Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 24 από 29
Σελίδα 24 από 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
Αν δεν το κατάλαβες σε χαιρέτησα, αν θες να κάνεις ευθανασία θέμα δικό σου εγω δεν θα σου το ευχόμουν, το επίπεδό σου το καταλάβαμε να εισαι σίγουρος, στον χειρότερο εχθρό μας δεν λέμε τέτοια πράγματα αλλά εγω σε συγχωρώ, δεν εχεις μάθει τίποτα απο τη ζωή ακόμη και πιθανόν να μην μάθεις ποτέ αλλά δεν είναι θέμα δικό μου ειναι θέμα των γονιών σου.
Πόσο περίπτωση είμαι δεν το ξέρεις, γνώρισέ με και μετά εκφράσου για την περίπτωσή μου, μείνε στους συντρόφους που εχεις την τύχη να συναντήσεις εδώ μέσα γιατί εξω κάνει κρύο, κατανοητή η ανάγκη σου να ανήκεις κάπου, στο ξαναλέω δεν μπορείς να φτάσεις ανθρώπους σαν και μένα, ελα μετά απο 20 χρόνια στο καφενείο τότε μπορεί να εχεις μάθει κάτι, γειά σου και καλή τύχη στη ζωή πρώτα απο όλα, το παιχνίδι χέστο δεν θα κάνεις προσωπικότητα μέσα απο το παιχνίδι.
Πόσο περίπτωση είμαι δεν το ξέρεις, γνώρισέ με και μετά εκφράσου για την περίπτωσή μου, μείνε στους συντρόφους που εχεις την τύχη να συναντήσεις εδώ μέσα γιατί εξω κάνει κρύο, κατανοητή η ανάγκη σου να ανήκεις κάπου, στο ξαναλέω δεν μπορείς να φτάσεις ανθρώπους σαν και μένα, ελα μετά απο 20 χρόνια στο καφενείο τότε μπορεί να εχεις μάθει κάτι, γειά σου και καλή τύχη στη ζωή πρώτα απο όλα, το παιχνίδι χέστο δεν θα κάνεις προσωπικότητα μέσα απο το παιχνίδι.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Πριν απο λιγο με ελεγες καραγκιοζακο τωρα μου δινεις συμβουλες ζωης... Χεσε ψηλα και αγναντευε.taramas έγραψε:Αν δεν το κατάλαβες σε χαιρέτησα, αν θες να κάνεις ευθανασία θέμα δικό σου εγω δεν θα σου το ευχόμουν, το επίπεδό σου το καταλάβαμε να εισαι σίγουρος, στον χειρότερο εχθρό μας δεν λέμε τέτοια πράγματα αλλά εγω σε συγχωρώ, δεν εχεις μάθει τίποτα απο τη ζωή ακόμη και πιθανόν να μην μάθεις ποτέ αλλά δεν είναι θέμα δικό μου ειναι θέμα των γονιών σου.
Αλλα και παλι ψεματα δε θα πω τους ντενεκεδες τους ξεγανωτους (που ελεγε και ο Γιαννοπουλος ) δεν μπορω να τους παρω στα σοβαρα. ΣΟΡΥ :/ . Προσπαθω να καταλαβω τι σχεση εχουν αυτα που λες με το game αλλα δεν τα καταφερνω, HEY ταραμαααα ξυπναα εισαι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ βλαχο, το πως συμπεριφερεται καποιος εδω δεν εχει καμια σχεση με το τι ειναι... εδω δε μετρανε διαγωγες και μαλακιες. Ποσο μαλλον να κανεις υποδειξεις εσυ που μεχρι και ξυλο ησουν ετοιμος να δωσεις επειδη σου την e-πανε ...
Μαζεψε λοιπον τις φιλοσοφιες και τις παπαρολογιες σου περι ζωης και τραβα παραπερα , Μογγολακι.
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Δεν το πιάνεις έτσι? θέλεις να το παίξεις αρχιδάτος, σε ευχαριστώ πάντως που μου θύμισες οτι εισαι στο internet, το εργαλείο μιλάμε, μπορούν ελεύθερα κατι κλαρινομαλάκες να κάνουν την μαγκιά τους, μπορείς εύκολα να με αποκαλείς μογκολάκι, σωστός ο παίχτης, αλλά και βλάχος? ώραίος, διεκδικείς μες αξιώσεις το βραβείο του κλαρινομαλάκα, ειναι άξιον απορίας πάντως πόσους μπορείς να βρείς στο internet, μεγαλύτερη απορία είναι αν εξω απο το internet εξακολουθείς να είσαι το ιδιο καραγκιόζης ή γίνεσαι γατάκι?
Υ.Σ. με την ευκαιρία τα στατιστικά σου και του άλλου κλαρινοηλίθιου ειναι ενημερωμένα? δεν βλέπω να το πολυπαίζουμε το παιχνιδάκι, και το ORLY που μοστράρεις ισχύει ή μας τελείωσε?
Υ.Σ. με την ευκαιρία τα στατιστικά σου και του άλλου κλαρινοηλίθιου ειναι ενημερωμένα? δεν βλέπω να το πολυπαίζουμε το παιχνιδάκι, και το ORLY που μοστράρεις ισχύει ή μας τελείωσε?
Και γω μόλις googlara τα stats σου και μου έβγαλε
Ghostalker- Αριθμός μηνυμάτων : 42
taramas έγραψε:Δεν το πιάνεις έτσι? θέλεις να το παίξεις αρχιδάτος, σε ευχαριστώ πάντως που μου θύμισες οτι εισαι στο internet, το εργαλείο μιλάμε, μπορούν ελεύθερα κατι κλαρινομαλάκες να κάνουν την μαγκιά τους, μπορείς εύκολα να με αποκαλείς μογκολάκι, σωστός ο παίχτης, αλλά και βλάχος? ώραίος, διεκδικείς μες αξιώσεις το βραβείο του κλαρινομαλάκα, ειναι άξιον απορίας πάντως πόσους μπορείς να βρείς στο internet, μεγαλύτερη απορία είναι αν εξω απο το internet εξακολουθείς να είσαι το ιδιο καραγκιόζης ή γίνεσαι γατάκι?
Μπορω να σε αποκαλω οπως σου αξιζει , εισαι ο κλασικος ανυπαρκος κλοουν ,noobas μεχρι αηδιας που πεταγε σε ολα να πει την μαλακια του . Αλλα οταν καποιος του απανταει οπως απαντανε σε κλοουν βαζει τα κλαματα και αρχιζει τις φιλοσοφιες, και τις απειλες οτι θα μας δειρει... λοιπον ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ που λεγανε και στους αμαν.
Μαλλον δε το επιασες την πρωτη φορα, Τραβα ρε ΤΑΡΑΜΑΚΟ πιο περα να παιξεις με τις κουκλες σου ειναι κριμα να σου ριχνω e-φαπες , βαρεθηκα . Οσο για τα Stats μου δεν ειναι ενημερωμενα, αλλα εσυι ρε μηδενικο με ποδια εχεις 30κ μαχες και ακομα noobas? παιζει να εχεις IQ 11 ισα ισα να αναπνεεις και να ανοιγεις πορτες...
Τραβα δες Μπρουσκο τωρα με την γυναικα σου και μη μας ζαλιζεις αλλο .
Ειναι καταπληκτικό πόσο προβλέψιμοι είστε εσύ και μερικοί άλλοι (οχι όλοι για να μην παρεξηγούμαι) της αρείας φυλής, το λέω αυτό γιατί το απωθημένο σου ειναι αυτό ακριβώς που ανέφερες, το IQ, αυτη τη στιγμή ειμαι μπροστά στο γραφείο μου με 3 φίλους και το σημείο που ειναι ολα τα λεφτά ειναι το IQ, χαχαχα πολύ γέλιο ρε φίλε πραγματικά, μείνε στο παιχνίδι μην ξεφεύγεις απο αυτό, μέσα στο παιχνίδι με τσάκωσες ειμαι noob, τώρα αν θέλεις να προχωρήσεις παραπέρα απο τις e-φαπες στις άλλες φάπες (του IQ για παράδειγμα) τότε καλό θα ήταν να εχεις μια ιδέα ποιος ειναι απέναντι σου.
Σακέλλης Γιώργος
Ετων : 51
Ιαλυσός 85101
Δείκτης IQ : ανάλογα με την περίπτωση, εδώ μέσα ειναι άλλος και στην διεθνή μαθηματική ακαδημία ειναι άλλος
Δεν εχω μάθει να κρύβομαι πίσω απο την οθόνη, ειμαι παλαιών αρχών βλέπεις, οπότε οπως λένε και οι παρευρισκόμενοι φίλοι μου εισαι ευπρόσδεκτος.
Αν θέλεις λοιπόν να βγείς έξω απο το λατινικό "memento mori" την χριστιανική αυτή έκφραση που δηλώνει την ύπαρξη της μεταθανάτιας ζωής σαν επιβράβευση της επίγειας, τότε εδώ είμαστε να εξετάσουμε την περίπτωση του "μπρούσκο" μαζί, εγω με την ονομασία του ταπεινού εδέσματος του γνωστού "ταραμά"
Σακέλλης Γιώργος
Ιαλυσός 85101
Δείκτης IQ : ανάλογα με την περίπτωση, εδώ μέσα ειναι άλλος και στην διεθνή μαθηματική ακαδημία ειναι άλλος
Δεν εχω μάθει να κρύβομαι πίσω απο την οθόνη, ειμαι παλαιών αρχών βλέπεις, οπότε οπως λένε και οι παρευρισκόμενοι φίλοι μου εισαι ευπρόσδεκτος.
Αν θέλεις λοιπόν να βγείς έξω απο το λατινικό "memento mori" την χριστιανική αυτή έκφραση που δηλώνει την ύπαρξη της μεταθανάτιας ζωής σαν επιβράβευση της επίγειας, τότε εδώ είμαστε να εξετάσουμε την περίπτωση του "μπρούσκο" μαζί, εγω με την ονομασία του ταπεινού εδέσματος του γνωστού "ταραμά"
taramas έγραψε:Ειναι καταπληκτικό πόσο προβλέψιμοι είστε εσύ και μερικοί άλλοι (οχι όλοι για να μην παρεξηγούμαι) της αρείας φυλής, το λέω αυτό γιατί το απωθημένο σου ειναι αυτό ακριβώς που ανέφερες, το IQ, αυτη τη στιγμή ειμαι μπροστά στο γραφείο μου με 3 φίλους και το σημείο που ειναι ολα τα λεφτά ειναι το IQ, χαχαχα πολύ γέλιο ρε φίλε πραγματικά, μείνε στο παιχνίδι μην ξεφεύγεις απο αυτό, μέσα στο παιχνίδι με τσάκωσες ειμαι noob, τώρα αν θέλεις να προχωρήσεις παραπέρα απο τις e-φαπες στις άλλες φάπες (του IQ για παράδειγμα) τότε καλό θα ήταν να εχεις μια ιδέα ποιος ειναι απέναντι σου.
Ποια είναι αυτή?
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Αντε και εμαθα ποιος εισαι και τωρα τι ? ραντευου στο ποταμι για pvp. Καλο το wikipedia δε λεω κανει τους βλακες να φαινονται "γνωστες". Αντε θα στο πω για τελευταια φορα, στα κακαλακια μου ποιος εισαι και η μαρια μπακοδημου να ησουν παλι τα ιδια θα σου ελεγα. Σταματω ομως γιατι με τραβας στο επιπεδο σου , αργησα να το καταλαβω και σορρυ κιολας . Επρεπε να σε γραψω στο δεξι οπως κανουν ολοι. Γιωργακι το ταραμας σου παει γαντι !!taramas έγραψε:Ειναι καταπληκτικό πόσο προβλέψιμοι είστε εσύ και μερικοί άλλοι (οχι όλοι για να μην παρεξηγούμαι) της αρείας φυλής, το λέω αυτό γιατί το απωθημένο σου ειναι αυτό ακριβώς που ανέφερες, το IQ, αυτη τη στιγμή ειμαι μπροστά στο γραφείο μου με 3 φίλους και το σημείο που ειναι ολα τα λεφτά ειναι το IQ, χαχαχα πολύ γέλιο ρε φίλε πραγματικά, μείνε στο παιχνίδι μην ξεφεύγεις απο αυτό, μέσα στο παιχνίδι με τσάκωσες ειμαι noob, τώρα αν θέλεις να προχωρήσεις παραπέρα απο τις e-φαπες στις άλλες φάπες (του IQ για παράδειγμα) τότε καλό θα ήταν να εχεις μια ιδέα ποιος ειναι απέναντι σου.
Σακέλλης Γιώργος
Ιαλυσός 85101
dolofonos έγραψε:taramas έγραψε:Ειναι καταπληκτικό πόσο προβλέψιμοι είστε εσύ και μερικοί άλλοι (οχι όλοι για να μην παρεξηγούμαι) της αρείας φυλής, το λέω αυτό γιατί το απωθημένο σου ειναι αυτό ακριβώς που ανέφερες, το IQ, αυτη τη στιγμή ειμαι μπροστά στο γραφείο μου με 3 φίλους και το σημείο που ειναι ολα τα λεφτά ειναι το IQ, χαχαχα πολύ γέλιο ρε φίλε πραγματικά, μείνε στο παιχνίδι μην ξεφεύγεις απο αυτό, μέσα στο παιχνίδι με τσάκωσες ειμαι noob, τώρα αν θέλεις να προχωρήσεις παραπέρα απο τις e-φαπες στις άλλες φάπες (του IQ για παράδειγμα) τότε καλό θα ήταν να εχεις μια ιδέα ποιος ειναι απέναντι σου.
Ποια είναι αυτή?
Το googlara και αυτό
ή
Ghostalker- Αριθμός μηνυμάτων : 42
mementoM0ri έγραψε:Οχι ο πρωτος θα σου πει "ελληνικο κομιουνιτι με μονο ελληνες να παμε να παρουμε την ελλαδα με ελληνικη σημαια για σημα ,ελληνικο ονομα και οτι ξερει τα παντα για τους παντες " και στο τελος κανει ενα καφενειο με ολα τα παραπανω.
Ο δευτερος ψαχνει μια clan που δεν ασχολουντε με ολα τα παραπανω , περναει καλα και νικαει και που κ που.
δε πιστευω να διαφωνεις με αυτο...
... ναι διαφωνώ με αυτό, όχι στο σύνολο αλλά σε επιμέρους σημεία ...
... διαφωνώ στο να αντιμετωπίζεται το game και το gaming κατ' επέκταση, σαν κάτι ιλαρό ... για πολλούς είναι μια σοβαρή απασχόληση, ένα hobby σαν όλα τα άλλα ...
... διαφωνώ στο ότι η όποια χρήση ελληνικού ονόματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως πατριδολαγνεία, πατριδοκαπηλία ή εθνικιστική τάση ... άλλο τα σύμβολα και οι συμβολισμοί τους κι άλλο ένα όνομα που υπάρχει σαν πρώτη και βασική ταυτότητα μια κοινότητας ...
... τέλος διαφωνώ με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα ...
ΥΓ ... μα την παναγία, τόσα μα τόσα χρόνια, είχα την εντύπωση πως λέγεσαι γιώργος ταραμάς ... ούτε κατά διάνοια δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως το taramas είναι nickname ... ηλίου φαεινότερο λοιπόν πως εδώ μέσα και στη διεθνή μαθηματική ακαδημία το IQ μου είναι κοινό ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
gregorakis έγραψε:mementoM0ri έγραψε:Οχι ο πρωτος θα σου πει "ελληνικο κομιουνιτι με μονο ελληνες να παμε να παρουμε την ελλαδα με ελληνικη σημαια για σημα ,ελληνικο ονομα και οτι ξερει τα παντα για τους παντες " και στο τελος κανει ενα καφενειο με ολα τα παραπανω.
Ο δευτερος ψαχνει μια clan που δεν ασχολουντε με ολα τα παραπανω , περναει καλα και νικαει και που κ που.
δε πιστευω να διαφωνεις με αυτο...
... ναι διαφωνώ με αυτό, όχι στο σύνολο αλλά σε επιμέρους σημεία ...
... διαφωνώ στο να αντιμετωπίζεται το game και το gaming κατ' επέκταση, σαν κάτι ιλαρό ... για πολλούς είναι μια σοβαρή απασχόληση, ένα hobby σαν όλα τα άλλα ...
... διαφωνώ στο ότι η όποια χρήση ελληνικού ονόματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως πατριδολαγνεία, πατριδοκαπηλία ή εθνικιστική τάση ... άλλο τα σύμβολα και οι συμβολισμοί τους κι άλλο ένα όνομα που υπάρχει σαν πρώτη και βασική ταυτότητα μια κοινότητας ...
... τέλος διαφωνώ με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα ...
ΥΓ ... μα την παναγία, τόσα μα τόσα χρόνια, είχα την εντύπωση πως λέγεσαι γιώργος ταραμάς ... ούτε κατά διάνοια δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως το taramas είναι nickname ... ηλίου φαεινότερο λοιπόν πως εδώ μέσα και στη διεθνή μαθηματική ακαδημία το IQ μου είναι κοινό ...
Το θέμα ξέρεις πολύ καλά ποιό είναι αλλά θα στο θυμίσω γιατί τείνει να ξεχαστεί, παρά το γεγονός οτι συχνά εχεις εναν ορθό λόγο και καλοστημένα επιχειρήματα τελικά δεν έχεις το θάρρος να βγεις απο την κρυψώνα του internet και τον e-κόσμο, γιατί όμως συμβαίνει αυτό? ισως γιατί βρήκες μια κάποια επιτυχία που δεν την έχεις στον πραγματικό κόσμο. ισως γιατί φοβάσαι να πολεμήσεις στη ζωή και προτιμάς να αντικαταστήσεις τα όνειρά σου με μερικά αρματάκια και ωραία χρωματισμένα νούμερα.
Σκέψου τώρα μερικούς άλλους εδω μέσα που δεν έχουν ούτε τον ορθό λόγο, ούτε την στοιχειώδη γνώση αλλά μερικές φορές δεν έχουν ούτε την παραμικρή αρτιότητα της Ελληνικής γλώσσας, πάραυτα επιμένουν στωικά να θέλουν να μου ρίχνουν e-φάπες, αλήθεια για βοηθήστε με λίγο αν έχετε την καλοσύνη, τι σημαίνει e-φάπες? μαζευόμαστε και οποιος πεί την ποιό δυνατή και ατέρμονη μαλακία εινα ισαν να ρίχνει φάπα?
Μέσα στο παιχνίδι δεν ειμαι απο αυτούς που βρίζουν, εδω δεν ξέρω μάλλον δεν εχω τόση υπομονή με τους νεοέλληνες οσο θα έπρεπε, εχω την δικαιολογία μου όμως, απογοήτευση, αν αυτό που βλέπω εδω μέσα ειναι το καλύτερο που έχει να δώσει η Ελλάδα σήμερα τότε μόνο απογοήτευση υπάρχει, τώρα αν θέλετε να βάλετε και ενα e μπροστά για το πιάσετε ευχαρίστως, ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα το ίδιο είναι.
Υ.Σ. Αν έχεις περάσει εστω και ενα φεγγάρι έξω απο την μαθηματική ακαδημία δωσε μας τα στοιχεία σου και θα το βρούμε, θα ήταν χαρά μου να συνεχίσουμε να τα λέμε, αν όχι τότε μείνε στα γνωστά για σένα, εγω τα στοιχεία μου τα έχω δώσει, δεν ειμαι ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου, ούτε καν της Ελλάδας ακόμα χειρότερα ούτε του τόπου που ζώ, θα ήταν καλή πρόκληση ομως να αντιπαραθέσουμε το δικό μου IQ 11 που λέει και ο κλαρινοηλίθιος απο πάνω με το δικό σας.
Εχω να μπω καμια βδομαδα στο φορουμ και ο ταραμας ακομα μαλωνει με ολους,Taramas vs the world!!!Μπραβο ταραμα εισαι θεος,51 χρονων και ηθελες και να με δειρεις κιολας(για οσους δεν το ξερετε,ψαξτε τις προηγουμενες σελιδες.).Επισης βλεπω νεο κοσμο στ φορουμ,welcome!
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
@mementom0ri
Το σκέφτομαι, ξέρεις απο την μια περνάει η ώρα ευχάριστα μπορώ να πώ αλλά οκ, σύντομα θα σε βαρεθώ οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα,
α) το wikipedia ειναι τελευταίο δημιούργημα και δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτό, απλά έτυχε δεν εχω πρόβλημα με την εξέλιξη, το αντίθετο θα έλεγα, απο την άλλη όμως είμαι και 50φεύγα οπότε αν το σκεφτόσουν θα καταλάβαινες οτι στα μαθητικά μου χρόνια ειχα κύριο μάθημα τα λατινικά αν και προτιμούσα τα αρχαία, οπότε σκέψου κατι άλλο καλύτερο να γελάσουμε.
β) ειναι άξιον απορίας πως μπορείς να αισθάνεσαι οτι μου ρίχνεις e-φάπες οταν ούτε την Ελληνική γλώσσα δεν εχεις την ευχέρεια να χρησιμοποιήσεις, μήπως e-αυνανίζεσαι?
Το σκέφτομαι, ξέρεις απο την μια περνάει η ώρα ευχάριστα μπορώ να πώ αλλά οκ, σύντομα θα σε βαρεθώ οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα,
α) το wikipedia ειναι τελευταίο δημιούργημα και δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτό, απλά έτυχε δεν εχω πρόβλημα με την εξέλιξη, το αντίθετο θα έλεγα, απο την άλλη όμως είμαι και 50φεύγα οπότε αν το σκεφτόσουν θα καταλάβαινες οτι στα μαθητικά μου χρόνια ειχα κύριο μάθημα τα λατινικά αν και προτιμούσα τα αρχαία, οπότε σκέψου κατι άλλο καλύτερο να γελάσουμε.
β) ειναι άξιον απορίας πως μπορείς να αισθάνεσαι οτι μου ρίχνεις e-φάπες οταν ούτε την Ελληνική γλώσσα δεν εχεις την ευχέρεια να χρησιμοποιήσεις, μήπως e-αυνανίζεσαι?
Marita89 έγραψε:Εχω να μπω καμια βδομαδα στο φορουμ και ο ταραμας ακομα μαλωνει με ολους,Taramas vs the world!!!Μπραβο ταραμα εισαι θεος,51 χρονων και ηθελες και να με δειρεις κιολας(για οσους δεν το ξερετε,ψαξτε τις προηγουμενες σελιδες.).Επισης βλεπω νεο κοσμο στ φορουμ,welcome!
χαχαχα, ωραίος, μην σε προβληματίζει η ηλικία αγόρι μου μηπως να σου πώ οτι είμαι και κουτσός μήπως και αποκτήσεις θάρρος?
Ταραμακο πρεπει να καταλαβεις πως εισαι ο τρελος του χωριου. Εκανα account μονο και μονο επειδη διαβασα οτι μαλακια εχεις γραψει , περι ικανοτητων σου περι μεγαλων επιτυχιων της HEAT οτι θελουν να σου παρουν παιχτες , το μονο που σου αξιζει σαν taramas αλλα και σαν Γιωργος Σ... ειναι κλασιμο στη μαπα γιατι εισαι πραγματικος καραγκιοζης.taramas έγραψε:@mementom0ri
mementoM0ri έγραψε:Ταραμακο πρεπει να καταλαβεις πως εισαι ο τρελος του χωριου. Εκανα account μονο και μονο επειδη διαβασα οτι μαλακια εχεις γραψει , περι ικανοτητων σου περι μεγαλων επιτυχιων της HEAT οτι θελουν να σου παρουν παιχτες , το μονο που σου αξιζει σαν taramas αλλα και σαν Γιωργος Σ... ειναι κλασιμο στη μαπα γιατι εισαι πραγματικος καραγκιοζης.taramas έγραψε:@mementom0ri
Πάντως σου δίνω το προσόν της φαντασίας, την έχεις και μεγάλη και ανεξέλεγκτη και για τελευταία φορά θα σου απαντήσω, σου υπόσχομαι θα έχεις τον τελευταίο λόγο (τώρα τι λόγος θα είναι με αφήνει παγερά αδιάφορο).
α) φαίνεται πόσο καλά διάβασες οτι εχω γράψει ειδικά στο σημείο των μεγάλων επιτυχιών της ΗΕΑΤ, εδώ γελάμε ομαδικά, πέραν της μίας φορά που ανέφερα μια νίκη απέναντι σε συγκεκριμένη clan και των εξηγήσεων που προκλήθηκα να δώσω για το συγκεκριμένο δεν έχω κάνει διαφήμιση της ομάδας μας ούτε μία φορά, κάθε σύγκριση με κάποιους άλλους εδω μέσα είναι εντελώς άτοπη.
β) δεν έχω πεί ποτέ οτι θέλουν να μου πάρουν παίχτες για πολλούς λόγους, το μαγαζάκι δεν είναι δικό μου, οι συμπαίκτες μου δεν μου ανήκουν, και τέλος το αντίθετο μάλιστα εχω ενημερώσει ολους τους φίλους οτι το δικαίωμά τους να επιλέξουν οποιαδήποτε ομάδα θέλουν όποια στιγμή θέλουν, στην καθομιλουμένη που λένε το παραμυθάκι το έχω απαντήσει ξανά οπότε φτύσε την καραμελίτσα.
γ) Ειναι σχεδόν σίγουρο οτι ακόμη και σε ενα TS να μπούμε να μιλήσουμε θα εχεις γίνει γατάκι για ενα απλούστατο λόγο, δεν θα έχεις τον χρόνο να σκεφτείς την επόμενη βλακεία που θα πείς οπότε θα το ράψεις.
Τέλος θα προτείνω σε σένα και τους υπόλοιπους ομοίους σου εδω μέσα, αν θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό μπείτε μέσα στην προσπάθεια που κάνουν οι υπόλοιποι μπάς και προσφέρετε κάτι και σταματήστε να δίνετε οδηγίες προς όλους ανεύθυνα και ανέξοδα.
Για σένα προσωπικά θα σου έλεγα να μην λές πράγματα που είσαι ανίκανος να κάνεις γιατί τότε γίνεσαι ο ορισμός του καραγκιόζη, αν νομίζεις οτι μπορείς τότε ελα να μου κλάσεις την μάπα αλλιώς κλάσε την μάπα σου και μην απευθυνθείς ξανά σε μένα, εγινα κατανοητός? αν θέλεις να απευθυνθείς σε μένα θα το κάνεις με το πραγματικό σου όνομα οπως απευθύνομαι εγώ, εντάξει γατάκι?
taramas έγραψε:mementoM0ri έγραψε:Ταραμακο πρεπει να καταλαβεις πως εισαι ο τρελος του χωριου. Εκανα account μονο και μονο επειδη διαβασα οτι μαλακια εχεις γραψει , περι ικανοτητων σου περι μεγαλων επιτυχιων της HEAT οτι θελουν να σου παρουν παιχτες , το μονο που σου αξιζει σαν taramas αλλα και σαν Γιωργος Σ... ειναι κλασιμο στη μαπα γιατι εισαι πραγματικος καραγκιοζης.taramas έγραψε:@mementom0ri
Πάντως σου δίνω το προσόν της φαντασίας, την έχεις και μεγάλη και ανεξέλεγκτη και για τελευταία φορά θα σου απαντήσω, σου υπόσχομαι θα έχεις τον τελευταίο λόγο (τώρα τι λόγος θα είναι με αφήνει παγερά αδιάφορο).
α) φαίνεται πόσο καλά διάβασες οτι εχω γράψει ειδικά στο σημείο των μεγάλων επιτυχιών της ΗΕΑΤ, εδώ γελάμε ομαδικά, πέραν της μίας φορά που ανέφερα μια νίκη απέναντι σε συγκεκριμένη clan και των εξηγήσεων που προκλήθηκα να δώσω για το συγκεκριμένο δεν έχω κάνει διαφήμιση της ομάδας μας ούτε μία φορά, κάθε σύγκριση με κάποιους άλλους εδω μέσα είναι εντελώς άτοπη.
β) δεν έχω πεί ποτέ οτι θέλουν να μου πάρουν παίχτες για πολλούς λόγους, το μαγαζάκι δεν είναι δικό μου, οι συμπαίκτες μου δεν μου ανήκουν, και τέλος το αντίθετο μάλιστα εχω ενημερώσει ολους τους φίλους οτι το δικαίωμά τους να επιλέξουν οποιαδήποτε ομάδα θέλουν όποια στιγμή θέλουν, στην καθομιλουμένη που λένε το παραμυθάκι το έχω απαντήσει ξανά οπότε φτύσε την καραμελίτσα.
γ) Ειναι σχεδόν σίγουρο οτι ακόμη και σε ενα TS να μπούμε να μιλήσουμε θα εχεις γίνει γατάκι για ενα απλούστατο λόγο, δεν θα έχεις τον χρόνο να σκεφτείς την επόμενη βλακεία που θα πείς οπότε θα το ράψεις.
Τέλος θα προτείνω σε σένα και τους υπόλοιπους ομοίους σου εδω μέσα, αν θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό μπείτε μέσα στην προσπάθεια που κάνουν οι υπόλοιποι μπάς και προσφέρετε κάτι και σταματήστε να δίνετε οδηγίες προς όλους ανεύθυνα και ανέξοδα.
Για σένα προσωπικά θα σου έλεγα να μην λές πράγματα που είσαι ανίκανος να κάνεις γιατί τότε γίνεσαι ο ορισμός του καραγκιόζη, αν νομίζεις οτι μπορείς τότε ελα να μου κλάσεις την μάπα αλλιώς κλάσε την μάπα σου και μην απευθυνθείς ξανά σε μένα, εγινα κατανοητός? αν θέλεις να απευθυνθείς σε μένα θα το κάνεις με το πραγματικό σου όνομα οπως απευθύνομαι εγώ, εντάξει γατάκι?
niaou niaou τσιμπα λιγο e-κλασιμο. niaou
@mementom0ri
χαχαχα, με δικαίωσες, σε ευχαριστώ μόλις πήρα 50 ευρω απο φίλο, τον ειχα ειδοποιήσει να μην βάλει στοίχημα αλλά δεν με άκουσε.
Το έπαιζα 100% ρε φίλε, ειδικά για σένα ήμουν τόσο σίγουρος οτι είσαι για τα μπάζα, σε ευχαριστώ ξανά για τα 50 ευρώπουλα, δεν σε χρειάζομαι άλλο, στο καλό και την ευχή της καμήλας νάχεις.
χαχαχα, με δικαίωσες, σε ευχαριστώ μόλις πήρα 50 ευρω απο φίλο, τον ειχα ειδοποιήσει να μην βάλει στοίχημα αλλά δεν με άκουσε.
Το έπαιζα 100% ρε φίλε, ειδικά για σένα ήμουν τόσο σίγουρος οτι είσαι για τα μπάζα, σε ευχαριστώ ξανά για τα 50 ευρώπουλα, δεν σε χρειάζομαι άλλο, στο καλό και την ευχή της καμήλας νάχεις.
Πήγα που λέτε στ bits and bytes (ένα νετ στν Ρόδο) να δω πως προχωράει η σκατασταση με τν κλαν και τν ελληνικη συμμαχία και τα ρέστα,να παίξω και κανα ranked στ lol μπας και φτάσω diamond 1 κι έχω λιώσει στ γέλιο.Πραγματικά θα με νομίζουν παρανοϊκό,πάντως είναι ευχάριστο διάλλειμα από το διάβασμα της εξεταστικής
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
@sanguinius
Ελα ρε, πήγες bits & bytes και δεν σφύριξες? 5 λεπτά μακριά ειμαστε και εμείς, θα ερχόμασταν να πεθάνουμε στα γέλια παρέα, αν ξαναπάς ρίξε μια ειδοποίηση.
Υ.Σ. οποιος σε πεί παρανοϊκό πέστο μου, δεν ειναι σωστό, είμαστε φιλόξενοι εδώ.
Ελα ρε, πήγες bits & bytes και δεν σφύριξες? 5 λεπτά μακριά ειμαστε και εμείς, θα ερχόμασταν να πεθάνουμε στα γέλια παρέα, αν ξαναπάς ρίξε μια ειδοποίηση.
Υ.Σ. οποιος σε πεί παρανοϊκό πέστο μου, δεν ειναι σωστό, είμαστε φιλόξενοι εδώ.
Απο εχθες εχει ξεκινησει η συγχωνευση των κυριοτερων ελληνικων clan, Το νεο community ονομαζεται pnx, θελω να πω μπραβο σε οσους συμμετεχουν στην προσπαθεια και κυριος σε αυτους που την σχεδιαζουν, καλη επιτυχια σε ολους!!
griniaris- Αριθμός μηνυμάτων : 15
griniaris έγραψε:Απο εχθες εχει ξεκινησει η συγχωνευση των κυριοτερων ελληνικων clan, Το νεο community ονομαζεται pnx, θελω να πω μπραβο σε οσους συμμετεχουν στην προσπαθεια και κυριος σε αυτους που την σχεδιαζουν, καλη επιτυχια σε ολους!!
Τις ευχές μας για καλή επιτυχία.
Απο την αλλη έχει ήδη ξεκινήσει η δημιουργία της συμμαχίας των "μη κυριότερων" Ελληνικών clan με πιθανό όνομα GBA (Greek Blue Alliance) στην οποία ήδη συμμετέχουν οι "μη κυριότερες" clan : HEAT-GREEK-GREAT-COGR-HTF-HSD, η πρώτη κοινή δραστηριότητα θα είναι αύριο 18/02/2014, ειμαι σίγουρος οτι η πρώτη μεγάλη επιτυχία θα ειναι η φιλία μεταξύ μας και γι'αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους το τόλμησαν.
Εύχομαι καλή πορεία και επιτυχίες και στις δύο προσπάθειες και ελπίζω γρήγορα να σταματήσει το recruiting που κάποιοι κάνουν αυτή τη στιγμή έτσι ώστε να βρεθούμε κάποτε όλοι δίπλα χωρίς προηγούμενα και παρεξηγήσεις.
Καλημερα,καλη επιτυχια στο νεο community αλλα και στην GBA.Σε πειραξε το ''κυριοτερων'' που ειπε ο γκρινιαρης ταραμα ε?Ψαχνεσε για τσακωμο παλι μου φαινετε αλλα ελπιζω να σε εχουν παρει χαμπαρι τι εισαι και να μην δωσουν συνεχεια.Οσο για το recruiting που λες,αναιρεις τον εαυτο σου φιλε,2 ποστ πιο πανω αλλα ελεγες.
(β) δεν έχω πεί ποτέ οτι θέλουν να μου πάρουν παίχτες για πολλούς λόγους, το μαγαζάκι δεν είναι δικό μου, οι συμπαίκτες μου δεν μου ανήκουν, και τέλος το αντίθετο μάλιστα εχω ενημερώσει ολους τους φίλους οτι το δικαίωμά τους να επιλέξουν οποιαδήποτε ομάδα θέλουν όποια στιγμή θέλουν, στην καθομιλουμένη που λένε το παραμυθάκι το έχω απαντήσει ξανά οπότε φτύσε την καραμελίτσα.)
Τελος παντων,ξαναλεω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
(β) δεν έχω πεί ποτέ οτι θέλουν να μου πάρουν παίχτες για πολλούς λόγους, το μαγαζάκι δεν είναι δικό μου, οι συμπαίκτες μου δεν μου ανήκουν, και τέλος το αντίθετο μάλιστα εχω ενημερώσει ολους τους φίλους οτι το δικαίωμά τους να επιλέξουν οποιαδήποτε ομάδα θέλουν όποια στιγμή θέλουν, στην καθομιλουμένη που λένε το παραμυθάκι το έχω απαντήσει ξανά οπότε φτύσε την καραμελίτσα.)
Τελος παντων,ξαναλεω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
mais13- Αριθμός μηνυμάτων : 15
Σελίδα 24 από 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Νέα Ελληνικών Clan στα CW
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση