Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 22 από 29
Σελίδα 22 από 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
xiale έγραψε:το θεμα ταραμα είναι το εξής.
Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε ενα παρεάκι απο δυο τυπάκια που το ένα μια ζωή άκουγε για συνχωνευσεις και συνεργασίες και ορυόταν εναντίων τους γιατι θα του κλέψουμε τους παίκτες-αξεσουάρ και το άλλο απο το κόμπλεξ του επιτέθηκε σε άλλη ελληνική κλαν.
Καποια στιγμή λοιπόν εμφανίστηκε σε αυτο το παρεάκι ένα τρίτο τυπάκι που με τους δυο προηγούμενους στο υποβαθρο να δείνουν ρεσιτάλ ΧΧΧΧΧ προσπαθεί να εννώσει τις Ελληνικές ομάδες για το καλό τους ... Και το κρίσιμο ερώτημα είναι, που είναι ο δράκος ...
Το παραμυθάκι καλό δεν λέω, αν η παραγωγή είναι δυνατή πάει και για χρυσό φοίνικα, στην πραγματικότητα όμως έχουμε να κάνουμε με την ματαιοδοξία κάποιων που στον βωμό της προσωπικής τους εξέλιξης θεωρούν οτι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να γίνουν θυσία, δεν ακούμπησα ποτέ κανένα μέλος άλλης ομάδας και δεν επέτρεψα να γίνει ούτε και απο τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας, αυτό που ξέρω είναι οτι οι κύριοι που ήθελαν να σβήσουν απο τον χάρτη κάποιες ομάδες δεν ηταν πρόθυμοι να κάνουν την αρχή και να σβήσουν πρώτα την δική τους ομάδα, αφού νομίζεις οτι το έχεις παρακολουθήσει (το συμπέρασμα το δικό μου είναι οτι δεν ξέρεις την τύφλα σου) θα πρόσεξες οτι στην πρόταση να διαλύσουμε την ΗΕΑΤ για να φτιάξουμε την HELAS είχα αντιπροτείνει να διαλύσουμε την HELAS και να φτιάξουμε την ΗΕΑΤ, ποια ήταν η απάντηση? ενημερώσου πρώτα και μετά να φτιάχνεις παραμύθια, οσο για τις συγχωνεύσεις και καλά μεταξύ των υποτιθέμενων "μεγάλων ομάδων" ημουν εξαρχής ειλικρινής και εξακολουθώ να είμαι, κάθετα αντίθετος, τωρα εσείς μπορείτε να βάλετε οτι γαρνιτούρα θέλετε για να το πλασάρετε αλλά το φαγητό παραμένει το ίδιο και εγώ δεν το τρώω.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Μιας και το έφερε η κουβέντα ποιες είναι τελικά "οι μεγάλες ομάδες"? Διότι εγώ πιστεύω ότι από τους 94 commander των Ελληνικών κλαν όλοι θα που ότι η δικιά τους κάτι έχει(ιστορία κτλ). Τελικά μήπως δεν είμαστε αυτό που νομίζουμε και πρέπει να το κοιτάξουμε?
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Ακομα μαλωνουμε βλεπω θα περασω τα επομενα λεπτα διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες,nice
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
η έλλειψη επαφής σου με την πραγματικότητα καταντάει κουραστική ...
Δες εδώ την "συζήτηση" που είχαΜΕ μαζί ...
https://wotgr.forumgreek.com/t286-topic
απο το πρώτο σου ποστ χωρίς να έχεις αναφερθεί πουθενά ούτε εσύ ούτε οι heat ξεκινάς μια απροκάληπτα ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ επιθεση που συνεχίζεις αδιάκοπα μέχρι σήμερα...
αν δεν θυμάσαι μπες στο κόπο να διαβάσεις τουλάχιστον ...
Δες εδώ την "συζήτηση" που είχαΜΕ μαζί ...
https://wotgr.forumgreek.com/t286-topic
απο το πρώτο σου ποστ χωρίς να έχεις αναφερθεί πουθενά ούτε εσύ ούτε οι heat ξεκινάς μια απροκάληπτα ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ επιθεση που συνεχίζεις αδιάκοπα μέχρι σήμερα...
αν δεν θυμάσαι μπες στο κόπο να διαβάσεις τουλάχιστον ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
@xiale
αστο ρε αγόρι μου δεν τόχεις, κάνε μας την χάρη, εγώ θα στην κάνω την χάρη, δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί σου, οχι τίποτα άλλο αλλά εχω 26 10αρια κια δεν προλαβαίνω να πάρω τα διπλά με τίποτα.
@dolofonos
οπως θα παρατήρησες το "μεγάλες ομάδες" ειναι εντός εισαγωγικών ή παρενθέσεων και ενίοτε τις ονομάζω και "φτιαγμένες" και εννοώ π.χ. HARDX/HEAT/GREEK/HELAS/GBOA και 1-2 άλλες που εχουν στοιχειωδώς οργανωθεί διαθέτουν ικανό αριθμό μελών και δραστηριοποιούνται στον χάρτη, αν δεν σε ικανοποιεί αυτό τότε πάρε τα στατιστικά των Ελληνικών ομάδων και επέλεξε τις 5-6 πρώτες αν θέλεις.
Πιστεύω οτι εγινε σαφές, αν θέλεις να εξηγήσω κάτι άλλο ευχαρίστως.
αστο ρε αγόρι μου δεν τόχεις, κάνε μας την χάρη, εγώ θα στην κάνω την χάρη, δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί σου, οχι τίποτα άλλο αλλά εχω 26 10αρια κια δεν προλαβαίνω να πάρω τα διπλά με τίποτα.
@dolofonos
οπως θα παρατήρησες το "μεγάλες ομάδες" ειναι εντός εισαγωγικών ή παρενθέσεων και ενίοτε τις ονομάζω και "φτιαγμένες" και εννοώ π.χ. HARDX/HEAT/GREEK/HELAS/GBOA και 1-2 άλλες που εχουν στοιχειωδώς οργανωθεί διαθέτουν ικανό αριθμό μελών και δραστηριοποιούνται στον χάρτη, αν δεν σε ικανοποιεί αυτό τότε πάρε τα στατιστικά των Ελληνικών ομάδων και επέλεξε τις 5-6 πρώτες αν θέλεις.
Πιστεύω οτι εγινε σαφές, αν θέλεις να εξηγήσω κάτι άλλο ευχαρίστως.
https://2img.net/h/s29.postimg.cc/t4qo5fnrr/shot_193.jpg
HEAT...stonk clanu
HEAT...stonk clanu
mais13- Αριθμός μηνυμάτων : 15
@mais13
Θέλεις κάτι να πείς? δεν πιάνω το νόημα, αν θέλεις μας το εξηγείς, μήπως ξέχασα να βάλω την clan σας μέσα? ζητώ ταπεινά συγγνώμη αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν είναι Ελληνική, αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω ευχαρίστως να το ακούσουμε.
Υ.Σ. τους χαιρετισμούς μου στον unholy
Θέλεις κάτι να πείς? δεν πιάνω το νόημα, αν θέλεις μας το εξηγείς, μήπως ξέχασα να βάλω την clan σας μέσα? ζητώ ταπεινά συγγνώμη αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν είναι Ελληνική, αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω ευχαρίστως να το ακούσουμε.
Υ.Σ. τους χαιρετισμούς μου στον unholy
Ε βεβαια καθε φορά που σε ξεμπροστιάζω και αποκαλύπτονται τα ψέμματα που αραδιάζεις μετά δεν ασχολείσαι ...
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
κριμα τα παιδιά της HEAT που τους αντιπροσωπεύεις
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
κριμα τα παιδιά της HEAT που τους αντιπροσωπεύεις
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ενημερώνουμε ότι για την αυριανή συνάντηση η συμμετοχή είναι πολλή μεγάλη ( οι περισσότεροι δήλωσαν συμμετοχή ) και θα διεξαχθεί κανονικά στις 21.30.
Η κάθε clan δικαιούται μόνο 2 άτομα ( αρχηγός + 1 ).Το δωμάτιο θα είναι κλειδωμένο και θα υπάρχει κάποιος που θα συντονίζει την συζήτηση.Θα δωθεί ο λόγος σε όλους να μιλήσουνε ( ένας από κάθε clan ).Δεν θα επιτρέψουμε κατάχρηση του χρόνου ομιλίας και διαπληκτισμούς.
Ευχαριστώ
Η κάθε clan δικαιούται μόνο 2 άτομα ( αρχηγός + 1 ).Το δωμάτιο θα είναι κλειδωμένο και θα υπάρχει κάποιος που θα συντονίζει την συζήτηση.Θα δωθεί ο λόγος σε όλους να μιλήσουνε ( ένας από κάθε clan ).Δεν θα επιτρέψουμε κατάχρηση του χρόνου ομιλίας και διαπληκτισμούς.
Ευχαριστώ
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Αναμένω με ανυπομονησία τα αποτελέσματα. Παρακαλώ ενημερώστε μας όποτε ολοκληρωθεί η συζήτηση.
ChessMaster- Αριθμός μηνυμάτων : 3
to kobo den prokite na gini tipota o kathe elinaras theli tin dikia tou clan
mparek4- Αριθμός μηνυμάτων : 106
Ισχύει μια τρύπα στο νερό θα καταλήξει όλο το θέμα κρίμα γιατί είναι πολύ καλή πρόταση
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
'ελα σταματήστε ...
Για πρώτη φορά υπάρχει αρκετά καλή θέληση ...
Για πρώτη φορά υπάρχει αρκετά καλή θέληση ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Μπορεί να είναι καλή η πρόταση αν και χωράνε κάποιες ενστάσεις αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι οτι μια πρόταση όσο καλή ή κακή και να είναι πρέπει να γίνεται στον καιρό της και να υπάρχει και το γόνιμο έδαφος αλλιώς καταλήγει σε τραγωδία και είναι κρίμα αν τελικά είναι καλή.
Με τον Κώστα εχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις και ξέρει την θέση μου, ο τελικός σκοπός μπορεί να με βρίσκει σύμφωνο όμως τίποτα δεν πετυχαίνει αν δεν δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις και δεν βάλεις τις βάσεις για να γίνει, αν δεν τα κάνεις αυτά απλά καίς την ιδέα σου, και δεν υπολογίζω αυτούς που θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε ιδέα για προσωπικό όφελος και δυστυχώς αυτό γίνεται πάντα, προτιμώ να εχω ξεκάθαρες θέσεις μέχρι παρεξηγήσεως παρά να συμμετέχω σε κάτι που δεν συμφωνώ με απώτερους σκοπούς.
Επειδή σας βλέπω οτι το συζητάτε σε καλό κλίμα γιαυτό και σας απαντώ ειλικρινά, επίσης θα πρέπει να ξέρετε οτι ήδη έχει γίνει μια συνάντηση με το θέμα αυτό και φάνηκε οτι η πλειοψηφία δεν επικροτεί αυτή την πρόταση, η δική μου πρόταση δεν ετυχε ουτε καν συζήτησης οπότε μένει η δεύτερη ποιο προσφατη πρόταση του (Κώστα) laskas η οποία κατα την άποψή μου έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει σήμερα, τι θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον ειναι άλλη ιστορία.
Με τον Κώστα εχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις και ξέρει την θέση μου, ο τελικός σκοπός μπορεί να με βρίσκει σύμφωνο όμως τίποτα δεν πετυχαίνει αν δεν δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις και δεν βάλεις τις βάσεις για να γίνει, αν δεν τα κάνεις αυτά απλά καίς την ιδέα σου, και δεν υπολογίζω αυτούς που θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε ιδέα για προσωπικό όφελος και δυστυχώς αυτό γίνεται πάντα, προτιμώ να εχω ξεκάθαρες θέσεις μέχρι παρεξηγήσεως παρά να συμμετέχω σε κάτι που δεν συμφωνώ με απώτερους σκοπούς.
Επειδή σας βλέπω οτι το συζητάτε σε καλό κλίμα γιαυτό και σας απαντώ ειλικρινά, επίσης θα πρέπει να ξέρετε οτι ήδη έχει γίνει μια συνάντηση με το θέμα αυτό και φάνηκε οτι η πλειοψηφία δεν επικροτεί αυτή την πρόταση, η δική μου πρόταση δεν ετυχε ουτε καν συζήτησης οπότε μένει η δεύτερη ποιο προσφατη πρόταση του (Κώστα) laskas η οποία κατα την άποψή μου έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει σήμερα, τι θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον ειναι άλλη ιστορία.
mparek4 έγραψε:to kobo den prokite na gini tipota o kathe elinaras theli tin dikia tou clan
Μην το λές, υπάρχει βέβαια δεν λέω όχι αλλά δεν είναι μόνο έτσι, υπάρχουν και αυτοί που είναι απλά καχύποπτοι και είναι κατανοητό, υπάρχουν και αυτοί που εχουν καεί στο παρελθόν απο συνεργασίες και ειναι λογικό να είναι αρνητικοί, για μένα το σημαντικό είναι να ξεκινάμε με σταράτα λόγια, τίποτα δεν είναι αυτονόητο, όλα είναι θέμα συζήτησης και συμφωνίας, συμφωνείς και τηρείς την συμφωνία σου, τόσο απλά, οταν μπαίνουν μέσα κουβέντες του τύπου (έπρεπε να κάνεις αυτό, δεν εκανες το σωστό) και διάφορα τέτοια η τούρτα χαλάει.
Σίγουρα χρειάζονται βάσεις για αυτό το εγχείρημα,αλλά όλοι τσακώνονται με όλους ο Λασκας έφυγε από την κλαν του και θα παίζει μόνο ραντομς,οι άλλοι δεν θέλουν να χάσουν τους συμπαίχτες τους λες και θα τους απαγορεύσουν να κάνουν πλατουνς ή ανάμεικτες τανκ κομπανιζ.Σαν τρίτος όλα αυτά μου είναι αστεία και δίνουν την εντύπωση πως κάποιοι δεν θέλουν να προχωρήσει το θέμα,για δικούς τους λόγους,ενώ κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους χρησιμοποιώντας χαζές δικαιολογίες
Sanguinius έγραψε:Σίγουρα χρειάζονται βάσεις για αυτό το εγχείρημα,αλλά όλοι τσακώνονται με όλους ο Λασκας έφυγε από την κλαν του και θα παίζει μόνο ραντομς,οι άλλοι δεν θέλουν να χάσουν τους συμπαίχτες τους λες και θα τους απαγορεύσουν να κάνουν πλατουνς ή ανάμεικτες τανκ κομπανιζ.Σαν τρίτος όλα αυτά μου είναι αστεία και δίνουν την εντύπωση πως κάποιοι δεν θέλουν να προχωρήσει το θέμα,για δικούς τους λόγους,ενώ κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους χρησιμοποιώντας χαζές δικαιολογίες
Αν τα πάρουμε με λογική σειρά η πρόταση του Κώστα προϋποθέτει : καλή συνεννόηση, εμπιστοσύνη, συνεργασία, σεβασμό, η πραγματικότητα είναι οτι κανένα απο αυτά δεν υπάρχει, δεν εχει σημασία ποιός φταίει, εγώ σου λέω φταίμε όλοι, η πραγματικότητα είναι αυτή, τι μπορείς να κάνεις απο σήμερα? ενα πράγμα ερχεται με την λογική, προσπαθείς να χτίσεις αυτά για να μπορέσεις κάποτε να πας με αξιώσεις στην ωραία ιδέα, οταν υπάρχει το κλίμα αυτο που περιγράφεις, πού θα στηριχτεί μια τέτοια ιδέα? πουθενά σου λεώ εγώ, θα καταρρεύσει πριν ακόμη ξεκινήσει, δεν είμαστε για κάτι τέτοιο και το βλέπουν όλοι.
@ sanguinius
Επειδή σε μένα αναφέρεσαι ναι λοιπόν δεν θέλουμε να παρατήσουμε τόσο κόσμο στο δρόμο ... κάτι που λύνεται παρα πολυ ευκολα με την δημιουργία 3-4 κλαν
Ελληνάρας Ελληνάρας1 2 3 .... νο προμπλεμ που λένε και στο χωριό μου ....
Δεν υπάρχει κανενα κώλυμα απο το μέρος μας κανένα κρύψιμο πίσω απο τα δαχτυλά μας.
Και για να καταλάβεις τι εννοούμε ΑΠΟΛΥΤΑ , σου δηλώνω οτι εμείς (Ηελας) ειμαστε διατεθειμένοι (υπο τις κατάλληλες συνθήκες) να παρατήσουμε και κλαν και θέσεις ...
ΥΓ) Σε προσωπικό επίπεδο θα στεναχωρηθώ για το φορουμ (Εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ) και για το σήμα μας (που είναι μακράν το καλύτερο )
Επειδή σε μένα αναφέρεσαι ναι λοιπόν δεν θέλουμε να παρατήσουμε τόσο κόσμο στο δρόμο ... κάτι που λύνεται παρα πολυ ευκολα με την δημιουργία 3-4 κλαν
Ελληνάρας Ελληνάρας1 2 3 .... νο προμπλεμ που λένε και στο χωριό μου ....
Δεν υπάρχει κανενα κώλυμα απο το μέρος μας κανένα κρύψιμο πίσω απο τα δαχτυλά μας.
Και για να καταλάβεις τι εννοούμε ΑΠΟΛΥΤΑ , σου δηλώνω οτι εμείς (Ηελας) ειμαστε διατεθειμένοι (υπο τις κατάλληλες συνθήκες) να παρατήσουμε και κλαν και θέσεις ...
ΥΓ) Σε προσωπικό επίπεδο θα στεναχωρηθώ για το φορουμ (Εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ) και για το σήμα μας (που είναι μακράν το καλύτερο )
Επισκέπτης- Επισκέπτης
... θα συμφωνήσω ... η HELAS έχει το καλύτερο σήμα ... και φανερώνει τις δυνατότητες του καλλιτέχνη, τι μπορεί να κάνει κάποιος δηλαδή με μονοχρωμία ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Όλοι συμφωνείτε όλοι εμείς οι μη προνομιούχοι που δεν έχουμε αξιώματα σε κλαν,βρείτε να γίνει δουλειά να πάμε μπροστά σαν κοινότητα
Καλημέρα παίδες.Πάντως πιστεύω πως χτες έγινε ένα μεγάλο βήμα μετά από καιρό για το Ελληνικό community του wot.Αν και κάπου ψιλοχάθηκε η μπάλα πιστεύω πως ίσως,ΊΣΩΣ λέω να βγει και κάτι από την χθεσινοβραδινή συνάντηση.Κάποιοι όμως που ενδιαφέρονται άμεσα γι αυτή την αλλαγή πρέπει να πάρει φωτιά ο κ΄...ς τους.Ας κουνήσουνε κάποιοι τα νήματα.Πρέπει να ξυπνήσουμε παιδιά.Καλά τα platoon και τα random αλλά πώς να το κάνουμε όσοι θέλετε να ανεβείτε σαν παίκτες θα πρέπει να να παίζετε και κανένα clanwar.Πρέπει πρώτα από όλα όμως να ρωτήσετε όλοι σας τον εαυτό σας ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ .Πάρτε μια απόφαση.Κουνηθείτε από τις θέσεις σας και πάρτε αποφάσεις.Στην βράση κολλάει το σίδερο.
spartakos- Αριθμός μηνυμάτων : 41
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον spartakos .
Έγινε η καλή αρχή.........μιλήσαμε πολιτισμένα..........γνωριστήκαμε(όσοι δεν γνωριζόμασταν)...........Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε όσοι το θέλουμε ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ η (ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ) όπως είπε και ο spartakos. Τότε θα ζητήσουμε την δεύτερη συνάντηση που θα μιλήσουμε για το Π Ω Σ!!!!!!!
Έγινε η καλή αρχή.........μιλήσαμε πολιτισμένα..........γνωριστήκαμε(όσοι δεν γνωριζόμασταν)...........Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε όσοι το θέλουμε ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ η (ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ) όπως είπε και ο spartakos. Τότε θα ζητήσουμε την δεύτερη συνάντηση που θα μιλήσουμε για το Π Ω Σ!!!!!!!
amauro- Αριθμός μηνυμάτων : 20
taramas έγραψε:Αν τα πάρουμε με λογική σειρά η πρόταση του Κώστα προϋποθέτει : καλή συνεννόηση, εμπιστοσύνη, συνεργασία, σεβασμό, η πραγματικότητα είναι οτι κανένα απο αυτά δεν υπάρχει, δεν εχει σημασία ποιός φταίει, εγώ σου λέω φταίμε όλοι, η πραγματικότητα είναι αυτή, τι μπορείς να κάνεις απο σήμερα? ενα πράγμα ερχεται με την λογική, προσπαθείς να χτίσεις αυτά για να μπορέσεις κάποτε να πας με αξιώσεις στην ωραία ιδέα, οταν υπάρχει το κλίμα αυτο που περιγράφεις, πού θα στηριχτεί μια τέτοια ιδέα? πουθενά σου λεώ εγώ, θα καταρρεύσει πριν ακόμη ξεκινήσει, δεν είμαστε για κάτι τέτοιο και το βλέπουν όλοι.
Nα χαιρετησω με τη σειρα μου την κοινοτητα με νεο (για εδω) λογαριασμο αφου δεν κατεστει δυνατο παρα τις απελπιδες προσπαθειες μου να ανακτησω τον αρχικο μου λογαριασμο.
Η προταση του cgakis ειναι αριστη σε σκεψη. Ειλικρινα δεν μπηκα αλλο στον κοπο να διαβαζω τις οποιες αψιμαχιες εδω μεσα καθοτι παρα πολλες, ακυρες κ γενικα ανουσιες. Ο χρηστος δεν ειναι κανας χαζος, εχει επιτελεσει καθηκοντα κ εχει καταφερει πραγματα απο πραγμαατικα το 0 με ικανοτητες 30%. Αυτο σημαινει οτι εκει εξω υπαρχουν ατομα με ικανοτητες ακομα και 60% πραγμα που σημαινει οτι στην πραξη μπορει να πραγματοποιηθει η προταση.
Αυτο που μας λειπει ΔΕΝ ειναι οι καλοι παικτες ΔΕΝ ειναι οι ικανοι διοικητες και φυσικα ΔΕΝ ειναι η ιεραρχια. ΑΝΕΚΑΘΕΝ οι Ελληνες ειχαν προβλημα να συνεργαστουν για να μην "χασουν" μερος της πιτας. Μερος που δεν τους αναλογουσε ΠΟΤΕ οπως εκρινε η Ιστορια. Ο Μ. Αλεξανδρος θα επρεπε να εινι ΦΩΤΕΙΝΟ παραδειγμα για οποιον παει να το παιξει καμποσος γιατι οντας Αυτοκρατορας ΟΛΟΥ του τοτε γνωστου κοσμου υπηρξε ο πιο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ever!
Αυτο λοιπον που μας εχει φαει ειναι οτι βγαζουμε τα σπασμενα μας σε ενα παιχνιδι κρυμενοι πισω απο μια οθονη σε ατομα που νομιζουμε οτι περναει η μπογια μας. ΛΑΘΟΣ σας κυριοι. Ο ΜΟΝΟΣ τροπος για να πετυχει λοιπον το εγχειρημα ειναι Ξενη διοικηση. Ναι ναι καλα διαβασατε ξενη διοικηση. ΟΜΩΣ επειδη κατι τετοιο αντιτιθεται στο ολο σχημα κ παει αλλου πρεπει να δημιουργησουμε "ξενη" διοικηση μεταξυ μας.
Οποιος εχει ασχοληθει εστω κ λιγο με την διοικηση ανθρωπινων πορων αμεσως αντιλααμβανεται οτι για την δημιουργια ενος τελειου συστηματος ααπαιτουνται απλοι γενικοι κανονες με αριστη εφαρμογη. ΕΑΝ αυτο συμβει τοτε ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορει να παει στραβα (στην αανωθεν προταση). Το λοιπον, αντι να καθεστε και να κοιτατε η να περιμενετε κατι να συμβει πρεπει να κατσετε με μερακι να δημιουργησετε κατι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ!
Ανααφερθηκα αρχικα στον cgakis γιατι ο ιδιος ξεκινησε απο στρατιωτης (οπως σας αρεσει να το χαρακτιριζετε) και εφτασε αρχηγος να κανει πραγματα που καλως η κακως υπεστει καποιες "συνεπειες" παρομοιες με εκεινες του παπαφλεσα. Εκανε νεα συμμαχια κ ειδε τι εστι να μαζευεις απο το 0 κ φτου κ απο την αρχη. Η προταση του δεν εγινε για να αναλαβει κατι αλλα επειδη κατι συνειδητοποιησε. Ειχε ενα οραμα οπως αυτο μας ειχε παραδοθει, της ενομενης Ελληνικης κοινοτητας!!! Σε οποιον δεν αρεσει η δεν τον συγκινει απορω γιατι ασχολειται εδω (ειδα σχετικα σχολια).
Ο Χρηστος δε μπορεσε να καταφερει κατι τοσο συλλογικο και δεν προκειται κιολας αν το συνεχισετε ετσι, χωρις σχεδιο χωρις πατημα χωρις "καταστατικο". Θελετε κατι καλο; Ωραια ξεκνηστε να φτιαχνετε ενα σχεδιο να δειτε ποσο δυσκολο ειναι γιατι τιποτα δεν εννοειται!!
Πραξη πρωτη, Διαρθρωση - Αρχηγος, Χ υπαρχηγοι, Χ οργανα (διπλωματες FC ταμειες στρατολογοι εκπαιδευτες)
Πραξη δευτερη, Αρχηγος - Καθηκοντα, υποχρεωσεις, δικαιωματα, τροπος εκλογης, διαδικασια καθαιρεσης και επανεκλογης + αρμοδιοι.
Πραξη τριτη, Αρμοδιοτητες λοιπων μελων ιεραρχιας με αντιστοιχες διαδικασιες οπως του αρχηγου.
Πραξη τεταρτη, διατυπωση κανονων λειτουργειας και συμπεριφορας με αντικειμενικα κριτηρια.
Τελος, διατηρηση πρακτικων αρχειων κ διαρκης αξιολογηση παικτων και ρολων απο αρμοδια οργανα με αντικειμενικο στοχο την βελτιωση.
Ως εκ τουτου η συμμαχια Α δε θα ειναι παρειστικη ουτε θα αποκοπτει κανεναν απο τις παρεες του, προσωπικα εχω δειξει πως γινεται αυτο. Οποιος θα συμμετεχει θα το κανει με δικη του επιλογη χωρις καταναγκασμο κ λογικα θα επιζηταει οτι και το συνολο. Αυτοματως θα αποδεχετε καποιους συμβιμβασμους και το γεγονος οτι παμε για κατι καλο κ οχι για να κανουμε διαγωνισμο μεταξυ μας. Θα υπαρχουν ρητρες για περιπτωσεις που "ξερολες" θα κανουν του κεφαλιου τους γιατι πραγματικα εστω κ ενα ατομο ειναι ικαανο να γκρεμισει τη συνοχη των υπολοιπων 99 δυστυχως.
Ιντρικες κακολογιες κλπ ανηκουν σε γυναικουλες της εποχης του 70 κ οχι σε Αντρες ιδιως με ανοικτα νεα μυαλα.
Η συμμετοχη η δικη μου καθως κ πολλων παικτων μελων αλλων συμμαχιων θα κριθει απο την προσωπικη απαντηση σε προταση και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση απο εκπροσωπιση του αρχηγου της πααρουσης συμμαχιας. Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δε μπορει αρχηγος συμμαχιας να απανταει για ΟΛΗ τη συμμαχια χωρις προταιρη ομοφωνια. Καποιοι το εχουμε δει οτι για ενα ατομο διαλυονται οι κλαν επειδη καποιοι τυγχανει να μην θελουν να του χαλασουν χατιρι.
ΑΡΑ, η δημιουργεια των αντικειμενων κ των αντικειμενικων σκοπων και ρολων απο τον αρχηγο εως και τον τελευταιο στρατιωτη ειναι το ΜΟΝΟ που μπορει να χρησιμοποιηθει ως λυση σε οποιαδηποτε εμφανηση οποιουδηποτε προβληματος και ναα οδηγησει οποιοδηποτε συστημα στο μεγιστο των δυνατοτητων του.
Προσωπικα προσφατα εφτιαξα ενα σχετικα πλανο στο μυαλο μου και η δημιοργεια του συστηματος η "καταστατικου λειτουργειας" ειναι στην πραξη πολυ δυσκολη κ εχει πολλα πισωγυρισματα. Προσπαθω να το υλοποιησω γιαα χααρν της συμμαχιας που βρισκομαι για να αντιπαρελθω σε αντιστοιχα εσωτερικα προβλματα. Με τη χρηση του ΚΑΘΕ ενα ελος θα ενημερωθει και με οτι δε συμφωνει μπορει να αποχωρει ενω με τη συνεναιση του θα αποδεχετε δικαιωματα κ υποχρεωσεις. Ειστε πολλοι, εχετε καλες ιδεες κλπ κλπ κ μπορειτε ναα ταα βρειτε ΜΟΝΟ ετσι. Αλλιως θαα φαγωθειτε μεταξυ σας δηλωνωντας οτι ειναι αδυνατο να συμβει κατι το οποιο ποτε δε σχεδιααστηκε. Οι κανονες που εχετε πει ειναι αστειοι τουτεστιν, οποιος εινααι μεσα θα μπαινει υποχρεωτικα (απλα θα αποσυνδεομαι για 5 η 25 λεπτα κ τελος), οτι το ΤΣ ειναι υποχρεωτικο χωρις να υπαρχει προβλεψη για δωματια ηρεμιας στα οποια θα με ενοχλουν ΜΟΝΟ οταν ειναι αναγκη για τη συμμαχια κλπ, οτι ειναι υποχρεωση να μπαινει καποιος 3 φορες την εβδομαδα κ αλλα τετοια ακυρα.
Μα αν σημειωνεται η προοδος του καθε παικτη στα πρακτικα που θα κρατανε πχ οι υπαρχηγοι (εξου κ ο ρολος τους) η συμμετοχη τους στα cw (πρακτικα των FC) και στις εκπαιδευσεις (πρακτικα των εκπαιδευτων) πραγμα μεν δυσκολο (αλλα υπαρχουν κ υποχρεωσεις οχι μονο δικαιωματα κυριοι υπαρχηγοι...) που ομως θα αλλαζει συχνα τα δεδομενα των παικτων διαμορφωνοντας ετσι, μετα κιολας απο τον πρωτο μηνα λειτουργειας του συστηματος, το προσωπο της νεας συμμαχιας προκαλωντας φοβο και δεος σε αντιπαλλους πασης φυσεως (πχ σε ραντομ).
Τα ατομα που θα απαρτισουν το συμβουλιο που θαα ψηφισει διαμορφωσει ααυτους τους κανονες λειτουργειας κλπ καλο θα ειναι να ΨΑΧΤΟΥΝ πρωτα σε καθε σχετικο αναγνωσμα για να πααρουν ιδεες και θα συζητηθουν ωστε ναα στηθει ΠΡΩΤΑ ο τροπος λειτουργειας και ΜΕΤΑ να γεμισουν οι "πολυποθητες" θεσεις. Ενδεικτικα αναφερω "διοικηση ανθρωποινων πορων" "διοικηση προσωπικου" "επαγγελματικη ηθικη/δεοντολογια" και "εργασιακες σχεσεις" οπου μπορειτε να αντλησετε ιδεες για συστηματα κ τροπους.
Τελος να επιλεξετε αντικειμενικα κρητιρια για καθε θεση ξεχωριστα γιατι ασχετα με το που αποσκοπειτε ΔΕΝ θα ξερετε
που θα καταληξετε. ΑΡΑ θα πρεπει να ειναι τοσο διαυγες το συστημα που να μην προσβαλει κανεναν ωστε να ΜΗΝ υπαρξει ααυτος ο ενας σε ΚΑΝΕΝΑ σημειο και να τα γκρεμισει ολα. Αρα αν αυτο το ατομο ειναι αρχηγος θα πρεπει να υπαρχει διαδικασια οταν παραφερθει να του γινει σχετικη επιπλιξη και αναλογα με το μεγεθος του παραπτωματος να επερχετε επανεκλογη νεου αρχηγου. Το αυτο για τις λοιπες θεσεις της ιεραρχιας οπου ναι απο κοινου η ηγεσια θα απομονωνει πχ τον εναν υπαρχηγο μεχρι την καθαιρεση του η οποια δε θα γινεται "ειμαι αρχηγος αποφασιζω" αλλα μεσα απο ενα συμβουλιο. Να καθοριστουν αντικειμενα κ προτυπα συμπεριφορας απο και προς τους FC αντιστοιχα. Φυσικα αν εσεις που θα το δημιουργησετε καταληξετε απλοι στρατιωτες και νιωθετε μια κλικα 4-5 ατομων να κανει οτι θελει θα πρεπει να εχετε μια δυναμη να τους επαναφερετε στο σωστο δρομο αρα ΠΑΛΙ θελει κ εδω σχεδιασμο για να αποφευχθει η καταλυση συμμαχιας του τυπου "περνω οσους με ακολουθουν κ κανω νεα κλαν.
Αρα η αντικειμενικοτητα ΚΥΡΙΟΙ ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ κ αυτο πρεπει να κοιταξετε πρωτα. Ναα συζητησετε αυτες τις συνθηκες κ μπορω να περιγραψω πολλες ακομα στις οποιες η μεχρι τωραα απαντηση σας ειναι "θα κρινει ο αρχηγος" και αυτον ποιος θα τον κρινει; Μα αν ειχαμε εναν Μ Αλεξανδρο αναμεσα μας ηδη δε θα ημασταν ετοιμοι;;;;;
Επειδη λοιπον κακα τα ψεματα δεν αφηνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ σωστο να κανει κατι ααπλα κ μονο επειδη δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα το πετυχουν ο ΜΟΝΟΣ τροπος ειναι να καθορισετε ΤΙ και ΠΩΣ απο την κορυφη ως τα νυχια ωστε ανα πασα στιγμη καθε "χαλασμενο" γραναζι να αντικαθισταται κατα γενικη ομολογια βαση αντικειμενικων συνθηκων κ οχι πχ μοναρχιας.
ΤΕΛΟΣ!
ΥΓ1 συγνωμη γιαα τα πολλα "αα" αλλα προβλημαα πληκτρολογιου
ΥΓ2 οποιος νομιζει οτι τα διοικητικα οργανα ειναι για να κανουν κουμαντο τοτε ζει ση χουντα η στην τουρκοκρατια η υπο κατοχη. Εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ και το ΔΙΚΑΙΟ ειναι δικαιωμα και ΟΧΙ προνομιο.
ΥΓ3 οποιος αανααλαβει καθηκοντα θα εχει ΠΟΛΥ τρεξιμο και ενα "βιβλιο κανονων" να τηρει κ οχι να το παρααφραζει
ΥΓ4 με θεσπιση αντικειμενικων κριτηριων στοχων σκοπων ρολων κλπ κλπ αν σας κανω με φωναζετε σαν στρατιωτη καθως κ τον καθε ενα που πληρει τα κριτηρια σας ασχετα με το τι λεει ο καθε αρχηγος-δικτατορας.
ΥΓ5 δε θα ασχοληθω να απαντησω κατι αλλο στα ανωθεν. Αν προχωρησει βρειτε με ονλινε αν δεν προχωρησει δε με αγγιζει. Τυχον κακοηθιες κ πικροχολα σχολια θα τα αφησω στους συντακτες τους να τα καμαρωνουν
ΥΓ6 μολις ολοκληρωσω το δικο μου πλανο θα το διαθεσω σε οποιον θα θελει να παρει μια γευση και καθε σχολιο θα βοηθησει σε περαιτερω βελτιωση του
ΥΓ7 προτιμω να παιζω δευτερο ρολο κ καλο (στρατιωτης) παρα πρωτο κ κακο (εξουσια)! Ζηταω ευκαιριες κ οχι φανφαρες. ΑΡΑ δεν το παιζω σε κανεναν τιποτα, αν βοηθησα εχει καλως διαφορετικα δε θα με νοιαξει να αγνοηθω.
ΥΓ8 τα στατιστικα (οταν ξερει καποιος τι διαβαζει) δεν γινονται ααπο μονα τους, καλως η κακως εμεις τα διαμορφωνουμε. Ας μην ντρεπομαστε για το επιπεδο μας λοιπον, λιγη αυτογνωσιαα παιδια!
steelalive17- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Σελίδα 22 από 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Νέα Ελληνικών Clan στα CW
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????