πλήρως ενημερωμένος. Τελικός ΠΟΙΟΣ πιέζεται, από πότε η ελευθερία είναι πίεση;
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Φεβ 18, 2014 1:16 am

... τα πράγματα φαίνονται λίγο μπερδεμένα ... ειδικά στα μάτια ανθρώπων που διαβάζουν το φόρουμ και δεν είναι "χωμένοι" στα γεγονότα, ίσως να φαντάζουν πολύ μπερδεμένα ... εδώ ακόμα και ο dolofonos λέει πως δεν καταλαβαίνει ... 

... ο taramas έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να εξηγήσει τις δύο προσπάθειες αλλά όσο κι αν προσπαθήσει ο αναγνώστης θα δυσκολευτεί να κατανοήσει τις θεμελιώδεις διαφορές των προσπαθειών αυτών και έτσι έρχομαι εγώ (ντανταν ο μίστερ φόρτε) να κάνω τη δική μου προσπάθεια επεξήγησης των δύο προσπαθειών ...

... οι δύο προτάσεις φυσικά δεν έχουν πολλά κοινά σημεία ΑΛΛΑ η βασική τους διαφορά είναι ΜΙΑ και για κάποιους είναι αξίωμα (a priori ... σε έφαγα και στα λατινικά memento!!!) ... η διαφορά αυτή βρίσκεται στην παράγραφο 5 της πρότασης που ο ίδιος ο taramas ανάρτησε στο φόρουμ https://wotgr.forumgreek.com/t487-topic   ... recruiting ΔΕΝ επιτρέπεται μεταξύ των ομάδων ... εκεί βρίσκεται όλο το "ζουμί" ... δεν μας νοιάζει τι κάνετε αρκεί να μη μας χαλάσετε τη περίφραξη του μαντριού ... ααα και το καινούργιο είναι τούτο: το μαντρί περιλαμβάνει και ολόκληρες clan πλέον ... κάποιος (ο dolofonos όπως προκύπτει από την κουβέντα) επιχείρησε να "κλέψει" μια clan που αρχικά υποστήριζε τη θέση taramas και να τη φέρει στο "δικό" του στρατόπεδο ... θα τρελαθούμε τελείως ...

... γνωρίζω πως για διάφορους λόγους κάποια μέλη των clan που συμμετέχουν στην ένωση αποχώρησαν ... όπως γνωρίζω και μέλη των clan που δε μετέχουν στην ένωση που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον γι' αυτή ... θα υπάρξουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις και "διαρροές" από τις δύο πλευρές, είναι σίγουρο αυτό ... θα πρότεινα λοιπόν να επικεντρωθείτε στο πως θα εντάξετε στις ομάδες σας αυτούς που πραγματικά θέλουν και υποστηρίζουν τις θέσεις σας κι όχι να προσπαθείτε να διατηρήσετε με κάθε τρόπο το υλικό που ήδη έχετε ... είναι λάθος για όλους αυτό ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από taramas Τρι Φεβ 18, 2014 3:33 am

@dolofonos

Θοδωρή ωραία τα λόγια σου φίλε, προσυπογράφω, απάντησέ μας μόνο σε μια λεπτομέρεια : οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην πρώτη συζήτηση, είπαν τις δικές τους απόψεις, μίλησαν, άκουσαν, διαφοροποιήθηκαν και τελικά συμφώνησαν με κάτι και ψήφισαν, είναι αυτοί που ειναι ανημέρωτοι και πρέπει να τους ενημερώσεις?
Αν οι διοικήσεις των clan που τυγχάνει να συμφώνησαν με την δική μου πρόταση ειναι οι ανημέρωτοι γιατί δεν ήρθες και σε εμάς ρε Θοδωρή? εγώ δεν χρειάζομαι ενημέρωση κατα την άποψή σου, αστο να πάει γιατί μάλλον για ήλίθιους μας εχεις οπότε δεν αξίζει τον κόπο, έθεσα τρία ερωτήματα και δεν απάντησες ούτε εσύ ούτε ο ξερόλας απο πάνω, τέλος σας το εχω ξαναπεί σας το λέω άλλη μιά φορά μπάς και το χωνέψετε, ολοι οι "υποψήφιοι" που κατέχουν τα νουμεράκια που σας ενδιαφέρουν και ανήκουν στη ομάδα μας είναι ενημερωμένοι πλήρως και εγώ προσωπικά το έχω συζητήσει με τον καθένα λεπτομερέστατα, είναι δική τους αποφαση τι θα κάνουν και δεν θα τους υποδείξω εγώ, τώρα εχουμε και μερικούς με κόκκινο χρωματάκι που μπορεί να μην ενημερώθηκαν, μην μας πείτε οτι ενδιαφέρεστε γι'αυτούς γιατί θα γελάσουμε ομαδικά μέχρι σπαραγμού.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τρι Φεβ 18, 2014 3:58 am

gregorakis έγραψε:... τα πράγματα φαίνονται λίγο μπερδεμένα ... ειδικά στα μάτια ανθρώπων που διαβάζουν το φόρουμ και δεν είναι "χωμένοι" στα γεγονότα, ίσως να φαντάζουν πολύ μπερδεμένα ... εδώ ακόμα και ο dolofonos λέει πως δεν καταλαβαίνει ... 

... ο taramas έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να εξηγήσει τις δύο προσπάθειες αλλά όσο κι αν προσπαθήσει ο αναγνώστης θα δυσκολευτεί να κατανοήσει τις θεμελιώδεις διαφορές των προσπαθειών αυτών και έτσι έρχομαι εγώ (ντανταν ο μίστερ φόρτε) να κάνω τη δική μου προσπάθεια επεξήγησης των δύο προσπαθειών ...

... οι δύο προτάσεις φυσικά δεν έχουν πολλά κοινά σημεία ΑΛΛΑ η βασική τους διαφορά είναι ΜΙΑ και για κάποιους είναι αξίωμα (a priori ... σε έφαγα και στα λατινικά memento!!!) ... η διαφορά αυτή βρίσκεται στην παράγραφο 5 της πρότασης που ο ίδιος ο taramas ανάρτησε στο φόρουμ https://wotgr.forumgreek.com/t487-topic   ... recruiting ΔΕΝ επιτρέπεται μεταξύ των ομάδων ... εκεί βρίσκεται όλο το "ζουμί" ... δεν μας νοιάζει τι κάνετε αρκεί να μη μας χαλάσετε τη περίφραξη του μαντριού ... ααα και το καινούργιο είναι τούτο: το μαντρί περιλαμβάνει και ολόκληρες clan πλέον ... κάποιος (ο dolofonos όπως προκύπτει από την κουβέντα) επιχείρησε να "κλέψει" μια clan που αρχικά υποστήριζε τη θέση taramas και να τη φέρει στο "δικό" του στρατόπεδο ... θα τρελαθούμε τελείως ...

... γνωρίζω πως για διάφορους λόγους κάποια μέλη των clan που συμμετέχουν στην ένωση αποχώρησαν ... όπως γνωρίζω και μέλη των clan που δε μετέχουν στην ένωση που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον γι' αυτή ... θα υπάρξουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις και "διαρροές" από τις δύο πλευρές, είναι σίγουρο αυτό ... θα πρότεινα λοιπόν να επικεντρωθείτε στο πως θα εντάξετε στις ομάδες σας αυτούς που πραγματικά θέλουν και υποστηρίζουν τις θέσεις σας κι όχι να προσπαθείτε να διατηρήσετε με κάθε τρόπο το υλικό που ήδη έχετε ... είναι λάθος για όλους αυτό ...

1) Τα πράγματα ισως είναι μπερδεμένα στο μυαλουδάκι σου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό λυπάμαι.
2) Είμια σίγουρος οτι ακόμη κι αν σου δώσω ολόκληρη την παράγραφο που εχει συμφωνηθεί απο ολους και αφορά το recruiting και η οποία περιέχει την φράση "καθε μέλος είναι ελεύθερο να συμμετάσχει σε οποια ομάδα θέλει και κανείς δεν μπορεί να το εμποδίσει" πάλι δεν θα χωνέψεις και θα πείς αυτά που σε βολεύουν οπότε να μην κάνω τον κόπο, απλά σε αφήνω να "ξέρεις" αυτά που ξέρεις σαν καλός ξερόλας που είσαι.
3) Το γεγονός οτι κάποιοι δηλώνουν οτι η ΗΕΑΤ με προσωπική μου απόφαση εχει προσχωρήσει στην άλλη πλευρά δεν το πρόσεξες ετσι? δεν σου θυμίζει τίποτα?, προπαγάνδα, αθέμιτο, πουστιά? τίποτα απο αυτά? ευγενής άμιλλα? καραγκιοζιλίκια? για πές μας την θέση σου? εχει ενδιαφέρον.
4) Μου αρέσει η πρότασή σου "να επικεντρωθούμε στο πως θα εντάξουμε αυτούς που πραγματικά θέλουν και υποστηρίζουν τις θέσεις μας", να μας πεί λοιπόν ο φίλος Θοδωρής, ποιό ήταν το αποτέλεσμα όλων αυτών των επαφών που ειχε ο ίδιος και μερικοί άλλοι? πείσατε κανέναν? 
Ειναι γνωστό οτι οι δικές μου προτάσεις και θέσεις σας αφήνουν παγερά αδιάφορους αλλά δεν ειναι δικό μου θέμα, σας προτείνω να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε ψέμματα και ηλίθιες μεθόδους γιατί κάθε μέρα γίνονται όλο και περισσότεροι αυτοί που με πλησιάζουν χωρις καν να τους εχω μιλήσει, εσεις αν θέλετε συνεχίστε ποιό δυνατά και αν στο τελος βρεθείτε μόνοι σας μην αναρωτηθείτε γιατί?  
Και ειδικά εσυ gregorakis ειμαι περίεργος αν θα συνεισφέρεις τίποτα στην προσπάθεια ή θα συνεχίσεις να παριστάνεις τον ξερόλα, πάντως εμένα με συμφέρει να συνεχίσεις, δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται, recruiting δεν κάνουμε εμεις εδώ και πολύ καιρό, ερχονται μόνοι τους ολοένα και περισσότεροι αυτοί που ανακαλύπτουν τι είσαι εσύ και μερικοί άλλοι, σε ευχαριστώ απο την καρδιά μου φίλε, μας εχεις κάνει τόσο καλό όσο δεν φαντάζεσαι, keep walking

taramas

Δημοσίευση από dolofonos Τρι Φεβ 18, 2014 4:27 am

Συνεχίζονται να ακούγονται ψέματα και κατηγορίες. Όποιος με κάλεσε να του εξηγήσω τι κάνουμε πήγα. Το αν θέλει να συμμετέχει είναι δική του δουλειά. Ελληνικά το γράφω. και πάλι στην Ελληνική γλώσσα δεν θέλουμε κανέναν με νουμεράκια κτλ και δεν κάνουμε ρεκρουτινγκ, ΟΛΟΙ οι παίκτες είναι καλοδεχούμενοι και ακόμη καλύτερα ολόκληρες κλαν. Οπότε το ότι κάποιοι μπλε μωβ είναι ενημερωμένοι δείχνει το πόσο λάθος μεταφέρετε η πρόταση. Μπράβο που εσύ μας λες το αν δεχόμαστε με κόκκινο χρώμα, διότι εγώ έγραψα ότι τους θέλουμε όλους.
dolofonos
dolofonos

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Φεβ 18, 2014 4:48 am

... ήξεις αφήξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις ... σεντόνια ολόκληρα, ασύντακτα, χωρίς ένα επιχείρημα ... βέβαια το ότι σταμάτησες τους χαρακτηρισμούς είναι μια πρόοδος για σένα ... μπορεί έτσι να σε συμβούλεψαν από τη διεθνή μαθηματική ακαδημία, ποιος ξέρει ...

... ό,τι γράφω είναι απόλυτα τεκμηριωμένο και μπορεί να το κατανοήσει όποιος διαβάζει ελληνικά ... ποιοι λοιπόν είναι αυτοί που διαδίδουν τέτοια σιχαμερά ψεύδη για σένα ??? ονόματα αλλιώς όλοι μας θα υποθέσουμε πως είναι οι γνωστοί κάτοικοι των προαστίων της τάκλα μακάν ... 

... αν όντως διαβάζοντας εμένα όλο και περισσότεροι παίκτες αποφασίζουν να ενταχθούν στην ανοιχτή αγκαλιά της ΗΕΑΤ, τότε πραγματικά η συνεισφορά μου είναι τεράστια καθώς συμβάλλω στο να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από taramas Τρι Φεβ 18, 2014 5:47 am

dolofonos έγραψε:Συνεχίζονται να ακούγονται ψέματα και κατηγορίες. Όποιος με κάλεσε να του εξηγήσω τι κάνουμε πήγα. Το αν θέλει να συμμετέχει είναι δική του δουλειά. Ελληνικά το γράφω. και πάλι στην Ελληνική γλώσσα δεν θέλουμε κανέναν με νουμεράκια κτλ και δεν κάνουμε ρεκρουτινγκ, ΟΛΟΙ οι παίκτες είναι καλοδεχούμενοι και ακόμη καλύτερα ολόκληρες κλαν. Οπότε το ότι κάποιοι μπλε μωβ είναι ενημερωμένοι δείχνει το πόσο λάθος μεταφέρετε η πρόταση. Μπράβο που εσύ μας λες το αν δεχόμαστε με κόκκινο χρώμα, διότι εγώ έγραψα ότι τους θέλουμε όλους.

αυτό κάτι απο το "λεφτά υπάρχουν" μου φέρνει αλλά δεν υπάρχει θέμα, ολα καλά, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τρι Φεβ 18, 2014 6:02 am

gregorakis έγραψε:... ήξεις αφήξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις ... σεντόνια ολόκληρα, ασύντακτα, χωρίς ένα επιχείρημα ... βέβαια το ότι σταμάτησες τους χαρακτηρισμούς είναι μια πρόοδος για σένα ... μπορεί έτσι να σε συμβούλεψαν από τη διεθνή μαθηματική ακαδημία, ποιος ξέρει ...

... ό,τι γράφω είναι απόλυτα τεκμηριωμένο και μπορεί να το κατανοήσει όποιος διαβάζει ελληνικά ... ποιοι λοιπόν είναι αυτοί που διαδίδουν τέτοια σιχαμερά ψεύδη για σένα ??? ονόματα αλλιώς όλοι μας θα υποθέσουμε πως είναι οι γνωστοί κάτοικοι των προαστίων της τάκλα μακάν ... 

... αν όντως διαβάζοντας εμένα όλο και περισσότεροι παίκτες αποφασίζουν να ενταχθούν στην ανοιχτή αγκαλιά της ΗΕΑΤ, τότε πραγματικά η συνεισφορά μου είναι τεράστια καθώς συμβάλλω στο να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι ...

χαχαχα, μπράβο αγόρι μου, με δικαιώνεις πάντα, εισαι σταθερή αξία, κάθε φορά που απαντάς σε μένα δείχνεις και τους διαχωρισμούς που κάνεις, δεν χρειάζεται να ενημερώσω κανέναν, είναι όλοι γνώστες του φορουμ και πολλοί μπαίνουν τακτικά μέσα οπότε μπορούν εύκολα να δούν σε ποια κατηγορία τους τοποθετείς, "ηρα και στάρι" ξανά μπράβο παιχταρά μου, ολα τα λεφτά είσαι.

Οσο για τους "κάποιους" που λέω ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι, αν αφορούσε άμεσα εμένα ή την ΗΕΑΤ θα τους είχα κατονομάσει ήδη να είσαι σίγουρος, αφορά κάποιους φίλους και αφήνω σε αυτούς το δικαίωμα να τους κατονομάσουν ή όχι, για την ταμπακιέρα όμως εξακολουθείς να μην απαντάς, τι συμβαίνει? εχεις θέμα? μήπως δεν έχεις άποψη? με ξαφνιάζεις, εσυ εισαι κατα τα άλλα λαλίστατος και παντογνώστης.

Υ.Σ. οσο για την ακαδημία, περιμένουμε και εγώ και οι φίλοι μου να μας πείς αν εχεις περάσει απέξω κανένα φεγγάρι, θα ήταν χαρά μας να έρθουμε σε επαφή, αν όχι τότε μείνε στην συνεισφορά που μας κάνεις, δεν μπορείς να φανταστείς πόσα μηνύματα δέχομαι κάθε μέρα και ειδικά εδω μέσα, σε ευχαριστώ για αλλη μια φορά.

taramas

Σελίδα 25 από 29 Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης