World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Νέα Ελληνικών Clan στα CW

+27
taramas
patatomhden
ROMMELGR
Marita89
Panzer82
perseas
bambiskos
37EMA
[GREEK]aris25
mementoM0ri
imperiumgraecum
ee3509
MarkDan
gregorakis
mparek4
Sanguinius
dimstam
HeeroYuy997
Guardianakos
Veyder
LASKAS
gr68
thodorix
Kostis_Larsson
Founder
cgakis
dolofonos
31 απαντήσεις

Σελίδα 7 από 13 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Νέα Ελληνικών Clan στα CW - Σελίδα 7 Empty Απ: Νέα Ελληνικών Clan στα CW

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 1:52 pm

BANAKI EKANES???
bambiskos
bambiskos

Αριθμός μηνυμάτων : 52

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιουν 02, 2014 1:56 pm

έλα ψάχνεις να δώσεις τον λογαριασμό σου σε άλλον????χαχαχαχααχχαχααχαχ 1 ώρα περιμένω ποντικιέ!!!!!!!!! Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball
ΒΓΑΛΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ IGNORE LIST ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad  Mad

ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ...ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball  Basketball

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Δευ Ιουν 02, 2014 2:03 pm, 2 φορές συνολικά
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 2:00 pm

THA MOU STILIS  I MAS KOROIDEVIS
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 2:04 pm

RE LASKA SE PION ESTILES MIPOS PROSPATHIS NA DIKEOLOGISIS THN ITA SOU STILE MORI KOTA
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Ιουν 02, 2014 2:11 pm

ΑΠΟ ΤΙΣ 00.46 ΣΤΕΛΝΩ...ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ TO Cool
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 2:15 pm

RE P@P@R@ ORKISOU VRE SE PION ESTILES VRE XEZI???
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιουν 02, 2014 2:16 pm

@Laskas
Ρε Κώστα έχεις την μοναδική ικανότητα να δημιουργείς εχθρούς από το πουθενά, χωρίς κανένα ιδιαίτερο προσωπικό όφελος έβαλες τον εαυτό σου μπροστά να κάνει όλη την βρώμικη δουλειά για να καρπωθούν την δόξα κάποιοι ανίκανοι, χρησιμοποίησες όλα τα αθέμιτα μέσα για να πετύχεις τί? το μόνο σίγουρο είναι ότι πέτυχες να κάνεις εχθρικούς τους περισσότερους, ειλικρινά με έχεις προβληματίσει στο σημείο τελικά να αναρωτιέμαι αν είσαι ο ίδιος που εχω κάνει μαζί του άπειρες συζητήσεις.
Σκέψου μόνο το εξής απλό : αν η PNX ήταν μια επιτυχημένη προσπάθεια με όλο το πακέτο (εξαιρετικό κλίμα, άριστη συνεννόηση, πολύ καλή συνεργασία κλπ) πολλοί θα είχαν τρέξει να μπουν μέσα παρακαλώντας, στην πραγματικότητα ομως αρκετοί ήρθαν και έφυγαν με τις χειρότερες εντυπώσεις, υποσχέσεις και ψέματα ειπώθηκαν πολλά και το τελευταίο και καλύτερο, διαλύθηκε η ΗΕΑΤ και δεν καταφέρατε να πάρετε ούτε ΕΝΑΝ! το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι οτι ή ο γιαλός είναι στραβός ή εσείς στραβά αρμενίζετε.
Δυστυχώς εχετε χάσει ολο αυτό το διάστημα που απέχω και θα χάσετε και το υπόλοιπο και φταίτε εσείς και κανένας άλλος, κάθε τόσο βάζετε και ενα αυτογκόλ για να περνάει η ώρα. Εγώ ενα έχω να πώ, ο χρόνος θα περάσει και μόλις είμαι έτοιμος θα εχουμε πάλι μια ομάδα δυνατή και δεν το λέω γιατί ειμαι κανένας τρομερός (για να προλάβω τους συνήθεις ύποπτους) αλλά γιατί στο ίδιο διάστημα που εσείς δημιουργήσατε εχθρούς εγω απέκτησα πολύ περισσότερους φίλους.
Δυστυχώς τα άτομα που ηγούνται στην ομάδα σου φίλε Κώστα έχουν αποδείξει πολλάκις οτι είναι ανίκανοι να πετύχουν κάτι τέτοιο οπότε ξανασκέψου το και μην εκτίθεσαι.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 2:18 pm

RE VLAKA PION KOROIDEVIS KAI EGO SOU ESTILA KAI DEN MPENIS PAPARA...XEZI MPE RE NOOBO KAI EXO ENERO TO VIDEO MPES MORI KOTA
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 2:22 pm

EISE MEGALOS XEZIS ANTE RE XEZO FOVASE MORI KOTA ...TP

ARMATAKIA PITATE ??? 

ARE GREAT ME 11 ARMATA KAI ESI KANENA...
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 2:25 pm

TP PAW NA PEKSW PLATOUNAKI ME TA FILARAKIA MOU GIATI ESI EISE MAGALOS XESTIS.....

RE ARMATAKIA PIRATE ??? E PIRATE ??? A RE GREAT ME 11 KAI ESIS 1  HAHAHAHAH
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από gr68 Δευ Ιουν 02, 2014 2:33 pm

φιλε βαmpιskos λεσ οτι ι great πηρε 11 αρματα δωρο και η pnx 1?katalaba kala?
gr68
gr68

Αριθμός μηνυμάτων : 170

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 2:37 pm

RE MOU ESTILE KAI STO KAPAKI TO EKLISE HAHAHAHAHA 01.25

Νέα Ελληνικών Clan στα CW - Σελίδα 7 20uqt0j
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από Sanguinius Δευ Ιουν 02, 2014 2:38 pm

ROMMELGR έγραψε:
LASKAS έγραψε:
Sanguinius έγραψε:Αυτός ο bambiskos,αφού θα χάσει από τον λάσκα,δεν θα ξαναπατήσει στο τσατ παρά μόνο για να γράψει τα γνωστά είχε λάδι το πληκτρολόγιο,είχε laags,έκλαιγε ένας σκύλος και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ.Bambisko όσο και να μην το παραδέχεσαι,τα στατιστικά αντικατοπτρίζουν έναν παίχτη,μάθε τα όριά σου
άσε να γελάσουμε λίγο...τους αξίζει ένα μάθημα.Και τους 2 μαζί θα τους πάρω αύριο γιατί έχω κλειδωμένο λογαριασμό.

Με κολλημένα που είναι αυτά τα παιδάκια... Λοιπόν πραγματικά αν τολμήσετε να παίξετε κανένα αγώνα με τον Μπαμπίνο, σας παρακαλώ πολύ ελάτε να σας ρίξω ένα χέρι και εγώ! Εκτός ότι θα χαρώ πολύ να σας ξεφτυλίσω μπας και το βουλώσετε επιτέλους και ηρεμήσει το foroum, θα αποδείξω σε πολλούς πως τα στατιστικά είναι κάτι πλασματικό και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως για παράδειγμα πόσο χρόνο έχεις για να παίξεις... Τσουτσεκάκια ε τσουτσεκάκια....
http://www.noobmeter.com/player/eu/emu87/500146589/ http://www.noobmeter.com/player/eu/orzanel/501714035/ http://www.noobmeter.com/player/na/anfield/1001204532/ http://www.noobmeter.com/player/na/garbad/1000125653/ πήγαινε πες σε αυτούς πως τα στατιστικά δεν είναι τίποτα και δεν αντικατοπτρίζουν τις ικανότητες ενός παίχτη και είναι πλασματικά όλα
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 2:39 pm

NAI KALA KATALAVES GR 68
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 2:50 pm

RE LASKA HAHAHAHAHAH 

01:05 from laskas [PNX-R]

Invalid invitation
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 3:00 pm

PAIDE TOU FOROUM GIA NA MIN SAS LENE PAPARIE EXOUN DOSI 89 XRISO KAI TO LINK POU VLEPETE POSA ARMATAKIA KAPIOS PIRE EINE EDO

http://worldoftanks.eu/clanwars/eventmap/alley/#wot
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από mementoM0ri Δευ Ιουν 02, 2014 3:14 pm

bambiskos έγραψε:PAIDE TOU FOROUM GIA NA MIN SAS LENE PAPARIE EXOUN DOSI 89 XRISO KAI TO LINK POU VLEPETE POSA ARMATAKIA KAPIOS PIRE EINE EDO

http://worldoftanks.eu/clanwars/eventmap/alley/#wot
το ποσο γκολντ εχουν δωσει πως το βρηκες?
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 3:15 pm

RE P@P@RA LASKA TI EINE AYTA POU GRAFIS.

από LASKAS στό Παρ Μαϊος 23, 2014 3:50 pm

Μέσα στο forum υπάρχουν διαφωνίες και είναι φυσιολογικό να υπάρουν.Αν συμφωνούσαμε σε όλα δεν θα υπήρχε forum Νέα Ελληνικών Clan στα CW - Σελίδα 7 Icon_biggrin.
Αυτό όμως που δεν γίνεται να αμφισβητείς είναι το αποτέλεσμα μιας μάχης...η κατάκτηση μιας περιοχής...ένα κερδισμένο άρμα από event...ο χρυσός που σου δίνει η clan.

Θέλετε να δούμε αν υπάρχουν παίκτες που θα πάρουν το άρμα από το event???
Θέλετε να δούμε ποιός, για πόσες μέρες και σε ποιά ήπειρο πήρε περοχή???
Θέλετε να δούμε το ταμείο της κάθε ελληνικής clan και αν μοιράζει χρυσό????

Εχω περάσει από hard2, helas, heat, greek τώρα pnx ( παρουσία σε icon, hami ) ...παίζω από το 2011 το παιχνίδι με 44.000 μάχες.Τι επικρατεί στις ελληνικές ομάδες και αν οι παίκτες τους, κερδίζουν κάτι χειροπιαστό από τις ομάδες τους δεν χρειάζεται να μου πει κανείς...Αν έχουν πιθανότητες να πάρουν χρυσό από την ομάδα τους είναι ελάχιστες και θα πάρουν οι κολλητοί της διοίκησης και λίγο.Ας έρθει κάποιος με στοιχεία να μου πει ότι κάνω λάθος.Μυαααχαχαχαχαχαχ...
Μακάρι να έκανα λάθος!Αν εξαιρέσω τα παρεάκια σας και τις φιλίες σας ( που ίσως αυτό να είναι πιο σημαντικό και από gold ) είναι μια κακομοιριά για όποιον θέλει να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι.Δεν δίνω καμία πιθανότητα...  

RE ARMATAKIA PIRATE ???http://worldoftanks.eu/clanwars/eventmap/alley/#wot
bambiskos
bambiskos

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιουν 02, 2014 3:22 pm

@ dolofonos

Τώρα είδα οτι με έψαχνες, μάλλον για να μου δείξεις οτι πήρατε περιοχή, κατάλαβα καλά? τα συγχαρητήριά μου, εξαφανίστηκες όμως σήμερα, που είσαι? δεν θα μου πείς τα νεότερα? θα κάνεις γαργάρες όπως συνήθως?

Υ.Σ. και μην ξεχάσω, δεν χρειάζεται να πιείς καφεδάκι με τον memento mori, ας έβλεπες το post του να απαντήσεις αλλά είσαι τόσο "μικρούλης" που χρειάστηκαν αλήθεια πόσες ψηφοφορίες? 4-5 ή παραπάνω για να πάρεις καρεκλίτσα, χαχαχα τι γέλια ρίξαμε και τότε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την taramas στις Δευ Ιουν 02, 2014 3:25 pm, 1 φορά

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Δευ Ιουν 02, 2014 3:23 pm

taramas έγραψε:@ dolofonos

Τώρα είδα οτι με έψαχνες, μάλλον για να μου δείξεις οτι πήρατε περιοχή, κατάλαβα καλά? τα συγχαρητήριά μου, εξαφανίστηκες όμως σήμερα, που είσαι? δεν θα μου πείς τα νεότερα? θα κάνεις γαργάρες όπως συνήθως?
Ζεις εσυ ρε ? γερο σκαρι ευγε!!!
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιουν 02, 2014 3:29 pm

mementoM0ri έγραψε:

χαχαχα, σε καίει λίγο ή μου φαίνεται? να προγραμματίσεις την επόμενη κωλοτούμπα που θα κάνεις, μην φοβάσαι αγόρι μου δεν θα σε ραπίσει ο dolofonos, μην κάνεις γαργάρες τα λεγόμενά σου, θα σε υποστηρίξουμε μην ανησυχείς.

taramas

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιουν 02, 2014 3:31 pm

Οσο για το επίπεδο μερικών, φαίνεται οταν δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν παρά να αναφερθούν στην προσωπική υγεία του καθενός, συνεχίστε, σας το ξανα είπα είστε σε καλό δρόμο.

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Δευ Ιουν 02, 2014 3:34 pm

Υ.Σ. και μην ξεχάσω, δεν χρειάζεται να πιείς καφεδάκι με τον memento mori, ας έβλεπες το post του να απαντήσεις αλλά είσαι τόσο "μικρούλης" που χρειάστηκαν αλήθεια πόσες ψηφοφορίες? 4-5 ή παραπάνω για να πάρεις καρεκλίτσα, χαχαχα τι γέλια ρίξαμε και τότε.
Νομιζω με την δευτερη καθως η πρωτη βγηκε ακυρη βλεπεις ψηφισα και leavara και μερικοι το θεωρησαν λαθος .
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από mementoM0ri Δευ Ιουν 02, 2014 3:39 pm

taramas έγραψε:
mementoM0ri έγραψε:

χαχαχα, σε καίει λίγο ή μου φαίνεται? να προγραμματίσεις την επόμενη κωλοτούμπα που θα κάνεις, μην φοβάσαι αγόρι μου δεν θα σε ραπίσει ο dolofonos, μην κάνεις γαργάρες τα λεγόμενά σου, θα σε υποστηρίξουμε μην ανησυχείς.
Σιγουρα? και αμα ερθει να με κανει ντα? Πες ομως τι θες να μαθεις και θα σου το πω , στα ισα σαν αντρας τι σε χαλασε, γιατι τοσος πονος βρε ?
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από bambiskos Δευ Ιουν 02, 2014 3:41 pm

NATOS KAI O FILOS O CIGAKIS VRE VRE ESI XRISO PERNIS ??? 

ARMATAKIA PIRATE RE NOOBAKIA???E
bambiskos
bambiskos

Σελίδα 7 από 13 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης