Επειδή είμαι χουντικός και εννοήτε ότι μισό την PNX για να δούμε πόσο άδικος είμαι.
+11
Quickyelder
Marita89
imperiumgraecum
chritank
gr68
sisifos
mementoM0ri
ee3509
gregorakis
Sanguinius
Founder
15 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Επειδή είμαι χουντικός και εννοήτε ότι μισό την PNX για να δούμε πόσο άδικος είμαι.
mementoM0ri έγραψε:Νταξ δεν ειναι και αθλος να εισαι mod , μη τρελαθουμε κιολας. αθλος ειναι που κανει ολη την δουλεια μονος του ο founder , αντε καποιος να βοηθησει την καταστασηsisifos έγραψε:Quickyelder έγραψε:Δεν θελω να γινω διαχειριστης,ειπα οτι ειναι ευκολο?Ο κανονας αυτος ομως οπως σχεδον ολοι εδω ειναι περιττος,σισιφε σου ειπα τι πρεπει να κανεις για να εχεις ωραιο φορουμ.Ρε herroy δεν προσεξα να παρει οτι ηταν διπλωματια,το ειδα στην αρχικη σελιδα και ειπα να απαντησω..ωραια αν και χαζος κανονας(για μενα) τον αποδεχομαι τα λεμε στις 2 του μηνου.Μαριτας over and out.
Όχι φίλε marita. Πρώτα θα κάνεις τον moderator για ένα διαστημα, να μπεις στην μέση διάφορων περιεργων, να χρειάζεται να μπαινεις κάθε τρεις και λιγο στο φόρουμ έχεις δεν έχεις διαθεση και χρόνο για να ελέγχεις αν όλα πάνε καλά και να ακούς από τον καθένα το μακρύ του και το κοντο του για το πόσο κακά κανεις την δουλεια σου και πως θα έπρεπε να την κάνεις, να κατηγορείσαι για εμπάθειες, φασισμό και άλλα πολύ ωραία και αφού τα ζήσεις όλα αυτά θα έρθεις ξανα να μου πεις αν αυτός ο κανονας είναι πέρα από κάθε λογικη και περιττός.
Μέχρι τότε λυπάμαι αλλά δεν θεωρώ πως έχεις την πείρα για να κρίνεις την χρησιμότητα αυτού του κανόνα.
Κανενας άλλος που έχει προβλημα με αυτόν τον κανόνα και θέλει να δοκιμάσει την δουλεια του mod χωρίς αυτόν?
PS: γιατι τον λεει herroy ο μαριτας εχω χασει επισοδεια?
Πάλι έχασες την ουσία. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν το κανεις επίτηδες η όντως σου ξεφεύγει
Το θέμα μας δεν ήταν αν η δουλεια του mod είναι δύσκολη η ευκολη αλλά αν ο κανόνας που συζητάμε πρέπει να υπάρχει γιατί βοήθάει την δουλεια των mod ή είναι πέρα από καθε λογική και περριτός όπως λέει ο marita.
Απ: Επειδή είμαι χουντικός και εννοήτε ότι μισό την PNX για να δούμε πόσο άδικος είμαι.
@ marit0c
Και για να μην ξεχνιομαστε....
Kostis_Larsson έγραψε:
Τα μουνόπανα φασιστοειδή της διοίκησης της GBOA με την πουστικη συμπεριφορά τους.
Και μην ξεχνιόμαστε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
Και για να μην ξεχνιομαστε....
Kostis_Larsson έγραψε:
Τα μουνόπανα φασιστοειδή της διοίκησης της GBOA με την πουστικη συμπεριφορά τους.
Και μην ξεχνιόμαστε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
BeMyBan- Αριθμός μηνυμάτων : 44
Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι είναι δημοκράτες ούτε καν της καρέκλας. Για να δούμε λοιπόν. Ας κάνουμε το εξής:
Το Forum είναι ανοιχτό για moderators 4-5 άτομα. Όλοι έχουν δικαίωμα για να δηλώσουν σαν Moderators. Όσοι δηλώσουν για Moderators θα πρέπει να γράψουν σε ένα κείμενο ακριβώς το τι θέλουν να αλλάξουν στους κανόνες και γενικώς στο Forum. Οι moderators θα ψηφιστούν και εκλεγούν από τα μέλη.
Η τελική σύνθεση των MOD θα αποτελείτε από ίσο αριθμό ατόμων από κάθε ομάδα και ουδέτερους έτσι ώστε να μην υπάρχει δυσμορφία στο moderation και να αντιπροσωπεύονται όλοι.
ψήφοι
ABG(απο την clan 111) 10
Acd(222) 15
ABC(111) 14
AGD(111) 4
AUI(ουδετερος) 9
AOI(ουδετερος) 8
AOO(333) 5
οι εκλεγμένοι θα είναι :
ABG(111)
Acd(222)
AUI(ουδέτερος)
AOO(333)
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας θα μαζευτούν οι MOD και θα συζητήσουμε για τους κανόνες και την πολιτική που θα ακολούθηση το forum. Επίσης μετά το τέλος της ψηφοφορίας σαν Founder μόνο θα επιβλέπω και τίποτα παραπάνω εκτός και αν ξεφύγει η κατάσταση.
Τα μέλη που θα δηλώσουν για mod έχουν διορία ως και την ερχόμενη Κυριακή 24:00 27/7/2014.
Όλα τα μη permenant Ban ή αυτά που είναι 10 χρόνια και κάτω θα αναβληθούν ως και το τέλος των εκλογών.
Το Forum είναι ανοιχτό για moderators 4-5 άτομα. Όλοι έχουν δικαίωμα για να δηλώσουν σαν Moderators. Όσοι δηλώσουν για Moderators θα πρέπει να γράψουν σε ένα κείμενο ακριβώς το τι θέλουν να αλλάξουν στους κανόνες και γενικώς στο Forum. Οι moderators θα ψηφιστούν και εκλεγούν από τα μέλη.
Η τελική σύνθεση των MOD θα αποτελείτε από ίσο αριθμό ατόμων από κάθε ομάδα και ουδέτερους έτσι ώστε να μην υπάρχει δυσμορφία στο moderation και να αντιπροσωπεύονται όλοι.
ψήφοι
ABG(απο την clan 111) 10
Acd(222) 15
ABC(111) 14
AGD(111) 4
AUI(ουδετερος) 9
AOI(ουδετερος) 8
AOO(333) 5
οι εκλεγμένοι θα είναι :
ABG(111)
Acd(222)
AUI(ουδέτερος)
AOO(333)
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας θα μαζευτούν οι MOD και θα συζητήσουμε για τους κανόνες και την πολιτική που θα ακολούθηση το forum. Επίσης μετά το τέλος της ψηφοφορίας σαν Founder μόνο θα επιβλέπω και τίποτα παραπάνω εκτός και αν ξεφύγει η κατάσταση.
Τα μέλη που θα δηλώσουν για mod έχουν διορία ως και την ερχόμενη Κυριακή 24:00 27/7/2014.
Όλα τα μη permenant Ban ή αυτά που είναι 10 χρόνια και κάτω θα αναβληθούν ως και το τέλος των εκλογών.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
πρωτα γραφεις αυτο Όχι φίλε marita. Πρώτα θα κάνεις τον moderator για ένα διαστημα, να μπεις στην μέση διάφορων περιεργων, να χρειάζεται να μπαινεις κάθε τρεις και λιγο στο φόρουμ έχεις δεν έχεις διαθεση και χρόνο για να ελέγχεις αν όλα πάνε καλά και να ακούς από τον καθένα το μακρύ του και το κοντο του για το πόσο κακά κανεις την δουλεια σου και πως θα έπρεπε να την κάνεις, να κατηγορείσαι για εμπάθειες, φασισμό και άλλα πολύ ωραία και αφού τα ζήσεις όλα αυτά θα έρθεις ξανα να μου πεις αν αυτός ο κανονας είναι πέρα από κάθε λογικη και περιττός.sisifos έγραψε:Νταξ δεν ειναι και αθλος να εισαι mod , μη τρελαθουμε κιολας. αθλος ειναι που κανει ολη την δουλεια μονος του ο founder , αντε καποιος να βοηθησει την κατασταση
Όχι φίλε marita. Πρώτα θα κάνεις τον moderator για ένα διαστημα, να μπεις στην μέση διάφορων περιεργων, να χρειάζεται να μπαινεις κάθε τρεις και λιγο στο φόρουμ έχεις δεν έχεις διαθεση και χρόνο για να ελέγχεις αν όλα πάνε καλά και να ακούς από τον καθένα το μακρύ του και το κοντο του για το πόσο κακά κανεις την δουλεια σου και πως θα έπρεπε να την κάνεις, να κατηγορείσαι για εμπάθειες, φασισμό και άλλα πολύ ωραία και αφού τα ζήσεις όλα αυτά θα έρθεις ξανα να μου πεις αν αυτός ο κανονας είναι πέρα από κάθε λογικη και περιττός.
Μέχρι τότε λυπάμαι αλλά δεν θεωρώ πως έχεις την πείρα για να κρίνεις την χρησιμότητα αυτού του κανόνα.
Κανενας άλλος που έχει προβλημα με αυτόν τον κανόνα και θέλει να δοκιμάσει την δουλεια του mod χωρίς αυτόν?
PS: γιατι τον λεει herroy ο μαριτας εχω χασει επισοδεια?
Πάλι έχασες την ουσία. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν το κανεις επίτηδες η όντως σου ξεφεύγει
Το θέμα μας δεν ήταν αν η δουλεια του mod είναι δύσκολη η ευκολη αλλά αν ο κανόνας που συζητάμε πρέπει να υπάρχει γιατί βοήθάει την δουλεια των mod ή είναι πέρα από καθε λογική και περριτός όπως λέει ο marita.
και σου λεω οτι δεν ειναι αθλος να κανεις κατι τετοιο , και προφανως με μια μικρη βοηθεια στον founder τετοιοι κανονες μπορουν να ειναι πιο ελαστικοι (αντι για ban, delete post).
Δηλαδη σου απαντησα σε οτι ΑΚΡΙΒΩΣ εγραψες . τωρα πιστευω να καταλαβες .
ps ta xromata einai erwtisi apantisi gia na mi mperdeutis
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Μπραβο μπραβο. Δήλωσε λοιπον συμμετοχη για να βοηθήσεις. Από ότι βλεπω ο founder ζητά moderators. Δεν είναι δα και καμια σπουδαία δουλεια. Αίντε βηθάτε λιγο.
καλυτερα να διαλεξεις εσυ ατομα τα οποια θες χωρις πολλα πολλα για να ελαφρυνει η κατασταση. η πολυ δημοκρατια βλαπτει .Founder έγραψε:Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι είναι δημοκράτες ούτε καν της καρέκλας. Για να δούμε λοιπόν. Ας κάνουμε το εξής:
ψήφοι
ABG(απο την clan 111) 10
Acd(222) 15
ABC(111) 14
AGD(111) 4
AUI(ουδετερος) 9
AOI(ουδετερος) 8
AOO(333) 5
οι εκλεγμένοι θα είναι :
ABG(111)
Acd(222)
AUI(ουδέτερος)
AOO(333)
Θελετε και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη ..... δεν παιζεστε !!!!mementoM0ri έγραψε:καλυτερα να διαλεξεις εσυ ατομα τα οποια θες χωρις πολλα πολλα για να ελαφρυνει η κατασταση. η πολυ δημοκρατια βλαπτει .Founder έγραψε:Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι είναι δημοκράτες ούτε καν της καρέκλας. Για να δούμε λοιπόν. Ας κάνουμε το εξής:
ψήφοι
ABG(απο την clan 111) 10
Acd(222) 15
ABC(111) 14
AGD(111) 4
AUI(ουδετερος) 9
AOI(ουδετερος) 8
AOO(333) 5
οι εκλεγμένοι θα είναι :
ABG(111)
Acd(222)
AUI(ουδέτερος)
AOO(333)
Το εχω κανει στο mymgn , και ξερω πως δεν ειμαι καταλληλος για κατι τετοιο. Δεν μου αρεσει να εχω κανενα ειδος εξουσιας.sisifos έγραψε:Μπραβο μπραβο. Δήλωσε λοιπον συμμετοχη για να βοηθήσεις. Από ότι βλεπω ο founder ζητά moderators. Δεν είναι δα και καμια σπουδαία δουλεια. Αίντε βηθάτε λιγο.
mementoM0ri έγραψε:καλυτερα να διαλεξεις εσυ ατομα τα οποια θες χωρις πολλα πολλα για να ελαφρυνει η κατασταση. η πολυ δημοκρατια βλαπτει .Founder έγραψε:Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι είναι δημοκράτες ούτε καν της καρέκλας. Για να δούμε λοιπόν. Ας κάνουμε το εξής:
ψήφοι
ABG(απο την clan 111) 10
Acd(222) 15
ABC(111) 14
AGD(111) 4
AUI(ουδετερος) 9
AOI(ουδετερος) 8
AOO(333) 5
οι εκλεγμένοι θα είναι :
ABG(111)
Acd(222)
AUI(ουδέτερος)
AOO(333)
Δεν πειράζει άσε να δούμε. Δήλωσε και εσύ οεο ¨
Founder- Admin
Θελετε? ποιους λες ? με ποιους με βαζεις στο ιδιο σακουλι ? με αυτους που παιζουν για τα στατς ? με αυτους που δεν ειναι στην GBOA με αυτους που ειναι στην pnx ? με ποιους οεο ?BeMyBan έγραψε:Θελετε και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη ..... δεν παιζεστε !!!!mementoM0ri έγραψε:καλυτερα να διαλεξεις εσυ ατομα τα οποια θες χωρις πολλα πολλα για να ελαφρυνει η κατασταση. η πολυ δημοκρατια βλαπτει .Founder έγραψε:Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι είναι δημοκράτες ούτε καν της καρέκλας. Για να δούμε λοιπόν. Ας κάνουμε το εξής:
ψήφοι
ABG(απο την clan 111) 10
Acd(222) 15
ABC(111) 14
AGD(111) 4
AUI(ουδετερος) 9
AOI(ουδετερος) 8
AOO(333) 5
οι εκλεγμένοι θα είναι :
ABG(111)
Acd(222)
AUI(ουδέτερος)
AOO(333)
Πάντως μέχρι τώρα είναι η μόνη απάντηση που έχω πάρει από οσους και αν το προτεινα.
Από συμβουλές και υποδείξεις όμως τεράστια ποικιλία.
Για να δούμε τώρα και στην πραξη
Από συμβουλές και υποδείξεις όμως τεράστια ποικιλία.
Για να δούμε τώρα και στην πραξη
@sanguinius Μπες στους ουδέτερους.
Founder- Admin
Πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των ουδέτερων εις βάρος των clan-ιζομένων ( ).
Επίσης....τι κακό είναι αυτό που δεν σε αφήνει να κάνεις edit αφού περάσουν 10-15 λεπτά από το αρχικό ποστάρισμα
Επίσης....τι κακό είναι αυτό που δεν σε αφήνει να κάνεις edit αφού περάσουν 10-15 λεπτά από το αρχικό ποστάρισμα
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Πιστεύω 2 ουδέτεροι και 1 από κάθε ομάδα είναι μια καλή σύνθεση.
@BeMyBan Εξήγησε μου γιατί υπάρχεις σε αυτό το φόρουμ;
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Εσυ εξηγησε μου αν εχεις καποιο θεματακι και δεν καταλαβαινεις τι γινεται γυρω σου ....Sanguinius έγραψε:@BeMyBan Εξήγησε μου γιατί υπάρχεις σε αυτό το φόρουμ;
@BeMyBan Εγώ βλέπω ένα ωραίο thread όπου κανείς δεν ειρωνεύεται κανέναν,όλοι συζητάμε σοβαρά και ήρεμα και ξαφνικά,έρχεται ο άσχετος,εσύ,ανεβάζωντας ειρωνικά βιντεάκια για τον μαριτα,μετά ειρωνεύεσαι και τον μεμεντος μορι.Και ρώταω εγώ τώρα,αν ο μαριτα δεν είχε μπαν κι άρχιζε να σε κράζει και γαμιόταν αυτό το thread ποιος θα έφταιγε;( το μεμεντος μορι είναι λογοπαίγνιο)
Ρε παλικαρε.... οντως καταλαβες την σημασια απο το βιντεακι;;; Η απλα μιλας για να μιλας;;;Sanguinius έγραψε:@BeMyBan Εγώ βλέπω ένα ωραίο thread όπου κανείς δεν ειρωνεύεται κανέναν,όλοι συζητάμε σοβαρά και ήρεμα και ξαφνικά,έρχεται ο άσχετος,εσύ,ανεβάζωντας ειρωνικά βιντεάκια για τον μαριτα,μετά ειρωνεύεσαι και τον μεμεντος μορι.Και ρώταω εγώ τώρα,αν ο μαριτα δεν είχε μπαν κι άρχιζε να σε κράζει και γαμιόταν αυτό το thread ποιος θα έφταιγε;( το μεμεντος μορι είναι λογοπαίγνιο)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BeMyBan στις Σαβ Ιουλ 19, 2014 4:32 am, 1 φορά
@BeMyBan Το σημασία το καταλαβαίνω,εσύ είσαι σίγουρος πως το κατάλαβες;
Αν ειναι να ειρωνευεσαι και τα τυπογραφικα λαθη λογο απροσεξιας εισαι αξιος της μοιρας σου....Sanguinius έγραψε:@BeMyBan Το σημασία το καταλαβαίνω,εσύ είσαι σίγουρος πως το κατάλαβες;
Καλο σου απογευμα...
@BeMyBan Είπε αυτός που ειρωνεύεται σε κάθε ποστ
Λοιπόν για να επιστρέψουμε σε πιο σοβαρα θέματα...
Αυτό που με φτιάχνει με αυτήν την κίνηση που έκανε ο founder και μπράβο του από μένα, είναι που επιτέλους θα φτύσουν την καραμέλα της "GBOA αυτοκρατορίας-χούντας" κάποιοι, και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ότι γίνεται διαθέσιμη "η Ρόδος" για κάποιους έξυπνους, σοφούς και δημοκρατικούς που πάντα είχαν γνώμη για το πως θα έπρεπε να γίνετε σωστα το moderation, να δοκιμάσουν επιτέλους το "πήδημα τους".
Κάθε υπεκφυγή και δικαιολογία από οποιονδήποτε έσκουζε τόσον καιρό, να μην χρησιμοποιήσει αυτήν την ευκαιρία για να αποδείξει ότι είχε δίκιο και να σώσει επιτέλους το φόρουμ από την κακή GBOA και τους άχρηστους mods, εγώ προσωπικά θα το θεωρήσω δειλια και κιότεμα καθώς και τα λόγια που έλεγε τόσο καιρό κούφια και θρασύδειλα και για μένα δεν θα έχει πλέον κανένα δικαίωμα να κρίνει το πως λειτουργεί το φόρουμ.
Για να δούμε πόσοι θα έχουν το θάρρος να κόψουν τα παχιά λόγια και να μας αποδείξουν πως είχαν δίκιο με τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους.
Για την ώρα πάντως και προς τιμήν του, ΜΟΝΟ o Imperium δήλωσε ενδιαφέρον.
Αυτό που με φτιάχνει με αυτήν την κίνηση που έκανε ο founder και μπράβο του από μένα, είναι που επιτέλους θα φτύσουν την καραμέλα της "GBOA αυτοκρατορίας-χούντας" κάποιοι, και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ότι γίνεται διαθέσιμη "η Ρόδος" για κάποιους έξυπνους, σοφούς και δημοκρατικούς που πάντα είχαν γνώμη για το πως θα έπρεπε να γίνετε σωστα το moderation, να δοκιμάσουν επιτέλους το "πήδημα τους".
Κάθε υπεκφυγή και δικαιολογία από οποιονδήποτε έσκουζε τόσον καιρό, να μην χρησιμοποιήσει αυτήν την ευκαιρία για να αποδείξει ότι είχε δίκιο και να σώσει επιτέλους το φόρουμ από την κακή GBOA και τους άχρηστους mods, εγώ προσωπικά θα το θεωρήσω δειλια και κιότεμα καθώς και τα λόγια που έλεγε τόσο καιρό κούφια και θρασύδειλα και για μένα δεν θα έχει πλέον κανένα δικαίωμα να κρίνει το πως λειτουργεί το φόρουμ.
Για να δούμε πόσοι θα έχουν το θάρρος να κόψουν τα παχιά λόγια και να μας αποδείξουν πως είχαν δίκιο με τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους.
Κι εγώ δήλωσα ενδιαφέρον,απλά δεν έχω γράψει το κείμενο ακόμα,δεν μου βγαίνει απλοποιημένο :/sisifos έγραψε:Λοιπόν για να επιστρέψουμε σε πιο σοβαρα θέματα...
@bemyban
Μία ερώτηση....επειδή ο γραπτός λόγος είναι περίεργος και ειδικά όταν χρησιμοποιείς έντονα εκφράσεις του προφορικού λόγου.......αυτά που γράφεις τα εννοείς ή απλά κάνεις trolling/flaming
Μία ερώτηση....επειδή ο γραπτός λόγος είναι περίεργος και ειδικά όταν χρησιμοποιείς έντονα εκφράσεις του προφορικού λόγου.......αυτά που γράφεις τα εννοείς ή απλά κάνεις trolling/flaming
yanis- Αριθμός μηνυμάτων : 117
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Τελικά Εγώ Είμαι Ο Κουτός ?
» efficiency και πόσο καλοί είμαστε τελικά?
» Και εδω βλέπετε το πόσο αντικειμενικός είναι ο founder
» Πόσο υπερβολικά Op θεωρείτε το IS3 στα tier 8 CW-Skirmishes?
» efficiency και πόσο καλοί είμαστε τελικά?
» Και εδω βλέπετε το πόσο αντικειμενικός είναι ο founder
» Πόσο υπερβολικά Op θεωρείτε το IS3 στα tier 8 CW-Skirmishes?
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Σαβ Απρ 07, 2018 12:06 am από KronosT