Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
+38
avacus
PanayiotisG
Teknoman28
imperiumgraecum
steelalive17
ChessMaster
mementoM0ri
mais13
nightwish04
mparek4
griniaris
Gathunter
Aedile
killersot
KILLER01
Quickyelder
spartakos
Marita89
iRocket
[GREEK]aris25
gr68
LASKAS
37EMA
amauro
Ghostalker
GRC_Macedonian
trexas
panoc
DocMustang
HeeroYuy997
Kostis_Larsson
taramas
dolofonos
cgakis
Founder
perseas
Sanguinius
gregorakis
42 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 20 από 29
Σελίδα 20 από 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Απ: Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
re ταραμουκο... μονο το 25 +16 που αποσπαστηκε απο μας να προσθεσεις (χωρις να βάλεις όλους τους άλλους που εφυγαν αλλού) παει 41 ...
αλλα και πάλι έχασες το νόημα του μυνήματος μου ...
δεν στην λέω οτι ήμαστε καλύτεροι ... σου λέω να ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ
δεν στην λέω οτι ήμαστε καλύτεροι ... σου λέω να ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ
Επισκέπτης- Επισκέπτης
xiale έγραψε:re ταραμουκο... μονο το 25 +16 που αποσπαστηκε απο μας να προσθεσεις (χωρις να βάλεις όλους τους άλλους που εφυγαν αλλού) παει 41 ...
Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι αλλα μιλάγαμε εδώ μέσα και τα τελευταια ποστ ειχανε και κάποιο νόημα, πετάχτηκες να πείς τα δικά σου που δεν καταφέρατε να κάνετε μεγάλη και τρανή την HELAS διαλύοντας άλλους και δεν σας άφησα εγώ να το κάνετε, και τι ακριβώς ζητάς με αυτά που γράφεις? πες μας για να ξέρουμε, περιμένεις να το περάσουμε στο ντούκου και να σε αφήσουμε να ισχυρίζεσαι οτι μαλακία θέλεις? αυτό δεν θα γίνει λυπάμαι, οταν θα ξεκολλήσεις και θα δείς τον εαυτό σου τοτε θα πάμε καλύτερα.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
+1perseas έγραψε:Πόσοι commanders ελληνικών clan παρακολουθούν το forum;
1 Xiale
2 Thracian
3 Taramas
4 Aris25
5 Cgakis
6 Dolofonos
Πόσα ελληνικά clan υπάρχουν; Με μια πρόχειρη αναζήτηση χρησιμοποιώντας τι λέξεις Greek, Hellenic, Hellas βρήκα 63 ελληνικές clan η τελευταία ιδρύθηκε εχθές 28/1/2014 http://worldoftanks.eu/community/clans/500035481-GRTR/ εδώ εκπροσωπούνται 6 οι άλλες που είναι;
Μιλάμε για συγχωνεύσεις; Μάλιστα! Ποιός θα συγχωνεύσει ποιόν και ποιά ανάγκη για συγχώνευση υπάρχει όταν από τις ελληνικές clan που παιζουν CW ας πούμε οι 10 είναι full member clans; Έχει κάποια clan χώρο να υποδεχθεί άλλους 40 ή 50;
Πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε συνεργασίες όταν μέσα σε αυτό το forum ο ένας βρίζει τον άλλο ο άλλος επιτίθεται στον τρίτο και γενικότερα δεν χωνεύεστε; Όταν για παράδειγμα η Χ clan δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της παρεξήγησης ενός μέλους με τον commander της Ψ clan όπου άνηκε;
Ο μόνος δρόμος δημιουργίας μιας καλής Β΄κατηγορίας ελληνικής clan είναι ο εξής:
Όσοι παίκτες έχουν υψηλό efficiency και καλά στατιστικά να συγκεντρωθούν και να δημιουργηθεί μια νέα clan ή και περισσότερες όπου όλοι θα είναι ''πράσινοι, μπλε και μωβ''. Μόνο τότε οι ελληνικές clan θα φύγουν από την αφάνεια και θα δείξουν κάτι αξιόλογο στον χάρτη. Το να κάνεις CW με 4 πράσινους, 4 κίτρινους και 7 κόκκινους σε στατιστικά είναι μια προσπάθεια απλά για να περνάει η ώρα και να λέμε ότι κάτι κάνουμε. Αν δεν λειτουργήσουμε έτσι καμιά ελληνική ομάδα δεν θα δει ποτέ Ευρώπη και όλες θα ταλαιπωρούνται στα landing της Αφρικής και κάπου κάπου θα μπαίνουν στον χάρτη για μια μέρα πανηγυρίζοντας για ένα μήνα.
Άπλα να προσθέσω ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι, εκτός από αυτά που αναφέρει ο Perseas, το να υπάρχουν παίχτες με τρία κύρια συστατικά:
1. Να είναι καλοί σε τακτικό επίπεδο, και να μπορούν να αλλάζουν τα σχέδια της ομάδας ανάλογα με το τι κάνει ο αντίπαλος (Field Commanders)
2. Να μπορούν να δίνουν λύσεις σε οποιαδήποτε διαφορά υπάρχει μεταξύ παιχτών για οποιοδήποτε λόγο προκύπτει αυτή, και ταυτόχρονα να στρατολογούν αξιόλογους παίχτες για τις αναπόφευκτες απώλειες δυναμικού που προκύπτουν (Διπλωμάτες).
3. Και οι δύο παραπάνω κατηγορίες να έχουν τον χρόνο, την όρεξη, και την υπομονή να εκτελέσουν ένα έργο για το οποίο όχι μόνο θα τους δοκιμάσει σωματικά και πνευματικά, αλλά και που δεν θα ακούσουν ποτέ το "ευχαριστώ" που τους αξίζει.
Όλοι όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους έτοιμους για ένα τέτοιο εγχείρημα, θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον ένα εκ των δύο χαρακτηριστικών, και οπωσδήποτε το τρίτο. Οποιαδήποτε προσπάθεια έχει γίνει χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις, στην προσωπική μου εμπειρία, έχει αποτύχει. Και δεν μιλάω μόνο για το WoT.
Όταν πραγματικά δω κινήσεις για μία τέτοια προσπάθεια, θα είμαι στη πρώτη γραμμή. Μέχρι τότε, θα γελάω με όσα βλέπω στα randoms, και μερικές φορές, σε όσα λέγονται σε αυτό το άρθρο.
ChessMaster- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Σε κάθε σπίτι ένας τρελός και στο δικό μας όλοι.Δίνεις ρεσιτάλ βλακείας Τ Α Ρ Α Μ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑtaramas έγραψε:xiale έγραψε:re ταραμουκο... μονο το 25 +16 που αποσπαστηκε απο μας να προσθεσεις (χωρις να βάλεις όλους τους άλλους που εφυγαν αλλού) παει 41 ...
Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι αλλα μιλάγαμε εδώ μέσα και τα τελευταια ποστ ειχανε και κάποιο νόημα, πετάχτηκες να πείς τα δικά σου που δεν καταφέρατε να κάνετε μεγάλη και τρανή την HELAS διαλύοντας άλλους και δεν σας άφησα εγώ να το κάνετε, και τι ακριβώς ζητάς με αυτά που γράφεις? πες μας για να ξέρουμε, περιμένεις να το περάσουμε στο ντούκου και να σε αφήσουμε να ισχυρίζεσαι οτι μαλακία θέλεις? αυτό δεν θα γίνει λυπάμαι, οταν θα ξεκολλήσεις και θα δείς τον εαυτό σου τοτε θα πάμε καλύτερα.
spartakos- Αριθμός μηνυμάτων : 41
+1 ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!ChessMaster έγραψε:+1perseas έγραψε:Πόσοι commanders ελληνικών clan παρακολουθούν το forum;
1 Xiale
2 Thracian
3 Taramas
4 Aris25
5 Cgakis
6 Dolofonos
Πόσα ελληνικά clan υπάρχουν; Με μια πρόχειρη αναζήτηση χρησιμοποιώντας τι λέξεις Greek, Hellenic, Hellas βρήκα 63 ελληνικές clan η τελευταία ιδρύθηκε εχθές 28/1/2014 http://worldoftanks.eu/community/clans/500035481-GRTR/ εδώ εκπροσωπούνται 6 οι άλλες που είναι;
Μιλάμε για συγχωνεύσεις; Μάλιστα! Ποιός θα συγχωνεύσει ποιόν και ποιά ανάγκη για συγχώνευση υπάρχει όταν από τις ελληνικές clan που παιζουν CW ας πούμε οι 10 είναι full member clans; Έχει κάποια clan χώρο να υποδεχθεί άλλους 40 ή 50;
Πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε συνεργασίες όταν μέσα σε αυτό το forum ο ένας βρίζει τον άλλο ο άλλος επιτίθεται στον τρίτο και γενικότερα δεν χωνεύεστε; Όταν για παράδειγμα η Χ clan δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της παρεξήγησης ενός μέλους με τον commander της Ψ clan όπου άνηκε;
Ο μόνος δρόμος δημιουργίας μιας καλής Β΄κατηγορίας ελληνικής clan είναι ο εξής:
Όσοι παίκτες έχουν υψηλό efficiency και καλά στατιστικά να συγκεντρωθούν και να δημιουργηθεί μια νέα clan ή και περισσότερες όπου όλοι θα είναι ''πράσινοι, μπλε και μωβ''. Μόνο τότε οι ελληνικές clan θα φύγουν από την αφάνεια και θα δείξουν κάτι αξιόλογο στον χάρτη. Το να κάνεις CW με 4 πράσινους, 4 κίτρινους και 7 κόκκινους σε στατιστικά είναι μια προσπάθεια απλά για να περνάει η ώρα και να λέμε ότι κάτι κάνουμε. Αν δεν λειτουργήσουμε έτσι καμιά ελληνική ομάδα δεν θα δει ποτέ Ευρώπη και όλες θα ταλαιπωρούνται στα landing της Αφρικής και κάπου κάπου θα μπαίνουν στον χάρτη για μια μέρα πανηγυρίζοντας για ένα μήνα.
Άπλα να προσθέσω ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι, εκτός από αυτά που αναφέρει ο Perseas, το να υπάρχουν παίχτες με τρία κύρια συστατικά:
1. Να είναι καλοί σε τακτικό επίπεδο, και να μπορούν να αλλάζουν τα σχέδια της ομάδας ανάλογα με το τι κάνει ο αντίπαλος (Field Commanders)
2. Να μπορούν να δίνουν λύσεις σε οποιαδήποτε διαφορά υπάρχει μεταξύ παιχτών για οποιοδήποτε λόγο προκύπτει αυτή, και ταυτόχρονα να στρατολογούν αξιόλογους παίχτες για τις αναπόφευκτες απώλειες δυναμικού που προκύπτουν (Διπλωμάτες).
3. Και οι δύο παραπάνω κατηγορίες να έχουν τον χρόνο, την όρεξη, και την υπομονή να εκτελέσουν ένα έργο για το οποίο όχι μόνο θα τους δοκιμάσει σωματικά και πνευματικά, αλλά και που δεν θα ακούσουν ποτέ το "ευχαριστώ" που τους αξίζει.
Όλοι όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους έτοιμους για ένα τέτοιο εγχείρημα, θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον ένα εκ των δύο χαρακτηριστικών, και οπωσδήποτε το τρίτο. Οποιαδήποτε προσπάθεια έχει γίνει χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις, στην προσωπική μου εμπειρία, έχει αποτύχει. Και δεν μιλάω μόνο για το WoT.
Όταν πραγματικά δω κινήσεις για μία τέτοια προσπάθεια, θα είμαι στη πρώτη γραμμή. Μέχρι τότε, θα γελάω με όσα βλέπω στα randoms, και μερικές φορές, σε όσα λέγονται σε αυτό το άρθρο.
Οποιος έχει κάτι να προτείνει ..κάτι μελετημένο που θα μας βγάλει από την μιζέρια και το αδιέξοδο ας έρθει να μας τα πει!
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Λάσκας καταντάς σαν τον Ταραμά. Πουθενά στο φόρουμ δεν έγραψε μέλος της HARDX ότι είμαι άλλο επίπεδο και δεν έρχομαι. Όποιος διαφωνεί δεν είναι εχθρός σου. Και δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να κάνει το δικό σου. Το πρότεινες μια, δυο, τρεις ....Φτάνει.Όποιος θέλει να ερθει στο meeting σας θα'ρθεί. Αλλά μη μας κατηγορείτε κιόλας μετά την πουστιά που μας κάνατε που δεν θέλουμε να είμαστε παρόντες. Άντε βάλε τώρα το σκυλάκι σου τον Ταραμά να μας γαβγίσει.LASKAS έγραψε:Με απέραντο σεβασμό στην ιστορία της παλιάς Hard πρέπει να γράψω 2-3 πραγματάκι για την νέα << έκδοση hard >> :
1)Κάποιος ηλίθιος έγραψε ότι η HAMI είναι ελληνική!!!χαχαχαχα αν σου αρέσει να το βλέπεις έτσι οκ φίλε μου...Και εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ο Ιησούς από την Ναζαρέτ.Η hard δεν είναι ίδια περίπτωση βέβαια ...αλλά δεν είναι όμως και η παλιά hard που ξέραμε από το 2011.Άλλες διοικήσεις, αλλά κυρίως και ξένοι παίχτες...Γιατί????????Γιατί δεν τα κατάφερες με τους Έλληνες...???!!!Γιατί ήθελες παραπάνω χρυσό...???!!!!Προβλημά σου...μην το παίζεις ιστορία όμως σε αυτούς που κάνουν μια προσπάθεια με μόνο έλληνες παίκτες ή σε clan που έχουν μόλις 2 μήνες ζωή...
2)Δεν υπήρχαν διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα στην GREEK κ την HARDX ...το αντίθετο!Ανακάλυψα ότι δεν υπήρχαν καθόλου καλές σχέσεις.Εξηγήσαμε στους παίκτες μας ότι δεν είναι σωστό να χτυπάμε ελληνικές clan και προς όφελος όλων είναι να σταματήσει το θέμα.Καλέσαμε και σε συνάντηση όλους για να γνωριστούμε καλύτερα και να κάνουμε μια κουβέντα.Που αν θέλετε την γνώμη μου το σημαντικό δεν είναι οι αποφάσεις ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ ΦΙΛΙΑΣ...
Οι αντιδράσεις σας ήταν.α) χάσιμο χρόνου ...β) Δεν έρχομαι αν δεν ξέρω συγκεκριμένα τι θα πουμε γ)Αν δεν έρθω γίνομαι εχθρός???δ)Μιλάμε χιτλερικά ..lol ε)Δεν έρχομαι γιατί δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όσα θα πείτε ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CLAN ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑ 15-2
Η τελευταία περίπτωση ήταν η απάντηση της hardx που έχει 1 περιοχή στην Αφρική που δίνει 120 gold...Τα συμπεράσματα δικά σας ποιός έχει καλές προθέσεις και ποιός είναι αδιάφορος στο να υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ των ελληνικών ομάδων.
ΕΛΑΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ...ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
spartakos- Αριθμός μηνυμάτων : 41
Κόφτο με τις << πουστιές>> το αναλύσαμε πολύ...Ελα να πεις ένα γεια και ας μην συμφωνείς σε τίποταspartakos έγραψε:Λάσκας καταντάς σαν τον Ταραμά. Πουθενά στο φόρουμ δεν έγραψε μέλος της HARDX ότι είμαι άλλο επίπεδο και δεν έρχομαι. Όποιος διαφωνεί δεν είναι εχθρός σου. Και δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να κάνει το δικό σου. Το πρότεινες μια, δυο, τρεις ....Φτάνει.Όποιος θέλει να ερθει στο meeting σας θα'ρθεί. Αλλά μη μας κατηγορείτε κιόλας μετά την πουστιά που μας κάνατε που δεν θέλουμε να είμαστε παρόντες. Άντε βάλε τώρα το σκυλάκι σου τον Ταραμά να μας γαβγίσει.LASKAS έγραψε:Με απέραντο σεβασμό στην ιστορία της παλιάς Hard πρέπει να γράψω 2-3 πραγματάκι για την νέα << έκδοση hard >> :
1)Κάποιος ηλίθιος έγραψε ότι η HAMI είναι ελληνική!!!χαχαχαχα αν σου αρέσει να το βλέπεις έτσι οκ φίλε μου...Και εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ο Ιησούς από την Ναζαρέτ.Η hard δεν είναι ίδια περίπτωση βέβαια ...αλλά δεν είναι όμως και η παλιά hard που ξέραμε από το 2011.Άλλες διοικήσεις, αλλά κυρίως και ξένοι παίχτες...Γιατί????????Γιατί δεν τα κατάφερες με τους Έλληνες...???!!!Γιατί ήθελες παραπάνω χρυσό...???!!!!Προβλημά σου...μην το παίζεις ιστορία όμως σε αυτούς που κάνουν μια προσπάθεια με μόνο έλληνες παίκτες ή σε clan που έχουν μόλις 2 μήνες ζωή...
2)Δεν υπήρχαν διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα στην GREEK κ την HARDX ...το αντίθετο!Ανακάλυψα ότι δεν υπήρχαν καθόλου καλές σχέσεις.Εξηγήσαμε στους παίκτες μας ότι δεν είναι σωστό να χτυπάμε ελληνικές clan και προς όφελος όλων είναι να σταματήσει το θέμα.Καλέσαμε και σε συνάντηση όλους για να γνωριστούμε καλύτερα και να κάνουμε μια κουβέντα.Που αν θέλετε την γνώμη μου το σημαντικό δεν είναι οι αποφάσεις ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ ΦΙΛΙΑΣ...
Οι αντιδράσεις σας ήταν.α) χάσιμο χρόνου ...β) Δεν έρχομαι αν δεν ξέρω συγκεκριμένα τι θα πουμε γ)Αν δεν έρθω γίνομαι εχθρός???δ)Μιλάμε χιτλερικά ..lol ε)Δεν έρχομαι γιατί δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όσα θα πείτε ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CLAN ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑ 15-2
Η τελευταία περίπτωση ήταν η απάντηση της hardx που έχει 1 περιοχή στην Αφρική που δίνει 120 gold...Τα συμπεράσματα δικά σας ποιός έχει καλές προθέσεις και ποιός είναι αδιάφορος στο να υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ των ελληνικών ομάδων.
ΕΛΑΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ...ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
taramas έγραψε:xiale έγραψε:re ταραμουκο... μονο το 25 +16 που αποσπαστηκε απο μας να προσθεσεις (χωρις να βάλεις όλους τους άλλους που εφυγαν αλλού) παει 41 ...
η αλήθεια είναι οτι τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω γπου τα βρίσκεις αυτά που καταλαβαινεις αλλα εντέλει απλα κανεις προβολή τον τρόπο σκέψης σου στους άλλους ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαίς, εκεί που πάει να σκύψει.........νάτη πετιέται......
χαχαχα, ρε δημητράκη το επίπεδό σου το καταλάβαμε μην εκτίθεσαι άλλο φτάνει, "ποιος να συγκριθεί μαζί σου..." Γιάννης Πάριος, πάρε τα λάβαρα και τις σημαίες και κάνε κουμάντο εκεί που μπορείς, απέδειξες τι είσαι κια αυτοί που εχουν ανοιχτά μυαλά το είδαν, η υπόσχεση που έδωσα ολοκληρώθηκε, δεν εχω λόγο να ασχοληθώ άλλο μαζί σου και με τον κολλητό σου, αν παρακολουθήσεις τα γραφόμενά μου δεν σας έθιξα ποτέ σαν παίχτες αλλά σαν πρόσωπα, έδειξα σε οποιους θέλουν να δούν τι είστε πίσω απο τα νούμερα και τα στατιστικά, τώρα οποιον τον ενδιαφέρει καλώς οποίον όχι πάλι καλώς.
Οσο για τον φίλο Laska ξέρει πολύ καλά που και γιατί διαφωνώ μαζί του, δεν χρειάστηκε να τα πώ ξανά και ξανά, δεν έχει θέμα με την Ελληνική γλώσσα ο άνθρωπος.
χαχαχα, ρε δημητράκη το επίπεδό σου το καταλάβαμε μην εκτίθεσαι άλλο φτάνει, "ποιος να συγκριθεί μαζί σου..." Γιάννης Πάριος, πάρε τα λάβαρα και τις σημαίες και κάνε κουμάντο εκεί που μπορείς, απέδειξες τι είσαι κια αυτοί που εχουν ανοιχτά μυαλά το είδαν, η υπόσχεση που έδωσα ολοκληρώθηκε, δεν εχω λόγο να ασχοληθώ άλλο μαζί σου και με τον κολλητό σου, αν παρακολουθήσεις τα γραφόμενά μου δεν σας έθιξα ποτέ σαν παίχτες αλλά σαν πρόσωπα, έδειξα σε οποιους θέλουν να δούν τι είστε πίσω απο τα νούμερα και τα στατιστικά, τώρα οποιον τον ενδιαφέρει καλώς οποίον όχι πάλι καλώς.
Οσο για τον φίλο Laska ξέρει πολύ καλά που και γιατί διαφωνώ μαζί του, δεν χρειάστηκε να τα πώ ξανά και ξανά, δεν έχει θέμα με την Ελληνική γλώσσα ο άνθρωπος.
taramas έγραψε:xiale έγραψε:Έχουμε και λέμε.
Στον 1,5 χρόνο που είμαι ενεργός σε αυτό το φορουμ έχουμε και λέμε:
1η προσπάθεια συνένωσης ελληνικών μικρών κλαν από την Helas , προσέκρουσε πάνω στον Ταραμά και τον σταρχιδιστή … άκυρη
2η προσπάθεια συνεργασίας , ο Ταραμάς παρατάει το landing
3h προσπάθεια τώρα από τον Λασκα , τον βγάζει στην σέντρα ο αρχηγός του επιτιθέμενος στην Hard …
σε αυτά προσθέστε πολλά μικρά υπέροχα θαψίματα πισωπλατες μαχαιριές και recruiting μεταξύ ελληνικών κλαν …
Μια χαρά το πάμε όμως ….
Χαχαχα, δεν σου κάτσαμε ε? λυπάμαι ρε φίλε αλλά λόγω ηλικίας δυσκολεύομαι λίγο στο σκύψιμο τι να κάνουμε, επειδή βλέπω οτι εχεις όρεξη να συνεχίσεις εγω θα σου προτείνω να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, εσυ και 1-2 άλλοι εδω μέσα που ταιριάζουν και τα χνώτα σας, γιατί δεν το κάνετε? θέλετε οπωσδήποτε τον ταραμα μαζί? αδυνατώ να το πιστέψω, πορτοκαλοκίτρινος είμαι πανάθεμα με δεν γίνεται, μήπως σας ανοίγει η όρεξη για την ΗΕΑΤ? εχετε πρόβλημα να βλέπετε πίνακες με στοιχεία σαν αυτόν παραπάνω? μάλλον αυτό θα είναι, την ΗΕΑΤ θέλετε ρε αγοράκια αλλά σας προέκυψε ο ξεμωραμένος 50αρης, τι καντεμιά κι αυτή, υπομονή αδέρφια δεν είμαι μόνιμος, σύντομα θα έρθει κάποιος άλλος και θα προσπαθήσετε ξανά είμαι σίγουρος, μην χανετε το κουράγιο σας, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και η ματαιοδοξία σας είναι ανίκητη.
aleksi otan irthes stin GREEK isoun aplos stratiotis kai emathes kapoia pragmatakia tora piges stin HELAS kai egines deputy comander kai giname magkes?gia kateva ligo aleksako polu apotoma megaloses
[GREEK]aris25- Αριθμός μηνυμάτων : 48
xiale έγραψε:taramas έγραψε:xiale έγραψε:re ταραμουκο... μονο το 25 +16 που αποσπαστηκε απο μας να προσθεσεις (χωρις να βάλεις όλους τους άλλους που εφυγαν αλλού) παει 41 ...
η αλήθεια είναι οτι τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω γπου τα βρίσκεις αυτά που καταλαβαινεις αλλα εντέλει απλα κανεις προβολή τον τρόπο σκέψης σου στους άλλους ...
Ακριβώς φίλε μου, επιτέλους το έπιασες, μην σου φύγει μόνο, λέω αυτά που σκέφτομαι και τις απόψεις μου ακριβώς, φούμαρα δεν πουλάω, συμφωνείς ή διαφωνείς τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.
Αρη, μικρό γλυκό αγόρι, δεν θα ξεχάσω ποτέ το κλαψουρισμα σου οταν σου ανακοινωσα την αποχώρηση μου (και είναι και γραπτα αν θυμάσαι ) ... Απο τότε κατηγορείς την Helas οτι και καλά σου πήραν τους παικτες χωρίς να έχεις καταλάβει ακόμα οτι απλά φυγαμε γιατι δεν αντέχαμε το πόσο άμπαλος είσαι και ΜΕΤΑ πήγαμε στην Helas.
ήρθε ο λάζαρος και σε έκανε λίγο καλύτερο και τωρα ο ξάφνου έγινες κάποιος με τις πλάτες του Λάσκα και βγάζεις και γλώσσα ???
ΥΓ1) Μάθε πρώτα που επιτιθεσαι και αν το κάνεις κατα λάθος η όχι, μάθε μετα που σε περνει να βγάζεις το κομπλεξ σου (γιατι απο οτι φαινεται όλες οι Ελληνικές κλαν σε έχουν κεράσει κατα καιρούς) και μετά έλα να μας ξαναμιλήσεις ....
YΓ2) Ουδεις επικυνδυνότερος εχθρός απο τον ευεργετηθέντα αχάριστο ... Ξεχνάς το ποσο σε βοηθήσαμε, ξεχνάς τα πόσα σου μάθαμε, μέχρι και το οτι έμεινε ο Μηνάς 2 εβδομάδες πίσω για να σου δείξει άλλα 3-4 πραγματα ...
ήρθε ο λάζαρος και σε έκανε λίγο καλύτερο και τωρα ο ξάφνου έγινες κάποιος με τις πλάτες του Λάσκα και βγάζεις και γλώσσα ???
ΥΓ1) Μάθε πρώτα που επιτιθεσαι και αν το κάνεις κατα λάθος η όχι, μάθε μετα που σε περνει να βγάζεις το κομπλεξ σου (γιατι απο οτι φαινεται όλες οι Ελληνικές κλαν σε έχουν κεράσει κατα καιρούς) και μετά έλα να μας ξαναμιλήσεις ....
YΓ2) Ουδεις επικυνδυνότερος εχθρός απο τον ευεργετηθέντα αχάριστο ... Ξεχνάς το ποσο σε βοηθήσαμε, ξεχνάς τα πόσα σου μάθαμε, μέχρι και το οτι έμεινε ο Μηνάς 2 εβδομάδες πίσω για να σου δείξει άλλα 3-4 πραγματα ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Τετ Ιαν 29, 2014 5:20 am, 2 φορές συνολικά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Εχω μεγάλη υπομονή και οσοι εχουν συζητήσει μαζί μου το γνωρίζουν, αυτός είναι και ενας λόγος που με επέλεξαν τα παιδιά, δεν είμαι ο καλύτερος όλων και δεν εχω κανένα κόμπλεξ, είμαι περίπου 31ος στην λίστα σύμφωνα με τα στατιστικά στην ομάδα μας και το λέω για όσους τα έχουν σαν ευαγγέλιο, σε κάποια θέματα του παιχνιδιού μπορεί να είμαι καλός αλλά αυτό το κρίνουν οι υπόλοιποι όχι εγώ, αυτα για τον μένα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Προτάσεις έχω κάνει και στο παρελθόν, άνοιξα θέμα για συνεργασία των ομάδων με συγκεκριμένη πρόταση, το κράτησα 3 εβδομάδες ανοιχτό και δεν έγραψε κανείς, το διέγραψα, δεν ειναι μεγάλη υπόθεση, απλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, έγραψα εδώ μέσα οτι θεωρώ απαραίτητο να μπούν 2-3 βασικοί κανόνες πριν αρχίσει οποιαδήποτε απόπειρα συνεργασίας και είπα και την άποψή μου ποιοι πρέπει να είναι αυτοι οι κανόνες, δεν απάντησε κανείς, κανενα πρόβλημα, δεν θέλετε κανόνες? δεν θέλετε σταθερές βάσεις? σεβαστό, τα υπόλοιπα είναι απλά για να περνάμε την ώρα μας, καλή συνέχεια.
Προτάσεις έχω κάνει και στο παρελθόν, άνοιξα θέμα για συνεργασία των ομάδων με συγκεκριμένη πρόταση, το κράτησα 3 εβδομάδες ανοιχτό και δεν έγραψε κανείς, το διέγραψα, δεν ειναι μεγάλη υπόθεση, απλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, έγραψα εδώ μέσα οτι θεωρώ απαραίτητο να μπούν 2-3 βασικοί κανόνες πριν αρχίσει οποιαδήποτε απόπειρα συνεργασίας και είπα και την άποψή μου ποιοι πρέπει να είναι αυτοι οι κανόνες, δεν απάντησε κανείς, κανενα πρόβλημα, δεν θέλετε κανόνες? δεν θέλετε σταθερές βάσεις? σεβαστό, τα υπόλοιπα είναι απλά για να περνάμε την ώρα μας, καλή συνέχεια.
xiale έγραψε:Αρη, μικρό γλυκό αγόρι, δεν θα ξεχάσω ποτέ το κλαψουρισμα σου οταν σου ανακοινωσα την αποχώρηση μου (και είναι και γραπτα αν θυμάσαι ) ... Απο τότε κατηγορείς την Helas οτι και καλά σου πήραν τους παικτες χωρίς να έχεις καταλάβει ακόμα οτι απλά φυγαμε γιατι δεν αντέχαμε το πόσο άμπαλος είσαι και ΜΕΤΑ πήγαμε στην Helas.
xaxaxaxaxa klapsourizma oraia ta les!kapoia atoma apo tin helas akoma me parakalane na erthoune stin GREEK file alla i porta einai klisti egines magkas piso apo tin helas.esu sigkekrimena den ikseres ta mpoutia sou otan epezes clan war milas kiolas.magkaki.mono piso apo to pc sou mporeis na gineis magkas.rota ta pedia tis helas posi theloun na erthoun stin greek apo aytous pou figane ap tin greek kai lene na erthoun?rota kai meta pes mou to ti travane ekei pera
[GREEK]aris25 έγραψε:
xaxaxaxaxa klapsourizma oraia ta les!kapoia atoma apo tin helas akoma me parakalane na erthoune stin GREEK file alla i porta einai klisti egines magkas piso apo tin helas.esu sigkekrimena den ikseres ta mpoutia sou otan epezes clan war milas kiolas.magkaki.mono piso apo to pc sou mporeis na gineis magkas.rota ta pedia tis helas posi theloun na erthoun stin greek apo aytous pou figane ap tin greek kai lene na erthoun?rota kai meta pes mou to ti travane ekei pera
εντάξει ευαισθητο αγόρι ότι πεις...
μην σε πολυπιέσω και βάλεις πάλι τα κλάμματα
Μια ερωτισούλα μόνο ... Ημασταν τόσο άσχετοι που γίναμε με το ήρθαμε οι 5 καλυτεροι σου παικτες - και FC και σου δείξαμε πως να βάζεις τσιπάκια ???
Ναι πολύ θα ήθελα να φέρεις οποιονδήποτε απο την Helas και να μας πει πόσο σε παρακαλάει να ερθει στην φανταστική κλαν ... του ΛΑΣΚΑ
Αυτό το μένος σου και η επιθεση όταν καν δεν σου είχα μιλησει δεν σε προβληματίζει ???
Στο κάτω κάτω της γραφ'ης απλά δεν μας έκανες στο εξηγησαμε και αποχορήσαμε κόσμια χωρις καυγαδες, χωρίς να σου πάρουμε παικτες χωρις να πούμε ποτε τπτ κακο για σενα ... και όλα αυτα κοντα στο χρόνο πίσω ... Ρε μήπως γουσταρες κανεναν απο εμάς και γιαυτό σε πείραξε τόσο ????
ΥΓ) ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΥΓ1) Μάθε πως απαντάμε σε ένα ποστ
ΥΓ2) Μάθε πρώτα που επιτιθεσαι και αν το κάνεις κατα λάθος η όχι,
ΥΓ3) μάθε μετα που σε περνει να βγάζεις το κομπλεξ σου (γιατι απο οτι φαινεται όλες οι Ελληνικές κλαν σε έχουν κεράσει κατα καιρούς)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Τετ Ιαν 29, 2014 10:47 am, 1 φορά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Min alazeis thema rotises ta paidia apo tin helas posi theloun na erthoun stin GREEK?to vlepoume sto xarti ti kanete magkaki pou krivese piso apo ena upologistixiale έγραψε:[GREEK]aris25 έγραψε:
εντάξει ευαισθητο αγόρι ότι πεις...
μην σε πολυπιέσω και βάλεις πάλι τα κλάμματα
Μια ερωτισούλα μόνο ... Ημασταν τόσο άσχετοι που γίναμε με το ήρθαμε οι 5 καλυτεροι σου παικτες - και FC και σου δείξαμε πως να βάζεις τσιπάκια ???
Ναι πολύ θα ήθελα να φέρεις οποιονδήποτε απο την Helas και να μας πει πόσο σε παρακαλάει να ερθει στην φανταστική κλαν ... του ΛΑΣΚΑ
Αυτό το μένος σου και η επιθεση όταν καν δεν σου είχα μιλησει δεν σε προβληματίζει ???
Στο κάτω κάτω της γραφ'ης απλά δεν μας έκανες στο εξηγησαμε και αποχορήσαμε κόσμια χωρις καυγαδες, χωρίς να σου πάρουμε παικτες χωρις να πούμε ποτε τπτ κακο για σενα ... και όλα αυτα κοντα στο χρόνο πίσω ... Ρε μήπως γουσταρες κανεναν απο εμάς και γιαυτό σε πείραξε τόσο ????
ΥΓ) ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΥΓ2) Μάθε πως απαντάμε σε ένα ποστ
ΥΓ1) Μάθε πρώτα που επιτιθεσαι και αν το κάνεις κατα λάθος η όχι,
ΥΓ2) μάθε μετα που σε περνει να βγάζεις το κομπλεξ σου (γιατι απο οτι φαινεται όλες οι Ελληνικές κλαν σε έχουν κεράσει κατα καιρούς)
a kai kati allo eseis eiste i 5 kaliteroi pextes?pali tin eipes tin xazomara telos panton vlepoume sto xarti ti kanei o kathe enas.
θα προσπαθήσω να χρησημοποιώ απλές λέξεις για να σε βοηθήσω ...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ . . . ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ είδαμε τι κάναμε. και γιαυτο προσπαθούμε να κάνουμε αυτη τη γαμωσυζητηση που γαματε μονιμα εσυ και ο ταραμας με το ατελειωτο κομπλεξ σας !!!!
ΥΓ) έλα ρε , εβγαλες το aris απο το όνομα της κλαν ???
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ . . . ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ είδαμε τι κάναμε. και γιαυτο προσπαθούμε να κάνουμε αυτη τη γαμωσυζητηση που γαματε μονιμα εσυ και ο ταραμας με το ατελειωτο κομπλεξ σας !!!!
ΥΓ) έλα ρε , εβγαλες το aris απο το όνομα της κλαν ???
Επισκέπτης- Επισκέπτης
H alitheia ponaei e?etsi einai!mas egines kai deputy xaxaxaxaxaxaxa
Πάντως σαν ΗARD4 μια σοβαρή κουβέντα με κάποια clan που έχει λίγους ενεργούς παίκτες...... για ενδεχόμενη συνεργασία-συνένωση θα μπορούσαμε να κάνουμε.
Υ.Γ Εδώ να συμπληρώσω -σημειώσω ότι δεν είμαστε καρεκλοκενταυροι....... Αντίθετος θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι θέλουμε να συνεργαστουμε με παίκτες που να θέλουν να είναι και fieldcommanders και deputy commanders (που να έχουν όρεξη)
Υ.Γ Και μόνο να μπει κάποιος στον κόπο να κάνει μια κουβέντα μαζί μου θα ήταν ένα καλό βήμα.
Υ.Γ Εδώ να συμπληρώσω -σημειώσω ότι δεν είμαστε καρεκλοκενταυροι....... Αντίθετος θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι θέλουμε να συνεργαστουμε με παίκτες που να θέλουν να είναι και fieldcommanders και deputy commanders (που να έχουν όρεξη)
Υ.Γ Και μόνο να μπει κάποιος στον κόπο να κάνει μια κουβέντα μαζί μου θα ήταν ένα καλό βήμα.
Για την συνάντηση της δευτέρας με τους αρχηγούς των ελληνικών clan έχει ανοιχτεί θέμα στις ανακοινώσεις.
mirizi mparouti edo mesa
mparek4- Αριθμός μηνυμάτων : 106
Αυτό ποιος το είπε? Που το διάβασες??LASKAS έγραψε:Με απέραντο σεβασμό στην ιστορία της παλιάς Hard πρέπει να γράψω 2-3 πραγματάκι για την νέα << έκδοση hard >> :
1)Κάποιος ηλίθιος έγραψε ότι η HAMI είναι ελληνική!!!χαχαχαχα αν σου αρέσει να το βλέπεις έτσι οκ φίλε μου..
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Κάπου το πήρε το μάτι μου...αλλά δεν το βρίσκω τωρα
Μήπως εννοείς αυτό; Αλλά δε λέει ότι η HAMI είναι ελληνική απλά ότι έχει και Έλληνες.
https://wotgr.forumgreek.com/t377p405-topic#5258
https://wotgr.forumgreek.com/t377p405-topic#5258
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Σελίδα 20 από 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Νέα Ελληνικών Clan στα CW
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------