Μιλάμε ελεύθερα και λέμε την αλήθεια
+25
Veyder
trexas
ee3509
Ghostalker
dolofonos
mementoM0ri
Quickyelder
HeeroYuy997
mais13
JohnMactavish22
imperiumgraecum
Sanguinius
Gooakis
gr68
perseas
mparek4
Founder
cgakis
gregorakis
patatomhden
yanis
LASKAS
Kostis_Larsson
Marita89
taramas
29 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 7
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Μιλάμε ελεύθερα και λέμε την αλήθεια
μεγα λαθος το ban στον marita δειχνει εμπαθεια να διαγραφει ο λογαριασμος μου απο το forum αν δεν φυγει το ban
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Admin ti ine afta pou kanete re ston marita
mparek4- Αριθμός μηνυμάτων : 106
μπλα μπλα μπλα και μπρρρρρρρρρρρ σκιαχτικα ενα ριγος διαπερασε το κορμι μουtaramas έγραψε:@cgakis
Αν δεν γνώριζα πως δραστηριοποιείσαι μέχρι που θα συμφωνούσα μαζί σου, το θέμα είναι οτι μιλάς εσύ για τσοπάνους την στιγμή που είσαι ενα δείγμα από αυτούς και κατά την άποψή μου κακό δείγμα, απο την άλλη εγώ δεν έμεινα στα λόγια, το είπα και το έκανα, δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες και ευχαρίστως άφησα την καρέκλα μου, και επειδή αναφέρθηκε η τωρινή θέση μου σε αυτή την ομάδα καλό είναι να απαντήσω απλά και κατανοητά, μου εδωσαν αυτή τη θέση για να χειρίζομαι τα τσιπάκια στον χάρτη και τίποτα παραπάνω.
Οσο για το recruiting επιφυλάσσομαι να χρησιμοποιήσω τις μεθόδους σας και ο χρόνος θα δείξει αν πήρατε το μήνυμα η όχι.
δεν ξερεις ουτε μια στο εκατομμυριο το ποιος ειμαι και το τι κανω οποτε κρατα τα μπλα μπλα για παρτι σου αερολογε
ενα μονο θα σου πω εγω εχω τα κοτσια και κανω διαφημηση στην clan που ειμαι οπως και στις αλλες που ημουν εσυ επειδη δεν τα εχεις κοιτας να χαλασεις και τους αλλους αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ενω θα μπορουσε να πηδηξει και να τα πιασει
και ετσι για να μαθεις αν και δεν επρεπε σε συνολο 60 παιχτων πηρα 59 ψηφους για αρχηγος της clan ο 60 ειμαι εγω τωρα μπορεισ να συνεχισεις τις αερολογιες σου ελευθερα μιας και εχουμε δημοκρατια μονο για εσενα
Φίλε tarama έχεις δίκιο η δική μας κατεύθυνση απετύχε και δεν μπορούμε να περάσουμε ούτε ένα γύρο σε landing αλλά αλήθεια η άλλη κατεύθυνση πέτυχε; Δεν βλέπω να μπαίνει η μία clan πίσω από την άλλη στον χάρτη όπως ήταν η πρόταση που είχε πέσει στο τραπέζι. Μήπως παίζετε σε άλλο server;
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
1. Απαγορεύονται οι συστάσεις μελών του wotgr.forumgreek.com προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι μόνο οι Moderators του wotgr.forumgreek.com, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να προβαίνουν στην λήψη κατάλληλων μέτρων. Εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum, ενημερώστε με PM τον αρμόδιο Moderator, και εκείνος θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση του.Marita89 έγραψε:Μην του απαντησετε ρε παιδια,ο ταραμας δεν ειναι καλα,μην του δωσουμε αλλη σημασια.
Εάν δεν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος καλύτερα είναι να μην ποστάρεις σε αυτό.
Έχεις παραβιάσει το άρθρο 1 και 5 των κανονισμών του φόρουμ. WARNED
5. Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.
και ρωταω τωρα εγω αν ο marita εχει υποπεσει σε αυτες τις παραβιασεις των κανονισμων και των banarate δεν ειστε υποχρεωμενοι οι moderators να banarete τουλαχιστον το μισο forum μη εξερουμενου και εμενα?
δεν μου αρεσει που το ξαναλεω αλλα βλεπω εμπαθεια
Άρθρο 2 - Κανονισμοί φόρουμ
Απαγορεύεται η δημόσια κριτική και οι συστάσεις προς τους moderators του φόρουμ για τον τρόπο που αυτοί συντονίζουν τις συζητήσεις. Οι moderators έχουν επιφορτιστεί με ένα έργο το οποίο προσπαθούν να φέρουν εις πέρας. Δεν είναι δουλειά των μελών να τους κρίνουν. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει η διαχείριση. Κάθε παραβίαση του κανόνα αυτού θα τιμωρείτε με ban.
BANNED 10 ΗΜΕΡΕΣ
parolo pou sumpatho tous admin,nomizo pos edo malon egine patata.nomizo pos prepei xe ban,anakoinosi pos apo do kai sto exis tha tirounte oi oroi kai neo xekinima.nomizo pos an ginei ayto deixnei pos den uparxei empateia kai to mnm to exoun parei oloi.thn epomoni fora banarisma kai lousimo ston opoiondhpote
Απαγορεύεται η δημόσια κριτική και οι συστάσεις προς τους moderators του φόρουμ για τον τρόπο που αυτοί συντονίζουν τις συζητήσεις. Οι moderators έχουν επιφορτιστεί με ένα έργο το οποίο προσπαθούν να φέρουν εις πέρας. Δεν είναι δουλειά των μελών να τους κρίνουν. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει η διαχείριση. Κάθε παραβίαση του κανόνα αυτού θα τιμωρείτε με ban.
BANNED 10 ΗΜΕΡΕΣ
BANNED 10 ΗΜΕΡΕΣ
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 170
FREE MARITA !!!!!!1`~1!!enaena
Gooakis- Αριθμός μηνυμάτων : 120
Gooakis έγραψε:FREE MARITA !!!!!!1`~1!!enaena
+1
yanis- Αριθμός μηνυμάτων : 117
mike21 έγραψε:Η επίσημη λοιπόν θέση της PNX είναι ότι δεν έχει ανάγκη να λογοδοτεί στον Sisifo και στον Tarama κάθε φορά που γράφει την άποψή του o Laskas ή οποιοσδήποτε άλλος.Σε 2 άτομα που ξέρουν μόνο να ειρωνεύονται και να κρίνουν...
sisifos έγραψε:... άρα έχω μια επίσημη απάντηση από την PNX. Καλυμένος πλήρως.
Απλά μεταφέρετε στα μέλη σας πως άλλες συμπεριφόρες τύπου laska από τώρα και στο εξής θα τρώνε ban. Χώρις συζήτηση αφου την θεωρείτε ενοχλητική. To ίδιο εννοείτε ισχύει και για όποιοδήποτε άλλον.
Για τον gr68 που είπε πως δεν προειδοποιήσαμε.
Και επειδή πάλι πήγαν να θολώσουν τα νερά, όσοι έφαγαν ban το έφαγαν λόγω μη τήρησης του άρθρου 2
"Απαγορεύεται η δημόσια κριτική και οι συστάσεις προς τους moderators του φόρουμ για τον τρόπο που αυτοί συντονίζουν τις συζητήσεις. Οι moderators έχουν επιφορτιστεί με ένα έργο το οποίο προσπαθούν να φέρουν εις πέρας. Δεν είναι δουλειά των μελών να τους κρίνουν. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει η διαχείριση. Κάθε παραβίαση του κανόνα αυτού θα τιμωρείτε με ban."
Ο marita ποιο πριν είχε φάει απλά παρατήρηση την οποια θεώρησε απαράδεκτη.
Συνεχίστε παρακαλώ επί του θέματος αλλιώς το τόπικ θα κλειδώσει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sisifos στις Τετ Μάης 21, 2014 7:36 am, 1 φορά
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Γιατί παίρνετε τα ιντερνετικά τόσο σοβαρά;
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
......Τι ωραία.......
Μ' αρέσει που σταμάτησα να κάνω posts στο forum της Wargaming για να μην μπλέκω με moderators.....
Μ' αρέσει που σταμάτησα να κάνω posts στο forum της Wargaming για να μην μπλέκω με moderators.....
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Καλά μπάναρετε κόσμο για αηδίες!!!! είσαστε σοβαροί.....να έλεγα ότι βρίζανε πάει στο διάολο αλλά για off topic comment... Τότε πρέπει να μπανάρετε και τον Ταραμά διότι η συζήτηση έχει τίτλο "μιλάμε ελεύθερα"
taramas έγραψε:Εδω θα πούμε ελεύθερα οτι πιστεύει ο καθένας αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ειλικρινείς, για να δούμε που θα μας βγάλει.
Mods δεν ξέρετε τι σας γίνεται.......Ποιο είναι το θέμα της συζήτησης και τη συμπεράσματα θέλουμε να βγάλουμε......
(δεν μου επιτρέπει περαιτέρω χαρακτηρισμούς η ανατροφή μου)
2. Απαγορεύεται η δημόσια κριτική και οι συστάσεις προς τους moderators του φόρουμ για τον τρόπο που αυτοί συντονίζουν τις συζητήσεις. Οι moderators έχουν επιφορτιστεί με ένα έργο το οποίο προσπαθούν να φέρουν εις πέρας. Δεν είναι δουλειά των μελών να τους κρίνουν. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει η διαχείριση. Κάθε παραβίαση του κανόνα αυτού θα τιμωρείτε με ban.
BANNED 10 ΗΜΕΡΕΣ
yanis έγραψε:Καλά μπάναρετε κόσμο για αηδίες!!!! είσαστε σοβαροί.....να έλεγα ότι βρίζανε πάει στο διάολο αλλά για off topic comment... Τότε πρέπει να μπανάρετε και τον Ταραμά διότι η συζήτηση έχει τίτλο "μιλάμε ελεύθερα"
Φίλε μου διάβασε καλά γιατί έγιναν ban οι υπόλοιποι και εσύ μαζί:
"2. Απαγορεύεται η δημόσια κριτική και οι συστάσεις προς τους moderators του φόρουμ για τον τρόπο που αυτοί συντονίζουν τις συζητήσεις. Οι moderators έχουν επιφορτιστεί με ένα έργο το οποίο προσπαθούν να φέρουν εις πέρας. Δεν είναι δουλειά των μελών να τους κρίνουν. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει η διαχείριση. Κάθε παραβίαση του κανόνα αυτού θα τιμωρείτε με ban."
Δεν θα ανεχτώ όποτε η συντονιστική ομάδα αυτού του φόρουμ πάει να κάνει τη δουλειά της να κατηγορείτε για εμπάθεια.
Αν συνεχισετε να σχολιάζετε τον τρόπο που κάνουμε την δουλειά μας θα πέσουν και άλλα ban. Γι αυτό παρακαλώ επιστρέψτε στο θέμα της συζήτησης.
Founder- Admin
Υπάρχει κάποιο link με τους κανόνες του forum, προς ίδια ενημέρωση?
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
JohnMactavish22- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Τραβα γαμησου σε σισιφε που την ειδες και δικαστης,την εχεις κανει λαστιχο ολη μερα πισω απο μια οθονη(σαν το αβαταρ σου θα εισαι σιγουρα) και κανεις και τον μαγκα πισω απο μια οθονη...ο λασκας φταιει που γραφει και εδωσε αξια στο πεθαμενο το φορουμ σου.Εγω δεν θελω μπαν θελω μονιμη διαγραφη παλιομαλακα!!!
mais13- Αριθμός μηνυμάτων : 15
LOL τα μπανς πέφτουν βροχή.Ντάξει mais13 qq και μίλα καλύτερα έλεος δηλαδή ένα φόρουμ είναι ffs
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
@mais
Ετσι ...έτσι...δειχνετε σιγα σιγα τις φατσουλες σας να γουσταρουμε. Το φόρουμ μας και όχι μου φιλαράκο υπάρχει πριν τον laska, την PNX και την πάρτη σου και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από σας γιατί απλά ανήκει σε όλους τους έλληνες παίκτες που γουστάρουν να μιλάνε πολιτισμένα για το παιχνίδι που παίζουν χωρίς να γιουχάρονται όλη την ώρα από κάτι υποκείμενα σαν και του λόγου σου.
Καλύτερα να το κλείσω τελείως παρα να το αφήσω τσιφλίκι μερικών. Αντε λοιπόν να αρεώνουμε να μιλήσει και κανας από τους υπόλοιπους που έχουν λουφάξει είτε γιατί φοβούνται τα κραξίματα σας είτε γιατί απαξιούν να πέφτουν στα επίπεδα σας.
Bye bye τώρα.
Ετσι ...έτσι...δειχνετε σιγα σιγα τις φατσουλες σας να γουσταρουμε. Το φόρουμ μας και όχι μου φιλαράκο υπάρχει πριν τον laska, την PNX και την πάρτη σου και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από σας γιατί απλά ανήκει σε όλους τους έλληνες παίκτες που γουστάρουν να μιλάνε πολιτισμένα για το παιχνίδι που παίζουν χωρίς να γιουχάρονται όλη την ώρα από κάτι υποκείμενα σαν και του λόγου σου.
Καλύτερα να το κλείσω τελείως παρα να το αφήσω τσιφλίκι μερικών. Αντε λοιπόν να αρεώνουμε να μιλήσει και κανας από τους υπόλοιπους που έχουν λουφάξει είτε γιατί φοβούνται τα κραξίματα σας είτε γιατί απαξιούν να πέφτουν στα επίπεδα σας.
Bye bye τώρα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sisifos στις Τετ Μάης 21, 2014 8:50 am, 1 φορά
Founder- Admin
imperiumgraecum έγραψε:Υπάρχει κάποιο link με τους κανόνες του forum, προς ίδια ενημέρωση?
Stickied σε όποια κατηγορία και αν μπεις.
Founder- Admin
και για να μάθεις σισιφε θα πάμε να φτιάξουμε άλλο φόρουμ, να μείνεις μόνος σου εσύ και οι σελίδες σου.
Λοιπόν αυτο το ευχαριστίθηκα πολύ... Και ξέρετε γιατι ? γιατι εγω ξερω και τον sisifo και τον bill και με το forum τους εχει βγει η π@@@για (τους άλλους mod δεν τους ξέρω αλλα πάω στοιχημα οτι και αυτών εχει βγει η π@@@για)για να το κρατούν σε τάξη και εμείς απλά τους λέμε εμπαθείς και κάποιοσ ήταν και αρκετά πολιτισμένος για να τους πει τραβατε και στο δ@@@@.ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!! Γιατι τα απιδειά κρατάνε ενα forum ανοιχτό βάζουν υλικό για καινούριους παίχτες και εμείς συνεχίζουμαι. Μακάρι να μοίραζαν τα ban ποιο εύκολα.
SOAP φιλε μου εγώ που βλέπω τον sisifo και ασχολείται το λέω ξεκάθαρα με όλα κάνει θα έκανα ban όλες τις ομάδες απο το forum και θα άφηνα μόνο τους παίχτες που παίζουν μόνοι τους ρωτάνε 1-2 πράγματα , βοηθάνε και δεν ενοχλούν κανένα.
SOAP φιλε μου εγώ που βλέπω τον sisifo και ασχολείται το λέω ξεκάθαρα με όλα κάνει θα έκανα ban όλες τις ομάδες απο το forum και θα άφηνα μόνο τους παίχτες που παίζουν μόνοι τους ρωτάνε 1-2 πράγματα , βοηθάνε και δεν ενοχλούν κανένα.
HeeroYuy997- Αριθμός μηνυμάτων : 96
μα δεν τρολλαρω τον σισιφο.HeeroYuy997 έγραψε:
JohnMactavish22 έγραψε:μα δεν τρολλαρω τον σισιφο.HeeroYuy997 έγραψε:
i know και εγώ σοβαρά το λέω.
Και για όσους είναι μάγκες και έχουν θέμα με τους admin να σας θυμήσω ότι ο sisifos έδινε το admin του forum πριν μερικούς μήνες σε όποιον το ήθελε για να το διαχειριστεί γιατί είχε κουραστεί με το όλο θέμα. Και όλοι λέγανε οχι να το κρατήσεις sisife. τώρα που τον βγάλατε απο τα ρούχα του (θέλει πολύ προσπάθεια γιατι ο sisifos νευριάζει πολύ δυσκολα) φάτε ban με το φτυάρι. Και επειδή όπους ξέρουν πολλοί αρχηγοί Ελληνικών clan ειδικά όσοι ηταν helas ποy με γνωριζαν εγω τα λέω ολα στα ρατα και αυτήν την στιγμή γελάω με την πάρτι σας.
P.S
keep calm and
keep banning sisife / bill / larson
HeeroYuy997- Αριθμός μηνυμάτων : 96
Marita εδω απο acc του αδερφου μου.Μπορει ο sisifos και o billys να ασχολουνται σοβαρα και να θελουν να κρατησουν το φορουμ σε καλο επιπεδο αλλα η συμπεριφορα τους απεναντι μου και σε οσους εχουν ban ειναι απαραδεκτη.Με αυτα τα ban ειναι ολοφανερο οτι κανουν διακρισεις μεταξυ των μελων και των clan στο φορουμ.Τον ταραμα δεν τον αγγιζουν αλλα εγω που δεν εβρισα καν ειμαι εκτος.Οποιος λεει την αποψη του στο φορουμ και δεν αρεσει στους mods τρωει ban σημερα,GG sisifos σε ειχα σε εκτιμηση αλλα εισαι απαραδεκτος και μεροληπτικος.
Υ.Γ Αλλαξε και τον τιτλο του τοπικ,βαλε μιλαμε με λογοκρισια και τρωμε ban.
Υ.Γ Αλλαξε και τον τιτλο του τοπικ,βαλε μιλαμε με λογοκρισια και τρωμε ban.
Quickyelder- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 2 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk