Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?
+22
yanis
Marita89
cgakis
billys07
trexas
panoc
lerovith
CosaNostraISMYINGAMENAME
DocMustang
Kostis_Larsson
taramas
Midblue
Amerikanos
BLACK72
Ghostalker
dolofonos
Sanguinius
HeeroYuy997
ee3509
perseas
Founder
gregorakis
26 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 15
Σελίδα 11 από 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Απ: Στατιστικά παικτών... με πόση ακρίβεια μας περιγράφουν?
Δεν υπάρχει ΜΜ βάσει στατιστικών κτλ. Έχω κάνει 2 account και δεν βλέπω καμία διαφορά. Επίσης το fcm το έχω και στα 2 και ο ανιψιός, δηλ 3 account επίσης καμία διαφορά. Π.χ. χθες έμπαινα συνέχεια σε μάχες που μου έδινε 20-30% να κερδίσω.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
οι πίστες είναι tier based.
province δεν θα δεις σε μεγάλα tier πλέον, αλλα στα μικρά το βγάζει.
λες οτι είδες στον ένα account province στο tier 8 π.χ. ή σε χαμηλά tier?
province δεν θα δεις σε μεγάλα tier πλέον, αλλα στα μικρά το βγάζει.
λες οτι είδες στον ένα account province στο tier 8 π.χ. ή σε χαμηλά tier?
Η proince σε μεγαλο tier θα ήταν πραγματική σφαγή
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Έχω παίξει Clan Wars εκεί και είναι μεγάλη ταλαιπωρία.Sanguinius έγραψε:Η proince σε μεγαλο tier θα ήταν πραγματική σφαγή
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Kostis_Larsson έγραψε:Sanguinius έγραψε:Η proince σε μεγαλο tier θα ήταν πραγματική σφαγή
Έχω παίξει Clan Wars εκεί και είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Λογικό είναι πολύ μικρή πίστα για t10
sisifos
με την περιγραφή του ρόλου σας συμφωνώ απόλυτα και οπως ανέφερα σέβομαι την προσπάθεια όλων, απο την άλλη αν δεν μπορείς να καταλάβεις οτι επίσης ρόλος σου (σας) είναι να δώσετε μια αίσθηση αντικειμενικότητας απέναντι σε όλους δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο, δική σας η πίτα δικό σας και το μαχαίρι.
Οσο για την GBOA δεν νομίζω να ειπα εγώ κάτι για πρόβλημα, δεν είναι δικό μου θέμα και δεν θα γίνει, μια ευχή εξέφρασα και τίποτα παραπάνω και εδώ κλείνει γιατί ούτως ή άλλως δεν υπάρχει και σαν θέμα.
Στο θέμα μας τώρα,
διάφορα στοιχεία οπως στατιστικά και άλλα είναι εφικτό να προστεθούν προγραμματιστικά στην λειτουργία του ΜΜ και μάλιστα σχετικά εύκολα, αυτό όμως θα δημιουργούσε περαιτέρω χρονοκαθυστέρηση και μάλιστα σημαντική η οποία θα ήταν αισθητή στους παίχτες και η wargaming δείχνει να μην το θέλει, άλλωστε εχει καθιερωθεί σαν ενα απο τα + του παιχνιδιού η ταχύτητα δημιουργιας της μάχης σε σχέση με άλλα παιχνίδια.
Το έχω συζητήσει αυτό το θέμα αρκετές φορές, σαν παλιός προγραμματιστής δεν ειμαι και γνώστης των σημερινων προγραμματιστικών μοτιβων που χρησιμοποιούνται αλλα ο μεγάλος μου γιος ειναι ακριβως στο αντικείμενο αυτό και κάνει το διδακτορικό του αυτή τη στιγμή στη σουηδία σε τεχνολογικά πανεπιστήμιο και το αναλύσαμε αρκετά το ζήτημα. Το συμπέρασμα μας είναι οτι είναι μεν εφικτο αλλά η wargaming δείχνει να μην το χρησιμοποιεί.
με την περιγραφή του ρόλου σας συμφωνώ απόλυτα και οπως ανέφερα σέβομαι την προσπάθεια όλων, απο την άλλη αν δεν μπορείς να καταλάβεις οτι επίσης ρόλος σου (σας) είναι να δώσετε μια αίσθηση αντικειμενικότητας απέναντι σε όλους δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο, δική σας η πίτα δικό σας και το μαχαίρι.
Οσο για την GBOA δεν νομίζω να ειπα εγώ κάτι για πρόβλημα, δεν είναι δικό μου θέμα και δεν θα γίνει, μια ευχή εξέφρασα και τίποτα παραπάνω και εδώ κλείνει γιατί ούτως ή άλλως δεν υπάρχει και σαν θέμα.
Στο θέμα μας τώρα,
διάφορα στοιχεία οπως στατιστικά και άλλα είναι εφικτό να προστεθούν προγραμματιστικά στην λειτουργία του ΜΜ και μάλιστα σχετικά εύκολα, αυτό όμως θα δημιουργούσε περαιτέρω χρονοκαθυστέρηση και μάλιστα σημαντική η οποία θα ήταν αισθητή στους παίχτες και η wargaming δείχνει να μην το θέλει, άλλωστε εχει καθιερωθεί σαν ενα απο τα + του παιχνιδιού η ταχύτητα δημιουργιας της μάχης σε σχέση με άλλα παιχνίδια.
Το έχω συζητήσει αυτό το θέμα αρκετές φορές, σαν παλιός προγραμματιστής δεν ειμαι και γνώστης των σημερινων προγραμματιστικών μοτιβων που χρησιμοποιούνται αλλα ο μεγάλος μου γιος ειναι ακριβως στο αντικείμενο αυτό και κάνει το διδακτορικό του αυτή τη στιγμή στη σουηδία σε τεχνολογικά πανεπιστήμιο και το αναλύσαμε αρκετά το ζήτημα. Το συμπέρασμα μας είναι οτι είναι μεν εφικτο αλλά η wargaming δείχνει να μην το χρησιμοποιεί.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
gregorakis έγραψε:... ούτε και για το ότι δεν υπάρχουν τα νεφελίμ είμαι σίγουρος, αλλά για να με πείσεις ότι υπάρχουν θα πρέπει να μου το αποδείξεις ... δε μπορώ να βρω κανένα λόγο για τον οποίο η WG θα έστηνε το ΜΜ ούτε έχω ακούσει κάποιο επιχείρημα που να μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια άποψη ... γιαυτό ζήτησα από τον trexas αν μπορεί να μας αναλύσει αυτή του την ιδέα ...
Σωστό, απόδειξη είναι το στήσιμο του αριθμού των arty στο ΜΜ που απο μόνο του δημιούργησε καθυστέρηση και μάλιστα εμφανή, οποιο άλλο στοιχείο περιληφθεί θα δημιουργήσει αυτόματα περαιτέρω καθυστέρηση, αν παρατηρήσουμε κάποια στιγμή κάτι τέτοιο τότε μάλλον "κατι" θα έχει μπεί σαν "ρουτίνα" στο πρόγραμμα.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
@gregorakis
Λες ότι όσο παίζεις με ένα άρμα ή όσο παίζεις περισσότερο το ΜΜ δεν θα σε ευνοεί.... Γιατί? Δεν έχει να κάνει λοιπόν με τα στατιστικά σου με το συγκεκριμένο άρμα?
Με το προηγούμενο patch με το FCM η Province ήταν αλατοπίπερο
Με το τωρινό είναι όνειρο θερινής νυκτός με το λογαριασμό μου (400+ μάχες με το FCM) ενώ αντίθετα με του γιου μου (49 μάχες) την βλέπω (Province) αρκετά συχνά. Πως το εξηγείς?
@dolofonos
Θοδωρή και εγώ κάθε μέρα βλέπω μάχες με 20-30% πιθανότητες νίκης αλλά με το δικό μου λογαριασμό κ όχι με τους άλλους (αυτούς τους βγάζει στο πιο λογικό 47-53%)....
@ee3509
Η Province είναι πίστα αποκλειστικά για μέχρι 4 tier. To λογικό θα ήταν με το FCM (3άρι) να την βλέπω συχνά κ όχι κάθε 30 ή κ περισσότερες μάχες...
Είναι μεγάλη ταλαιπωρία όντος σε μεγάλα lvl κ ευτυχώς που στα random έχει μείνει για τα μικρά tier. Tο ίδιο θέμα με την συγκεκριμένη πίστα κ άρμα δεν το έχω μόνο εγώ αλλά αρκετοί συμπαίκτες μας.
Λες ότι όσο παίζεις με ένα άρμα ή όσο παίζεις περισσότερο το ΜΜ δεν θα σε ευνοεί.... Γιατί? Δεν έχει να κάνει λοιπόν με τα στατιστικά σου με το συγκεκριμένο άρμα?
Με το προηγούμενο patch με το FCM η Province ήταν αλατοπίπερο
Με το τωρινό είναι όνειρο θερινής νυκτός με το λογαριασμό μου (400+ μάχες με το FCM) ενώ αντίθετα με του γιου μου (49 μάχες) την βλέπω (Province) αρκετά συχνά. Πως το εξηγείς?
@dolofonos
Θοδωρή και εγώ κάθε μέρα βλέπω μάχες με 20-30% πιθανότητες νίκης αλλά με το δικό μου λογαριασμό κ όχι με τους άλλους (αυτούς τους βγάζει στο πιο λογικό 47-53%)....
@ee3509
Η Province είναι πίστα αποκλειστικά για μέχρι 4 tier. To λογικό θα ήταν με το FCM (3άρι) να την βλέπω συχνά κ όχι κάθε 30 ή κ περισσότερες μάχες...
Είναι μεγάλη ταλαιπωρία όντος σε μεγάλα lvl κ ευτυχώς που στα random έχει μείνει για τα μικρά tier. Tο ίδιο θέμα με την συγκεκριμένη πίστα κ άρμα δεν το έχω μόνο εγώ αλλά αρκετοί συμπαίκτες μας.
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
taramas έγραψε:sisifos
Bλέπω ότι το συνεχίζεις. Άκου λοιπόν φίλε μου. Αν το ότι τα 2 από τα 3 ποστ που έχουν διαγραφεί στην ιστορία αυτού του φόρουμ ήταν φίλου και συμπαίκτη μου στην GBOA δεν σου δίνει καμιά αίσθηση αντικειμενικότητας και αν η διαγραφή ενός μέλους που ήταν φίλος και διπλωμάτης συμμαχικής με την ομάδα μου clan επίσης δεν σου δίνει καμιά αίσθηση αντικειμενικότητας, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Αν εσύ αίσθηση αντικειμενικότητας θεωρείς να μαλώνουμε όποιον διαφωνεί μαζί σου και σε εκνευρίζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (ακόμα κι αν πιστεύω προσωπικά πως έχεις δίκιο) , λυπάμαι φίλε μου αλλά μας τελείωσε.
Με το να αφήνεις συνεχώς στα ποστ σου υπαινιγμούς για τον τρόπο που εγώ και η υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα κάνει την δουλειά της δεν βοηθάς πουθενά. Αν θυμάσαι στο παρελθόν σου πρότεινα να δοκιμάσεις και συ αυτό το ρόλο και είπες πως τα καθήκοντα σου σαν αρχηγός στην ομάδα σου δεν σου αφήνουν χρόνο. Και εγώ φίλε μου είμαι υποδιοικητής σε ελληνική ομάδα κάτι το οποίο επίσης μου τρώει χρόνο αλλά ταυτόχρονα προσπαθώ, εγώ και άλλα παιδιά να συντηρούμε και αυτό το φόρουμ όσο καλύτερα μπορούμε. Αν δεν μπορείς λοιπόν να βοηθήσεις κάπως αλλιώς, άσε μας σε παρακαλώ στην ησυχία μας να προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν θα ανεχθώ κανένα άλλο υπαινιγμό για την διαχειριστική ομάδα. Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, να επικοινωνείς με κάποιον από τους moderator του φόρουμ με pm και τα παιδιά είμαι βέβαιος πως αν όντως κάτι συντρέχει θα επιληφθούν γι' αυτό.
Όσο τώρα για την ομάδα μου. Επίσης σου ζήτησα ευγενικά να μην ασχολείσαι με αυτήν και συ το συνεχίζεις και μάλιστα σε ένα άσχετο thread. Αυτό που είπες φίλε μου... "εύχομαι να μην ξεπουλήσετε την GBOA σε αυτούς που ξέρεις"... δεν ήταν ευχή αλλά μια κατάφωρη προσβολή προς όλη την διοίκηση της. Και μάλιστα χρησιμοποιώντας ένα εντελώς φανταστικό σενάριο που ειλικρινά δεν ξέρω από τι είδους αποκύημα της φαντασίας σου βγήκε.
Στο ζητάω λοιπόν ευγενικά για δεύτερη φορά. Μην ασχολείσαι με την GBOA αφού δεν μας γνωρίζεις καν. Αν πάλι υπάρχει κάποιο θέμα, πέρασε από το TS μας να τα πούμε, να μας γνωρίσεις κιόλας.
Και τα δύο παραπάνω θέματα για μένα έχουν λήξει εδώ και δεν θα τα συζητήσω άλλο (ειδικά σε άσχετα thread). To ίδιο σε παρακαλώ να κάνεις και εσύ.
Ευχαριστώ
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Η ικανότητες τν ομάδων σε κάθε random πιστεύω ειναι τυχαίες.Τ ΣΚ μεχρι και τν Δευτέρα επειδή παίζουν περισσότεροι παίχτες τυχαίνει να έχεις περισσότερες κακές ή καλές ομάδες.Ακομη υπάρχουν και τ αρνητικά σερί που μπορεί για 2 μέρες ή μια βδομάδα να έχεις τς χειρότερους συμπαίκτες και τν επόμενο μήνα να εχεις 75% we καθημερινά
@trexas ... δε μου απάντησες στο ερώτημα για ποιο λόγο η WG "φτιάχνει" το δικό μου MM ... αυτό δε μπορώ εγώ να καταλάβω ... αν μπορείς να δώσεις μια λογική εξήγηση σε αυτό μετά θα μπορούμε να κουβεντιάσουμε αν το κάνει ή όχι ... θέλει να με βοηθήσει να ανέβω, να κατέβω ή να μείνω στάσιμος ? ... είχα μια κουβέντα με τον panoc χθες στο TS της clan, ο οποίος υποστηρίζει πως η WG "φτιάχνει" το ΜΜ βάζοντάς τον με κακούς συμπαίκτες, ώστε να μην μπορεί να ανέβει άλλο (από τα στατιστικά του βέβαια βγαίνει το συμπέρασμα πως η WG αποτυγχάνει να τον "ανακόψει" αλλά τέλος πάντων) ... προσωπικά θα ήθελα πραγματικά στα randoms οι ομάδες να είναι όσο το δυνατό ισάξιες, μου αρέσει πραγματικά ο ανταγωνισμός και η WG σίγουρα θα μπορούσε να το κάνει αλλά θεωρώ απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο ... παλιότερα ο cgakis είχε γράψει εδώ στο φόρουμ πως έχει κακό MM και δε μπορεί να βελτιώσει τα στατιστικά του ... τι λοιπόν συμβαίνει ... έχει κάποιος από του δύο (panoc & cgakis) δίκιο? έχουν και οι δύο άδικο? γιαυτό ανέφερα πως είναι μύθος ... το τι αναφέρει ο ένας κι ο άλλος από προσωπικές εικόνες και μαρτυρίες δεν αποτελούν αποδείξεις αλλά δημιουργούν μύθους ...
... πριν προλάβει να γράψει κάποιος την άποψη πως η WG έχει αποφασίσει από πριν ποιοι λογαριασμοί θα έχουν υψηλά stats και ποιοι χαμηλά μέσω κάποιου αλγόριθμου (ναι ακούγεται κι αυτό κατά καιρούς) θα σας προλάβω λέγοντας πως αυτό δεν είναι μύθος είναι γραφικότητα ...
... τρομάζω και μόνο στην ιδέα να ισχύει η άποψη του panoc ... για σκεφτείτε το λίγο, αν η WG προσπαθεί να κρατά σταθερούς τους παίκτες σε ένα επίπεδο ώστε να μη δημιουργούνται ανισότητες πόση είναι η πραγματική διαφορά ανάμεσα σε έναν παίκτη με 1000WN7 και σε ένα παίκτη με 2000 ???? OMG ...
... πριν προλάβει να γράψει κάποιος την άποψη πως η WG έχει αποφασίσει από πριν ποιοι λογαριασμοί θα έχουν υψηλά stats και ποιοι χαμηλά μέσω κάποιου αλγόριθμου (ναι ακούγεται κι αυτό κατά καιρούς) θα σας προλάβω λέγοντας πως αυτό δεν είναι μύθος είναι γραφικότητα ...
... τρομάζω και μόνο στην ιδέα να ισχύει η άποψη του panoc ... για σκεφτείτε το λίγο, αν η WG προσπαθεί να κρατά σταθερούς τους παίκτες σε ένα επίπεδο ώστε να μη δημιουργούνται ανισότητες πόση είναι η πραγματική διαφορά ανάμεσα σε έναν παίκτη με 1000WN7 και σε ένα παίκτη με 2000 ???? OMG ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Η wg αν έχει ως στόχο να κρατάει τ στατιστικά τν παιχτών αποτυγχάνει γτ πρώτον,ακομα και με ήττες αν παίζεις καλά τ στατιστικά θα έχουν ανοδική πορεία και μετά παίζεις μερικά tc για να εχεις και θετικό we και καθώς θα έχεις καλό wr τ στατιστικά τύπου wn θα αυξάνονται ακόμα περισσότερο
gregorakis έγραψε:είχα μια κουβέντα με τον panoc χθες στο TS της clan, ο οποίος υποστηρίζει πως η WG "φτιάχνει" το ΜΜ βάζοντάς τον με κακούς συμπαίκτες, ώστε να μην μπορεί να ανέβει άλλο (από τα στατιστικά του βέβαια βγαίνει το συμπέρασμα πως η WG αποτυγχάνει να τον "ανακόψει" αλλά τέλος πάντων)
Ουτε εγω ουτε ο Κωστας ειπαμε κατι τετοιο.
Αυτο που ειπαμε ειναι οτι το ΜΜ ειναι ετσι ωστε να ισομεριζεται η "δυναμη" των 2 ομαδων.
Και ειναι πολυ λογικο να γινεται κατι τετοιο.
panoc- Αριθμός μηνυμάτων : 33
@gregorakis
Προσωπικά δεν θεωρώ ότι η WG πειράζει το δικό σου ή το δικό μου ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη το ΜΜ. Ούτε ότι έχει αποφασίσει αυτός κ εκείνος θα γίνουν οι Super dooper gamers κ οι υπόλοιποι θα είναι στα Τάρταρα.
Προσωπική μου άποψη πάντα, είναι ότι η μηχανική του παιχνιδιού μετρά καταρχήν το "βάρος" του κάθε άρματος που περιμένει να μπει σε μάχη με ένα συντελεστή ώστε να έχει μία ισορροπία (όσο μπορεί βέβαια) για την μάχη που είναι να μπεις.
Ταυτόχρονα στο μέτρο του δυνατού προσπαθεί να βρει κ αντίπαλους με παρόμοια χαρακτηριστικά ή αντίπαλες ομάδες ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία.
Το κάθε άρμα έχει το δικό του ΜΜ αναλόγως το τι τύπος είναι, καθώς κ σε ορισμένα το ποια είναι.
Εμένα η "γκρίνια" μου είναι ότι με το ίδιο άρμα σε διαφορετικούς λογαριασμούς βλέπω διαφορετικά πράγματα κ εννοώ πίστες ή κ αντίπαλες ομάδες.
Προσωπική μου άποψη πάντα...
Τέλος δεν μου απάντησες σε αυτό που είπες.
gregorakis... όσο πιο πολλές μάχες έχεις συνολικά ή με κάποιο άρμα τόσο το άρμα αυτό έχει χειρότερο ΜΜ ...
Πως το εξηγείς αυτό??
Προσωπικά δεν θεωρώ ότι η WG πειράζει το δικό σου ή το δικό μου ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη το ΜΜ. Ούτε ότι έχει αποφασίσει αυτός κ εκείνος θα γίνουν οι Super dooper gamers κ οι υπόλοιποι θα είναι στα Τάρταρα.
Προσωπική μου άποψη πάντα, είναι ότι η μηχανική του παιχνιδιού μετρά καταρχήν το "βάρος" του κάθε άρματος που περιμένει να μπει σε μάχη με ένα συντελεστή ώστε να έχει μία ισορροπία (όσο μπορεί βέβαια) για την μάχη που είναι να μπεις.
Ταυτόχρονα στο μέτρο του δυνατού προσπαθεί να βρει κ αντίπαλους με παρόμοια χαρακτηριστικά ή αντίπαλες ομάδες ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία.
Το κάθε άρμα έχει το δικό του ΜΜ αναλόγως το τι τύπος είναι, καθώς κ σε ορισμένα το ποια είναι.
Εμένα η "γκρίνια" μου είναι ότι με το ίδιο άρμα σε διαφορετικούς λογαριασμούς βλέπω διαφορετικά πράγματα κ εννοώ πίστες ή κ αντίπαλες ομάδες.
Προσωπική μου άποψη πάντα...
Τέλος δεν μου απάντησες σε αυτό που είπες.
gregorakis... όσο πιο πολλές μάχες έχεις συνολικά ή με κάποιο άρμα τόσο το άρμα αυτό έχει χειρότερο ΜΜ ...
Πως το εξηγείς αυτό??
trexas έγραψε:
Εγώ πάλι αντιμετωπίζω και ένα άλλο κουλό με τις πίστες. Κάθε μέρα όσες μάχες και να παίξω θα μου τυχαίνουν ξανά και ξανά οι ίδιες 2-3 άντε βαριά βαρια 4 πίστες. Λες και υπάρχει κάνα ειδικό happening ή promotion για αυτές. Και αναρωτιέμαι. Πως στο καλό μπορεί να συμβαίνει αυτό απο τη στιγμή που το παιχνίδι έχει πόσες? 25 πιστες? Αντε να βγάλουμε 4-5 που έχουν ειδικό ΜΜ και πάλι μένουν πάρα πολλές για να συμβαίνει διαρκώς αυτό το πράγμα.
Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή εγώ είμαι γκαντέμης?
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Μία από τα ίδια Αντώνη ανεξαρτήτως tier...
όχι,συμβαινει και σε μένα και σχεδόν σε όλους τς παίχτες και ειναι εξωφρενικά βαρετό. -.-
Κάπου είχα διαβάσει ότι η WG σκεφτόταν στο μέλλον να βάλει ως παράγοντα για το ΜΜ εκτός από το "βάρος" του άρματος και τα skill του πληρώματος. Λες να το έχουν ήδη εφαρμόσει ?trexas έγραψε:Τέλος δεν μου απάντησες σε αυτό που είπες.
Πως το εξηγείς αυτό??
Πάντως τώρα που άρχισα να grindarω τα Σοβιετικά TD μου έχει κάνει εντύπωση ότι όσο το άρμα είναι στοκ έχω καλύτερο matchmaking (αναφέρομαι στο πόσο ψηλά εμφανίζεται το άρμα, και όχι στο ποσοστό νίκης μιας και αυτό δεν μπορώ να το δω).
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
συμφωνο με τον κοστι οταν το αρμα ειναι στοκ εχεις καλυτερο matchmaking μολις βαλεις καποιο νεο module αλλαζει το matchmaking...
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Οσον αφορά το όποιο "στήσιμο" απο πλευράς WG, το είχα θέσει και εγώ και άλλοι σε μια παλαιότερη συνάντηση με το community team της WG στο Λονδίνο.
Αυτό που μας είπαν τότε είναι οτι δεν θα είχαν απολύτως κανένα όφελος απο το να στήσουν τα games, οτι το balancing που κάνουν προκύπτει απο ανάλυση στατιστικών απο τις μάχες, και οτι ήταν στην πρόθεσή τους να προσθέσουν το battle report (πράγμα που έγινε) ώστε να ενισχύσουν την διαφάνεια στο τι συμβαίνει.
Επίσης μας είπαν οτι δεν είναι στην πρόθεσή τους να δημοσιεύσουν τους αλγορίθμους που χρησιμοποιούν στον υπολογισμό του accuracy (π.χ. τον εσωτερικό συντελεστή που έχει κάθε κανόνι για το πόσες απο τις βολές καταλήγουν πιο κοντά στο κέντρο του στόχου), και οτι το παιχνίδι είναι arcade και όχι simulation με balancing που προκύπτει απο στατιστική και όχι απο ιστορική ακρίβεια.
Η WG έχει στήσει ένα πολύ καλό προϊόν με ένα καταπληκτικό business model, πραγματικά κερδίζει τόσο που δεν έχει κανένα λόγο να λερώσει το όνομά της με στησίματα. Η κατανομή του efficiency δείχνει οτι υπάρχουν λίγοι εξαιρετικοί παίκτες, μερικοί καλοί, πολλοί μέτριοι, και πάρα πολύ κακοί. Ακριβώς η κατανομή που υπάρχει σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Αυτό που μας είπαν τότε είναι οτι δεν θα είχαν απολύτως κανένα όφελος απο το να στήσουν τα games, οτι το balancing που κάνουν προκύπτει απο ανάλυση στατιστικών απο τις μάχες, και οτι ήταν στην πρόθεσή τους να προσθέσουν το battle report (πράγμα που έγινε) ώστε να ενισχύσουν την διαφάνεια στο τι συμβαίνει.
Επίσης μας είπαν οτι δεν είναι στην πρόθεσή τους να δημοσιεύσουν τους αλγορίθμους που χρησιμοποιούν στον υπολογισμό του accuracy (π.χ. τον εσωτερικό συντελεστή που έχει κάθε κανόνι για το πόσες απο τις βολές καταλήγουν πιο κοντά στο κέντρο του στόχου), και οτι το παιχνίδι είναι arcade και όχι simulation με balancing που προκύπτει απο στατιστική και όχι απο ιστορική ακρίβεια.
Η WG έχει στήσει ένα πολύ καλό προϊόν με ένα καταπληκτικό business model, πραγματικά κερδίζει τόσο που δεν έχει κανένα λόγο να λερώσει το όνομά της με στησίματα. Η κατανομή του efficiency δείχνει οτι υπάρχουν λίγοι εξαιρετικοί παίκτες, μερικοί καλοί, πολλοί μέτριοι, και πάρα πολύ κακοί. Ακριβώς η κατανομή που υπάρχει σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.
... με αυτό που περιγράφουν ο kostis_larson και ο billys07 συμφωνώ ... αλλά δυστυχώς είναι προσωπική παρατήρηση και παλαιότερη αναφορά στο γνωστό http://ftr.wot-news.com/ ... επισήμως από την WG δε προκύπτει τίποτα ... αντίθετα μάλιστα στο WiKi του 0.8.0 γράφει για το vehicle weight: Whether vehicles are stock or fully researched, how they are equipped, nor crew skill is taken into account by the match-maker ... σίγουρα πολλά θα έχουν αλλάξει από τότε αλλά δε μπορώ να έχω επίσημη άποψη ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Υπάρχουν κάποιες subroutines για να υπάρχει ισορροπία στο mm ενός παίχτη.Πχ ένα μη elite tank έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βγει top tier και ένα elite vehicle έχει ανά τρεις μάχες μια ως top tier.Ωστόσο για να μην υπάρχει πολυπλοκότητα αυτές ισχύουν μόνο στο solo battle και όχι στο platoon.
Ghostalker- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Ghostalker έγραψε:Υπάρχουν κάποιες subroutines για να υπάρχει ισορροπία στο mm ενός παίχτη.Πχ ένα μη elite tank έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βγει top tier και ένα elite vehicle έχει ανά τρεις μάχες μια ως top tier.Ωστόσο για να μην υπάρχει πολυπλοκότητα αυτές ισχύουν μόνο στο solo battle και όχι στο platoon.
πηγή ?
ee3509 έγραψε:πηγή ?
http://ftr-wot.blogspot.cz/search/label/translation
μετάφραση του Ρώσικου Q&A ....
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Σελίδα 11 από 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Παρόμοια θέματα
» Ενδιαφέροντα στατιστικά
» Στατιστικά - Φόρμουλες - Personal Rating
» "Δεξαμενή" ελλήνων παικτών για TC & TB
» Συναντηση παικτών ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
» στατιστικα, πως διαβαζονται, τι σημασια εχουν και πως μεταφραζονται στη μαχη
» Στατιστικά - Φόρμουλες - Personal Rating