Αθάνατοι ως Έλληνες
+16
Sanguinius
avacus
sisifos
TasosHellbound
BeMyBan
terminator_GR
Founder
gregorakis
imperiumgraecum
mementoM0ri
cgakis
Marita89
statsforever
thodorix
taramas
IliasSD
20 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 10
Σελίδα 3 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Αθάνατοι ως Έλληνες
Ευτυχως που έχουμε και εσενα ρε mementomori, τουλάχιστον συνεισφέρεις στο γέλιο μας, ο τύπος φαίνεται να έχει πολλά παράσημα, εσύ είσαι? εγώ πάντως δεν παίζει να είμαι καθότι φτωχός σε παράσημα.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Ναι εγω ειμαι , ειναι τα παρασημα που παιρνουν οσοι κανανε διαλογο μαζι σου και ειναι ακομα καλα.taramas έγραψε:Ευτυχως που έχουμε και εσενα ρε mementomori, τουλάχιστον συνεισφέρεις στο γέλιο μας, ο τύπος φαίνεται να έχει πολλά παράσημα, εσύ είσαι? εγώ πάντως δεν παίζει να είμαι καθότι φτωχός σε παράσημα.
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Αστο ταραμά την hard άκομη και διαλιμένη δεν την πίανεις ούτε με τα αναβολικά του κεντέρη...........οσο για τις όμαδες που πέρασες τις ξέρουμε heat-heatx και με το που σου πήραν την καρεκλίτσα την έκανες πήγες στην tssr εκει όμως δεν είχε κάρεκλα και έτσι αποφάσισες να πας στην greek.....gia αυτό κ λέγεσε ταραμάς.................αααα και κάλα που ύπαρχεις στο forum να γέλαει ο κοσμάκης ......όσο για μένα ούτε ήμουν commander αλλα ούτε και εχώ αυτήν την <<ηλιθιότητα>>> να θέλω να γίνω..... fc ήμουν και το υπήρετισα το πόστο μου με το παραπάνω κίολας μπόρουν να στο διαβεβαίωσουν τα παιδία που συνεργάστηκα αλλά και οι πρώην commanders μου-aedile και thracian..........ααα και κάτι τελευταίομενώ κεφαλονία στην όδο πυλαρινού 2 ......για να μην νομίζεις οτι τα λέω πίσ απο την οθόνη και οτι δεν μπόρω να στα πω και απο κόντα ενα χερακί................καλό χώμα ταραμάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.......
terminator_GR- Αριθμός μηνυμάτων : 5
μετα απο μεγαλη αναζητηση στο internet βρηκα τα αναβολικα που παιρνει ο κεντερης
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
terminator_GR έγραψε:[...].....πέρασες τις ξέρουμε heat-heatx και με το που σου πήραν την καρεκλίτσα την έκανες πήγες στην tssr εκει όμως δεν είχε κάρεκλα και έτσι αποφάσισες να πας στην greek.....gia αυτό κ λέγεσε ταραμάς.................αααα και κάλα που ύπαρχεις στο forum να γέλαει ο κοσμάκης .....[...]
Ενδιάμεσα από tssr και greek ξεχνάς και commander στην GBA...
thodorix- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Μην ξανακούσω μόνο παράπονα για τον tarama από όλους εσάς τους πιο πάνω έτσι? Θέλετε να τρολλάρετε? Γουστο σας και καπέλο σας. Το ίδιο όμως κάνατε και παλιότερα και όταν ξέφυγαν τα πράματα, οι μόνοι που έφταιγαν ήταν ο ταραμας που ήθελε να σας κάνει ντα και οι κακοί admin που δε σας προστάτευαν.
Aααα και μια και το φερε η κουβέντα, μια και ξεθαρέψατε και αρχίσατε και μιλάτε πάλι εδώ γιατί δε λέτε στο παιδί για το πάρτυ που έχετε διοργανώσει προς τιμήν του στο διπλανό μαγαζί? Ευκαιρία είναι. Γι αυτούς που μιλάνε μόνο με εικόνες μπορούν να τον καλέσουν και με προσκλητήρια κάρτα
Aααα και μια και το φερε η κουβέντα, μια και ξεθαρέψατε και αρχίσατε και μιλάτε πάλι εδώ γιατί δε λέτε στο παιδί για το πάρτυ που έχετε διοργανώσει προς τιμήν του στο διπλανό μαγαζί? Ευκαιρία είναι. Γι αυτούς που μιλάνε μόνο με εικόνες μπορούν να τον καλέσουν και με προσκλητήρια κάρτα
http://unregulatedwotgr.forumgreek.com/t19-topic
... δεν έχει γραφτεί τίποτα το προσβλητικό κι ας μην υπάρχουν "κανόνες" ...
... δεν έχει γραφτεί τίποτα το προσβλητικό κι ας μην υπάρχουν "κανόνες" ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Δεν ειναι παραπονα αυτα που βλεπεις , ειναι πλακιτσα , μονο για πλακα μπορεις να παρεις τον ταραμα δεν ειναι για τπτ παραπανω. Οτι και να κανεις ο ταραμας ειναι η μασκοτ του wotgr , η πηγη εμπνευσης για τζιφ, εικονες, ατακες κ.α.
Μακαρι να παει και στο αλλο!!! Καυσωνας ερχετε να κανει και απο εκει λιγο αερα με τις αερολογιες του και τις κρυαδες που πεταει.
Μακαρι να παει και στο αλλο!!! Καυσωνας ερχετε να κανει και απο εκει λιγο αερα με τις αερολογιες του και τις κρυαδες που πεταει.
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Το έχω πει ο ταραμάς είναι το μεγαλύτερο τρολλ στο wotgrmementoM0ri έγραψε:>>>>αλλά κατηγορίες σε μένα δεν θα πετάς αν δεν εχεις αποδείξεις<<<<
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
οκ εγώ δυο παρατηρήσεις έχω να κάνω μόνο... σαν community αφήσατε τους υπόλοιπους 150 στην απ΄έξω. Ωραίο community.Marita89 έγραψε:45k gold για 96(αυτοι που παιζουν clan wars ειναι λιγοτεροι στο clan=οποτε ακομα περισσοτερο gold ανα παιχτη) ατομα οχι 250,τα clans στο wot εχουν οριο 100 ατομα χηρο.Οι αρχηγοι της κοινοτητας PNX βεβαια μπορει να εχουν συμφωνησει κατι αλλο.Founder έγραψε:Το ποιο ωραίο σε όλες αυτές τις συζητήσεις είναι οι Ελληνικές ομάδες. η "καλύτερη" Ελληνική ομάδα που έχει μαζέψει όλους του Ελληνες super man, Rambo και john Wayne το καλύτερο που έχει να μας δείξει είναι 45κ gold για 250 άτομα. Όσους και να αφήσουμε έξω και πάλι αντε ο κάθε παίκτης να πάρει ? 500 ? το εξάμηνο(για τις υπόλοιπες ομάδες δεν μιλάμε καν 1 gold το εξάμηνο).....
Και αναρωτιέμαι όταν μπει ενας παίκτης στο forum και χαζέψει τη έχει γραφτεί και όλη την γκρίνια θα νομίζει ότι μιλάμε για 2κ-3κ gold το μήνα ανά παίκτη.... Αλλά ουσιαστικά μιλάμε για 100 gold το μήνα ανά παίκτη και αν.
Είμαστε μονόφθαλμοι που τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος δεν έχει μυωπία όταν οι μεγάλες ομάδες των clan war έχουν όχι δύο μάτια αλλα και nightvision. Ενώ αυτοί του ESL είναι εκτός συναγωνισμού με υπέρυθρες , θερμικά και nightvision.
Όσον αφορά τον ταραμα αν αυτός είναι μαι φορά τα Ταραμας τότε αυτοι πυο ασχολούμαστε μαζί του είμαστε 50φορες ταραμάδες....
Υ.Σ οι ποιο έξυπνοι τελικα είναι οι Έλληνες του "εξωτερικου" που απλά μπαίνουν τρολαρουν, χαζεύουν και φεύγουν πάνε πέρνουν καμια 10 περιοχές με της πραγματικά σοβαρές ομάδες και qq στους υπόλοιπους.
Υ.Γ Δεν μου εχει ταξει κανεις gold οσο ειμαι στην PNX η πριν μπω,το γραφω γιατι καποιοι λετε οτι μας προσελκυσαν με gold και παραμυθια.Επισης προσωπικα δεν με νοιαζει το gold και γιαυτο σπανια βαζω κωδικους οταν παιζουμε clan wars.
2. Σοβαρά θες να κάνουν πράξεις ? κοίτα εδώ laskas syle.
Για σε 6 μήνες πήρατε 43,080 δια 96 άτομα ? δηλαδή 75 gold τον μήνα ανα άτομο? εκτο΄ς αν αφήνεται και τους 96 αυτούς στην απέξω.
σοβαρά τώρα ???
Το θέμα δεν είναι τι πείρε η PNX... Το θέμα είναι ότι τρώγονται οι Ελληνικές ομάδες για 0 gold. Γιατί αν κάποιος θεωρεί 43κ gold το εξάμηνο σημαντικά (πόσο μάλλον 1κ-2κ που παίρνουν οι άλλες ομάδες.).... ας τα φάει. Καθόμαστε και σκοτωνόμαστε για τα ψίχουλα αυτών που τρώνε από τα ψίχουλα. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι Ελληνικές ομάδες για να ανέβουν λίγο την τροφική αλυσίδα, γιατί όσον αφορά τα CW με την "καλύτερη" Ελληνική ομάδα να μένει 3-4 μέρες Ευρώπη και οι υπόλοιπες 3-4 μέρες Αφρική όλες οι συζητήσεις περί καμωμάτων, Gold etc είναι γελοίες.
P.S: marita εγώ δεν το γράφω μόνο για την PNX αν είδες είπα ότι υπόλοιποι είναι ασχολίαστοι εντελώς. Το θέμα όμως είναι ότι απο κανέναν δεν έχω δει τίποτα σοβαρό αρκετά για να υπάρχει τέτοια φαγωμάρα σε φόρουμ. Και όπως έγραψε και ο Λασκας αν θυμάμαι καλά στο άλλο forum "Στο wotgr απαγορεύεται να γράψω για το χρυσό αλλά στο forum της WG οι άλλοι μαλιοτραβιούνται και δεν τους λέει κανείς τίποτα." Να αλλά οι άλλοι βγάζουν και 40κ gold το μήνα και λίγα λέω... Υπάρχουν ομάδες με incone 10κ-15κ gold incone την μέρα. οπότε τι συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις π.... ? (το ξαναλέω δεν μιλάω μόνο για PNX αλλά για όλους)
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
mementoM0ri έγραψε:Δεν ειναι παραπονα αυτα που βλεπεις , ειναι πλακιτσα , μονο για πλακα μπορεις να παρεις τον ταραμα δεν ειναι για τπτ παραπανω. Οτι και να κανεις ο ταραμας ειναι η μασκοτ του wotgr , η πηγη εμπνευσης για τζιφ, εικονες, ατακες κ.α.
Μα δεν το είπα για σένα και μερικά άλλα παιδιά που μπορεί ομολογουμένως μερικές φορές να τρολλάρετε ασύστολα, αλλά ξέρετε να δέχεστε και το τρόλλινκγ των άλλων χωρίς να το κάνετε θέμα.
Το λέω για μερικούς που ενώ αρέσκονται να τρολλάρουν και να την βρίσκουν όταν τρολλάρονται άλλοι, όταν έρθει η σειρά τους κλαίνε σαν παρθενομαρίτσες γιατί δεν τους προστατεύουν οι admin των φόρουμ αυτούς και τις ομάδες τους.
terminator_GR έγραψε:κεφαλονία στην όδο πυλαρινού 2
Λίγο πιο πάνω απο το νοσοκομείο δηλαδή !
Eγω για την PNX ξερω για την PNX λεω,τα νουμερα σου οπως σου ανελυσα λοιπον ειναι πολυ εκτος πραγματικοτητας.Επισης δεν υπαρχει καμια ομαδα στο wot παγκοσμιως να βγαζει 10-15κ gold απο clan wars(οχι esl κτλ) τη μερα.Για να κατανοησεις οτι εισαι υπερβολικος στα ποσα σου(οχι στην ουσια)οι FAME που ειναι το καλυτεροτερο clan στον ευρωπαικο server σημερα θα βγαλει 8400 gold.Founder έγραψε:
P.S: marita εγώ δεν το γράφω μόνο για την PNX αν είδες είπα ότι υπόλοιποι είναι ασχολίαστοι εντελώς. Το θέμα όμως είναι ότι απο κανέναν δεν έχω δει τίποτα σοβαρό αρκετά για να υπάρχει τέτοια φαγωμάρα σε φόρουμ. Και όπως έγραψε και ο Λασκας αν θυμάμαι καλά στο άλλο forum "Στο wotgr απαγορεύεται να γράψω για το χρυσό αλλά στο forum της WG οι άλλοι μαλιοτραβιούνται και δεν τους λέει κανείς τίποτα." Να αλλά οι άλλοι βγάζουν και 40κ gold το μήνα και λίγα λέω... Υπάρχουν ομάδες με incone 10κ-15κ gold incone την μέρα. οπότε τι συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις π.... ? (το ξαναλέω δεν μιλάω μόνο για PNX αλλά για όλους)
@Sisifos εγω φταιω που ο ταραμας με εβριζε,ας τρολλαρει κ αυτος,επειδη εισαι αχρηστος mod εσυ +χυδαιος ο ταραμας τα ριχνεις σε εμας που τρολλαρουμε.Ασε μας κουκλιτσα..Ο ταραμας ειναι ιδεα,δεν μπορει κανεις να τον ριξει απο τον θρονο του.
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Marita89 έγραψε:Eγω για την PNX ξερω για την PNX λεω,τα νουμερα σου οπως σου ανελυσα λοιπον ειναι πολυ εκτος πραγματικοτητας.Επισης δεν υπαρχει καμια ομαδα στο wot παγκοσμιως να βγαζει 10-15κ gold απο clan wars(οχι esl κτλ) τη μερα.Για να κατανοησεις οτι εισαι υπερβολικος στα ποσα σου(οχι στην ουσια)οι FAME που ειναι το καλυτεροτερο clan στον ευρωπαικο server σημερα θα βγαλει 8400 gold.Founder έγραψε:
@Sisifos εγω φταιω που ο ταραμας με εβριζε,ας τρολλαρει κ αυτος,επειδη εισαι αχρηστος mod εσυ +χυδαιος ο ταραμας τα ριχνεις σε εμας που τρολλαρουμε.Ασε μας κουκλιτσα..Ο ταραμας ειναι ιδεα,δεν μπορει κανεις να τον ριξει απο τον θρονο του.
Για τα νούμερα που λέω υπάρχουν αποδείξεις. της PNX τα έχει ποσταρει ο αγαπητός LASKAS. 6 μήνες 45κ ????Εκτός αν γράφει ψέματα ? Και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός κύριε marita ? η efe και efe-x παίρνει 11-12 χιλιάρικα την μέρα. απλά μαθηματικά είναι. Λογικά πρόσθεση ξέρεις.
Το average της Ευρώπης για τις αξιόλογες clan είναι 4κ την μέρα +++++... Άρα αφού εσύ μιλάς για την PNX πες μου το αξιόλογο που το είδες. Και επειδή εγώ τα λέω για όλους.. οι υπόλοιποι το αξιόλογο που το είδατε στις Ελληνικές ομάδες?
Αλλά και υπερβολικό να με πεις και πάλι δεν υφίσταται συναγωνισμός μεταξύ Ελληνικών ομάδων και Ευρώπης. όταν το μεγαλύτερο ποσό που έβγαλε Ελληνική ομάδα είναι 45κ σε 6 μήνες(180) και αυτοί πέρνουν (για να μην είμαι "υπερβολικός") 5κ την μέρα. Δηλαδή 45κ σε 9 μέρες ? Δηλαδή Η μοναδική specialized Ελληνική ομάδα που σκοπός της είναι να μαζέψει τους καλύτερους και να κάνει κάτι σε CW ήθελε 171 μέρες παραπάνω από μια καλή (όχι top) ομάδα της Ευρώπης για να μαζέψει το ίδιο ποσό σε χρυσό.
σε ποσοστό απόδοσης με χρόνο δηλαδή -2000% (2000 φόρες περισσότερο χρόνο.). Τώρα αν έχω κάποιο λάθος στα μαθηματικά μου πες μου. Αλλά νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο.
6 μήνες (180 μέρες) = 45κ
5κ την μέρα * 9 μέρες = 45κ
Founder- Admin
Η δυναμη της συνηθειας μπηκα σε defence mode .sisifos έγραψε:mementoM0ri έγραψε:Δεν ειναι παραπονα αυτα που βλεπεις , ειναι πλακιτσα , μονο για πλακα μπορεις να παρεις τον ταραμα δεν ειναι για τπτ παραπανω. Οτι και να κανεις ο ταραμας ειναι η μασκοτ του wotgr , η πηγη εμπνευσης για τζιφ, εικονες, ατακες κ.α.
Μα δεν το είπα για σένα και μερικά άλλα παιδιά που μπορεί ομολογουμένως μερικές φορές να τρολλάρετε ασύστολα, αλλά ξέρετε να δέχεστε και το τρόλλινκγ των άλλων χωρίς να το κάνετε θέμα.
Το λέω για μερικούς που ενώ αρέσκονται να τρολλάρουν και να την βρίσκουν όταν τρολλάρονται άλλοι, όταν έρθει η σειρά τους κλαίνε σαν παρθενομαρίτσες γιατί δεν τους προστατεύουν οι admin των φόρουμ αυτούς και τις ομάδες τους.
mementoM0ri έγραψε:
Η δυναμη της συνηθειας μπηκα σε defence mode .
Δεν πειράζει np. Το ίδιο έκανε και ο marita. Αλλά δες την διαφορά στα 2 διαφορετικά defence modes για να καταλάβεις για τι μιλάω
@marita
Aν αγαπητέ μου φίλε τρολλάρεις άλλα μόλις πανε να σε τρολλάρουν άλλοι αντιδράς τόσο απότομα φαντάσου τι θα γίνει όταν βάλουμε εσένα και έναν άλλο με παρόμοια μηδενική ανεκτικότητα απέναντι σου. Χαμός! Και μετά θα ψαχνόμαστε να δούμε ποιος φταίει. Συνήθως βέβαια φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από μας.
Γι αυτό σου λεω. Αφού δεν το ανέχεσαι το τρολλινγκ και τα επακόλουθα του, γιατι ρε αγορίνα τρολλάρεις τους άλλους? Μείνε στην απέξω να χεις το κεφάλι σου ήσυχο
Herroy παρε αυτο γιατι λες βλακειες για την EFE http://worldoftanks.eu/community/clans/500006779-EFE/provinces/ Και σισιφε εγω δεχομαι να με τρολλαρουν μεχρι και δικηγορακο με εχουν πει και τρολλαρα.Εσυ λοιπον η δεν ξερεις να τρολλαρεις η δεν τρολλαρεις(και τα λες σοβαρα) τοτε οταν λες αυτο "Το λέω για μερικούς που ενώ αρέσκονται να τρολλάρουν και να την βρίσκουν όταν τρολλάρονται άλλοι, όταν έρθει η σειρά τους κλαίνε σαν παρθενομαρίτσες γιατί δεν τους προστατεύουν οι admin των φόρουμ αυτούς και τις ομάδες τους." Μαλλον δεν ξερεις να τρολλαρεις.Παρθενομαριτσες "μερικοι"(δεν ξερω αν απευθυνομαι σε σενα).
Marita89 έγραψε:Herroy παρε αυτο γιατι λες βλακειες για την EFE http://worldoftanks.eu/community/clans/500006779-EFE/provinces/ Και σισιφε εγω δεχομαι να με τρολλαρουν μεχρι και δικηγορακο με εχουν πει και τρολλαρα.Εσυ λοιπον η δεν ξερεις να τρολλαρεις η δεν τρολλαρεις(και τα λες σοβαρα) τοτε οταν λες αυτο "Το λέω για μερικούς που ενώ αρέσκονται να τρολλάρουν και να την βρίσκουν όταν τρολλάρονται άλλοι, όταν έρθει η σειρά τους κλαίνε σαν παρθενομαρίτσες γιατί δεν τους προστατεύουν οι admin των φόρουμ αυτούς και τις ομάδες τους." Μαλλον δεν ξερεις να τρολλαρεις.Παρθενομαριτσες "μερικοι"(δεν ξερω αν απευθυνομαι σε σενα).
Marita αγοράκλα μου δεν είδες ότι είναι μαζί με την EFE-X που παίρνει άλλα πόσα ? Και μάλλον είσαι και πολύ καινούριος γιατί αυτά δεν είναι τίποτα έπρεπε να δεις πριν κανα χρονο για τι λεφτά μιλάμε.
Αλλα όπως και να το κάνεις απάντησες σε αυτό που σου αρέσει....
το
9 μέρες vs to 180 ?? τι έγινε ? και το 9 μέρες είναι για κάποια average όχι για efe ... γιατί ο συσχετισμός με efe είναι
45κ σε 5 μέρες.... δηλαδή όχι -2000% αποδοτικότητα αλλά -3600% ......
οπότε τι συγκρίνουμε ? βούρτσες με π@@@@ ? (και την σύγκρισή δεν την ξεκίνησα εγώ αλλά μέλος της ομάδας σου... Ο αγαπητός σε όλους Λασκας)
Founder- Admin
Η EFE-X ειναι ΑΛΛΟ clan(το ιδιο και η EFE-V)!Επισης πανω απο 5κ gold μεροκαματο(λολ) αν παιρνουν 5 ομαδες στον χαρτη.Για τις μερες που γραφεις σου εξηγησα παραπανω οτι οι αριθμοι σου ειναι λαθος.Τεσπα οτι πεις ετσι και αλλιως fuck logic,you win.
Υ.Γ οι EFE ειναι το καλυτερο και πιο αποδοτικο clan wars clan στον χαρτη αυτη τη στιγμη(συμφωνα με το gold που παιρνει)και οχι απλα καλη οπως γραφεις.
Υ.Γ οι EFE ειναι το καλυτερο και πιο αποδοτικο clan wars clan στον χαρτη αυτη τη στιγμη(συμφωνα με το gold που παιρνει)και οχι απλα καλη οπως γραφεις.
Marita89 έγραψε:Η EFE-X ειναι ΑΛΛΟ clan(το ιδιο και η EFE-V)!Επισης πανω απο 5κ gold μεροκαματο(λολ) αν παιρνουν 5 ομαδες στον χαρτη.Για τις μερες που γραφεις σου εξηγησα παραπανω οτι οι αριθμοι σου ειναι λαθος.Τεσπα οτι πεις ετσι και αλλιως fuck logic,you win.
Ρε προσπαθείς να μου πεις ότι είναι ανταγωνιστικό το 45κ σε 6 μήνες. Ρε ξύπνα.... Ακόμα και τα low clan πέρνουν 2000 gold την μέρα στην Ευρώπη. Οπότε λέγε εσύ ότι θες. Ακόμα και ξεφτίλας να είσαι και με την ποιο άθλια περιοχή αν είσαι μέσα στην Ευρώπη τότε μαζεύεις Gold. Αν μπαίνεις μια φορά στις δυο εβδομάδες και σε πετάνε έξω την επομένη μαζεύεις ψιλά. Τώρα ότι και να λες η δικία μου ατάκα μάλλον πρέπει να είναι f@ck logic, γιατί ότι πράξεις και να κάνω δεν μου βγαίνει πως μια ομάδα που είναι έστω και για λίγο στον χάρτη βγάζει 45κ σε έξη μήνες. Αν νομίζεις ότι έχεις την απάντηση κάνε της πράξης και εξήγησε μου. Αλλά πράξεις όχι αερολογίες. Μην μας γίνεις Taramas αφού τον απεχθάνεσαι τόσο πολύ ώστε σε κάθε ποστ που άνοιγε να τον λες τρελό.
Founder- Admin
Ειπα εγω κατι τετοιο?ΜΗΝ γραφεις πραγματα που δεν λεω σε παρακαλω.Δεν προσπαθω να σου πω αυτο(αν και για τον αριθμο των ελληνων παιχτων στο παιχνιδι(πολυ πολυ λιγοι) και το επιπεδο των ελληνικων clan ο αριθμος αυτος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.).Founder έγραψε:
Ρε προσπαθείς να μου πεις ότι είναι ανταγωνιστικό το 45κ σε 6 μήνες.
Επισης δεν γραφω αερολογιες,με στοιχεια σου απαντω,σου εβαλα και λινκ για να σου αποδειξω οτι το παραδειγμα με την EFE που εγραψες ηταν ατυχες καθως ειναι η No 1 ομαδα στα clan wars(να το λινκ ξανα http://worldoftanks.eu/community/clans/500006779-EFE/provinces/ ).Δεν καταλαβαινω γιατι μου θυμωσες.
Δεν σου θύμωσα. Αν θύμωνα θα το καταλάβαινες. Αυτό που με εκνευρίζει είναι πως ΟΛΟΙ ενδιαφέρονται για τον Ελληνικό πληθυσμό του WOT και πως όλες μας οι συζητήσεις στο τέλος καταλήγουν είτε σε gold που είναι γελοίο να μιλάμε όταν το μεγαλύτερο ποσό είναι 45k και οι άλλες μισές για το τι είπε και πότε έφαγε ο taramas. Αυτό με εκνευρίζει. Αντί όλοι αυτοί οι μεγάλοι και τρανοί που μαζεύτηκαν εδώ και δίπλα να γράψουν κάνα guide και να εξηγήσουν πράγματα σε νέους παίκτες κάθονται και λένε για τον Tarama , Founder, Cgakis, Dolofone, και άλλους 5-6 και το τι έφαγαν το μεσημέρι. Και όταν ρωτήσεις τα τρολια γιατί δεν βοηθάτε ? και τους υπόλοιπους ιμητρολαδες της συμφοράς η απάντηση είναι ααα εγώ δουλεύω .... ααα εγώ δεν είμαι για τέτοια.... αααα εγώ έφαγα φασολάδα και έχω κόψιμο.
Και τους βλέπεις ότι παρόλο που "δουλέουν" (μας δουλέουν μάλλον), που παρόλο δεν είναι για "τέτοια" είναι μέσα πρωί -μεσημέρι- βράδυ (το να logarete σαν κρυφοί δες βοηθάει ο κακώς founder σας βλέπει).
Στον μόνο άνθρωπο εδώ μέσα που βγάζω το καπέλο είναι ο Yanis που postari guides- ιστορικά ότι μπορεί γενικά. Και μετά βλέπεις κάτι νούμερα να ποστάρουν από κάτω και "εμείς χ... ακαμε η βάρκα γέρνει ..." Για να πάρουν ban επειδή θα πάνε διακοπές(παρεπιπτόντος ο "κύριος" ξέρει ποιος είναι και θα πάρει permenant στο επόμενο... θα τον στείλω μόνιμες διακοπές.)
Κατάλαβες τώρα κύριε marita ? οπότε ότι και να λέμε για gold και Taramades αρλούμπες είναι για να περνάει η ώρα. Τουλάχιστον μέχρι κάποιος να δείξει κάτι χειροπιαστό.
Για να γίνω και μάντης από κάτω θα πεταχτεί κάποιος γελιοποιόντας μια συγκεκριμένη πρόταση η θα πει κάτι άσχετο για να ελαφρύνει το κλίμα και να ξεκινήσουν πάλι οι μλκιες... Γιατί το επίπεδο των περισσότερων μέχρι εκεί φτάνει.
Και τους βλέπεις ότι παρόλο που "δουλέουν" (μας δουλέουν μάλλον), που παρόλο δεν είναι για "τέτοια" είναι μέσα πρωί -μεσημέρι- βράδυ (το να logarete σαν κρυφοί δες βοηθάει ο κακώς founder σας βλέπει).
Στον μόνο άνθρωπο εδώ μέσα που βγάζω το καπέλο είναι ο Yanis που postari guides- ιστορικά ότι μπορεί γενικά. Και μετά βλέπεις κάτι νούμερα να ποστάρουν από κάτω και "εμείς χ... ακαμε η βάρκα γέρνει ..." Για να πάρουν ban επειδή θα πάνε διακοπές(παρεπιπτόντος ο "κύριος" ξέρει ποιος είναι και θα πάρει permenant στο επόμενο... θα τον στείλω μόνιμες διακοπές.)
Κατάλαβες τώρα κύριε marita ? οπότε ότι και να λέμε για gold και Taramades αρλούμπες είναι για να περνάει η ώρα. Τουλάχιστον μέχρι κάποιος να δείξει κάτι χειροπιαστό.
Για να γίνω και μάντης από κάτω θα πεταχτεί κάποιος γελιοποιόντας μια συγκεκριμένη πρόταση η θα πει κάτι άσχετο για να ελαφρύνει το κλίμα και να ξεκινήσουν πάλι οι μλκιες... Γιατί το επίπεδο των περισσότερων μέχρι εκεί φτάνει.
Founder- Admin
Σελίδα 3 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Έλληνες στα Clan Wars
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
Σελίδα 3 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk