World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αθάνατοι ως Έλληνες

+16
Sanguinius
avacus
sisifos
TasosHellbound
BeMyBan
terminator_GR
Founder
gregorakis
imperiumgraecum
mementoM0ri
cgakis
Marita89
statsforever
thodorix
taramas
IliasSD
20 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Αθάνατοι ως Έλληνες - Σελίδα 2 Empty Απ: Αθάνατοι ως Έλληνες

Δημοσίευση από Founder Κυρ Ιουλ 27, 2014 8:36 am

thodorix έγραψε:
blablabla
Άμα κεράσεις μπύρες κερνάω ban. Και διαλέγεις και την photo που θες από το ban army.
Άμα πάμε για μπύρες, δεν θα μπορείς να πας σπίτι σου για να με κάνεις ban...
Ούτε εσυ για να γράψεις... οπότε ποια η διαφορά ? σαν banned θα είσαι.
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από taramas Κυρ Ιουλ 27, 2014 1:34 pm

thodorix έγραψε:Καλώς ή κακώς, αν οι άνθρωποι που ψήφισαν τα συγκεκριμένα άτομα, μάλλον έτυχε να ήταν στην ίδια clan πριν. Προφανώς για να τους ψήφισαν, είχαν τους λόγους τους και ήξεραν πως θα γίνει καλή δουλειά σε αυτό το εγχείρημα. Ούτε Δημόσιο είναι εδώ στο wot, ούτε επιδοτήσεις δίνονται όπως στο ΠΑΣΟΚ του 90.

Το τι κάνεις εσύ, δεν μπορώ να το ξέρω δυστυχώς και θα μου επιτρέψεις να έχω τις επιφυλάξεις μου, όπως κάνω πάντα από άτομα που μιλάνε για τον εαυτό τους, no offence.

Δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνω και δικαίως, απο την άλλη όμως αισθάνεσαι άνετος να χαρακτηρίζεις αυτούς που δεν ξέρεις, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του αλλά απλά οταν δεν ξέρεις δεν μιλάς.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από terminator_GR Δευ Ιουλ 28, 2014 3:30 am

αν και νέο μέλλος στο φορούμ το παρακολουθώ αρκέτο καίρο  και έχω να πώ ένα πράγμα σαν παλίος παίχτης του wot .......με την συμπεριφορά σας και τα post  αλλά και την φαγομάρα που επικρατεί ανάμεσα σας δεν θα δεί καμία ελληνική clan προκοπή σε επίπεδο ευρωπαίκο .....και αυτή είναι και η διαφορά μας με τους ξένους και τις ξένες clan..ταπεινή μου άποψη αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.....εύχαριστω..!!!!

terminator_GR

Αριθμός μηνυμάτων : 5

Δημοσίευση από taramas Δευ Ιουλ 28, 2014 4:48 pm

terminator_GR έγραψε:αν και νέο μέλλος στο φορούμ το παρακολουθώ αρκέτο καίρο  και έχω να πώ ένα πράγμα σαν παλίος παίχτης του wot .......με την συμπεριφορά σας και τα post  αλλά και την φαγομάρα που επικρατεί ανάμεσα σας δεν θα δεί καμία ελληνική clan προκοπή σε επίπεδο ευρωπαίκο .....και αυτή είναι και η διαφορά μας με τους ξένους και τις ξένες clan..ταπεινή μου άποψη αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.....εύχαριστω..!!!!

Θα συμφωνήσω οτι έχουμε όντως πρόβλημα, αλλά αν σε παρηγορεί δεν είμαστε οι μόνοι σαν λαός που τρωγόμαστε, υπάρχουν και άλλοι και μάλιστα υπάρχουν και χειρότεροι και είναι και ευρωπαίοι, δεν έχουν έτσι ακριβώς τα πράγματα και το γνωστότερο παράδειγμα είναι οι πολωνοί, αν δεν φαγωνόντουσαν σαν τα σκυλιά θα είχαν όλο τον χάρτη δικό τους.

taramas

Δημοσίευση από BeMyBan Δευ Ιουλ 28, 2014 10:53 pm

taramas έγραψε:
terminator_GR έγραψε:αν και νέο μέλλος στο φορούμ το παρακολουθώ αρκέτο καίρο  και έχω να πώ ένα πράγμα σαν παλίος παίχτης του wot .......με την συμπεριφορά σας και τα post  αλλά και την φαγομάρα που επικρατεί ανάμεσα σας δεν θα δεί καμία ελληνική clan προκοπή σε επίπεδο ευρωπαίκο .....και αυτή είναι και η διαφορά μας με τους ξένους και τις ξένες clan..ταπεινή μου άποψη αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.....εύχαριστω..!!!!

Θα συμφωνήσω οτι έχουμε όντως πρόβλημα, αλλά αν σε παρηγορεί δεν είμαστε οι μόνοι σαν λαός που τρωγόμαστε, υπάρχουν και άλλοι και μάλιστα υπάρχουν και χειρότεροι και είναι και ευρωπαίοι, δεν έχουν έτσι ακριβώς τα πράγματα και το γνωστότερο παράδειγμα είναι οι πολωνοί, αν δεν φαγωνόντουσαν σαν τα σκυλιά θα είχαν όλο τον χάρτη δικό τους.
Απλα επειδη δεν καταλαβαινουμε την γλωσσα τους δεν μας ειναι τοσο εντονο οσο μας φαινεται η δικια μας φαγωμαρα γιατι καταλαβαινουμε τα παντα...
BeMyBan
BeMyBan

Αριθμός μηνυμάτων : 44

Δημοσίευση από terminator_GR Δευ Ιουλ 28, 2014 11:52 pm

Δεν νόμιζω να γίνετε κάτι τέτοιο  γιατί  ο χάρτης και τα campain που κατακαίρους γίνονται άλλα λένε με πρωτοπόρο community της sbp apo to 1 mexri to5 αλλά και την strnk (stronk siema community)  οπότε άστο πολωνοί μεν αλλά στο χάρτη.....που ειναί οι έλληνες που μετά απο αυτήν την hard δεν εχει ξαναδεί ελληνική ομάδα ευρωπαικό χάρτη....και μην  μ ου πεις οτι μπήκαν (για 1 ημέρα η για 2 ημέρες) μιλάμε για παρουσία.....κάθεστε και σκοτόνεστε  σε ένα  forum  κανένα 2 χρόνο ξενερόνοντας κάθε ελλήνα παίχτη βλέπωντας αύτα τα ανούσια πράγματα  να πηγαίνουν σε ξένες clan  και μέτα κάνετε άλλες clan και τους λέτε ελάτε παίδια κάναμε clan, κάναμε community , και γέλαει ο κάθε πρικαμένος ......όποτε ασε τους πολώνους εν μέρη και ασχολιθείτε με τα δικά σας προβλήματα....αν κ δεν νομίζω γιατί στου κούφου την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε.................. Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool

terminator_GR

Δημοσίευση από taramas Τρι Ιουλ 29, 2014 5:42 am

Κοίτα επειδή σε βλέπω και είσαι λίγο επιθετικός και άνετος να κατηγορήσεις ολο τον κόσμο για τις παθογένειες που μάλλον έχεις και εσύ θα έχει ενδιαφέρον να μας πείς πως δικαιώνεις τις απόψεις σου? φέρνεις σαν παράδειγμα τη SBP τους ξέρεις? ξέρεις την ομάδα ή την βλέπεις στον χάρτη και λές αυτά που λές? ξέρεις πόσοι είναι οι πολωνοί παίχτες και πόσοι οι έλληνες? αντίστοιχα ξέρεις τα νούμερα για τον αριθμό των clan? μάλλον δεν τα ξέρεις για να έχεις αυτή την άποψη.

Οσο για το ωραίο "ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα" τι εννοείς ακριβώς? δεν είναι δικά σου προβλήματα αλλά θέλεις να τα κρίνεις? και τέλος φίλε μου πες μας εσύ σαν Έλληνας τι κάνεις? εκτός απο το να κρίνεις τους υπόλοιπους.

taramas

Δημοσίευση από terminator_GR Τρι Ιουλ 29, 2014 6:49 am

Πρώτον δεν είμαι καθόλου επιθέτικος δεύτερον ήμουν παίχτης έλληνικης clan με άρκετους γνώστους σε ξένες clan oπώς sbp,omni,efex,tesla,efe,red_s,κτλ και μπόρω να σου απαντήσω οτι ναι δεν έχουν καποίο θέμα γιατί είναι τόσο οργανόμενοι που δεν σε πέρνα απο το μύαλο σου ταράμα............... δεύτερον είναι 3 πλάσιος ο αρύθμος των πόλονων στο wot και όσο αύτο πέρι πόσες clan έχουν κ έχουμε δεν μου λέει κάτι ο χάρτης μίλαει ο χάρτης γιάτι ο κάθε πικραμένος κάνει clan και νόμιζει οτι δημιούργησε μια νέα efe .......η κάρεκλα είναι το παν για τον έλληνα και real life και στο wot....... Cool  Cool  Cool  Cool οσό για μένα το in-game ονόμα μου ήταν sexybullet για όσους με ξέρουν, ξεκίνησα απο την hard2-hards(για ενα μήνα στο campain to prwto)-hardx-hami-efex-tesla.πλέον το έχω πούλησει άλλα πριν το πούλησω εφάγα τους έλληνες με το κούταλι και απο την κάλη πλεύρα αλλα και απο την άσχημη πλέυρα...........το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε έσεις οι μέγαλοι commanders είναι να αφήσετε τις θέσουλε σας και να είστε απλοί παίχτες...μήπως και δείτε προκοπή.......οσο για σένα επείτα απο αύτο τον διάλογο δικαιολόγω τους πάντες που σε κράζουν για είσαι πραγματικά ΤΑΡΑΜΑΣΣΣΣΣ.... Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing ΤΑ βλέπεις τα πραγμάτα οπως θές εσύ...........κάλη συνέχεια κ εύχομαι που κ που να  μπαίνετε σε κάνενα landing αφρίκης αν κ δύσκολο πλέον......... Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool

terminator_GR

Δημοσίευση από taramas Τρι Ιουλ 29, 2014 2:43 pm

Σωστός, δεν έπεσα έξω, είσαι ακριβές δείγμα της παθογένειας που μας χαρακτηρίζει, τα είπες μόνος σου, έγινες μέλος κάποιων ομάδων και αυτόματα δικαιούσαι να κρινεις τους παντες και τα πάντα και εννοείτε τα ξέρεις και όλα, και το κερασάκι στην τούρτα? το κλασικό οι υπόλοιποι δεν ξέρουν δεν είδαν και δεν περνά τίποτα απο το μυαλό τους.

Για ποιον διάλογο μιλάς φίλε μου? δεν κάναμε διάλογο εδώ, μας έδειξες το μεγάλο σου μέγεθος και για μια ακόμη φορά θα πρέπει να απολογηθούμε σε εναν ξερόλα, οσο για τους "πάντες" αυτό ακριβως είναι το θέμα, οτι εσυ και 5-6 ακόμη θεωρείτε τους εαυτούς σας το σύμπαν.

Εγω θα σου έλεγα να αφήσεις τις θεωρίες του καναπέ και τον κάθε πικραμένο και να βάλεις ενα λιθαράκι προς το καλύτερο όλων, και αφού θεωρείς οτι είσαι ο μέγιστος όλων τότε μπες μπροστά και δείξε μας τον δρόμο, αλλιώς κάτσε στον καναπέ σου και ασε εμας να μπαίνουμε στην αφρική, μας αρέσει η έρημος.

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Τρι Ιουλ 29, 2014 2:59 pm

Αθάνατοι ως Έλληνες - Σελίδα 2 Laughing-GIF
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Δημοσίευση από TasosHellbound Τρι Ιουλ 29, 2014 3:29 pm

tarama σε παρακαλω βγαλε το GBA απο τις πληροφοριες μπερδευεις τον κοσμο
TasosHellbound
TasosHellbound

Αριθμός μηνυμάτων : 29

Δημοσίευση από Marita89 Τρι Ιουλ 29, 2014 4:27 pm

Ο σεξυς τα ειπε καλα θαρρω.

Υ.Γ Putin eh i mean Hodor!

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Δημοσίευση από cgakis Τρι Ιουλ 29, 2014 4:44 pm

Αθάνατοι ως Έλληνες - Σελίδα 2 2i9lfnk
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 360

Δημοσίευση από sisifos Τρι Ιουλ 29, 2014 11:09 pm

Πάντως ότι και να λέτε πάμε να δημιουργήσουμε και νέα πρωτιά. Το πρώτο photo-forum!
Ναι κύριοι πλέον θα μιλάμε με εικόνες. Τζαμπα λένε μια εικόνα, χίλιες λέξεις? Που να κάθεσαι να γράφεις τώρα...πετάς μια φώτο και καθάρισες  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από cgakis Τετ Ιουλ 30, 2014 12:59 am

Αθάνατοι ως Έλληνες - Σελίδα 2 2yl4576
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 360

Δημοσίευση από mementoM0ri Τετ Ιουλ 30, 2014 1:05 am

sisifos έγραψε:Πάντως ότι και να λέτε πάμε να δημιουργήσουμε και νέα πρωτιά. Το πρώτο photo-forum!
Ναι κύριοι πλέον θα μιλάμε με εικόνες. Τζαμπα λένε μια εικόνα, χίλιες λέξεις? Που να κάθεσαι να γράφεις τώρα...πετάς μια φώτο και καθάρισες  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
 ...whatever...
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από terminator_GR Τετ Ιουλ 30, 2014 4:32 am

Τέλικα θα δώσω δίκαιο σε όσους σε κράζουν επι μήνες έδω όπως laska,gregoraki,thracian,marita,mementomori pnx-r και pnx-a γιάτι είσαι ταραμάςςςςςςςςςς πραγματίκα όμως.............. οσο το τι είμαι έγω μπορείς να ρωτησείς αρκέτα άτομα  για το πόσο προσπάθησα στις ομάδες που ήμουν και πιο συγκέκριμενα στις ελληνικές ομάδες hard2 kai hardx άλλα κάτι ταραμάδες σαν εσένα εχουν καταστρέψει τις λίγες <<ΣΟΒΑΡΕΣ>> όμαδες που εχούν μείνει......όσο για την κρίση μου αλλα και την κρίση του καθένος δεν μπορείς να την αλλάξεις ούτε να επιβάλλεις την δίκη σου.....2ον δεν είμαι ξερόλας αλλά γνωριζώ πολλά περισσοτέρα απο σένα πρώτον το δηλώναν τα νούμερα http://www.noobmeter.com/player/eu/_AteLeS_/505437661/ ορίστε το παλίο μου account τα νούμερα του (αύτος που το πήρε το εχει κάνει rename) και τρίτον έχει μεγάλη διαφόρα να παίζεις με κιτρινιάριδες σαν εσένα απο το να παίζεις με μπλέ και μοβ αλλά και να δοικήσε απο ατόμα με εμπείρια πάνω στο wot πάρα με άσχετους όπως έσυ.....αααα και κάτι τελευταίο πρόσεξε μην σου βουλώσουν τα φίλτρα απο τα αρμάτα σου γιατί επί 2 χρόνια έχεις φάει πολύ έρημο και πόλυ φάπα στην άφρικη............................................. Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

terminator_GR

Δημοσίευση από TasosHellbound Τετ Ιουλ 30, 2014 5:00 am

Αθάνατοι ως Έλληνες - Σελίδα 2 1zo7wk6
TasosHellbound
TasosHellbound

Αριθμός μηνυμάτων : 29

Δημοσίευση από avacus Τετ Ιουλ 30, 2014 6:01 am

βρε αυτος ευχαριστιεται το παιχνιδι ... εσυ χανεις το νοημα του παιχνιδιου δεν κανεις φιλους  I love you
avacus
avacus

Αριθμός μηνυμάτων : 8

Δημοσίευση από sisifos Τετ Ιουλ 30, 2014 9:37 am

terminator_GR έγραψε:.....που ειναί οι έλληνες που μετά απο αυτήν την hard δεν εχει ξαναδεί ελληνική ομάδα ευρωπαικό χάρτη....και μην  μ ου πεις οτι μπήκαν (για 1 ημέρα η για 2 ημέρες) μιλάμε για παρουσία.....κάθεστε και σκοτόνεστε  σε ένα  forum  κανένα 2 χρόνο ξενερόνοντας κάθε ελλήνα παίχτη βλέπωντας αύτα τα ανούσια πράγματα  να πηγαίνουν σε ξένες clan  και μέτα κάνετε άλλες clan και τους λέτε ελάτε παίδια κάναμε clan, κάναμε community , και γέλαει ο κάθε πρικαμένος .....

terminator_GR έγραψε:...........το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε έσεις οι μέγαλοι commanders είναι να αφήσετε τις θέσουλε σας και να είστε απλοί παίχτες...μήπως και δείτε προκοπή.......

Terminator, μια διευκρινιστική ερώτηση. Όλα τα παραπάνω να υποθέσω τα απευθύνεις σε όλες τις ελληνικές clans και στους αρχηγούς τους σωστά?
Ρωτάω γιατί κάποιοι από αυτούς σε χειροκροτούν με πάθος πιο πάνω και φαίνεται να συμφωνούν μαζί σου. Τώρα ή δεν έχουν καταλάβει τι τους λες ή όντως τους έπεισες, σκοπευουν να παραιτηθούν και χαίρονται γι αυτό.  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil 
Εκτός πάλι και αν αναφέρεσαι μόνο σε συγκεκριμένες ομάδες και ξέρουν κάτι που δεν ξέρω.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από Founder Τετ Ιουλ 30, 2014 10:42 am

Το ποιο ωραίο σε όλες αυτές τις συζητήσεις είναι οι Ελληνικές ομάδες. η "καλύτερη" Ελληνική ομάδα που έχει μαζέψει όλους του Ελληνες super man, Rambo και john Wayne το καλύτερο που έχει να μας δείξει είναι 45κ gold για 250 άτομα. Όσους και να αφήσουμε έξω και πάλι αντε ο κάθε παίκτης να πάρει ? 500 ? το εξάμηνο(για τις υπόλοιπες ομάδες δεν μιλάμε καν 1 gold το εξάμηνο)..... 

Και αναρωτιέμαι όταν μπει ενας παίκτης στο forum και χαζέψει τη έχει γραφτεί και όλη την γκρίνια θα νομίζει ότι μιλάμε για 2κ-3κ gold το μήνα ανά παίκτη.... Αλλά ουσιαστικά μιλάμε για 100 gold το μήνα ανά παίκτη και αν. 

Είμαστε μονόφθαλμοι που τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος δεν έχει μυωπία όταν οι μεγάλες ομάδες των clan war έχουν όχι δύο μάτια αλλα και nightvision. Ενώ αυτοί του ESL είναι εκτός συναγωνισμού με υπέρυθρες , θερμικά και nightvision. 

Όσον αφορά τον ταραμα αν αυτός είναι μαι φορά τα Ταραμας τότε αυτοι πυο ασχολούμαστε μαζί του είμαστε 50φορες ταραμάδες....

Υ.Σ οι ποιο έξυπνοι τελικα είναι οι Έλληνες του "εξωτερικου" που απλά μπαίνουν τρολαρουν, χαζεύουν και φεύγουν πάνε πέρνουν καμια 10 περιοχές με της πραγματικά σοβαρές ομάδες και qq στους υπόλοιπους.
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Δημοσίευση από Marita89 Τετ Ιουλ 30, 2014 1:02 pm

Founder έγραψε:Το ποιο ωραίο σε όλες αυτές τις συζητήσεις είναι οι Ελληνικές ομάδες. η "καλύτερη" Ελληνική ομάδα που έχει μαζέψει όλους του Ελληνες super man, Rambo και john Wayne το καλύτερο που έχει να μας δείξει είναι 45κ gold για 250 άτομα. Όσους και να αφήσουμε έξω και πάλι αντε ο κάθε παίκτης να πάρει ? 500 ? το εξάμηνο(για τις υπόλοιπες ομάδες δεν μιλάμε καν 1 gold το εξάμηνο)..... 

Και αναρωτιέμαι όταν μπει ενας παίκτης στο forum και χαζέψει τη έχει γραφτεί και όλη την γκρίνια θα νομίζει ότι μιλάμε για 2κ-3κ gold το μήνα ανά παίκτη.... Αλλά ουσιαστικά μιλάμε για 100 gold το μήνα ανά παίκτη και αν. 

Είμαστε μονόφθαλμοι που τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος δεν έχει μυωπία όταν οι μεγάλες ομάδες των clan war έχουν όχι δύο μάτια αλλα και nightvision. Ενώ αυτοί του ESL είναι εκτός συναγωνισμού με υπέρυθρες , θερμικά και nightvision. 

Όσον αφορά τον ταραμα αν αυτός είναι μαι φορά τα Ταραμας τότε αυτοι πυο ασχολούμαστε μαζί του είμαστε 50φορες ταραμάδες....

Υ.Σ οι ποιο έξυπνοι τελικα είναι οι Έλληνες του "εξωτερικου" που απλά μπαίνουν τρολαρουν, χαζεύουν και φεύγουν πάνε πέρνουν καμια 10 περιοχές με της πραγματικά σοβαρές ομάδες και qq στους υπόλοιπους.
45k gold για 96(αυτοι που παιζουν clan wars ειναι λιγοτεροι στο clan=οποτε ακομα περισσοτερο gold ανα παιχτη) ατομα οχι 250,τα clans στο wot εχουν οριο 100 ατομα χηρο.Οι αρχηγοι της κοινοτητας PNX βεβαια μπορει να εχουν συμφωνησει κατι αλλο.

Υ.Γ Δεν μου εχει ταξει κανεις gold οσο ειμαι στην PNX η πριν μπω,το γραφω γιατι καποιοι λετε οτι μας προσελκυσαν με gold και παραμυθια.Επισης προσωπικα δεν με νοιαζει το gold και γιαυτο σπανια βαζω κωδικους οταν παιζουμε clan wars.

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Δημοσίευση από taramas Τετ Ιουλ 30, 2014 1:04 pm

terminator_GR έγραψε:Τέλικα θα δώσω δίκαιο σε όσους σε κράζουν επι μήνες έδω όπως laska,gregoraki,thracian,marita,mementomori pnx-r και pnx-a γιάτι είσαι ταραμάςςςςςςςςςς πραγματίκα όμως.............. οσο το τι είμαι έγω μπορείς να ρωτησείς αρκέτα άτομα  για το πόσο προσπάθησα στις ομάδες που ήμουν και πιο συγκέκριμενα στις ελληνικές ομάδες hard2 kai hardx άλλα κάτι ταραμάδες σαν εσένα εχουν καταστρέψει τις λίγες <<ΣΟΒΑΡΕΣ>> όμαδες που εχούν μείνει......όσο για την κρίση μου αλλα και την κρίση του καθένος δεν μπορείς να την αλλάξεις ούτε να επιβάλλεις την δίκη σου.....2ον δεν είμαι ξερόλας αλλά γνωριζώ πολλά περισσοτέρα απο σένα πρώτον το δηλώναν τα νούμερα http://www.noobmeter.com/player/eu/_AteLeS_/505437661/ ορίστε το παλίο μου account τα νούμερα του (αύτος που το πήρε το εχει κάνει rename) και τρίτον έχει μεγάλη διαφόρα να παίζεις με κιτρινιάριδες σαν εσένα απο το να παίζεις με μπλέ και μοβ αλλά και να δοικήσε απο ατόμα με εμπείρια πάνω στο wot πάρα με άσχετους όπως έσυ.....αααα και κάτι τελευταίο πρόσεξε μην σου βουλώσουν τα φίλτρα απο τα αρμάτα σου γιατί επί 2 χρόνια έχεις φάει πολύ έρημο και πόλυ φάπα στην άφρικη............................................. Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

Μπορείς να λές οτι θέλεις πίσω απο την οθόνη σου, η διαφορά μεταξύ μας είναι και παραμένει χαώδης και δεν εννοώ τα αγαπημένα σας stats, εγώ δεν σε ξέρω και δεν εχω γνώμη για το τι είσαι, εσύ ομως που τα ξέρεις όλα και με ξέρεις και μπορείς να με κρίνεις, δεν με παραξενεύει, ιδίωμα του Ελληνα είναι να είναι οπαδός και το ανέδειξες κατηγορώντας ολους τους άλλους εκτός απο σένα.
Feel free που λένε να μας πείς και τις ομάδες που κατέστρεψα εγώ, οταν βρείς μία θα σου στείλω γλυφιτζούρι, πιθανόν με συνδέεις με κάτι άλλους, την κρίση σου δεν ενδιαφέρομαι να την αλλάξω γιατί δεν σε ξέρω και δεν με ενδιαφέρεις αλλά κατηγορίες σε μένα δεν θα πετάς αν δεν εχεις αποδείξεις, μπορείς κάλλιστα να ακολουθήσεις αυτούς που προανέφερες και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου τρολάροντας.

Υ.Σ. θα ήταν ενδιαφέρον να μας αναφέρεις και τα άτομα που χάλασαν τις λίγες "σοβαρές" ομάδες γιατί σίγουρα δεν ήμουν εγώ σε καμία hard, εχεις πρόβλημα να μας ενημερώσεις? ή μήπως φατίει ο ταραμας που μας ψεκάζει? για να δούμε πόσο λαλίστατος είσαι?

taramas

Δημοσίευση από taramas Τετ Ιουλ 30, 2014 1:10 pm

@ admin

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει που βρίσκεται το νόημα της αναφοράς σου σε μένα, κάνε τον κόπο να μου εξηγήσεις τι θέλεις να πείς για να σου απαντήσω.

Υ.Σ. οσο για τους ελληνες του εξωτερικού δεν θα κρίνω αν είναι έξυπνοι ή όχι, μοιάζουν όμως με τους οπαδούς στην εξέδρα που κρίνουν τους πάντες και τα πάντα εκτός απο τον εαυτό τους, ας μπούν μπροστά να πάρουν την ευθύνη για να κρίνουν και να κριθούν, απο τον καναπέ όλοι προπονητές είμαστε.

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Τετ Ιουλ 30, 2014 1:29 pm

>>>>αλλά κατηγορίες σε μένα δεν θα πετάς αν δεν εχεις αποδείξεις<<<<

Αθάνατοι ως Έλληνες - Σελίδα 2 I3HgMyh00BOMW
mementoM0ri
mementoM0ri

Σελίδα 2 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο