Αθάνατοι ως Έλληνες
+16
Sanguinius
avacus
sisifos
TasosHellbound
BeMyBan
terminator_GR
Founder
gregorakis
imperiumgraecum
mementoM0ri
cgakis
Marita89
statsforever
thodorix
taramas
IliasSD
20 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 10
Σελίδα 9 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Αθάνατοι ως Έλληνες
Στο τελευταιο ποστ(οχι μονο) εχει δικιο ο Sanguinious και ισχυει για ολους που καταδικαζουν το βρισιδι και τις προσβολες αλλα τις επαναλαμβανουν οι ιδιοι.Τεσπα βαρεθηκα,ξαναγραφω πως θα ηθελα να κανουμε κανενα τουρνουα με ελληνικες ομαδες προερχομενες απο clan η απο παρεες,αν ενδιαφερεται κανει ας το γραψει,τουλαχιστον να περασουμε λιγο καλα.Προσπαθειστε να σταματησετε να κατηγορειτε ο ενας τον αλλον,απ τη μερια μου το σταματω,κανεις δεν θα παραδεχτει το λαθος του ετσι κ αλλιως και αυτο με στεναχωρει,δεν ειμαστε παιδια.
Υ.Γ ΡΕ ΣΕΙΣ!!!Τι clan ειναι αυτο?Που το βρηκες ρε gregorakis?Δεν με ενοχλει η ιδεολογια καθαυτη(ανεχομαι καθε ιδεολογια) αλλα για το ποιος μπορει να πιστευει σε κατι τετοιο ωστε να ειναι πορωμενος να κανει clan!
http://worldoftanks.eu/community/clans/500044600-21APR/
Παμε και αλλο Υ.Γ Τωρα ειδα τι εγραψε ο διπλωματης της GBOA,κολοτουμπες?Αυτα που γραφω τα γραφω μηνες στο φορουμ,δεν εχω κανει καμια κολοτουμπα,δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Δεν πας καλα μου φαινεται,οι κανονες στο αλλο φορουμ ειναι αυτοι που εγραψα και ξαναεγραψα και τηρουνται,ΑΝ εχεις παραπονο απο καποιον,ζητα τα στοιχεια του και θα στα δωσει ο admin συμφωνα με τον κανονα(+ τον νομο φυσικα,υπαρχει σχετικος νομος).Μην μου γραφεις χαζομαρες σε παρακαλω και υποδειξεις βουτα τη γλωσσα στο μυαλο κ εξυπναδες.Τεσπα ειπα το σταματω δεν θα συμβαλω απο δω και περα σε αυτο που γινεται.Ειλικρινα σεβομαι τον commander της ομαδας σου και τον συμπαθω γιατι προς εμενα ηταν μαγκας και ευθεις και δεν θελω να επεκταθω σε αυτα που με κατηγορεις με αερολογιες.Εγω οταν κατηγορω καποιον το λεω με στοιχεια και το πιστευω.
Υ.Γ ΡΕ ΣΕΙΣ!!!Τι clan ειναι αυτο?Που το βρηκες ρε gregorakis?Δεν με ενοχλει η ιδεολογια καθαυτη(ανεχομαι καθε ιδεολογια) αλλα για το ποιος μπορει να πιστευει σε κατι τετοιο ωστε να ειναι πορωμενος να κανει clan!
http://worldoftanks.eu/community/clans/500044600-21APR/
Παμε και αλλο Υ.Γ Τωρα ειδα τι εγραψε ο διπλωματης της GBOA,κολοτουμπες?Αυτα που γραφω τα γραφω μηνες στο φορουμ,δεν εχω κανει καμια κολοτουμπα,δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Δεν πας καλα μου φαινεται,οι κανονες στο αλλο φορουμ ειναι αυτοι που εγραψα και ξαναεγραψα και τηρουνται,ΑΝ εχεις παραπονο απο καποιον,ζητα τα στοιχεια του και θα στα δωσει ο admin συμφωνα με τον κανονα(+ τον νομο φυσικα,υπαρχει σχετικος νομος).Μην μου γραφεις χαζομαρες σε παρακαλω και υποδειξεις βουτα τη γλωσσα στο μυαλο κ εξυπναδες.Τεσπα ειπα το σταματω δεν θα συμβαλω απο δω και περα σε αυτο που γινεται.Ειλικρινα σεβομαι τον commander της ομαδας σου και τον συμπαθω γιατι προς εμενα ηταν μαγκας και ευθεις και δεν θελω να επεκταθω σε αυτα που με κατηγορεις με αερολογιες.Εγω οταν κατηγορω καποιον το λεω με στοιχεια και το πιστευω.
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Αγαπητέ Μαρίτα χαίρομαι που θα κάνεις το πρώτο βήμα, ελπίζω μόνο σε λίγο να μην πας από δίπλα και γράφεις πάλι "κακιούλες" σε όλα τα υπόλοιπα προκαλούμε τον admin του "διπλανού μαγαζιού" να προβεί στα δέοντα έτσι ώστε να μας αποδείξει ότι οι δημοκρατικές του ευαισθησίες είναι έμπρακτες και όχι στα λόγια. Άλωστε επειδή ο θεός αγαπά τον "κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη" τα στοιχεία υπάρχουν και αν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν προβεί σε ενέργειες, όπως ξέρεις καλά υπάρχουν και οι νομικές διαδικασίες που επιλύουν τέτοια ζητήματα. Ήρθε ο καιρός ο κιτρινισμός και η σπέκουλα να λάβει ένα τέλος.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
chritank- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Στειλε ενα pm στον τυπο,δεν θα ψαχνει να το φορουμ.Στειλε ενα pm και αν δεν το κανει θα τον καταδικασω και εγω ως υποκριτη και φασιστα.Αντε γεια σας παιδια,σταματηστε τις κατηγοριες ολοι μαζι,δεν υπαρχει λογος.Το ξαναλεω ας μαζευτουμε να παιξουμε ολοι μαζι,τουρνουα,πλατοον οτι θελετε,τραινινγ,οτι θελετε.Αντε γεια σας.chritank έγραψε:Αγαπητέ Μαρίτα χαίρομαι που θα κάνεις το πρώτο βήμα, ελπίζω μόνο σε λίγο να μην πας από δίπλα και γράφεις πάλι "κακιούλες" σε όλα τα υπόλοιπα προκαλούμε τον admin του "διπλανού μαγαζιού" να προβεί στα δέοντα έτσι ώστε να μας αποδείξει ότι οι δημοκρατικές του ευαισθησίες είναι έμπρακτες και όχι στα λόγια. Άλωστε επειδή ο θεός αγαπά τον "κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη" τα στοιχεία υπάρχουν και αν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν προβεί σε ενέργειες, όπως ξέρεις καλά υπάρχουν και οι νομικές διαδικασίες που επιλύουν τέτοια ζητήματα. Ήρθε ο καιρός ο κιτρινισμός και η σπέκουλα να λάβει ένα τέλος.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Μαρίτα τι μύνημα να του στέιλω?? και ο ίδιος έχει κάνει χαρακτηρισμούς. θα έπρεπε ήδη να έχεις καταδικάσει τέτοιες πρακτικές που έχουμε φέρει και στον αέρα του φόρουμ εδώ. οπότε μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα. καταλαβαίνω βέβαια ότι δύσκολα θα χαρακτηρίσεις κάτι που σου δίνει το δικαίωμα να βγάζεις τη κακία σου αλλά τώρα ο "κλοιός έσφιξε" και θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους διότι στο παιχνίδι πες ότι θέλεις αλλά όταν πρόκειται για ανθρώπινες προσωπικότητες θα είστε πολύ προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς σας. Περιμένω να δώσεις πρώτος το παράδειγμα και να καταδικάσεις τέτοια φαινόμενα έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
be my ban καλη σου ορεξη
Admin:
Κόσμια.....
Admin:
Κόσμια.....
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
ok προτιμησα να απαντησω ετσι παρα να βρισω και να φανω εγω ο κακος
chritank έγραψε:Τον εε τον καλώ να έρθει στην clan μας να κάτσει μερικές μέρες και να διαπιστώσει από κοντά όσο γίνεται την λειτουργία μας και το αν λειτουργούμε φασιστικά. Επιπροσθέτως τον καλώ να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που έκανε αυτός και οι συνεργάτες και επιπλεόν αφου το κάνει σε άλλες περιπτώσεις, να μας δώσει τα στοιχεία όλων όσων έχουν καταφερθεί με άσχημο τρόπο εναντίων μας με χαρακτηρισμούς "τρούμπας" ώστε να προβούμε στις δέουσες ενέργειες γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει πάει τίποτα στις αρχές.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Εάν αυτό αποτελεί όντως πρόσκληση έχω μεγάλη περιέργεια να έρθω και να συζητήσω μαζί σας για να καταλάβω πως ανέχεστε στις τάξεις σας κάποιον ο οποίος θεωρεί οτι η ελευθερία του λόγου στο forum είναι ελεημοσύνη του,
αντιλαμβάνεται την λογοκρισία σαν μια ευχάριστη και διασκεδαστική πρακτική, και δεν έχετε την ελάχιστη δημοκρατική ευαισθησία να τον στείλετε. Οπότε αν ισχύει η πρόταση τα λέμε και on air.
Περί των χαρακτηρισμών μου για ανοχή σε φασιστικές συμπεριφορές δεν νομίζω ότι έχει καμία υπερβολή, πιστεύω είναι ακριβοδίκαιος.
Επίσης ο σεβασμός στις νόμιμες διαδικασίες είναι δεδομένος.
ee3509 έγραψε:chritank έγραψε:Τον εε τον καλώ να έρθει στην clan μας να κάτσει μερικές μέρες και να διαπιστώσει από κοντά όσο γίνεται την λειτουργία μας και το αν λειτουργούμε φασιστικά. Επιπροσθέτως τον καλώ να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που έκανε αυτός και οι συνεργάτες και επιπλεόν αφου το κάνει σε άλλες περιπτώσεις, να μας δώσει τα στοιχεία όλων όσων έχουν καταφερθεί με άσχημο τρόπο εναντίων μας με χαρακτηρισμούς "τρούμπας" ώστε να προβούμε στις δέουσες ενέργειες γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει πάει τίποτα στις αρχές.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Εάν αυτό αποτελεί όντως πρόσκληση έχω μεγάλη περιέργεια να έρθω και να συζητήσω μαζί σας για να καταλάβω πως ανέχεστε στις τάξεις σας κάποιον ο οποίος θεωρεί οτι η ελευθερία του λόγου στο forum είναι ελεημοσύνη του,
αντιλαμβάνεται την λογοκρισία σαν μια ευχάριστη και διασκεδαστική πρακτική, και δεν έχετε την ελάχιστη δημοκρατική ευαισθησία να τον στείλετε. Οπότε αν ισχύει η πρόταση τα λέμε και on air.
Περί των χαρακτηρισμών μου για ανοχή σε φασιστικές συμπεριφορές δεν νομίζω ότι έχει καμία υπερβολή, πιστεύω είναι ακριβοδίκαιος.
Επίσης ο σεβασμός στις νόμιμες διαδικασίες είναι δεδομένος.
Ενώ εσύ που έχεις μεγάλη ευαισθησία στις δημοκρατικές διαδικασίες θεωρείς πως μια ομάδα θα πρέπει να επέμβει και να τιμωρήσει ή να διώξει κάποιο μέλος της για προσωπικές δραστηριότητες του εκτός ομάδας, επειδή εσύ ο μέγας δημοκράτης αποφάνθηκες έτσι, ειδαλιώς όλη η ομάδα υποστηρίζει φασιστικές νοοτροπίες. Αλήθεια μπήκες καθόλου στη λογική πως μπορεί να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και επειδή ακριβώς σαν ομάδα δεν μας αρέσουν οι φασιστικές νοοτροπίες, δεν επεμβαίνουμε σε ότι κάνουν τα μέλη μας και δεν αφορούν την ομάδα μας?
Βέβαια. παρόμοιες συμπεριφορές από άτομα άλλων ομάδων σε βρίσκαν και σε βρίσκουν παγερά αδιάφορο αν όχι φιλικά προσκείμενο, πάντα χάριν φιλελευθερισμού.
Θεωρείς πως το να αφήνεις στο φόρουμ σου να βρίζει ο κάθένας και να αποκαλεί φασίστες ολόκληρη ομάδα ανθρώπων χωρίς να μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το λόγο είναι απόλυτα φυσιολογικό και στα πλαίσια της δημοκρατίας? Μάλιστα
Αυτό φίλε εε θα έπρεπε να το κάνεις πολύ πριν βγάλεις χολή χωρίς να ξέρεις και μάλιστα χωρίς να έχεις δοκιμάσει την δημοκρατία μας, σαφώς βέβαια απέχει πολύ απο την δική σου που στηρίζετε σε βρισιές και προσβολές στις οποίες και συμμετέχεις και εσύ ενώ η δουλειά σου θα ήταν να τις αοοτρέπεις και να τις τιμωρέις πράγμα που έως και σήμερα δεν έχεις πράξει. όλως τυχαίως έχεις επιλεκτική διάθεση στις ευαισθησίες σου και εδώ πάλι μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως εσύ ο "δημοκράτης" ανέχεσαι σε μια κοινωνία που προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος και οι ελευθερίες του, αυτός να καθηβρίζετε χωρίς στοιχέια και αποδέιξεις απο τον κάθε πικραμένο πίσω απο ένα μηχάνημα??? σου είχα ξαναπεί πριν από καιρό ότι για να τύχεις σεβασμού πρέπει να δίνεις και τα ανάλογα δείγματα και τα δικά σου δυστηχώς είναι κατά πολύ χειρότερα απο του χειρότερου φασίστα γιατί σου ξαναλέω ο "κιτρινισμός" που επιτρέπεις στο μαγαζί σου είναι η χειρότερη φασιστική έκφραση και δεν αποτελεί στοιχείο δημοκρατικού πολιτισμού. Σε προκαλώ για τελευταία φορά πρώτων να καταδικάσεις τις βρισίες που στοχοποιούν ανθρώπους, δεύτερον να δώσεις τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών που με την στάση σου συγκαλύπτεις και να έρθεις στην παρέα μας να πάρεις γέυση δημοκρατίας, μέχρι να κάνεις τα παραπάνω όχι μόνο λέιπει η λέξη δημοκρατία από τις πράξεις σου, αλλά αποτελεί ιεροσυλία από μέρους σου να μας εγκαλείς για την έλειψη δημοκρατισμού.
Y.Γ. Τα ερωτήματα που μας θέτεις από το μαγαζί σου σου τα επιστρέφω για να τα σκεφτέις καλύτερα.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Y.Γ. Τα ερωτήματα που μας θέτεις από το μαγαζί σου σου τα επιστρέφω για να τα σκεφτέις καλύτερα.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
1. Ενώ εσύ που έχεις μεγάλη ευαισθησία στις δημοκρατικές διαδικασίες θεωρείς πως μια ομάδα θα πρέπει να επέμβει και να τιμωρήσει ή να διώξει κάποιο μέλος της για προσωπικές δραστηριότητες του εκτός ομάδας, επειδή εσύ ο μέγας δημοκράτης αποφάνθηκες έτσι, ειδαλιώς όλη η ομάδα υποστηρίζει φασιστικές νοοτροπίες. Αλήθεια μπήκες καθόλου στη λογική πως μπορεί να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και επειδή ακριβώς σαν ομάδα δεν μας αρέσουν οι φασιστικές νοοτροπίες, δεν επεμβαίνουμε σε ότι κάνουν τα μέλη μας και δεν αφορούν την ομάδα μας?
2. Βέβαια. παρόμοιες συμπεριφορές από άτομα άλλων ομάδων σε βρίσκαν και σε βρίσκουν παγερά αδιάφορο αν όχι φιλικά προσκείμενο, πάντα χάριν φιλελευθερισμού.
Θεωρείς πως το να αφήνεις στο φόρουμ σου να βρίζει ο κάθένας και να αποκαλεί φασίστες ολόκληρη ομάδα ανθρώπων χωρίς να μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το λόγο είναι απόλυτα φυσιολογικό και στα πλαίσια της δημοκρατίας? Μάλιστα
1. Ναι. Αν ήταν κάποιος παιδεραστής είμαι σίγουρος οτι θα τον πετάγατε απο το παράθυρο.
Εάν η συμπεριφορά του είναι φασιστική και αυτό θεωρείτε οτι δεν σας αφορά καθόλου τότε δείχνετε ανοχή - αυτό είπα και πιστεύω ότι είναι ακριβοδίκαιο.
Αφού η διπλωματία σας με προσκαλεί θα χαρώ να δω ποια είναι η αντίληψή στην ομάδα σας για το θέμα.
2. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των λόγων του, ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω ή θα λογοκρίνω ή θα αφήσω ή θα απαγορεύσω.
Το forum ανήκει στα μέλη του, είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων, δεν υφίσταται έννοια ιδιοκτησίας ή επιβολής. Ισχύουν τα νόμιμα και μόνο.
christank έγραψε:Τον εε τον καλώ να έρθει στην clan μας να κάτσει μερικές μέρες και να διαπιστώσει από κοντά όσο γίνεται την λειτουργία μας και το αν λειτουργούμε φασιστικά.
Η πρόσκληση ισχύει ?
Αν ήταν κάποιος παιδεραστής και ενοχλούσε αποδεδειγμένα ανήλικα μέσα στην ομάδα φυσικά και θα τον πετάγαμε. Αν όμως ερχόσουν εσύ σαν τρίτος και εντελώς άσχετος και κατηγορούσες ένα μέλος μας πως είναι παιδεραστής, δεν θα μας ενδιέφερε γιατί απλά είσαι ένα τρίτος που απλά λες ότι θες και το μέλος μας δεν έδωσε δικαιώματα για να τον υποβάλουμε σε τέτοιες προσβλητικές διαδικασίες λόγω κάποιου άσχετου.
Το παράδειγμα σου είναι ατυχές φίλε μου, όπως ατυχής είναι και ο τρόπος σκέψης σου.
Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις? Αυτό να το σκεφτόσουν όταν έστηνες το φόρουμ και πήρες την ευθύνη του. Διατηρείς ένα ιστότοπο που δίνει το δικαίωμα να μπαίνεο ο καθένας και να γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Ταυτόχρονα είσαι ο μόνος που έχεις πρόσβαση στον έλεγχο αυτών που γράφονται εκεί. Αυτό σε καθιστά αυτομάτως υπεύθυνο για να προστατεύεις τα δικαιώματα όλων όσων συμμετέχουν και να εξασφαλίζεις πως με κανένα τρόπο δεν θα θίγει ο ένας τα δικαιώματα του άλλου.
Επειδή έβαλες 2 απλούς κανόνες λες και ανοιγες κοινόβιο, δεν σε απαλλάσει από τις ευθύνες σου.
Αν ήθελες να το παίζεις φιλελευθερος και αναρχικός να έμενες απλό μέλος και να μην αναλάμβανες ένα ολόκληρο φόρουμ. Αυτά που κάνεις θα μπορούσα να τα είχα κάνει πανευκολα και γω και θα ήμουνα και αρεστός σε πολλούς από σας. Δυστυχώς όμως φίλε μου, το ευκολο και το απλό δεν είναι πάντα και το σωστό.
Το παράδειγμα σου είναι ατυχές φίλε μου, όπως ατυχής είναι και ο τρόπος σκέψης σου.
Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις? Αυτό να το σκεφτόσουν όταν έστηνες το φόρουμ και πήρες την ευθύνη του. Διατηρείς ένα ιστότοπο που δίνει το δικαίωμα να μπαίνεο ο καθένας και να γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Ταυτόχρονα είσαι ο μόνος που έχεις πρόσβαση στον έλεγχο αυτών που γράφονται εκεί. Αυτό σε καθιστά αυτομάτως υπεύθυνο για να προστατεύεις τα δικαιώματα όλων όσων συμμετέχουν και να εξασφαλίζεις πως με κανένα τρόπο δεν θα θίγει ο ένας τα δικαιώματα του άλλου.
Επειδή έβαλες 2 απλούς κανόνες λες και ανοιγες κοινόβιο, δεν σε απαλλάσει από τις ευθύνες σου.
Αν ήθελες να το παίζεις φιλελευθερος και αναρχικός να έμενες απλό μέλος και να μην αναλάμβανες ένα ολόκληρο φόρουμ. Αυτά που κάνεις θα μπορούσα να τα είχα κάνει πανευκολα και γω και θα ήμουνα και αρεστός σε πολλούς από σας. Δυστυχώς όμως φίλε μου, το ευκολο και το απλό δεν είναι πάντα και το σωστό.
Μπράβο εε μόλις μας παραδέχεσαι δημοσίως ότι η διαπόμπευση ανθρώπων με αήθεις χαρακτηρισμούς για εσένα αποτελεί ελευθερία λογου??? ευγε συγχαρητήρια και το κοινό ας σε κρίνει για αυτά που λες. το να κάνεις παρατήρηση σε κάποιον που εκφράζετε άσχημα για άλλον δεν αποτελεί λογοκρισία αλλά τήρηση κανόνων ευπρέπειας αγαπητέ μου φίλε. επίσης δημοκρατικέ μου επαναστάτη θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η εξύβριση και η μείωση της προσωπικότητας αποτελει παράβαση και διώκεται στην κλασική δημοκρατία επομένως με την δική σου λογική την καταλύεις και αυτή. Απο αυτά που σου λεω συμπεραίνεις ότι έχουμε ανοχή στο φασισμό??? αν αυτό έχεις καταλάβει τότε δυστηχώς είσαι σε άλλη διάσταση και κακός το συζητάμε δεδομένου ότι όταν μας αποκαλούσες έτσι θα το απολαμβάναμε και δεν θα μιλάγαμε αλλά θα πανηγυρίζαμε, εμείς απεναντίας θα το κυνηγήσουμε και κάθε "κατεργάρης" θα κάτσει στον πάγκο του για να μάθει ότι όταν θα μιλάει ελέυθερα δημοκρατικά και ωράια, θα σέβεται τον συνομιλητή θα τον αντικρούει με επιχειρήματα και δεν θα τον βρίζει όπως μιλάνε σε "χαμετυπία". Σου επισυμάνω και πάλι ότι ήρθε η στιγμή να καταδικάσεις αυτά που συγκαλύπτεις και να προβέις στα παραπάνω που σου είπα αν θέλεις στην συνείδησή μας να λέγεσαι δημοκράτης ειδάλως ανήκεις σε μια άλλη κατηγορία.
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Με εκτίμηση,
Διπλωμάτης GBOA
Αγαπητοί φίλοι απο την pnx και λοιποί κομήτες και περιστασιακά υποστηρικτές (αναφέρομαι σε οσους είναι εδω μέσα και όχι σε ολους τους παίκτες και μέλη)
Αν κάποιος θέλει να κατανοήσει τι γίνεται τόσους μήνες εδώ μέσα και στις σχέσεις των ομάδων γενικά πρέπει να πάει πίσω στην αρχή αυτής της ιστορίας και να επισημάνει τα σημαντικά και καθοριστικά σημεία και γεγονότα που μας έφεραν εδώ που είμαστε.
Ας πούμε οτι κάνουμε ξανά τώρα σήμερα μια συνάντηση ανάλογη εκείνης που είχε γίνει τον περασμένο φεβρουάριο και μαζευόμαστε σε ενα ts, δεν είναι παράλογο αν σκεφτεί κανείς οτι θα μπορούσαμε απο τότε να κανονίσουμε μια τέτοια συνάντηση με σκοπό να συζητήσουμε τα πεπραγμένα και τις κινήσεις που έχουν γίνει στο μεσοδιάστημα.
Τι θα συζητάγαμε? ας δούμε κάποια παραδείγματα....
α) θα σχολιάζαμε τον σκοπό δημιουργίας της pnx που κατά τα λεγόμενα τότε ήταν να ενώσει έλληνες παίχτες με στόχο την κυριαρχία στον χάρτη (χαριν συντομίας το λέω έτσι απλά), τι απο αυτά πέτυχε? ενώθηκαν οι έλληνες παίκτες? κυριάρχησαν οι ελληνικές ομάδες στον χάρτη?
β) τι έγινε με τις υποσχέσεις περί αγαστής συνεργασίας μεταξύ των ομάδων? τι εγινε με την αμέριστη βοήθεια και στήριξη που θα πρόσφερε η pnx σε ολές τις υπόλοιπες ομάδες? τι έγινε με τον σεβασμό της άλλης άποψης και προσπάθειας με στόχο να προχωρήσουμε όλοι μαζί απο όλες τις πλευρές?
γ) Τι έγιναν ολοι εκείνοι οι ένθερμοι υποστηρικτές της ενότητας και ομόνοιας των ελλήνων? που είναι σήμερα ολοι αυτοί που ήταν πρόθυμοι να επαναπατριστούν για να στηρίξουν ελληνική προσπάθεια?
δ) ποιες είναι οι επιτυχίες όλων? συνάδουν με το μέγεθος και τις δυνατότητες? πλησίασαν τους στόχους?
ε) πως είναι οι σχέσεις μεταξύ των Ελλήνων παικτών σήμερα? τις βρήκαμε σε σημείο που ήταν χωρίς συνεργασία και επαφή αλλά τουλάχιστον χωρίς εχθρότητα, που τις οδηγήσαμε σήμερα? τους ενώσαμε ή τους χωρίσαμε?
Υ.Σ. νομίζω οτι ολοι λίγο πολύ συμμετείχαμε σε τρολαρίσματα, αλληλοκατηγορίες και διάφορα άλλα, επειδή τέτοια αυνάντηση δεν έχει πολλές ελπίδες να γίνει ας πούμε τουλάχιστον 1-2 πράγματα σοβαρά, οποιος νομίζει οτι έχει να προσφέρει σε μια τέτοια συζήτηση ας βάλει την άποψή του.
Αν κάποιος θέλει να κατανοήσει τι γίνεται τόσους μήνες εδώ μέσα και στις σχέσεις των ομάδων γενικά πρέπει να πάει πίσω στην αρχή αυτής της ιστορίας και να επισημάνει τα σημαντικά και καθοριστικά σημεία και γεγονότα που μας έφεραν εδώ που είμαστε.
Ας πούμε οτι κάνουμε ξανά τώρα σήμερα μια συνάντηση ανάλογη εκείνης που είχε γίνει τον περασμένο φεβρουάριο και μαζευόμαστε σε ενα ts, δεν είναι παράλογο αν σκεφτεί κανείς οτι θα μπορούσαμε απο τότε να κανονίσουμε μια τέτοια συνάντηση με σκοπό να συζητήσουμε τα πεπραγμένα και τις κινήσεις που έχουν γίνει στο μεσοδιάστημα.
α) θα σχολιάζαμε τον σκοπό δημιουργίας της pnx που κατά τα λεγόμενα τότε ήταν να ενώσει έλληνες παίχτες με στόχο την κυριαρχία στον χάρτη (χαριν συντομίας το λέω έτσι απλά), τι απο αυτά πέτυχε? ενώθηκαν οι έλληνες παίκτες? κυριάρχησαν οι ελληνικές ομάδες στον χάρτη?
β) τι έγινε με τις υποσχέσεις περί αγαστής συνεργασίας μεταξύ των ομάδων? τι εγινε με την αμέριστη βοήθεια και στήριξη που θα πρόσφερε η pnx σε ολές τις υπόλοιπες ομάδες? τι έγινε με τον σεβασμό της άλλης άποψης και προσπάθειας με στόχο να προχωρήσουμε όλοι μαζί απο όλες τις πλευρές?
γ) Τι έγιναν ολοι εκείνοι οι ένθερμοι υποστηρικτές της ενότητας και ομόνοιας των ελλήνων? που είναι σήμερα ολοι αυτοί που ήταν πρόθυμοι να επαναπατριστούν για να στηρίξουν ελληνική προσπάθεια?
δ) ποιες είναι οι επιτυχίες όλων? συνάδουν με το μέγεθος και τις δυνατότητες? πλησίασαν τους στόχους?
ε) πως είναι οι σχέσεις μεταξύ των Ελλήνων παικτών σήμερα? τις βρήκαμε σε σημείο που ήταν χωρίς συνεργασία και επαφή αλλά τουλάχιστον χωρίς εχθρότητα, που τις οδηγήσαμε σήμερα? τους ενώσαμε ή τους χωρίσαμε?
Υ.Σ. νομίζω οτι ολοι λίγο πολύ συμμετείχαμε σε τρολαρίσματα, αλληλοκατηγορίες και διάφορα άλλα, επειδή τέτοια αυνάντηση δεν έχει πολλές ελπίδες να γίνει ας πούμε τουλάχιστον 1-2 πράγματα σοβαρά, οποιος νομίζει οτι έχει να προσφέρει σε μια τέτοια συζήτηση ας βάλει την άποψή του.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Οταν τα λεγε ο μεμεντομορτις γελαγατε...Sanguinius έγραψε:Το λατρεύω αυτό το forum είναι χρυσωρυχείο
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
@ταραμας
Εσυ τον χαβα σου... pnx , pnx , pnx , pnx , stats, stats, stats, stats,pnx ,pnx ,
Σταματα να ασχολεισε με καποιους που δεν ασχολουνται με εσενα πια.
@σισιφος & φαουντερ
Θυμαστε που σας ελεγα οτι ασχολειται συνεχεια με τα ιδια και τα ιδια μονο για να προκαλεσει εντυπωσεις ? Οριστε να τος παλι με τα περσινα ξυνα σταφυλια
Εσυ τον χαβα σου... pnx , pnx , pnx , pnx , stats, stats, stats, stats,pnx ,pnx ,
Σταματα να ασχολεισε με καποιους που δεν ασχολουνται με εσενα πια.
@σισιφος & φαουντερ
Θυμαστε που σας ελεγα οτι ασχολειται συνεχεια με τα ιδια και τα ιδια μονο για να προκαλεσει εντυπωσεις ? Οριστε να τος παλι με τα περσινα ξυνα σταφυλια
... εμένα πάλι αυτά που γράφει ο taramas με βρίσκουν σύμφωνο ... αν εξαιρέσουμε το κομμάτι "αμέριστη βοήθεια και στήριξη" που το βρίσκω τουλάχιστο ανόητο (το είχα συζητήσει και με τον chritank άλλωστε) δεν έχω άλλη ένσταση ... χρήζω ιατρικής παρακολούθησης ???
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Αν δεν θέλετε να συζητήσετε είναι ναι μεν δικαίωμά σας αλλά απο την άλλη καταγράφεται το γεγονός οτι τελικά φαίνεται να σας βολεύει αυτή η κατάσταση που υπάρχει και την οποία κατηγορείτε και κρίνετε.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν στο τρολάρισμα και τα γνωστά αφού δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για μια σοβαρή κουβέντα.
Υ.Σ. περσινά ξινά σταφύλια είναι όντως, μόνο που είναι τόσο ξινά που δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν στο τρολάρισμα και τα γνωστά αφού δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για μια σοβαρή κουβέντα.
Υ.Σ. περσινά ξινά σταφύλια είναι όντως, μόνο που είναι τόσο ξινά που δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.
Οχι εποχικη ιωσουλα ειναι, θα παρεις αντιταραμικο και θα σου περασει, αν οχι το μονο που μενει ειναι το κλυσμαgregorakis έγραψε:... εμένα πάλι αυτά που γράφει ο taramas με βρίσκουν σύμφωνο ... αν εξαιρέσουμε το κομμάτι "αμέριστη βοήθεια και στήριξη" που το βρίσκω τουλάχιστο ανόητο (το είχα συζητήσει και με τον chritank άλλωστε) δεν έχω άλλη ένσταση ... χρήζω ιατρικής παρακολούθησης ???
... μπαααα !!! πάτησα και "like" ... το κλύσμα γρήγορα ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
@ gregorakis
Μην απολογείσαι που συμφώνησες μαζί μου, το έχω κάνει κι εγω άλλωστε δεν χρειάζεται να συμπαθείς κάποιον για να συμφωνήσεις σε κάτι.
Οσο για το "αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη" κανείς δεν το πίστεψε αλλά ειπώθηκε πάντως γιαυτό και το ανέφερα.
Μην απολογείσαι που συμφώνησες μαζί μου, το έχω κάνει κι εγω άλλωστε δεν χρειάζεται να συμπαθείς κάποιον για να συμφωνήσεις σε κάτι.
Οσο για το "αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη" κανείς δεν το πίστεψε αλλά ειπώθηκε πάντως γιαυτό και το ανέφερα.
taramas έγραψε:Αγαπητοί φίλοι απο την pnx και λοιποί κομήτες και περιστασιακά υποστηρικτές (αναφέρομαι σε οσους είναι εδω μέσα και όχι σε ολους τους παίκτες και μέλη)
α) σε πρωτη φαση ενωσε 5 clan αυτο και μονο φτανει και εκτος απο αυτες τις clan ηρθε και πολυς κοσμος γιατι ηθελαν το κατι παραπανω απο τα clan war ας πουμε ειχαν βαρεθει το el halouf
πετυχε να εχει καθημερινη παρουσια σε τελικους batle with owner και εισοδο στον χαρτη στην ευρωπη κοντρα σε ομαδες μεγαθηρια (EFE EFE-X 1SPB BIA R1SE) και αλλες πολλες καθως και να παρει και περιοχη απο αυτες τις clan που δεν εχουν εμβλημα τους την παρεα αλλα το hard core clan war
για το blue ally δεν ξερω αν κυριαρχησε και που?. μπορεις να μας διαφωτισεις?
β) οποιος ζητησε την βοηθεια μας την ειχε με οποιδηποτε τροπο και για οποιδηποτε θεμα θα σου φερω παραδειγμα την HPS και GR-TI μαλλον δεν το ηξερες υποθετω αλλα δεν πειραζει δεν γινεται να τα ξερεις ολα. ξερεις τοσα αλλα αυτα ασε να τα ξερουμε εμεις οι κακοι της PNX
γ) ρωτα τους αλλα ετσι για παραδειγμα θα σου πω καποια ονοματα laskas yanni73 pankratis και αλλοι αλλα δεν εχει σημασια
δ) αν πετυχε σε στοχους η PNX? και μονο που πηρε η PNX-A περιοχη απο EFE-X και R1SE στα ισα αυτο και μονο δειχνει αν πετυχε
μην μιλησεις για διαρκεια μεσα στο καλοκαιρι γιατι ζητας πολλα απο ενα community που φτιαχτηκε στις 16 φεβουαριου και μεσα σε λιγους μηνες εχει πετυχει πιο πολλα απο οσα εσυ λες αλλα δεν θες να τα δεις ποια ειναι αυτα
ε) κανε μια αυτοκριτικη και δες το δικο σου λιθαρακι σε ποια πλευρα της ζυγαριας το εβαλες
ΥΓ. δεν νομιζω οτι το community PNX θα ειναι αρνητικο σε μια νεα συναντηση
@ cgakis
α) "σε πρώτη φάση ένωσε 5 clan", χμ εκ των οποίων 2 περίπου διαλυμένες, μία η δική σου και η HELAS που κόπηκε στα δύο, δεν φαίνεται για ένωση αυτό το πράγμα αλλά δεν θα σταθώ εκεί γιατί ως συνήθως η περιγραφή σου ειναι φουσκωμένη, οσο για τον πολύ κόσμο και πάλι μας λές την μισή αλήθεια γιατί ολοι ξέρουμε την τεράστια είναι γεγονός προσπάθεια να διαβάλλουμε τις διοικήσεις, να δίνουμε υποσχέσεις σε άτομα με σκοπό να τραβήξουν οσους μπορούν και να διαλύσουν ομάδες, θεμιτό ή αθέμιτο ο καθένας έχει την άποψή του αλλά τουλάχιστον ας μην υποκρινόμαστε.
β) αναρωτιέμαι σε ποιόν θα δίνατε υποστήριξη και βοήθεια? στις ομάδες που αγωνιστήκατε να διαλύσετε? να είμαστε λίγο σοβαροί, τα δύο παραδείγματα που έδωσες είναι το λιγότερο άστοχα.
γ) μάλλον περισσότεροι είναι αυτοί που δεν ήρθαν καθολου και αυτοί που ήρθαν και έφυγαν, για δες το λίγο, ας πούμε για παράδειγμα που βρίσκεται η διοίκηση της HARD2 που υποτίθεται συμμετείχε στην μεγάλη αυτή ένωση?
δ) θεωρείς οτι τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον σκοπό? συγχαρητήρια για αυτά που κάνατε αλλά τα έχουν κάνει κι άλλες ομάδες, απο εσάς θα περιμέναμε κάτι καλύτερο και αν θυμηθούμε τους στόχους που εσείς οι ίδιοι βάλατε τότε είσαστε σε απόσταση χάους, εκτός κι αν βάλατε στόχους φανταστικούς για λόγους προπαγάνδας και μόνο οπότε οκ.
ε) το δικό μου λιθαράκι το έβαλα εκεί που συμφώνησα να το βάλω και συνεχίζω μέχρι σήμερα να το βάζω, αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι εσείς αυτοκριτική και να κάνετε δεν θα καταφέρετε τίποτα, οι προθέσεις σας φάνηκαν απο την αρχή και ο πραγματικά πολύς κόσμος που είναι στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς το ξέρει.
Υ.Σ χαχαχα, το ξέρω οτι είστε θετικοί σε μια συνάντηση, είναι μια καλή ευκαιρία να επαναλάβετε την διαδικασία του εκφοβισμού, το κάνατε τότε δεν θα το κάνετε τώρα που έχετε ήδη διαλύσει και κάποιες ομάδες? προσωπικά πάντως δεν εχω κανένα πρόβλημα, ούτε τότε με "αγγίξατε" και ούτε και τώρα.
Υ.Σ. εχω και την απορία βέβαια, με ποιους θα κάνετε συνάντηση? πραγματικά είμαι περίεργος ποιοί είναι αυτοί που θα δεχθούν? τώρα που το σκέφτομαι είναι καλή ιδέα, για δοκιμάστε το, εγώ είμαι μέσα.
α) "σε πρώτη φάση ένωσε 5 clan", χμ εκ των οποίων 2 περίπου διαλυμένες, μία η δική σου και η HELAS που κόπηκε στα δύο, δεν φαίνεται για ένωση αυτό το πράγμα αλλά δεν θα σταθώ εκεί γιατί ως συνήθως η περιγραφή σου ειναι φουσκωμένη, οσο για τον πολύ κόσμο και πάλι μας λές την μισή αλήθεια γιατί ολοι ξέρουμε την τεράστια είναι γεγονός προσπάθεια να διαβάλλουμε τις διοικήσεις, να δίνουμε υποσχέσεις σε άτομα με σκοπό να τραβήξουν οσους μπορούν και να διαλύσουν ομάδες, θεμιτό ή αθέμιτο ο καθένας έχει την άποψή του αλλά τουλάχιστον ας μην υποκρινόμαστε.
β) αναρωτιέμαι σε ποιόν θα δίνατε υποστήριξη και βοήθεια? στις ομάδες που αγωνιστήκατε να διαλύσετε? να είμαστε λίγο σοβαροί, τα δύο παραδείγματα που έδωσες είναι το λιγότερο άστοχα.
γ) μάλλον περισσότεροι είναι αυτοί που δεν ήρθαν καθολου και αυτοί που ήρθαν και έφυγαν, για δες το λίγο, ας πούμε για παράδειγμα που βρίσκεται η διοίκηση της HARD2 που υποτίθεται συμμετείχε στην μεγάλη αυτή ένωση?
δ) θεωρείς οτι τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον σκοπό? συγχαρητήρια για αυτά που κάνατε αλλά τα έχουν κάνει κι άλλες ομάδες, απο εσάς θα περιμέναμε κάτι καλύτερο και αν θυμηθούμε τους στόχους που εσείς οι ίδιοι βάλατε τότε είσαστε σε απόσταση χάους, εκτός κι αν βάλατε στόχους φανταστικούς για λόγους προπαγάνδας και μόνο οπότε οκ.
ε) το δικό μου λιθαράκι το έβαλα εκεί που συμφώνησα να το βάλω και συνεχίζω μέχρι σήμερα να το βάζω, αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι εσείς αυτοκριτική και να κάνετε δεν θα καταφέρετε τίποτα, οι προθέσεις σας φάνηκαν απο την αρχή και ο πραγματικά πολύς κόσμος που είναι στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς το ξέρει.
Υ.Σ χαχαχα, το ξέρω οτι είστε θετικοί σε μια συνάντηση, είναι μια καλή ευκαιρία να επαναλάβετε την διαδικασία του εκφοβισμού, το κάνατε τότε δεν θα το κάνετε τώρα που έχετε ήδη διαλύσει και κάποιες ομάδες? προσωπικά πάντως δεν εχω κανένα πρόβλημα, ούτε τότε με "αγγίξατε" και ούτε και τώρα.
Υ.Σ. εχω και την απορία βέβαια, με ποιους θα κάνετε συνάντηση? πραγματικά είμαι περίεργος ποιοί είναι αυτοί που θα δεχθούν? τώρα που το σκέφτομαι είναι καλή ιδέα, για δοκιμάστε το, εγώ είμαι μέσα.
Σελίδα 9 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Έλληνες στα Clan Wars
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
Σελίδα 9 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Σαβ Απρ 07, 2018 12:06 am από KronosT