Αθάνατοι ως Έλληνες
+16
Sanguinius
avacus
sisifos
TasosHellbound
BeMyBan
terminator_GR
Founder
gregorakis
imperiumgraecum
mementoM0ri
cgakis
Marita89
statsforever
thodorix
taramas
IliasSD
20 απαντήσεις
Σελίδα 10 από 10
Σελίδα 10 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Αθάνατοι ως Έλληνες
Τυπικός cgakis,
νομίζεις οτι αν γινόταν συνάντηση σήμερα θα σου έπλεκαν το εγκώμιο? χαχαχα, εγώ ήμουν ευγενικός, δοκίμασέ το και θα καταλάβεις.
Υ.Σ. ειδικά είμαι περίεργος να σε δώ να δίνεις την δική σου πλευρά της ενημέρωσης, είπα είμαι μέσα, δεν το χάνω με τίποτα.
νομίζεις οτι αν γινόταν συνάντηση σήμερα θα σου έπλεκαν το εγκώμιο? χαχαχα, εγώ ήμουν ευγενικός, δοκίμασέ το και θα καταλάβεις.
Υ.Σ. ειδικά είμαι περίεργος να σε δώ να δίνεις την δική σου πλευρά της ενημέρωσης, είπα είμαι μέσα, δεν το χάνω με τίποτα.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
την δικη μου πλευρα της ενημερωσης την διαβασες αλλα εσυ τα ξερεις καλυτερα και απο εμας μεσα στην PNX
βρε μηπως να σου δωσουμε μια καρεκλιτσα ας πουμε κατι σαν υπευθηνος τυπου ρε παιδι μου να μαθαινουμε τις ειδησεις απο εσενα ωστε να ενημερωνωμαστε και εμεις στην PNX τι εχουμε κανει και τι οχι
γιατι εσυ τα ξερεις ολα εμεις απλα διαβαζουμε οτι γραφεις και μαθαινουμε
βρε μηπως να σου δωσουμε μια καρεκλιτσα ας πουμε κατι σαν υπευθηνος τυπου ρε παιδι μου να μαθαινουμε τις ειδησεις απο εσενα ωστε να ενημερωνωμαστε και εμεις στην PNX τι εχουμε κανει και τι οχι
γιατι εσυ τα ξερεις ολα εμεις απλα διαβαζουμε οτι γραφεις και μαθαινουμε
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
χαχαχα, ρε φίλε ποιος μίλησε για το μέσα στην pnx? εγώ σου λέω τι υποθέτω θα σου απαντήσουν σε μια συνάντηση οι εκτός της pnx και εσύ μου απαντάς με τρια πουλάκια κάθονται, μην ξεχνάς οτι τότε υπήρχε μόνο η ιδέα-πρόταση, τώρα υπάρχουν οι πράξεις και ενέργειες, τότε έλεγες λόγια παχιά, τώρα να δούμε τι παχιά λόγια θα πείς σε αυτούς που προσπάθησες να διαλύσεις τις ομάδες τους, δεν το ξέρω αλλά είμαι περίεργος να το δώ.
Υ.Σ. είσαι αξιος στα παχιά λόγια, αυτό στο αναγνωρίζω και δεν είμαι ο μόνος, απο την άλλη πιστεύω να το έπιασες γιατί βρίσκομαι στην ομάδα που που είμαι τώρα, είμαι σίγουρος οτι το κατάλαβες, περιμένω εσένα και τα δυο άλλα παλικάρια.
Υ.Σ. είσαι αξιος στα παχιά λόγια, αυτό στο αναγνωρίζω και δεν είμαι ο μόνος, απο την άλλη πιστεύω να το έπιασες γιατί βρίσκομαι στην ομάδα που που είμαι τώρα, είμαι σίγουρος οτι το κατάλαβες, περιμένω εσένα και τα δυο άλλα παλικάρια.
... για να επαναφέρω το thread σε ποιο σοβαρά θέματα από τις γνωστές παλινωδίες ...dfk_7677 έγραψε:Οπότε ξαναρωτώ με διαφορετικό τρόπο. Υπάρχουν ελληνικές ομάδες (σταθερές όσο το δυνατόν όσον αφορά το roster, όχι mix-team) που να ασχολούνται competitively με team battles;
Ουσιαστικά ρωτώ για να μάθω πιο είναι το competitive scene στο WoT στην Ελλάδα.
... αφού η HEAT έχει νέα διοίκηση (και φαντάζομαι νέα ήθη και έθιμα) και αφού είναι εξοικειωμένη με το competitive gaming (σαν community) γιατί δεν ξεκινάτε εσείς μια τέτοια ομάδα* ??? εγώ δε μπορώ να συμμετάσχω αλλά δύναμαι να βοηθήσω ... αν ενδιαφέρεστε δηλαδή για μια αμιγώς ελληνική ομάδα ημιεπαγγελματικού χαρακτήρα ... μετά θα μπορούσαμε να ξανασυζητήσουμε και το θέμα με το WoT section στο ελληνικό esl, από άλλη αφετηρία ...
*αν την ξεκινήσω εγώ τα μέλη της θα είναι me, myself & I άντε και κανά καμπέρι ακόμα ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
taramas έγραψε:χαχαχα, ρε φίλε ποιος μίλησε για το μέσα στην pnx? εγώ σου λέω τι υποθέτω θα σου απαντήσουν σε μια συνάντηση οι εκτός της pnx και εσύ μου απαντάς με τρια πουλάκια κάθονται, μην ξεχνάς οτι τότε υπήρχε μόνο η ιδέα-πρόταση, τώρα υπάρχουν οι πράξεις και ενέργειες, τότε έλεγες λόγια παχιά, τώρα να δούμε τι παχιά λόγια θα πείς σε αυτούς που προσπάθησες να διαλύσεις τις ομάδες τους, δεν το ξέρω αλλά είμαι περίεργος να το δώ.
Πλακα θα έχει να συναντηθούνε όλοι μαζί να δούμε ποια είναι η γνώμη του καθενός. Απλά φωνάξτε με να κάνω τον διαιτητή...... Αν και δεν νομίζω να μαζευτείτε ........
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
@ founder
Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, την ιδια επιθυμία έχω κι εγώ, να το δω να κλείσω σαν άντρας που λένε.
@ gregorakis
Ο Διονύσης (dfk_7677) είναι ο υπεύθυνος για το ts της ΗΕΑΤ που περιλαμβάνει ολες τις ομάδες όλων των υποστηριζόμενων games και εχει στην ευθύνη του το battlefield, απο τα καλά καλύτερα παιδιά στην κοινότητα των gamers αλλά δεν εχει ασχοληθεί με το WOT και ανέλαβε την θέση του commander γιατί ειχαν φύγει όλοι. Ευχομαι να κάνει το καλύτερο αλλά δεν έχει να κάνει με "ηθη και εθιμα" πολύ απλά γιατί το Ελληνικό περιβάλλον του WOT απέχει συμπαντική απόσταση απο ήθη και έθιμα.
Υ.Σ. και επειδή τον ξέρω τον Διονύση δεν νομίζω οτι θα διακινδυνεύσει την προσωπική του υγεία για το WOT οπως εγώ και πολύ καλά θα κάνει.
Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, την ιδια επιθυμία έχω κι εγώ, να το δω να κλείσω σαν άντρας που λένε.
@ gregorakis
Ο Διονύσης (dfk_7677) είναι ο υπεύθυνος για το ts της ΗΕΑΤ που περιλαμβάνει ολες τις ομάδες όλων των υποστηριζόμενων games και εχει στην ευθύνη του το battlefield, απο τα καλά καλύτερα παιδιά στην κοινότητα των gamers αλλά δεν εχει ασχοληθεί με το WOT και ανέλαβε την θέση του commander γιατί ειχαν φύγει όλοι. Ευχομαι να κάνει το καλύτερο αλλά δεν έχει να κάνει με "ηθη και εθιμα" πολύ απλά γιατί το Ελληνικό περιβάλλον του WOT απέχει συμπαντική απόσταση απο ήθη και έθιμα.
Υ.Σ. και επειδή τον ξέρω τον Διονύση δεν νομίζω οτι θα διακινδυνεύσει την προσωπική του υγεία για το WOT οπως εγώ και πολύ καλά θα κάνει.
Η θέλησή μου είναι να υπάρξει ένα competitive team στη HEAT. Αυτή τη στιγμή στερούμαι 'υλικού' για να γίνει κάτι τέτοιο. Οψώμεθα όμως
Θα ήταν και για μένα ενδιαφέρουσα μια συνάντηση. Ίσως έτσι καταλάβω λίγα περισσότερα για το παρασκήνιο του Ελληνικού WoT community.
Θα ήταν και για μένα ενδιαφέρουσα μια συνάντηση. Ίσως έτσι καταλάβω λίγα περισσότερα για το παρασκήνιο του Ελληνικού WoT community.
Αν θες semi-pro σε style esl fun cup και τα σχετικά δεν είναι δύσκολο να βρεις καλούς παίχτες,αν θες για παραπάνω είναι το ζήτημαdfk_7677 έγραψε:Η θέλησή μου είναι να υπάρξει ένα competitive team στη HEAT. Αυτή τη στιγμή στερούμαι 'υλικού' για να γίνει κάτι τέτοιο. Οψώμεθα όμως
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
@dfk_7677
Αν θέλεις θα μπορούσαμε να κανωνήσουμε μαι αλλα δεν ξέρω πόσοι απο τους αρχηγούς θα τολμήσουν να ερθουν και πόσοι θα ενδιαφερθουν.
Αν θέλεις θα μπορούσαμε να κανωνήσουμε μαι αλλα δεν ξέρω πόσοι απο τους αρχηγούς θα τολμήσουν να ερθουν και πόσοι θα ενδιαφερθουν.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Sanguinius έγραψε:Αν θες semi-pro σε style esl fun cup και τα σχετικά δεν είναι δύσκολο να βρεις καλούς παίχτες,αν θες για παραπάνω είναι το ζήτημα
Δεν ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα mix team αν αυτό εννοείς. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που ενδιαφέρονται μόνο για το competitive και μπορούν να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο και προσήλωση σε αυτό.
Το WoT είναι στημένο για να παίζονται clan wars στο map από ότι έχω καταλάβει και με αυτό ασχολείται η συντριπτική πλειοψηφία (εκτός αυτών που παίζουν μόνο public).
Founder έγραψε:@dfk_7677
Μα δεν αρκεί να θέλω εγώ. Υπάρχει κάποια θεματολογία, πράγματα που θέλετε εσείς ως community να συζητηθούν; Εγώ είμαι τελείως καινούριος εδώ...
... δεν έχω καταλάβει τι σκέφτεσαι, θες να κάνεις μια ομάδα για esl μόνο με μέλη της HEAT??? γιατί κάτι τέτοιο θα σου έλεγα πως απλά δε γίνεται λόγω του πως λειτουργούν τα wot tournaments στο esl ...
... φτιάχνεις ουσιαστικά διαφορετικές ομάδες για το κάθε tournament, που μπορούν να αποτελούνται από τους ίδιους βέβαια παίκτες ... πχ για το 7vs7 φτιάχνεις μια ομάδα με 12 παίκτες, θα παίξουν όμως οι 7 και αυτοί οι 7 είναι που θα πληρωθούν ... όλο αυτό είναι πρόβλημα για μια ομάδα που έχει σαν αρχή της την εθνικότητα και το καλό κλίμα ... δεν υπάρχουν clan που παίζουν esl αλλά ομάδες που πολλές φορές αποτελούνται από παίκτες της ίδιας clan ... είναι κάτι διαφορετικό, στο είχα ξαναγράψει νομίζω ...
... για αρχή η γνώμη μου είναι να ασχοληθείτε με το stronghold σας ...
... για αρχή η γνώμη μου είναι να ασχοληθείτε με το stronghold σας ...
Δε θα είχα σκοπό να ασχοληθώ με κάτι άλλο από το 7v7.
Γιατί 12 παίκτες; Εγώ θα έλεγα ένα κορμό από 9 το πολύ 10 αρκούν. Με σαφή προϋπόθεση ότι τα άτομα αυτά θέλουν να επενδύσουν χρόνο στο competitive και όχι στο να ανεβάζουν άρματα...
Για το stronghold πάλι στο tier 8 θέλω 10 παίκτες, περισσότερους δηλαδή.
Το ότι η κοινή τακτική, στην Ελλάδα τουλάχιστον, είναι να γίνονται mixed teams, δε μου λέει κάτι. Μάλλον δείχνει ότι είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με το 7v7 και πρέπει να βρεθούν από διαφορετικές clan για να είναι αρκετοί.
Πέραν τούτου, δεν το συζητάω ότι αν έχεις σταθερό κορμό (και όχι freelancer από δεξιά και αριστερά) έχεις μακράν καλύτερη απόδοση.
Γιατί 12 παίκτες; Εγώ θα έλεγα ένα κορμό από 9 το πολύ 10 αρκούν. Με σαφή προϋπόθεση ότι τα άτομα αυτά θέλουν να επενδύσουν χρόνο στο competitive και όχι στο να ανεβάζουν άρματα...
Για το stronghold πάλι στο tier 8 θέλω 10 παίκτες, περισσότερους δηλαδή.
Το ότι η κοινή τακτική, στην Ελλάδα τουλάχιστον, είναι να γίνονται mixed teams, δε μου λέει κάτι. Μάλλον δείχνει ότι είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με το 7v7 και πρέπει να βρεθούν από διαφορετικές clan για να είναι αρκετοί.
Πέραν τούτου, δεν το συζητάω ότι αν έχεις σταθερό κορμό (και όχι freelancer από δεξιά και αριστερά) έχεις μακράν καλύτερη απόδοση.
Αυτό δεν καταλαβαίνεις,δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αναμεικτες ομάδες,αλλά έτσι λειτουργεί το πράγμα πχ o wilkey κάπως έτσι είναι φιλανδός μέλος της clan rsop αλλά παίζει επαγγελματικά στην ομάδα drooling leprechauns.Τα clan δεν έχουν καμία δουλειά στο επαγγελματικό και ημι-επαγγελματικό τομέα του wot
Μάλλον εσείς δεν καταλαβαίνετε...
Εγώ διατηρώ ένα clan, τη HEAT. Σε αυτό υπάρχουν και υπήρξαν teams για διάφορα games. Όρος για τα μέλη είναι να φορούν τα tags και να αντιπροσωπεύουν την ομάδα.
Συνεπώς, για μένα, δε νοείται μέλος της clan να ανήκει και κάπου αλλού. Αν η HEAT φτιάξει competitive team στο WoT, τα μέλη του θα είναι και μέλη της clan στο worldoftanks.eu.
Σας υπενθυμίζω εδώ, ότι εγώ δεν ενδιαφέρομαι να μπω στο χάρτη και συνεπώς δε με νοιάζει η πληθώρα μελών. Όπως δε με νοιάζουν και τα 10άρια
Εγώ διατηρώ ένα clan, τη HEAT. Σε αυτό υπάρχουν και υπήρξαν teams για διάφορα games. Όρος για τα μέλη είναι να φορούν τα tags και να αντιπροσωπεύουν την ομάδα.
Συνεπώς, για μένα, δε νοείται μέλος της clan να ανήκει και κάπου αλλού. Αν η HEAT φτιάξει competitive team στο WoT, τα μέλη του θα είναι και μέλη της clan στο worldoftanks.eu.
Σας υπενθυμίζω εδώ, ότι εγώ δεν ενδιαφέρομαι να μπω στο χάρτη και συνεπώς δε με νοιάζει η πληθώρα μελών. Όπως δε με νοιάζουν και τα 10άρια
... μα αυτό ακριβώς, σε μια τέτοια περίπτωση ΔΕ χρειάζεσαι clan ... φτιάξε μια ομάδα ΗΕΑΤ στο esl και επάνδρωσέ την με έλληνες παίκτες που είναι διατεθειμένοι να φορούν το tag του HEAT community ...dfk_7677 έγραψε:Σας υπενθυμίζω εδώ, ότι εγώ δεν ενδιαφέρομαι να μπω στο χάρτη και συνεπώς δε με νοιάζει η πληθώρα μελών. Όπως δε με νοιάζουν και τα 10άρια
Ε αυτό σου λέμε,μίλησε σε Έλληνες που είναι πρόθυμοι να μπουν στην clan για να κάνουν ένα teamdfk_7677 έγραψε:Μα για να φορούν το tag, πρέπει να είναι στο clan στο worldoftanks.eu
Sanguinius έγραψε:Ε αυτό σου λέμε,μίλησε σε Έλληνες που είναι πρόθυμοι να μπουν στην clan για να κάνουν ένα team
Αυτό μου λέτε;;;;
Scripta manent
gregorakis έγραψε:... δεν έχω καταλάβει τι σκέφτεσαι, θες να κάνεις μια ομάδα για esl μόνο με μέλη της HEAT??? γιατί κάτι τέτοιο θα σου έλεγα πως απλά δε γίνεται λόγω του πως λειτουργούν τα wot tournaments στο esl ...
gregorakis έγραψε:... για αρχή η γνώμη μου είναι να ασχοληθείτε με το stronghold σας ...
Sanguinius έγραψε:Αυτό δεν καταλαβαίνεις,δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αναμεικτες ομάδες,αλλά έτσι λειτουργεί το πράγμα πχ o wilkey κάπως έτσι είναι φιλανδός μέλος της clan rsop αλλά παίζει επαγγελματικά στην ομάδα drooling leprechauns.Τα clan δεν έχουν καμία δουλειά στο επαγγελματικό και ημι-επαγγελματικό τομέα του wot
Εν πάση περιπτώσει, δε χρειάζεται να συζητάμε για να καταλήξουμε στο αυτονόητο. Μπορεί να μη ξέρω καλό WoT, αλλά έχω 'χτίσει' και στο παρελθόν competitive teams, συνεπώς επιτρέψτε μου να γνωρίζω τον τρόπο
Σταθερά teams (εφόσον όπως μου λέτε καμία clan δε διαθέτει δικό της competitive team) που αγωνίζονται στο competitive υπάρχουν; (ESL team links would be awesome)
Σελίδα 10 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Έλληνες στα Clan Wars
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
» ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
Σελίδα 10 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk