Αθάνατοι ως Έλληνες
+16
Sanguinius
avacus
sisifos
TasosHellbound
BeMyBan
terminator_GR
Founder
gregorakis
imperiumgraecum
mementoM0ri
cgakis
Marita89
statsforever
thodorix
taramas
IliasSD
20 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 10
Σελίδα 8 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Αθάνατοι ως Έλληνες
@founder
δεν ηξερα οτι θα επρεπε να σου δωσω και συστημενη επιστολη ποτε θα ταξιδεψω και ποτε θα καθωμαι με την οικογενεια μου
δεν μας χε@@@ς ρε μπαμπινιωτη
δεν ηξερα οτι θα επρεπε να σου δωσω και συστημενη επιστολη ποτε θα ταξιδεψω και ποτε θα καθωμαι με την οικογενεια μου
δεν μας χε@@@ς ρε μπαμπινιωτη
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
@founder Παρατήρησα το εξής : Στο ελεύθερο forum καθόμαστε συζητάμε για games anime και οτιδήποτε άλλο,χαλαρά,παρεΐστικα,με καλή διάθεση,εδώ που είναι ελεγχόμενο γίνεται της μουρλής.....
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
@Cgakis όπως σου είπα ότι και να γράψεις σοβαρά δεν σε ξαναπαίρνω γιατί προφανώς έχεις δεν είσαι καλά.
@sanguinius έρχονται κάποιες αλλαγές
@sanguinius έρχονται κάποιες αλλαγές
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ? (Τσαγανεας στην ταινια Οι Γερμανοι ξαναρχονται)
https://www.youtube.com/watch?v=J70qtrDl08Q
Δειτε το βιντεακι εχει ενα μεγαλο νοημα...
Τα υπολοιπα λογια ειναι περιττα...
DekaneasSN- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Πόλεμος πατήρ πάντωνDekaneasSN έγραψε:ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ? (Τσαγανεας στην ταινια Οι Γερμανοι ξαναρχονται)
Γιατί στο "ελεύθερο" είναι 20 άτομα που είχαν ίδιες ιδέες και νοοτροπίες. Συμφωνούν σε όλα και ευλογούν ο ένας τα γένια του άλλου. Είδα και κει μόλις υπήρξε αντίλογος τι έγινε.Sanguinius έγραψε:@founder Παρατήρησα το εξής : Στο ελεύθερο forum καθόμαστε συζητάμε για games anime και οτιδήποτε άλλο,χαλαρά,παρεΐστικα,με καλή διάθεση,εδώ που είναι ελεγχόμενο γίνεται της μουρλής.....
Και εδώ σε σοβαρά και ενδιαφέροντα τόπικς μια χαρά κρατάμε το επίπεδο. Δυστυχώς όμως όπως είπα και πριν, αυτά δεν έχουν πέραση. Σε τόπικ σαν αυτό είναι που μαζευόμαστε όλοι σαν μύγες. Και να που με επιβεβαιώνετε με την απόφαση που είχα πάρει όσο ήμουν admin για ειδικούς κανόνες όσο αφορά τις συζητήσεις για τις ομάδες.
PS. Αν παρατήρησες το "ελεύθερο" το έχω σε εισαγωγικά. Για μένα ελεύθερο δεν είναι το φόρουμ που δίνει το δικαίωμα στον καθένα να βρίζει και να κατηγορεί ασύστολα άτομα και ομάδες ανθρώπων, χωρίς καν να εξηγεί την γνώμη του και με την ανοχή των υπευθύνων.
Στο πνεύμα της δήθεν ελευθερίας του δεν έχει καν κανόνα που να απαγορεύει τα βρισίδια! Μπαίνεις δλδ καντηλιάζεις όποιον γουστάρεις, έτσι επειδή στην κάρφωσε και ΑΝ κάποιος ενοχληθεί τόσο πολύ που θα αποφασίσει να κινηθεί νομικά (τρεχα γύρευε σε ένα freehost forum) τότε ο admin θα φιλοτιμηθεί να δώσει την ip αυτού που παρεκτράπηκε.
Ωραία "ελευθερία". Εμένα μου μάθανε στο σχολείο πως η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Μάλλον είχα κακούς δασκάλους. Ίσως και να ήταν "φασίστες".
Μπλα μπλα μπλα ειμαι ο sanguinius ζοριζομαι οταν με τρολλαρουν και προσπαθω να τους την ξαναπω για να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια...Sanguinius έγραψε:μπλα μπλα γαμάμε τους πάντες μπλα μπλα μπλα εμείς παίζουμε για την παρέα μπλα μπλα μπλα κάντε σοβαρή διπλωματία μπλα μπλα μπλα είμαι ο BeMyban και προσπαθώ να τρολλάρω μπλα μπλα μπλα είμαι ο ταραμάς και είμαι ο καλύτερος και σοβαρότερος commander μπλα μπλα μπλα ο ταραμάς είναι τρολλ και κάποια post για το esl.Η περίληψη αυτού του thread <3 το λατρεύω αυτό το forum <3
BeMyBan- Αριθμός μηνυμάτων : 44
... ναι αλλά το νόημα της συγκεκριμένης σκηνής είναι άλλο: η ατάκα αυτή αποδίδεται από έναν ψυχοπαθή έγκλειστο σε ψυχιατρική κλινική ... το νόημα λοιπόν είναι πως μόνο ένας τρελός θα αναρωτιόταν κάτι τέτοιο, οι υπόλοιποι ξέρουν ...DekaneasSN έγραψε:ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ? (Τσαγανεας στην ταινια Οι Γερμανοι ξαναρχονται)
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Συμφωνώ σε όσα λες,επιπλέον εδώ υπάρχουν και τα άτομα για να τρολαρειςsisifos έγραψε:Γιατί στο "ελεύθερο" είναι 20 άτομα που είχαν ίδιες ιδέες και νοοτροπίες. Συμφωνούν σε όλα και ευλογούν ο ένας τα γένια του άλλου. Είδα και κει μόλις υπήρξε αντίλογος τι έγινε.Sanguinius έγραψε:@founder Παρατήρησα το εξής : Στο ελεύθερο forum καθόμαστε συζητάμε για games anime και οτιδήποτε άλλο,χαλαρά,παρεΐστικα,με καλή διάθεση,εδώ που είναι ελεγχόμενο γίνεται της μουρλής.....
Και εδώ σε σοβαρά και ενδιαφέροντα τόπικς μια χαρά κρατάμε το επίπεδο. Δυστυχώς όμως όπως είπα και πριν, αυτά δεν έχουν πέραση. Σε τόπικ σαν αυτό είναι που μαζευόμαστε όλοι σαν μύγες. Και να που με επιβεβαιώνετε με την απόφαση που είχα πάρει όσο ήμουν admin για ειδικούς κανόνες όσο αφορά τις συζητήσεις για τις ομάδες.
PS. Αν παρατήρησες το "ελεύθερο" το έχω σε εισαγωγικά. Για μένα ελεύθερο δεν είναι το φόρουμ που δίνει το δικαίωμα στον καθένα να βρίζει και να κατηγορεί ασύστολα άτομα και ομάδες ανθρώπων, χωρίς καν να εξηγεί την γνώμη του και με την ανοχή των υπευθύνων.
Στο πνεύμα της δήθεν ελευθερίας του δεν έχει καν κανόνα που να απαγορεύει τα βρισίδια! Μπαίνεις δλδ καντηλιάζεις όποιον γουστάρεις, έτσι επειδή στην κάρφωσε και ΑΝ κάποιος ενοχληθεί τόσο πολύ που θα αποφασίσει να κινηθεί νομικά (τρεχα γύρευε σε ένα freehost forum) τότε ο admin θα φιλοτιμηθεί να δώσει την ip αυτού που παρεκτράπηκε.
Ωραία "ελευθερία". Εμένα μου μάθανε στο σχολείο πως η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Μάλλον είχα κακούς δασκάλους. Ίσως και να ήταν "φασίστες".
@BeMyBan Έγραψε το άτομο που δεν ξέρει τι σημαίνει qq.Επίσης δεν με έχει τρολαρει κανείς εδώ μέσα,αν νομίζεις πως αυτό που κάνεις είναι τρολλαρισμα,τότε θα πρέπει να ξανακοιτάξεις την έννοια του διαδικτυακού τρολλ ρε **************
Οι κανονες στο αλλο φορουμ ειναι 3 και ειναι οι εξης:sisifos έγραψε:Αν παρατήρησες το "ελεύθερο" το έχω σε εισαγωγικά. Για μένα ελεύθερο δεν είναι το φόρουμ που δίνει το δικαίωμα στον καθένα να βρίζει και να κατηγορεί ασύστολα άτομα και ομάδες ανθρώπων, χωρίς καν να εξηγεί την γνώμη του και με την ανοχή των υπευθύνων.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των λόγων του.
Οτιδήποτε παράνομο θα διαγράφεται χωρίς πολλά πολλά.
Σε περίπτωση παράνομης ενέργειας (π.χ. εξύβριση) και εφόσον ζητηθεί όλα τα διαθέσιμα στοιχεία (emails, ip, μηνύματα) θα παραδίδονται στις αρμόδιες αρχές.
Σεβομαι τη γνωμη σου(δεν ειμαι φασιστας εγω) αλλα κανεις λαθος,ο admin στο αλλο φορουμ(ειναι admin και οχι γονεας) σβηνει οποιαδηποτε βρισια και μαλιστα αν του το ζητησεις μπορει να σου δωσει τα στοιχεια που εχει στην κατοχη του--->καμια ανοχη των υπευθυνων λοιπον(να σου θυμησω πως εσυ εδειχνες ανοχη σε παρανομες ενεργειες σε αυτο το φορουμ).
Υ.Γ Το φορουμ στο οποιο αναφερεται ο σισιφος ειναι αυτο και ισχυουν οι κανονες που γραφω πανω. http://unregulatedwotgr.forumgreek.com/forum .
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Marita89 έγραψε:Οι κανονες στο αλλο φορουμ ειναι 3 και ειναι οι εξης:sisifos έγραψε:Αν παρατήρησες το "ελεύθερο" το έχω σε εισαγωγικά. Για μένα ελεύθερο δεν είναι το φόρουμ που δίνει το δικαίωμα στον καθένα να βρίζει και να κατηγορεί ασύστολα άτομα και ομάδες ανθρώπων, χωρίς καν να εξηγεί την γνώμη του και με την ανοχή των υπευθύνων.
Οτιδήποτε παράνομο θα διαγράφετε χωρίς πολλά πολλά.
Σε περίπτωση παράνομης ενέργειας (π.χ. εξύβριση) και εφόσον ζητηθεί όλα τα διαθέσιμα στοιχεία (emails, ip, μηνύματα) θα παραδίδονται στις αρμόδιες αρχές.
Σεβομαι τη γνωμη σου(δεν ειμαι φασιστας εγω) αλλα κανεις λαθος,ο admin στο αλλο φορουμ(ειναι admin και οχι γονεας) σβηνει οποιαδηποτε βρισια και μαλιστα αν του το ζητησεις μπορει να σου δωσει τα στοιχεια που εχει στην κατοχη του--->καμια ανοχη των υπευθυνων λοιπον(να σου θυμησω πως εσυ εδειχνες ανοχη σε παρανομες ενεργειες σε αυτο το φορουμ).
Υ.Γ Το φορουμ στο οποιο αναφερεται ο σισιφος ειναι αυτο και ισχυουν οι κανονες που γραφω πανω. http://unregulatedwotgr.forumgreek.com/forum .
Και γω σέβομαι την γνώμη σου (και ας με έχετε αποκαλέσει φασίστα). Αλλά και συ κάνεις λάθος και πας να παραπληροφορήσεις τον κόσμο. Ακόμα και τώρα αν μπω στο φόρουμ θα βρω πολύ βαριούς χαρακτηρισμούς.
Ενδεικτικά η περίφημη απάντηση του larson, "...τα μουνοπανα φασιστοειδή της διοίκησης της GBOA", φάνταζε περίτρανα για τουλάχιστον ένα 10ήμερο και μόνο μετά από πολλά σχόλια, ακόμα και απειλές για νομικά μέτρα, αποφάσισε ο admin να σβήσει ΜΟΝΟ το "μουνόπανα" σχολιάζοντας κιόλλας κοροιδευτικά "...σβήστηκαν οι σερβιετες". Μάλλον για τον εν λόγω κύριο το "φασιστοείδή", "φασίστας" κλπ κλπ είναι απλά κοσμητικά επίθετα και δεν άξιζαν-αξίζουν λόγο προσοχής.
oh come on δεν είναι προσβολή το φασιστοειδή,δεν είναι κακό να είσαι φασίστας,είναι πολιτική,πολιτισμική και κοινωνική θεωρία,άσχετα αν το χρησιμοποιούμε σαν προσβολή
Απαντησα γιατι θεωρω πως εσυ παραπληροφορεις την ελληνικη κοινοτητα του wot,οι βρισιες σβηστηκαν μολις τις ειδε ο admin οχι μετα απο 10 ημερες.Μπορει να μπει ο καθενας και διαπιστωσει.Δεν σε αποκαλεσα φασιστα αν και η συμπεριφορα σου ως admin ηταν αδικη προς πολλους απο μας και με ανοχη σε παρανομες συμπεριφορες.Επαναλαμβανω πως οι κανονες στο αλλο φορουμ ειναι 3 και ειναι αυτοι:
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Εσύ όταν σε αποκαλέσουν φασίστα μην προσβληθείς. Εμένα επέτρεψε μου να προσβάλλομαι και μάλιστα να το θεωρώ πολύ βαριά βρισιά.Sanguinius έγραψε:oh come on δεν είναι προσβολή το φασιστοειδή,δεν είναι κακό να είσαι φασίστας,είναι πολιτική,πολιτισμική και κοινωνική θεωρία,άσχετα αν το χρησιμοποιούμε σαν προσβολή
Τότε με την ίδια λογική θα έπρεπε να προσβληθείς όταν κάποιος θα σε αποκαλέσει κομμουνιστή,δημοκράτη,σοσιαλιστή,βασιλόφρον και τα λοιπάsisifos έγραψε:Εσύ όταν σε αποκαλέσουν φασίστα μην προσβληθείς. Εμένα επέτρεψε μου να προσβάλλομαι και μάλιστα να το θεωρώ πολύ βαριά βρισιά.Sanguinius έγραψε:oh come on δεν είναι προσβολή το φασιστοειδή,δεν είναι κακό να είσαι φασίστας,είναι πολιτική,πολιτισμική και κοινωνική θεωρία,άσχετα αν το χρησιμοποιούμε σαν προσβολή
Marita89 έγραψε:Απαντησα γιατι θεωρω πως εσυ παραπληροφορεις την ελληνικη κοινοτητα του wot,οι βρισιες σβηστηκαν μολις τις ειδε ο admin οχι μετα απο 10 ημερες.Μπορει να μπει ο καθενας και διαπιστωσει.Δεν σε αποκαλεσα φασιστα αν και η συμπεριφορα σου ως admin ηταν αδικη προς πολλους απο μας και με ανοχη σε παρανομες συμπεριφορες.Επαναλαμβανω πως οι κανονες στο αλλο φορουμ ειναι 3 και ειναι αυτοι:
Από το "ελευθερο" ΤΩΡΑ! http://unregulatedwotgr.forumgreek.com/t6p90-topic
Kostis_Larsson έγραψε:
Τα φασιστοειδή της διοίκησης της GBOA με την πουστικη συμπεριφορά τους.
Και μην ξεχνιόμαστε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
EDIT- Admin
Έσβησα τη λέξη "σερβιέτες".
Δυστυχώς δεν φαίνεται η ημερομηνία edit του admin αλλά υπάρχουν ουδέτερα άτομα που αν σέβονται έστω και λίγο τον εαυτό τους μπορούν να επιβεβαιώσουν πως η επέμβαση του admin έγινε τουλάχιστον 10 ημέρες μετά. Ποτέ στην ζωή μου δεν είμουν ψεύτης και δε θα με βγάλεις εσύ τωρα!
Sanguinius έγραψε:Τότε με την ίδια λογική θα έπρεπε να προσβληθείς όταν κάποιος θα σε αποκαλέσει κομμουνιστή,δημοκράτη,σοσιαλιστή,βασιλόφρον και τα λοιπάsisifos έγραψε:Εσύ όταν σε αποκαλέσουν φασίστα μην προσβληθείς. Εμένα επέτρεψε μου να προσβάλλομαι και μάλιστα να το θεωρώ πολύ βαριά βρισιά.Sanguinius έγραψε:oh come on δεν είναι προσβολή το φασιστοειδή,δεν είναι κακό να είσαι φασίστας,είναι πολιτική,πολιτισμική και κοινωνική θεωρία,άσχετα αν το χρησιμοποιούμε σαν προσβολή
Αστο ρε sang δεν το σώζεις
... άσε που έχεις και την "δική" σου clan : http://worldoftanks.eu/community/clans/500044600-21APR/#wot&mt_order_by=-role_hierarchy ...Sanguinius έγραψε:... oh come on δεν είναι προσβολή το φασιστοειδή,δεν είναι κακό να είσαι φασίστας ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Ποσοι ειστε;;; 10-15 ;;; Αιντε τραβατε στο φιλελευθερο φορουμ σας.... γιατι παλι εδω γυρισατε και παλι π@@Τ@ν@ τα κανατε... Λιγο λειψατε μια χαρα βρηκαμε την ησυχια μας....
"Σερβιετες"-Φ@σ@στ@ειδ@
Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκατε.... ε cgaki;; ε larsson;;
Χαιβανια καθομαστε και προσπαθουμε να σας δωσουμε να καταλαβετε οτι το ασπρο ειναι ΧΡΩΜΑ και ΟΧΙ ΦΡΟΥΤΟ....
Admin:
Banned 30 days !!!
"Σερβιετες"-Φ@σ@στ@ειδ@
Χαιβανια καθομαστε και προσπαθουμε να σας δωσουμε να καταλαβετε οτι το ασπρο ειναι ΧΡΩΜΑ και ΟΧΙ ΦΡΟΥΤΟ....
Admin:
Banned 30 days !!!
Με κόκκινο γράφουν μόνο οι mods,μάθε πρώτα τους κανόνες του forum στο οποίο είσαι μέλος και μετά κάνε μας διάλεξη μέχρι τότε qqBeMyBan έγραψε:Ποσοι ειστε;;; 10-15 ;;; Αιντε τραβατε στο φιλελευθερο φορουμ σας.... γιατι παλι εδω γυρισατε και παλι π@@Τ@ν@ τα κανατε... Λιγο λειψατε μια χαρα βρηκαμε την ησυχια μας....
"Σερβιετες"-Φασιστοειδη
Admin:
Banned 30 days !!!
Εδώ είμαστε ΛΟΛ.Θα φτιάξω μια κλαν για το κίνημα στο Γουδίgregorakis έγραψε:... άσε που έχεις και την "δική" σου clan : http://worldoftanks.eu/community/clans/500044600-21APR/#wot&mt_order_by=-role_hierarchy ...Sanguinius έγραψε:... oh come on δεν είναι προσβολή το φασιστοειδή,δεν είναι κακό να είσαι φασίστας ...
Παλι με την παρτη μου ασχολεισαι ρε γατακι;;; Με οτι χρωμα γουσταρω θα γραφω μπορεις και να μην το διαβασεις αν θες.... αλλα δεν θα το κανεις επειδη σε τρωει ο κωλος σου να τα ακουςSanguinius έγραψε:Με κόκκινο γράφουν μόνο οι mods,μάθε πρώτα τους κανόνες του forum στο οποίο είσαι μέλος και μετά κάνε μας διάλεξη μέχρι τότε qqBeMyBan έγραψε:Ποσοι ειστε;;; 10-15 ;;; Αιντε τραβατε στο φιλελευθερο φορουμ σας.... γιατι παλι εδω γυρισατε και παλι π@@Τ@ν@ τα κανατε... Λιγο λειψατε μια χαρα βρηκαμε την ησυχια μας....
"Σερβιετες"-Φασιστοειδη
Admin:
Banned 30 days !!!
γατακι....
Τότε αυτόματα τοποθετείς τον εαυτό σου με αυτούς τους 10-15 που κάνουν π@@τ@ν@ αυτό το forum αφού εν γνώσει σου και εκούσια παραβαίνεις τους κανόνες που διέπουν την εύρυθμη λειτουργία του,άρα αυτόματα ακυρώνεις τα προηγούμενα γραπτά σου και καταλήγουμε πάλι στο προηγούμενο συμπέρασμά μου qq.BTW ό,τι* όχι ότιBeMyBan έγραψε:Παλι με την παρτη μου ασχολεισαι ρε γατακι;;; Με οτι χρωμα γουσταρω θα γραφω μπορεις και να μην το διαβασεις αν θες.... αλλα δεν θα το κανεις επειδη σε τρωει ο κωλος σου να τα ακουςSanguinius έγραψε:Με κόκκινο γράφουν μόνο οι mods,μάθε πρώτα τους κανόνες του forum στο οποίο είσαι μέλος και μετά κάνε μας διάλεξη μέχρι τότε qqBeMyBan έγραψε:Ποσοι ειστε;;; 10-15 ;;; Αιντε τραβατε στο φιλελευθερο φορουμ σας.... γιατι παλι εδω γυρισατε και παλι π@@Τ@ν@ τα κανατε... Λιγο λειψατε μια χαρα βρηκαμε την ησυχια μας....
"Σερβιετες"-Φασιστοειδη
Admin:
Banned 30 days !!!
γατακι....
Admin:
3 μέρες
Βρε βρε καλώστο το παιδί μας, Αγαπητέ μαρίτα ξέρεις μπορείς εύκολα να χρησιμοποιείς την τακτική της κολωτούμπας αλλά δυστηχώς για εσένα στο "διπλανό μαγαζί" υπάρχουν στοιχεία σημαντικά τα οποία αποδεικνείουν ακριβώς το αντίθετο από τα λεγόμενά σου. Και για να το αναλύσουμε λιγάκι παραπάνω ελευθερία του λόγου που εστερνίζετε ο φίλος ΕΕ δεν σημαίνει ότι μπαίνει ο κάθε ένας και καθιβρίζει τον άλλο με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε σοβαρούς ανθρώπους που δεν γνωρίζονται καν, αν συμφωνέις με αυτές τις πρακτικές και συνηγορείς ως προς αυτές θα σε κρίνει ο κόσμος που διαβάζει. Επιπλέον δημοκρατία δεν είναι η αναρχία. Στην δημοκρατία υπάρχουν κανόνες και νόμοι -δικαιώματα και υποχρεώσεις. Τον εε τον καλώ να έρθει στην clan μας να κάτσει μερικές μέρες και να διαπιστώσει από κοντά όσο γίνεται την λειτουργία μας και το αν λειτουργούμε φασιστικά. Επιπροσθέτως τον καλώ να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που έκανε αυτός και οι συνεργάτες και επιπλεόν αφου το κάνει σε άλλες περιπτώσεις, να μας δώσει τα στοιχεία όλων όσων έχουν καταφερθεί με άσχημο τρόπο εναντίων μας με χαρακτηρισμούς "τρούμπας" ώστε να προβούμε στις δέουσες ενέργειες γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει πάει τίποτα στις αρχές.
Υ.Γ. Φασίστας και τραμπούκος είναι και ο "κιτρινιστής" τροφή για σκέψη φίλε μαρίτα, καλό είναι πριν μιλήσουμε να βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό και να έχουμε την καμπούρα μας καλυμένη, δυστηχώς εκεί στο "διπλανό μαγαζί" έχετε ξεφύγει και καλό θα είναι να το ξαναδείτε συνολικός.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Υ.Γ. Φασίστας και τραμπούκος είναι και ο "κιτρινιστής" τροφή για σκέψη φίλε μαρίτα, καλό είναι πριν μιλήσουμε να βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό και να έχουμε την καμπούρα μας καλυμένη, δυστηχώς εκεί στο "διπλανό μαγαζί" έχετε ξεφύγει και καλό θα είναι να το ξαναδείτε συνολικός.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Έχει επεξεργασθεί από τον/την chritank στις Παρ Αυγ 08, 2014 3:36 am, 1 φορά
chritank- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Σελίδα 8 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Έλληνες στα Clan Wars
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
Σελίδα 8 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Σαβ Απρ 07, 2018 12:06 am από KronosT