Free mparmpas
+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 20
Σελίδα 5 από 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Pligomenos- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Απ: Free mparmpas
Pligomenos έγραψε:Μισό λεπτάκι. Με τρώει το αριστερό μου @ρχίδι. Ωραία. Το έξησα. Συνεχίστε.
λολ, και πάλι λολ
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Για το θέμα των "7 σοφών" θέλω να είμαι δίκαιος, δεν το προκάλεσες εσύ Γιωργάκη και έχεις δίκιο σε αυτό, όμως εγώ δεν σε κατηγόρησα για κάτι τέτοιο, εγώ σε κατηγόρησα ευθέως οτι μέσα στο κανάλι συμφωνούσες με τους σοφούς και μετά πήγαινες στα κανάλια και έλεγες στους υπόλοιπους οτι δεν συμφωνείς, δεν ξέρω για ποιό λόγο το έκανες αυτό και δεν με ενδιαφέρει, δείχνει όμως το ποιος είσαι, και αν δεν έπεφτες πάνω σε μένα που σαν γραφικός, παλιομοδίτης και παππούς όπως λες έχω ενα κουσούρι με τα ψέμματα, δεν μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που δεν τηρούν τα λεγόμενά τους και αυτό ακριβώς είναι το θέμα μου μαζί σου, δεν έχω κάτι άλλο και πίστεψέ με δεν έχω κρατήσει ούτε τον εκβιασμό που προσπάθησες να μου κάνεις, να το πώ λαικά με αφήνεις εντελώς αδιάφορο σαν άτομο.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
@perseas 7 σοφούς ονομάτησαν ο @taramas και η γκλίκα του κάποια άτομα από την πρώην Hard & Hards (dracoleon,Gibial,jimsilverblade και 2-3 άλλοι αν θυμάμαι καλά) που ήρθαν στην Heat για ένα διάστημα....μετά από πολλά παρακαλετά από τον @aristodikos ο οποίος έψαχνε τρόπο να κάνει τη HEAT super ομάδα οπως την τότε Hard...Δυστυχώς γιαυτόν τα παιδιά του είχαν ξεκαθαρήσει από την αρχή ότι δεν γούσταραν να παίζουν ενεργά πλέον το game μιας και είχαν ήδη λιώσει στα clanwar και είχαν κορεστεί...αλλά ο @aristodikos επέμενε και τελικά τους έβαλε στην clan...χωρίς βέβαια να είναι τόσο ενεργοί...αυτά τα παιδιά έπαιζαν warthunder τότε γιατί ήταν ότι είχε πρωτοβγεί και καθόντουσαν σε ένα κανάλι όλοι μαζί αφού ήρθαν και σαν παρέα.....και εκεί σαυτό το κανάλι λοιπόν πήγαινε ο @aeristodikos και ασπαζόταν τη γνώση του world of tanks προκειμένου να την εφαρμώσει στην HEAT!!!Η γνώση προήλθε φαντάζομαι απο τα clanwar που όπως δήλωσαν έζησαν με την Hard& HardS μαζί με Έλληνες και Ξένους παίκτες!
barracudaz7- Αριθμός μηνυμάτων : 71
barracudaz7 έγραψε:@taramas
o @aristodikos που ανέφερες, μπήκε μια μέρα κρυφά στο site της WG γιατί ήταν λούγκρα σαν και σένα και ενώ είμασταν ανενεργοι στην clan τότε και δεν παίζαμε WoT, όπως και αυτός....και μας kickare τα account εμένα και τον chris82 γιατί είχε μείνει (τυχαία?) το account του στη διοίκηση του WoT (μπας και θελήσει να επιστρέψει θέλω να φαντάζομαι)...και ενώ είχε ήδη φάει ban απο το teamspeak απο τον chris (αν θυμάμαι καλά) αφού μας είχε ήδη βρίσει και στο ts kαι στο facebook μετά απο τον τσακωμό που είχαμε μαζί του
Οπότε άντε γειά!!!
Τι είναι αυτά που λες? σε ρώτησε κανείς πόσες φορές τα γαμήσατε? εγώ τουλάχιστον δεν είπα τίποτα σχετικό, ρτι σχέση έχω εγώ ρε μεγάλε με τα αρχηγιλίκια σας? οτι ξέρω είναι οτι άκουσα μόνος μου και ότι μου έχεις πεί εσύ, ο Πέτρος, ο Μιχάλης και καναδύο άλλοι, ούτε ζήτησα ποτέ να με εμπλέξετε στα θέματά σας ούτε και ήθελα να συμμετέχω στην ξεφτίλα σας, σου θύμισα απλά οτι εγώ σε επανέφερα και σένα και τους υπόλοιπους στην ομάδα, τόσο μεγάλο πρόβλημα είναι να το παραδεχθείς? αν ήθελα να σε πετάξω αγαπητέ μου θα σε άφηνα στην απέξω αλλά είσαι τυχερός γιατί είμαι γραφικός και δεν μου αρέσουν οι δολοπλοκίες κάτι που εσύ το έχεις κάνει επιστήμη, αυτό σου το δίνω απόλυτα, μεγαλύτερο παραμυθατζή απο σένα δεν έχω ξανασυναντήσει, έχεις αφήσει πίσω ακόμα και τον cgakis.
Φαντάζομαι ότι ο Aristodikos (Πέτρος) δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει κανένα από αυτούς που ήταν στη Διοίκηση της HARD (τον Πέτρο τον ξέρω από το Navyfield πολύ πριν βγει το wot σε beta). Νομίζω ότι ο Vonk (Νίκος) δε θα του αρνούταν βοήθεια.
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Δεν έχω να πώ κάτι άλλο για τους "σοφούς" (το παρατσούκλι είναι χάριν συντομίας χωρίς καμία άλλη πρόθεση), δεν συμμετείχα στην διαδικασία αυτή παρα μόνο ήμουν παρών στις συζητήσεις χωρίς να έχω λόγο ούτε και είπα ποτέ καμία άποψη, εξήγησα παραπάνω γιατί ο Πέτρος με έφερνε στο κανάλι αν και νομίζω οτι περισσότερο ήθελε να έχει κάποιον μαζί του για να βεβαιώσει τα όσα ειπώθηκαν, αυτή είναι η άποψή μου αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω, δεν ήμουν μέσα στο μυαλό του.
Ποιός τους έφερε και γιατί δεν το γνωρίζω γιαυτό και δεν έχω άποψη, για την συνέχεια όμως μπορώ να απαντήσω σε όποιον θέλει.
Ποιός τους έφερε και γιατί δεν το γνωρίζω γιαυτό και δεν έχω άποψη, για την συνέχεια όμως μπορώ να απαντήσω σε όποιον θέλει.
Με κάνεις να επαναλαμβάνω τα ίδια...@taramas...και είναι κουραστικό.....αναφέρθηκες στο όνομά μου όπως και σε άλλα άτομα και μάλιστα αρκετές φορες σε 2 πανωσέντονα και 2 κατωσέντονα εδω μέσα χωρίς να είμαι παρόν εγώ ή τα άλλα άτομα που αναφέρθηκες με άσχημους χαρακτηρισμούς , χωρίς να συμμετέχω σε κάποια συζήτηση και για γεγονότα που έχουν λήξει εδώ και 2 χρόνια και για μία clan την οποία πλέον δεν είσαι μέλος και περιμένεις και να σου δώσω και εξηγήσεις?είσαι σοβαρός???και πως την έχεις δει εδώ πέρα να μιλάς βρε οθονάκια μετην άνεση και καλά του μαμιά του φόρουμ...?
Και όμως τα παιδιά αυτά μπήκαν πολύ αργότερα στην ΗΕΑΤ και μετά από αρκετό ψήσιμο απο πλευρά Πέτρου αλλά όπως σου είπα ήταν ήδη κορεσμένοι οι περισσότεροι οσον αφορά την ενεργή συμμετοχή τους σε clanwars κτλ.στην ουσία μπήκαν πολύ χαλαρά.Δεν είχαν κάτι παραπάνω να κερδίσουν τότε αποτι είχαν πριν και το ήξεραν.@perseas έγραψε:Φαντάζομαι ότι ο Aristodikos (Πέτρος) δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει κανένα από αυτούς που ήταν στη Διοίκηση της HARD (τον Πέτρο τον ξέρω από το Navyfield πολύ πριν βγει το wot σε beta). Νομίζω ότι ο Vonk (Νίκος) δε θα του αρνούταν βοήθεια.
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
barracudaz7 έγραψε:φίλε @falakros όταν κάποιοι αναφέρουν συνεχόμενα την ίδια πιπίλα-π@π@ρια με ηχογραφήσεις και commandiλήκια και επαναλαμβάνουν το ίδιο τροπάριο ενώ ταυτόχρονα θήγουν άλλους και κάνουν επίθεση σε ονόματα κι πρόσωπα χωρίς να είναι παρόντες ή να συμμετέχουν πρέπει να έχουν και την ανάλογη μεταχείρηση κάποιες φορές...ο @taramas από τότε που ανακάλυψε αυτό το forum το έχει κάνει άντρο του...για να μην ξεχάσουμε τις φοβερές ατάκες - δηλώσεις κατά το παρελθόν...ειδικά επί εποχής που προσπαθούσε να φτιαχτεί η pnx....- Όσο είμαι εγώ στο forum δε θα αφήσω να φτιαχτεί καμία συμμαχία που κλέβει παίκτες απο ομάδες κτλ κτλ.........ο Σωτήρας υπερτιτανομέγιστος που κάνει τις μεγαλύτερες συμμαχίες στο χάρτη...και πόσα άλλα κουλά που γράφονται κατα καιρούς και κάνει ότι γουστάρει εδω πέρα.....αιντα τράβα για κανα ψάρεμα ρε κάβουρα 55 χρονων βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου!!!!!!!!perma ban να τελειώνουμε!!!
Θα το ήθελες πολύ ρε καραγκιόζη αλλά δεν σου βγαίνει, δεν έχεις απαντήσει ούτε σε ενα σημείο απο αυτά που έχω αναφέρει και δεν πρόκειται αν το κάνεις γιατί δεν έχεις τίποτα να πείς, όσο για την PNX βλέπω οτι έχεις και επι αυτού κάποιο παραμύθι, μόνο πες μας τι γνώσεις έχεις για το θέμα αυτό?
Οσο για την ηλικία μου εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, έχεις εσύ? θα ήθελες ίσως να έχεις απέναντί σου κανένα απο τα παιδάκια που παραμυθιάζεις κατα καιρούς αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε μένα τέτοιο πράγμα, εγώ είμαι 53 χρονών και τα πραγματικά στοιχεία μου είναι γνωστά σε όλους, εσύ είσαι ενας αλκοολικός που κάθεται πίσω απο την οθόνη του και προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ύπαρξή του μέσα απο ενα παιχνίδι, τώρα είναι σίγουρο ποιος είναι για ψάρεμα.
barracudaz7 έγραψε:Με κάνεις να επαναλαμβάνω τα ίδια...@taramas...και είναι κουραστικό.....αναφέρθηκες στο όνομά μου όπως και σε άλλα άτομα και μάλιστα αρκετές φορες σε 2 πανωσέντονα και 2 κατωσέντονα εδω μέσα χωρίς να είμαι παρόν εγώ ή τα άλλα άτομα που αναφέρθηκες με άσχημους χαρακτηρισμούς , χωρίς να συμμετέχω σε κάποια συζήτηση και για γεγονότα που έχουν λήξει εδώ και 2 χρόνια και για μία clan την οποία πλέον δεν είσαι μέλος και περιμένεις και να σου δώσω και εξηγήσεις?είσαι σοβαρός???και πως την έχεις δει εδώ πέρα να μιλάς βρε οθονάκια μετην άνεση και καλά του μαμιά του φόρουμ...?
Επαναλαμβάνεσαι, δεν ζήτησα εγώ καμία συζήτηση, ο Διονύσης την ζήτησε, επίσης δεν αναφέρθηκα με άσχημους χαρακτηρισμούς σε κανέναν άλλο εκτός απο σένα, ασε τους υπόλοιπους απέξω λοιπόν και συγκεντρώσου στο θέμα όσο μπορείς, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις αλλά προσπάθησε τουλάχιστον.
Να σου θυμίσω οτι το θέμα μας δεν είναι τα παιδιά που όπως λες έφερε ο Πέτρος, δεν αναφέρθηκε τίποτα εδώ για αυτούς παρά μόνο περιγραφικά, εσύ είσαι το θέμα, σύνελθε για λίγο και παρακολούθησε την συζήτηση έστω και λίγο.
@admin
Νομίζω ότι πλεόν ο τίτλος είναι outdated!! Για να μην πω ασχετος
Νομίζω ότι πλεόν ο τίτλος είναι outdated!! Για να μην πω ασχετος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την galanosauros στις Τετ Μάης 04, 2016 1:38 pm, 1 φορά
galanosauros- Αριθμός μηνυμάτων : 50
@taramas παιδάκια ποιούς εννοείς???τον @tyraell75 τον @dfk και τους λοιπούς εδω μέσα που ξέρουν κάποια πράγματα και στα λένε και μόνοι τους όπως τα βίωσαν....??ή μήπως έχω δασκαλέψει εγώ κανένα παρά τη θελησή του και δεν το ξερα????επίσης σε τι θες να σου απαντήσω που δε σου απάντησα???είδες παραπάνω το post στις απαντησεις 1,2,3,4,5 κτλ...?για τον αριστόδικο και το οστ-σεντόνι μου δεν το διάβασες????απάντα εσύ πρώτα στα παραπάνω που έγραψα και μετά έλα να τα πούμε..Τώρα αν εγώ είμαι αλκοολικός η χορτοφάγος αυτό άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ και οι άνθρωποι που με ξέρουν....εσύ προς το παρόν ρούφα το αυγό σου!
galanosauros έγραψε:@admin
Νομίζω ότι πλεόν ο τίτλος είναι outdated!!
Μια χαρά διαχρονικό τον κόβω εγώ
αυτό που το είδες πάλι?παραισθήσεις?γεροντάματα?@taramas έγραψε:όσο για την PNX βλέπω οτι έχεις και επι αυτού κάποιο παραμύθι, μόνο πες μας τι γνώσεις έχεις για το θέμα αυτό?
@taramas έγραψε:επίσης δεν αναφέρθηκα με άσχημους χαρακτηρισμούς σε κανέναν άλλο εκτός απο σένα, ασε τους υπόλοιπους απέξω λοιπόν και συγκεντρώσου στο θέμα όσο μπορείς, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις αλλά προσπάθησε τουλάχιστον
Σου ζήτησα το λόγο που αναφέρεις το όνομά μου εδω πέρα γερό-μαγκα μετά απο 2 χρόνια ενός ληγμένου θέματος στη HEAT που δεν ανήκεις πλέον και ακόμα δεν έχεις απαντήσει.....λοιπόν?????για ποιό λόγο ρε νούμερο με χαρακτηρίζεις εσύ εδω μέσα....άμα είχες απορίες μπορούσε να σου στείλει προσωπικό μήνυμα ο dfk στο παιχνίδι η στο teamspeak ή στο skype αι να τα πείτε...θα απαντήσεις λοιπόν γιατί έγραψες το σεντόνι μετα απο 2 χρόνια?
barracudaz7 έγραψε:@taramas παιδάκια ποιούς εννοείς???τον @tyraell75 τον @dfk και τους λοιπούς εδω μέσα που ξέρουν κάποια πράγματα και στα λένε και μόνοι τους όπως τα βίωσαν....??ή μήπως έχω δασκαλέψει εγώ κανένα παρά τη θελησή του και δεν το ξερα????επίσης σε τι θες να σου απαντήσω που δε σου απάντησα???είδες παραπάνω το post στις απαντησεις 1,2,3,4,5 κτλ...?για τον αριστόδικο και το οστ-σεντόνι μου δεν το διάβασες????απάντα εσύ πρώτα στα παραπάνω που έγραψα και μετά έλα να τα πούμε..Τώρα αν εγώ είμαι αλκοολικός η χορτοφάγος αυτό άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ και οι άνθρωποι που με ξέρουν....εσύ προς το παρόν ρούφα το αυγό σου!
Αν υπάρχει κάτι που είναι άξιο απάντησης νομίζω το έχω απαντήσει ήδη, αν έχεις κάτι συγκεκριμένο ευχαρίστως, να αφορά εμένα όμως, δεν θα απαντώ για άλλους, επίσης το γνωρίζω πολύ καλά τι είσαι, είπακαι πριν οτι δεν με αφορά η προσωπική σου ζωή αλλά να σου θυμίσω ούτε εσένα αφορά η ηλικία μου οπότε τραβα αλλού για παραμύθια.
Αναφέρεσαι στον Διονύση, δεν βλέπω να είπε τίποτα ο άνθρωπος, ζήτησε να μάθει κάποια πράγματα και μέχρι τώρα δεν έχει πεί τίποτα, εσύ απο την άλλη μου πετάς ιστορίες για τον aristodiko και θέλεις απο μένα απαντήσεις? δεν έχω καμία σχέση με αυτά που γράφεις, στο είπα πολλές φορές, συγκεντρώσου σε μένα, σε ότι αφορά εμένα και σένα και ευχαρίστως νασου απαντήσω, αν έχεις πρόβλημα με τον Πέτρο ή όποιον άλλο να πας να τα βρείς μαζί τους, ξεκόλλα επιτέλους.
Ευχαριστώ πολύ...η συζήτηση με λούγκρες και γυναικωτούς είναι πάντα ενδιαφέρουσα!!!Ήσουν πολύ κατατοπιστική και πάλι γλυκειά μου!Καληνύχτα
Νομίζω,πως ο τίτλος του forum,είναι παρωχημένος,πρέπει να αλλαχτεί σε απόπατος.Μετά,αναρωτιέται ο κοσμάκης,γιατί η ελληνική κοινότητα του WoT είναι τριμπούρδελο,oh well.sisifos έγραψε:galanosauros έγραψε:@admin
Νομίζω ότι πλεόν ο τίτλος είναι outdated!!
Μια χαρά διαχρονικό τον κόβω εγώ
PS υπερμέγιστε και τιτανοτεράστιε εικονικέ μπάτσε imperium και εικονικέ αρχιμπάτσε heero,ό,τι,μα ό,τι και να γραφτεί σε αυτό το thread,μην το κλειδώσετε ποτέ
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
barracudaz7 έγραψε:@taramas έγραψε:επίσης δεν αναφέρθηκα με άσχημους χαρακτηρισμούς σε κανέναν άλλο εκτός απο σένα, ασε τους υπόλοιπους απέξω λοιπόν και συγκεντρώσου στο θέμα όσο μπορείς, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις αλλά προσπάθησε τουλάχιστον
Σου ζήτησα το λόγο που αναφέρεις το όνομά μου εδω πέρα γερό-μαγκα μετά απο 2 χρόνια ενός ληγμένου θέματος στη HEAT που δεν ανήκεις πλέον και ακόμα δεν έχεις απαντήσει.....λοιπόν?????για ποιό λόγο ρε νούμερο με χαρακτηρίζεις εσύ εδω μέσα....άμα είχες απορίες μπορούσε να σου στείλει προσωπικό μήνυμα ο dfk στο παιχνίδι η στο teamspeak ή στο skype αι να τα πείτε...θα απαντήσεις λοιπόν γιατί έγραψες το σεντόνι μετα απο 2 χρόνια?
Εγώ κατανοώ γιατί έχεις μπλοκαριστεί, σύντομα θα το καταλάβουν και οι υπόλοιποι αν δεν το έχουν "πιάσει" ήδη, πάμε λοιπόν απο την αρχή, το θέμα το ξεκίνησε ο Δημήτρης που νομίζει οτι έχει απωθημένα μαζί μου και που είναι ολοφάνερο οτι έχει πιστέψει τα παραμύθια σου οτι σας έδιωξα απο την ΗΕΑΤ και τα υπόλοιπα, απάντησα στον Δημήτρη οτι μπορεί όποτε θέλει να έρθει να με βρεί να το δούμε το θέμα, κατόπιν ζήτησε ο Διονύσης να συζητήσουμε το θέμα εδώ μέσα, νομίζω οτι είναι άμεσα ενδιαφερόμενος και λόγω θέσης αλλά και συμμετοχής και δικαιούται να πάρει απαντήσεις.
Το κατάλαβες επιτέλους ή θέλεις μετάφραση ρε όργιο?
Σελίδα 5 από 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Παρόμοια θέματα
» Free imperium
» Free Laskas...
» Arma 2 Free
» Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's
» teamspeak www.gamers-alliance.gr free ts server
» Free Laskas...
» Arma 2 Free
» Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's
» teamspeak www.gamers-alliance.gr free ts server