Νέα Ελληνικών Clan στα CW
+27
taramas
patatomhden
ROMMELGR
Marita89
Panzer82
perseas
bambiskos
37EMA
[GREEK]aris25
mementoM0ri
imperiumgraecum
ee3509
MarkDan
gregorakis
mparek4
Sanguinius
dimstam
HeeroYuy997
Guardianakos
Veyder
LASKAS
gr68
thodorix
Kostis_Larsson
Founder
cgakis
dolofonos
31 απαντήσεις
Σελίδα 10 από 13
Σελίδα 10 από 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Απ: Νέα Ελληνικών Clan στα CW
[[[quote/]quote/]quote/] ... σεντόνια ολόκληρα για να γράψουμε μια γραμμή ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
gregorakis έγραψε:[[[quote/]quote/]quote/] ... σεντόνια ολόκληρα για να γράψουμε μια γραμμή ...
quote μέσα σε quote μέσα σε quote μέσα σε quote μέσα σε quote μέσα σε quote μέσα σε quote μέσα σε quote
quote-ception
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Μήνυμα από XIALE
Αυτό πάει κυρίως στον Σίσυφο τους υπόλοιπους μοντς και τους άλλους κωλοτουμπες της GBOA …
Σας έπιασε ο πόνος για το αθέμιτο recruiting που κάνει ο λάσκας …
Που ήταν αυτός ο πόνος όταν κάνατε recruiting ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ HELAS ??? και πριν πείτε οτιδήποτε άλλο το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ η αμνησία ???
Που ήταν αυτός ο πόνος όταν ο Δήμος είχε έρθει το βράδυ που συζητάγαμε την ένωση της PNX και μου είπε όποιος δεν πειστεί να τον στείλουμε στην GBOA προτού αρχίσει να θάβει την ένωση και τα παιδια της Hard ???
Σας έπιασε ο πόνος και μπανάρετε κόσμο (pnx βεβαίως) για απρεπή συμπεριφορά … Που ήταν αυτός ο πόνος όταν ο ταραμας με έβριζε από το πρωί μεχρι το βράδυ και απειλούσε να με δείρει ???
Σας πήραξε που ο Λασκας με τις παπαριές του χαλάει τα recruiting thread της όποιας ομάδας …. Που ήταν αυτος ο πόνος όταν ο ταραμάς έκανε το ίδιο σε ΟΛΑ τα thread της HELAS ???
Όταν οι δικοί σας έβριζαν μια χαρά εεε ??? αλλα κανατε μπαν τον μαριτα που έλεγε την άποψη του και όποιον άλλο …
Αναγκαστικά αποσύρθηκα από το παιχνίδι λόγω προσωπικών προβλημάτων και τραγελαφικών καταστάσεων στη δουλειά αλλα τελικά μάλλον καλά έγινε …
ΥΓ) ΛΑΣΚΑ ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΑΦΟΡΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΝΧ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ …
ΥΓ2) Κόμπλεξ ατελείωτο
ΥΓ3) Καλή επιτυχία στην ένωση της Helas. Προφανώς κρατήσατε τις καρέκλες σας...
Αυτό πάει κυρίως στον Σίσυφο τους υπόλοιπους μοντς και τους άλλους κωλοτουμπες της GBOA …
Που ήταν αυτός ο πόνος όταν κάνατε recruiting ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ HELAS ??? και πριν πείτε οτιδήποτε άλλο το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ η αμνησία ???
Που ήταν αυτός ο πόνος όταν ο Δήμος είχε έρθει το βράδυ που συζητάγαμε την ένωση της PNX και μου είπε όποιος δεν πειστεί να τον στείλουμε στην GBOA προτού αρχίσει να θάβει την ένωση και τα παιδια της Hard ???
Σας έπιασε ο πόνος και μπανάρετε κόσμο (pnx βεβαίως) για απρεπή συμπεριφορά … Που ήταν αυτός ο πόνος όταν ο ταραμας με έβριζε από το πρωί μεχρι το βράδυ και απειλούσε να με δείρει ???
Σας πήραξε που ο Λασκας με τις παπαριές του χαλάει τα recruiting thread της όποιας ομάδας …. Που ήταν αυτος ο πόνος όταν ο ταραμάς έκανε το ίδιο σε ΟΛΑ τα thread της HELAS ???
Όταν οι δικοί σας έβριζαν μια χαρά εεε ??? αλλα κανατε μπαν τον μαριτα που έλεγε την άποψη του και όποιον άλλο …
Αναγκαστικά αποσύρθηκα από το παιχνίδι λόγω προσωπικών προβλημάτων και τραγελαφικών καταστάσεων στη δουλειά αλλα τελικά μάλλον καλά έγινε …
ΥΓ) ΛΑΣΚΑ ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΑΦΟΡΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΝΧ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ …
ΥΓ2) Κόμπλεξ ατελείωτο
minaskam- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Παιδια μην ανακατευετε την GBOA,ειναι το μονο clan που δν εχει υποπεσει σε αστοχιες,εχει μια συνοχη και ειναι καθαρο και ανεξαρτητο απο διαπλοκες κτλ.Τουλαχιστον αυτο γνωριζω εγω ως πρωην μελος του clan που γνωριζω και τον αρχηγο και ειναι εντιμος ανθρωπος και σοβαρος.
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
minaskam έγραψε:Μήνυμα από XIALE
ΥΓ2) Κόμπλεξ ατελείωτο
Γεια σου διπλέ εαυτέ το xiale
Για μένα μπορείς να λες ότι θες. Έχω φάει αρκετή χολή εδώ μέσα και έχω πάθει ανοσία
Όσο για την GBOA θα σου απαντήσει λογικά κάποιος από τους υπεύθυνους καθώς εγώ δεν ανήκω πλέον στη διοικηση.
Πάντως μια πρώτη απάντηση την πήρες ήδη από ένα πρώην μέλος μας και τιμή του.
Όταν πάρεις αυτό που θες μπορεις και πάλι να απευθυνθεις με pm σε κάποιον mod να σου κάνει διαγραφή και αυτό το account. Μπορείς πάντα να ανοίξεις και τρίτο όταν θες να ξαναανοίξεις τον οχετό σου.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Εδώ μιλάμε για κλαν που παίζουν ακόμη κλαν γουορς??
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
afta na ta pis sta koutabakia tis clan soudolofonos έγραψε:Εδώ μιλάμε για κλαν που παίζουν ακόμη κλαν γουορς??
kseris kala pia ine esi ta taizis me xryso
arketa sas fagame sti mapa
PS. COGR pote tha ertis gia recruiting
stis ales clan tis simaxias perases ematha
37EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 250
Θεωρω προσβολή να υπαρχει το νικ μου σε ενα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ και γιαυτο επεμενα να σβησετε τον λογαριασμο μου...
Ο λογαριασμος του μηνά χρησημοποιήθηκε γιατι δεν αντεχα να βλέπω άλλο τις ηθικές σας κωλοτουμπες και τα ατελειωτα ΨΕΜΜΑΤΑ σας αναπαντητα
Σε αυτα ΤΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ????
Μαριτα μάλλον δεν τα ξέρεις όλα ...
Ανέτρεξε πίσω στα thread της Ηελας και θα δεις τι καλή που ειναι η GBOA ...
Ο λογαριασμος του μηνά χρησημοποιήθηκε γιατι δεν αντεχα να βλέπω άλλο τις ηθικές σας κωλοτουμπες και τα ατελειωτα ΨΕΜΜΑΤΑ σας αναπαντητα
Σε αυτα ΤΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ????
Μαριτα μάλλον δεν τα ξέρεις όλα ...
Ανέτρεξε πίσω στα thread της Ηελας και θα δεις τι καλή που ειναι η GBOA ...
minaskam- Αριθμός μηνυμάτων : 4
ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ! Ουαουυυ! Ανατρίχιασα!
Για την GBOA θα σου απαντήσουν οι υπευθυνοι είπα. Δεν βλέπεις από την πολλή συγκίνηση?
Για την GBOA θα σου απαντήσουν οι υπευθυνοι είπα. Δεν βλέπεις από την πολλή συγκίνηση?
Founder- Admin
Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σου απαντήσω διότι απλά με αυτά που γράφεις δεν τ αξίζεις αλλά επειδή δεν αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα αλλά στα μέλη που αποτελούν την κλαν στην οποία αυτή την στιγμή είμαι κομαντερ θα το κανω. Να σε χαίρετε η κλαν σου που βγαίνεις και προσβάλεις 86 ανθρώπους τις PNX-R. Όπως είπα ούτε καν να σε χαρακτηρίσει κάποιος δεν αξίζει.37EMA έγραψε:afta na ta pis sta koutabakia tis clan soudolofonos έγραψε:Εδώ μιλάμε για κλαν που παίζουν ακόμη κλαν γουορς??
Π.Σ. Α και που είσαι για την άλλη καραμέλα να βγει τώρα οποιοσδήποτε και να πει ότι πήγα στο τς τους να κάνω ρεκρούτινγκ.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
minaskam έγραψε:Μήνυμα από XIALE
ΥΓ2) Κόμπλεξ ατελείωτο
Λοιπόν δεν αντεξα παρακάλεσε και μου ξαναανοιξαν το account αφου το ειχα κλειδωσει για να μην γραφω.. Τώρα λοιπον που το forum δεν ρείχνει ban έχω να πω το εξής. Εσυ μορι κουφάλα XIALE δεν έλεγες για συνχωνεύσης και ας είχες πει οτι στην GBOΑ κράταμε τα παιδειά σε μαυρο σκοτάδι και όταν σε κάλεσα να έρθεις στο TS να μιλήσεις στα παιδειά εσύ δεν είχες ούτε τα κότσια να απαντήσεις αλλα έστειλες τον αρχηγό σου να με πιάσει και να μιλίσουμε ? ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΗΝΑ ΠΟΥ.... Ε παλιο καθίκι.... ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ.
που εβρισαν οι δικοί μας εεε???? Γιατι έχω bannari πάνω απο 10 ατομα για βρισιές .... εεεε κανεμε στραβα ματια ποτε ? Αντε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ γιατι υπάρχουν όρια.
P.S(για εναν άλλο φιλο) Οταν εγω έπεζα με playmobil εσυ είσουν mod σε forum? και τώρα ? είσαι ενα τίποτα σε forum και στρατιωτάκι σε ομαδα ? και εγώ είμαι mod σε 2 forum - αρχηγός σε ομάδα GBOA-WT , και σε αλλα game δεν συζητάω καν... Αρα μέσα σε δέκα χρόνια εγινες τπτ και εγώ ανέβηκα ΠΟΛΥτελικά τα playmobil αξηζαν. Επειδή ήθελες να τις μετρήσουμε.
HeeroYuy997- Αριθμός μηνυμάτων : 96
Τελικά έχουν δίκιο μερικοί εδώ μέσα εσάς σας φτύνουν και λέτε βρέχει.dolofonos έγραψε:Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σου απαντήσω διότι απλά με αυτά που γράφεις δεν τ αξίζεις αλλά επειδή δεν αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα αλλά στα μέλη που αποτελούν την κλαν στην οποία αυτή την στιγμή είμαι κομαντερ θα το κανω. Να σε χαίρετε η κλαν σου που βγαίνεις και προσβάλεις 86 ανθρώπους τις PNX-R. Όπως είπα ούτε καν να σε χαρακτηρίσει κάποιος δεν αξίζει.37EMA έγραψε:afta na ta pis sta koutabakia tis clan soudolofonos έγραψε:Εδώ μιλάμε για κλαν που παίζουν ακόμη κλαν γουορς??
Π.Σ. Α και που είσαι για την άλλη καραμέλα να βγει τώρα οποιοσδήποτε και να πει ότι πήγα στο τς τους να κάνω ρεκρούτινγκ.
εσείς τον Lάσκα τον χαίρεστε
με αυτά που γραφή εδώ μέσα?
ξεκολλάτε τα νούμερα σας πείραξαν
Aν κοιτάς συχνά το φόρουμ που το κοιτάς
θα dis πως σπανια έγγραφα κάτι
αλλα δεν άντεξα ρε αδερφέ άνθρωπος είμαι
αντί να πείτε κάτι στο λάσκα εσείς τον προστατεύεται κιόλας
αν ήταν στην cogr η clan που με xέρετε θα τον ξήλωνα εγώ ο ίδιος και δεν θα μου έλεγε κουβέντα κανένας
PS. Αν πάρετε πάλι περιοχή και πάλι θα σας συγχαρώ εκ μέρους μου και τις clan μου γιατί έτσι είμαστε εμείς
ps2. σε άλλο topic ο Λάσκας με υπογραφή PNX κάτω από αυτά που είπε έβρισε μάνα παίχτη αν τον έχετε ακόμα στην clan σας είστε άξιοι τις μοίρας σας
patatomhden- Αριθμός μηνυμάτων : 86
patatomhden έγραψε:..χμμ..περιμένω τη στιγμή που κάποιος θα απαντήσει "καθρεφτάκι"
talk to the hand because the head is not listening
òxi esipatatomhden έγραψε:
kati san to kathreftaki ine kai afto
37EMA έγραψε:Τελικά έχουν δίκιο μερικοί εδώ μέσα εσάς σας φτύνουν και λέτε βρέχει.dolofonos έγραψε:Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σου απαντήσω διότι απλά με αυτά που γράφεις δεν τ αξίζεις αλλά επειδή δεν αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα αλλά στα μέλη που αποτελούν την κλαν στην οποία αυτή την στιγμή είμαι κομαντερ θα το κανω. Να σε χαίρετε η κλαν σου που βγαίνεις και προσβάλεις 86 ανθρώπους τις PNX-R. Όπως είπα ούτε καν να σε χαρακτηρίσει κάποιος δεν αξίζει.37EMA έγραψε:afta na ta pis sta koutabakia tis clan soudolofonos έγραψε:Εδώ μιλάμε για κλαν που παίζουν ακόμη κλαν γουορς??
εσείς τον Lάσκα τον χαίρεστε
με αυτά που γραφή εδώ μέσα?
ξεκολλάτε τα νούμερα σας πείραξαν
Aν κοιτάς συχνά το φόρουμ που το κοιτάς
θα dis πως σπανια έγγραφα κάτι
αλλα δεν άντεξα ρε αδερφέ άνθρωπος είμαι
αντί να πείτε κάτι στο λάσκα εσείς τον προστατεύεται κιόλας
αν ήταν στην cogr η clan που με xέρετε θα τον ξήλωνα εγώ ο ίδιος και δεν θα μου έλεγε κουβέντα κανένας
PS. Αν πάρετε πάλι περιοχή και πάλι θα σας συγχαρώ εκ μέρους μου και τις clan μου γιατί έτσι είμαστε εμείς
ps2. σε άλλο topic ο Λάσκας με υπογραφή PNX κάτω από αυτά που είπε έβρισε μάνα παίχτη αν τον έχετε ακόμα στην clan σας είστε άξιοι τις μοίρας σας
37EMA τον ζορισαν και το αλλαξε αλλα έλα που τον εχουν κάνει quote.
btw laska
το θυμασε αυτο ?
ο Λασκας δεν χρειάζεται την άδεια κανενός για να έχει άποψη, πολύ περισσότερο για τους τρόπους συμπεριφοράς του...αχχαχαχαχα
Ανήκω σε μια ομάδα για να παιζω μάχες και τίποτα άλλο...χαχαχαχαχα
----------------------------------------
μαλον τελικα σε φιμοσαν και εκανεσ edit η κατάλαβες το επιπεδο σου ?
HeeroYuy997- Αριθμός μηνυμάτων : 96
!!! lmfao !!!patatomhden έγραψε:..χμμ..περιμένω τη στιγμή που κάποιος θα απαντήσει "καθρεφτάκι"
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
... bambiskos συγνώμη φίλε που θα αναφερθώ προσωπικά σε σένα αλλά μετά από όσα έχεις γράψει μου δίνεις αυτό το δικαίωμα ... δεν είσαι κακός παίκτης είσαι επικίνδυνος!!! ένας κακός παίκτης έχει μετά από 30 χιλιάδες μάχες 50-51%, ένας παίκτης με 45% είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνος ... δεν είναι πως δε σε θέλω στην ομάδα μου, δε σε θέλω ούτε για εχθρό μου, καταστρέφεις όλη τη χαρά του παιχνιδιού ... το να παίζω απέναντί σου είναι σα να κλέβω τα kinder έκπληξη από τα παιδάκια ... και βάζω στοίχημα πως παίζεις κυρίως με 10αρια άρματα!!! καθώς η WG σου το επιτρέπει !!! ... σε μια δίκαιη κοινωνία παικτών όμως θα αποτελούσες ένα teamkill, μόλις ξεκινούσε η μάχη θα έπρεπε οι συμπαίκτες σου να έστρεφαν τα κανόνια τους πάνω σου και να σε σκότωναν ... μόνο έτσι θα είχαν κάποιες πιθανότητες να νικήσουν, να σε συνετίσουν αλλά και να βελτιώσουν το game γενικότερα ... βέβαια το χειρότερο όλων είναι πως ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι παίκτης είσαι όντας πεπισμένος πως είσαι καλός ... σαν κι εσένα υπάρχουν 100αδες έλληνες παίκτες όλοι σίγουροι για τον εαυτό τους ... γνωρίζω πως δε σε στεναχώρησα διότι με έχεις γραμμένο ... άλλωστε δεν έγραψα ό,τι έγραψα για να τα διαβάσεις έσυ όσο για να τα διαβάσουν οι υπόλοιποι ... keep walkin' mate ...
'Nτάξει, μακράν το καλύτερο post σε αυτές τις 13 σελίδες πιξελωτής βρώμας και δυσωδίας
Ουπς, κάνε τις 14, μετά και από αυτό το post
re imperiumgraecum an kai se eixa se ektimisi thn exases...
to an ta statistika mou eine xamila den exi na kani to an eime kalos pextis i oxi .lipon opios den exi peksi to game mazi mou as min peta tis p@p@ries tou an se endiaferi stile platounaki kai meta mporis na pis oti thes.ok ego paidara tis wres pou paizw to game eine apo thn doulia eine touristiko grafio kai exw pelates kai ligo kai ligaki ,den me apasxoloun ta statistika oso i pelates katalaves??? egw paidara den exw vlapsis na paw oute stin hami, oute sthn fame,efe,tesla ara lipon ego goustarw na paizw me ta filarakia mou ite eine stin clan mou eite se ales clan .filarakia exw kai stin tesla k pnx r,hami,efe.fame,pnx.x,pnx a,great, greek , akoma kai stin baba..an kapios elinaras eine sto game kata thn gnomi mou kai sinanta alon elinara prota tha elege kalispera kai meta tha epaze to game kai oxi nooba ,papara ,ntomata , ela sthn clan mou mirazi xriso h emis imaste kaliteri emis pernoume perioxes emis pernoume armatakia. an katafenate na kanate filous olous tou ellines kai oles ths elinikes clan tote oxi mono perioxes tha pernate tha ths kratagate kiolas me mia kali sinenoisi kai voithia apo oles ths elinikes clan ..giafto as min mpenei to kathe noumero edo mesa kai to paizi kserolas giati kai kala exei kala statistika pou isos ta ekane me to na mou paizi me t 34 9000 x maxes kai me 5 arakia .
o kathe enas edo mesa mpori na ftiaksi ta statistikatou an exi xrono kai ipomoni ..... kalh sinexia kai kales maxes se olous boubades k x-pert k oti alo thelete...
bambiskos- Αριθμός μηνυμάτων : 52
Είτε το δέχεσαι είτε όχι τα στατιστικά δείχνουν πόσο καλά παίζεις deal with it
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Είτε το δέχεσαι είτε όχι τα στατιστικά δείχνουν πόσο καλά παίζεις deal with it
etsi les e exei peksi mazimou oxi stile PLATOUN KAI META MILAS ...
bambiskos- Αριθμός μηνυμάτων : 52
Δεν χρειάζεται να παίξω,για να δω τι παίχτης είσαι το δείχνουν τα στατιστικά σου,από το μέσο όρο ζημιάς μέχρι το win ratebambiskos έγραψε:Είτε το δέχεσαι είτε όχι τα στατιστικά δείχνουν πόσο καλά παίζεις deal with it
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Άστα φίλε babisko. Δεν καταφεραν να μας φακελώσουν CIA ... ΚΥΠ κλπ , μας φακέλωσε η WG με το WoT
Founder- Admin
Ισως το καλυτερο ποστ εδω μεσα!! Ευγε!!!
... bambiskos συγνώμη φίλε που θα αναφερθώ προσωπικά σε σένα αλλά μετά από όσα έχεις γράψει μου δίνεις αυτό το δικαίωμα ... δεν είσαι κακός παίκτης είσαι επικίνδυνος!!! ένας κακός παίκτης έχει μετά από 30 χιλιάδες μάχες 50-51%, ένας παίκτης με 45% είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνος ... δεν είναι πως δε σε θέλω στην ομάδα μου, δε σε θέλω ούτε για εχθρό μου, καταστρέφεις όλη τη χαρά του παιχνιδιού ... το να παίζω απέναντί σου είναι σα να κλέβω τα kinder έκπληξη από τα παιδάκια ... και βάζω στοίχημα πως παίζεις κυρίως με 10αρια άρματα!!! καθώς η WG σου το επιτρέπει !!! ... σε μια δίκαιη κοινωνία παικτών όμως θα αποτελούσες ένα teamkill, μόλις ξεκινούσε η μάχη θα έπρεπε οι συμπαίκτες σου να έστρεφαν τα κανόνια τους πάνω σου και να σε σκότωναν ... μόνο έτσι θα είχαν κάποιες πιθανότητες να νικήσουν, να σε συνετίσουν αλλά και να βελτιώσουν το game γενικότερα ... βέβαια το χειρότερο όλων είναι πως ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι παίκτης είσαι όντας πεπισμένος πως είσαι καλός ... σαν κι εσένα υπάρχουν 100αδες έλληνες παίκτες όλοι σίγουροι για τον εαυτό τους ... γνωρίζω πως δε σε στεναχώρησα διότι με έχεις γραμμένο ... άλλωστε δεν έγραψα ό,τι έγραψα για να τα διαβάσεις έσυ όσο για να τα διαβάσουν οι υπόλοιποι ... keep walkin' mate ...
Εγω και ο Groundar σε εχουμε στην καρδια μας μετα απο αυτο! (μεταφερω και του Groundar γιατι δε θελει να κανει account εδω)
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Σελίδα 10 από 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Παρόμοια θέματα
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????
» Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
» clan ma poia clan?????