World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις

Σελίδα 23 από 29 Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 23 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Φεβ 14, 2014 2:32 am

... μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις το προηγούμενο nichname στο forum αλλά και αυτό που έχεις στο game, για να γνωρίζουμε με ποιον μιλάμε? ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2  - Σελίδα 23 Empty Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2

Δημοσίευση από mais13 Παρ Φεβ 14, 2014 4:28 am

Χαρας το κουραγιο σου που εκατσες και εγραψες ολο αυτο....
STEELALIVE  νομιζω τον λενε τον φιλο!

mais13

Αριθμός μηνυμάτων : 15

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Φεβ 14, 2014 4:46 am

Εγώ δεν ξέρω τι λέτε, αλλά όποτε βλέπω Ελληνα/Ελληνες στο team μου σε top tier(εκτός από μένα), φτύνω τον κόρφο μου
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από taramas Παρ Φεβ 14, 2014 4:49 am

@steelalive17

Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ αλλά τελικά δεν κατάλαβα την σύνδεση με τα δικά μου λεγόμενα που εχεις κάνει quote, θέλεις να δείξεις οτι συμφωνείς μεν με την "ιδέα" (τελικά άλλος την ξεκίνησε την ιστορία αλλά anyway που λένε) αλλά εχεις τις διαφωνίες σου με τον τρόπο που στήνεται? αν κατάλαβα καλά οκ.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από taramas Παρ Φεβ 14, 2014 4:53 am

imperiumgraecum έγραψε:Εγώ δεν ξέρω τι λέτε, αλλά όποτε βλέπω Ελληνα/Ελληνες στο team μου σε top tier(εκτός από μένα), φτύνω τον κόρφο μου

Πώς πάει δηλαδή? εσύ φτύνεις για τους άλλους και οι άλλοι φτύνουν για σένα? ή μήπως ολοι είναι για φτύσιμο εκτός απο σένα? μήπως τελικά είσαι Ελληνας οπως και οι άλλοι που φτύνεις?

taramas

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Φεβ 14, 2014 5:10 am

taramas έγραψε:
Πώς πάει δηλαδή? εσύ φτύνεις για τους άλλους και οι άλλοι φτύνουν για σένα? ή μήπως ολοι είναι για φτύσιμο εκτός απο σένα? μήπως τελικά είσαι Ελληνας?

Επί του θέματος....Αν είναι τα μέλη της μελλοντικής ανταγωνιστικής clan να παίζουν όπως παίζουν στα randoms, χαιρετίσματα...
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Δημοσίευση από taramas Παρ Φεβ 14, 2014 5:40 am

imperiumgraecum έγραψε:
taramas έγραψε:
Πώς πάει δηλαδή? εσύ φτύνεις για τους άλλους και οι άλλοι φτύνουν για σένα? ή μήπως ολοι είναι για φτύσιμο εκτός απο σένα? μήπως τελικά είσαι Ελληνας?

Επί του θέματος....Αν είναι τα μέλη της μελλοντικής ανταγωνιστικής clan να παίζουν όπως παίζουν στα randoms, χαιρετίσματα...

Επι του θέματος μάλλον δεν θα έπρεπε να ανησυχείς, η διαλογή θα γίνει βάσει "χρώματος" οπότε λογικά δεν θα πέσουν φτυσίματα μεταξύ των μελών της αρείας φυλής, βέβαια συνήθως σε συνάθροιση Ελλήνων η λογική κάνει βόλτες απέξω αλλά που ξέρεις μπορεί να βρεί την πόρτα ανοιχτή και να μπεί μέσα.

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Φεβ 14, 2014 8:10 am

taramas έγραψε:
imperiumgraecum έγραψε:
taramas έγραψε:

Επι του θέματος μάλλον δεν θα έπρεπε να ανησυχείς, η διαλογή θα γίνει βάσει "χρώματος" οπότε λογικά δεν θα πέσουν φτυσίματα μεταξύ των μελών της αρείας φυλής, βέβαια συνήθως σε συνάθροιση Ελλήνων η λογική κάνει βόλτες απέξω αλλά που ξέρεις μπορεί να βρεί την πόρτα ανοιχτή και να μπεί μέσα.
Εαν η μελλοντικη clan κρατησει τον  gaming  χαρακτηρα που θα επρεπε να εχει και οχι τον "ελληναραδικο" με ελληνικες σημαιες ονοματα και συνηθειες ισως γινει κατι ... Αλλιως θα ειναι αλλη μια clan  να μαζευομαστε να λετε ιστοριες απο το στρατο εσεις οι 50 φευγα να γελαμε. Η ακομα χειροτερα να μετρατε τα e-penis σας οπως κανετε και στο forum μερικοι μερικοι!
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Δημοσίευση από taramas Παρ Φεβ 14, 2014 9:30 am

mementoM0ri έγραψε:
taramas έγραψε:
imperiumgraecum έγραψε:
taramas έγραψε:

Εαν η μελλοντικη clan κρατησει τον  gaming  χαρακτηρα που θα επρεπε να εχει και οχι τον "ελληναραδικο" με ελληνικες σημαιες ονοματα και συνηθειες ισως γινει κατι ... Αλλιως θα ειναι αλλη μια clan  να μαζευομαστε να λετε ιστοριες απο το στρατο εσεις οι 50 φευγα να γελαμε. Η ακομα χειροτερα να μετρατε τα e-penis σας οπως κανετε και στο forum μερικοι μερικοι!

Ναι αλλά τότε δεν θα είναι "Ελληνική κοινότητα" θα θυμίζει περισσότερο τον λαλάκη τον εισαγόμενο, τώρα θα μου πείς "ποιος ειναι αυτός" ε ρώτα κανέναν 50φεύγα να σου πεί, Ελληνες είμαστε αγαπητέ νέε, εχουμε και τα καλά μας και τα κακά μας, αν τώρα εσυ νομίζεις οτι πρέπει να γίνουμε γερμανοί-φινλανδοί-αμερικάνοι ή οτιδήποτε άλλο θέμα δικό σου, εμείς αυτό που λέμε είναι να στηριχτούμε στα "καλά" της ράτσας μας και επίσης λέμε οτι δεν έχουν τίποτα να μας διδάξουν οι υπόλοιποι σεβαστοί λαοί, αρκεί και μόνο να διδάξουμε τους εαυτούς μας απο την ιστορία μας.
Βέβαια αυτά είνια απόψεις έτσι, να εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα, αυτοί που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή έχουν τον πρώτο λόγο.

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Φεβ 14, 2014 10:01 am

taramas έγραψε:
mementoM0ri έγραψε:
taramas έγραψε:
imperiumgraecum έγραψε:
taramas έγραψε:

Ναι αλλά τότε δεν θα είναι "Ελληνική κοινότητα" θα θυμίζει περισσότερο τον λαλάκη τον εισαγόμενο, τώρα θα μου πείς "ποιος ειναι αυτός" ε ρώτα κανέναν 50φεύγα να σου πεί, Ελληνες είμαστε αγαπητέ νέε, εχουμε και τα καλά μας και τα κακά μας, αν τώρα εσυ νομίζεις οτι πρέπει να γίνουμε γερμανοί-φινλανδοί-αμερικάνοι ή οτιδήποτε άλλο θέμα δικό σου, εμείς αυτό που λέμε είναι να στηριχτούμε στα "καλά" της ράτσας μας και επίσης λέμε οτι δεν έχουν τίποτα να μας διδάξουν οι υπόλοιποι σεβαστοί λαοί, αρκεί και μόνο να διδάξουμε τους εαυτούς μας απο την ιστορία μας.
Βέβαια αυτά είνια απόψεις έτσι, να εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα, αυτοί που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή έχουν τον πρώτο λόγο.
Μπορει να ειναι ελληνικη κοινοτητα χωρις να εχουμε "ελληναραδικες συμπεριφορες" ! Τωρα εσυ που ειδες γραμμενα τα περι γερμανων και αμερικανων ενας θεος ξερει ! Το μονο που λεω ειναι αλλο GAME και αλλο "παμε να παρουμε την Ελλαδα ουγκ ουγκ" Οσο για τα περι ιστοριας πιστευω εισαι στην καταλληλη ηλικια να πας καφενειο για τετοιες συζητησεις.
Α και τελος υπαρχουν πολλες clan εκει εξω για τους ελληναραδες , ας κανουμε και μια για τους ελληνες GAMERS (πραγμα που δεν εισαι προφανως) . Αντε κιου κιου τωρα!
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από Ghostalker Παρ Φεβ 14, 2014 10:48 am

Έχω βαρεθεί να βλέπω δήθεν Έλληνες  βολεψάκηδες να προσπαθούν να δυσφημίσουν την Ελλάδα στα games με της μειωμένες ικανότητες τους. Τράβα κέρδισε έναν διαγωνισμό του wot και στις φωτογραφίες βάλε και μια φανέλα με ελληνική σημαία εγώ μαζί σου. Αλλά υποθέτω είναι οι ίδιοι Έλληνες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και άμα κοιτάξεις και την ταυτότητα τους θα δεις και αρβανίτικο επώνυμο.
Ghostalker
Ghostalker

Αριθμός μηνυμάτων : 42

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Φεβ 14, 2014 10:53 am

... τώρα κατάλαβα πως ξεχωρίζεις έναν ελληνάρα από έναν έλληνα gamer ... ο πρώτος θα σου πει "άντε σπάσε ρε μαλάκα" ενώ ο δεύτερος "άντε κιου κιου" ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Παρ Φεβ 14, 2014 10:56 am

Μήπως έχουμε βγει εκτός θέματος ?

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Φεβ 14, 2014 11:16 am

gregorakis έγραψε:... τώρα κατάλαβα πως ξεχωρίζεις έναν ελληνάρα από έναν έλληνα gamer ... ο πρώτος θα σου πει "άντε σπάσε ρε μαλάκα" ενώ ο δεύτερος "άντε κιου κιου" ...
Οχι ο πρωτος θα σου πει "ελληνικο κομιουνιτι με μονο ελληνες να παμε να παρουμε την ελλαδα με ελληνικη σημαια για σημα ,ελληνικο ονομα και οτι ξερει τα παντα για τους παντες " και στο τελος κανει ενα καφενειο με ολα τα παραπανω.
Ο δευτερος ψαχνει μια clan που δεν ασχολουντε με ολα τα παραπανω , περναει καλα και νικαει και που κ που.

δε πιστευω να διαφωνεις με αυτο...
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Φεβ 14, 2014 11:51 am

gregorakis έγραψε:πως ξεχωρίζεις έναν έλληνα gamer ... θα σου πει "άντε κιου κιου" ...

Αχαχαχα, ρε έχεις βάλει να με παρακολουθούν  lol!  ?

tongue
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Δημοσίευση από Teknoman28 Παρ Φεβ 14, 2014 12:19 pm

Kostis_Larsson έγραψε:Μήπως έχουμε βγει εκτός θέματος ?
Πάντα εμείς οι Έλληνες βγαίνουμε εκτός θέματος....ξεκινάμε απ το Α και πάμε στο ποίος την έχει πιο Μεγάλη....(την αυτοπεποίθηση)  lol!  lol!  lol!

Teknoman28

Αριθμός μηνυμάτων : 4

Δημοσίευση από taramas Παρ Φεβ 14, 2014 1:10 pm

Καλά που είσαι μεγάλε, sorry "gamer" ήθελα να πώ, κόψε κάτι, χαλάρωσε μας τα εκανες κιου κιου με τις μεγάλες κουβέντες, οπως είπα, πεδίο δόξης λαμπρό, τράβα και άραξε οπου θέλεις, κόψε ομως το υφάκι, στους ομοίους σου και έχει εδώ μέσα "gamers" να σου κάνουν παρέα,

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Φεβ 14, 2014 1:21 pm

taramas έγραψε:Καλά που είσαι μεγάλε, sorry "gamer" ήθελα να πώ, κόψε κάτι, χαλάρωσε μας τα εκανες κιου κιου με τις μεγάλες κουβέντες, οπως είπα, πεδίο δόξης λαμπρό, τράβα και άραξε οπου θέλεις, κόψε ομως το υφάκι, στους ομοίους σου και έχει εδώ μέσα "gamers" να σου κάνουν παρέα,
Ρε α κατουρα βλαχο , γελωτοποιε του forum.
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από Teknoman28 Παρ Φεβ 14, 2014 1:32 pm

Αυτό του είδους το "ξεκατίνιασμα" που γίνετε εδώ είναι μέρος της συζήτησης???? Μήπως λέω μήπως να ξαναμπούμε σε αυτό για να καταλάβουμε τελικά αν θα μπορέσει πότε αυτή η όχι άσχημη ιδέα να υλοποιηθεί ?? Έμενα προσωπικά θα μου άρεσε να το δω αυτό!!! και να δω μέσα σε αυτή την ομάδα όλους τους δυνατούς παίχτες να μπορούν να μαμουν όλες εκείνες τις ομάδες που παίζουν στον χάρτη της Ευρώπης.....Το ερώτημα μου είναι Ποιοι θα είναι οι F.C αυτής της δύναμης και αν θα μπορέσουν να κερδίσουν το σεβασμό των υπολοίπων?

Teknoman28

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Φεβ 14, 2014 1:37 pm

Teknoman28 έγραψε:Αυτό του είδους το "ξεκατίνιασμα" που γίνετε εδώ είναι μέρος της συζήτησης???? Μήπως λέω μήπως να ξαναμπούμε σε αυτό για να καταλάβουμε τελικά αν θα μπορέσει πότε αυτή η όχι άσχημη ιδέα να υλοποιηθεί ?? Έμενα προσωπικά θα μου άρεσε να το δω αυτό!!! και να δω μέσα σε αυτή την ομάδα όλους τους δυνατούς παίχτες να μπορούν να μαμουν όλες εκείνες τις ομάδες που παίζουν στον χάρτη της Ευρώπης.....Το ερώτημα μου είναι Ποιοι θα είναι οι F.C αυτής της δύναμης και αν θα μπορέσουν να κερδίσουν το σεβασμό των υπολοίπων?
Ολοι μας αυτο θελουμε , για μια φορα να γινει κατι σοβαρο οπως παλιοτερα .
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από taramas Παρ Φεβ 14, 2014 1:41 pm

χαχαχα, εχεις νευράκια? δεν θα σε βρίσω, περιμένω τους moderators, θα ηταν ωραίο ομως να σε πετύχω σε καμιά μάχη να με κάνεις υπερήφανο.

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Φεβ 14, 2014 1:48 pm

taramas έγραψε:χαχαχα, εχεις νευράκια? δεν θα σε βρίσω, περιμένω τους moderators, θα ηταν ωραίο ομως να σε πετύχω σε καμιά μάχη να με κάνεις υπερήφανο.
Νευρακια με εσενα? lol  εσυ αγαπητε αθελα σου μου εχεις προσφερει αφθονο γελιο... Οπως ειπα εισαι ογελωτοποιος του forum. ( btw εμενα δε θες να με δειρεις οπως καποιους αλλους ??)

Οσο για την μαχη... nο comments.
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από Teknoman28 Παρ Φεβ 14, 2014 1:49 pm

mementoM0ri έγραψε:
Teknoman28 έγραψε:Αυτό του είδους το "ξεκατίνιασμα" που γίνετε εδώ είναι μέρος της συζήτησης???? Μήπως λέω μήπως να ξαναμπούμε σε αυτό για να καταλάβουμε τελικά αν θα μπορέσει πότε αυτή η όχι άσχημη ιδέα να υλοποιηθεί ?? Έμενα προσωπικά θα μου άρεσε να το δω αυτό!!! και να δω μέσα σε αυτή την ομάδα όλους τους δυνατούς παίχτες να μπορούν να μαμουν όλες εκείνες τις ομάδες που παίζουν στον χάρτη της Ευρώπης.....Το ερώτημα μου είναι Ποιοι θα είναι οι F.C αυτής της δύναμης και αν θα μπορέσουν να κερδίσουν το σεβασμό των υπολοίπων?
Ολοι μας αυτο θελουμε , για μια φορα να γινει κατι σοβαρο οπως παλιοτερα .
Mακάρι Αδερφέ...Άπλα ανησυχώ για τα άτομα που θα αναλάβουν αυτή την δύναμη...γτ με την πρώτη αναποδιά όλοι θα πέσουν να τους φάνε.... Ξέρεις εμείς οι Έλληνες δεν αφήνουμε τπτ να πέσει κάτω.....

Teknoman28

Δημοσίευση από taramas Παρ Φεβ 14, 2014 2:35 pm

mementoM0ri έγραψε:
taramas έγραψε:χαχαχα, εχεις νευράκια? δεν θα σε βρίσω, περιμένω τους moderators, θα ηταν ωραίο ομως να σε πετύχω σε καμιά μάχη να με κάνεις υπερήφανο.
Νευρακια με εσενα? lol  εσυ αγαπητε αθελα σου μου εχεις προσφερει αφθονο γελιο... Οπως ειπα εισαι ογελωτοποιος του forum. ( btw εμενα δε θες να με δειρεις οπως καποιους αλλους ??)

Ζητώ συγνώμη αλλά είχα clan war και δεν ειχα τον χρόνο να σου απαντήσω κατάλληλα, λοιπόν καραγκιοζάκο εδω μέσα εγώ είπα την άποψή μου και μέχρι εκεί, απο τη στιγμή που ξεκίνησαν τα παιδιά να κάνουν αυτό που συμφώνησαν δεν μου πέφτει λόγος πολύ απλά γιατί δεν συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχω σε άλλη προσπάθεια, οπότε θα σου συνιστούσα να κάνεις και εσύ το ίδιο, ή να συμμετάσχεις για να έχεις λόγο ή αντε κιου κιου.
Οσο για το σχόλιό σου για μένα πολύ απλά μην ασχολείσαι με μένα γιατί δεν με φτάνεις ούτε στο νυχάκι και δεν εννοώ στο παιχνίδι εννοώ στον εγκέφαλο, αντε γειά σου τώρα.

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Φεβ 14, 2014 3:00 pm

taramas έγραψε:
mementoM0ri έγραψε:

Ζητώ συγνώμη αλλά είχα clan war και δεν ειχα τον χρόνο να σου απαντήσω κατάλληλα, λοιπόν καραγκιοζάκο εδω μέσα εγώ είπα την άποψή μου και μέχρι εκεί, απο τη στιγμή που ξεκίνησαν τα παιδιά να κάνουν αυτό που συμφώνησαν δεν μου πέφτει λόγος πολύ απλά γιατί δεν συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχω σε άλλη προσπάθεια, οπότε θα σου συνιστούσα να κάνεις και εσύ το ίδιο, ή να συμμετάσχεις για να έχεις λόγο ή αντε κιου κιου.
Οσο για το σχόλιό σου για μένα πολύ απλά μην ασχολείσαι με μένα γιατί δεν με φτάνεις ούτε στο νυχάκι και δεν εννοώ στο παιχνίδι εννοώ στον εγκέφαλο, αντε γειά σου τώρα.
Το ηξερα πως δεν θα με απογοητευσεις ! Πρεπει να εισαι μεγαλη περιπτωση , και οντως εισαι! 
Θα συμφωνισω ομως και σε κατι μαζι σου οτι δε σου μοιαζω καθολου, πραγματικα αμα φτασω στην ηλικια σου και σκεφτομαι ετσι θα ζητησω ευθανασια να μην γινομαι ρομπα. Επισης παιζει να εχεις φαει τρελες φαπες στη ζωη σου για να εισαι τοσο κομπλεξας btw. QQ mogli
mementoM0ri
mementoM0ri

Σελίδα 23 από 29 Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης