World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αθάνατοι ως Έλληνες

+16
Sanguinius
avacus
sisifos
TasosHellbound
BeMyBan
terminator_GR
Founder
gregorakis
imperiumgraecum
mementoM0ri
cgakis
Marita89
statsforever
thodorix
taramas
IliasSD
20 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Αθάνατοι ως Έλληνες - Σελίδα 4 Empty Απ: Αθάνατοι ως Έλληνες

Δημοσίευση από taramas Πεμ Ιουλ 31, 2014 3:20 pm

terminator_GR έγραψε:Αστο ταραμά την hard άκομη και διαλιμένη δεν την πίανεις ούτε με τα αναβολικά του κεντέρη...........οσο για τις όμαδες που πέρασες τις ξέρουμε heat-heatx και με το που σου πήραν την καρεκλίτσα την έκανες πήγες στην tssr εκει όμως δεν είχε κάρεκλα και έτσι αποφάσισες να πας στην greek.....gia αυτό κ λέγεσε ταραμάς.................αααα και κάλα που ύπαρχεις στο forum  να γέλαει ο κοσμάκης  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing ......όσο για μένα ούτε ήμουν commander αλλα ούτε και εχώ αυτήν την <<ηλιθιότητα>>> να θέλω να γίνω..... fc ήμουν και το υπήρετισα το πόστο μου με το παραπάνω κίολας μπόρουν να στο διαβεβαίωσουν τα παιδία που συνεργάστηκα αλλά και οι πρώην commanders μου-aedile και thracian..........ααα και κάτι τελευταίομενώ κεφαλονία  στην όδο πυλαρινού 2 ......για να μην νομίζεις οτι τα λέω πίσ απο την οθόνη και οτι δεν μπόρω να στα πω και απο κόντα ενα χερακί................καλό χώμα ταραμάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....... Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool  Cool

Πραγματικά αυτά που γράφεις δεν αξίζουν ούτε διάβασμα, φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν έχεις τίποτα σοβαρό να πεις, θα σου απαντήσω όμως σοβαρά για μία ακόμη φορά, 
1) σου είπε κανείς οτι ήθελα ποτέ να φτάσω την hard? δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ, ούτε τότε ούτε τώρα.
2) δεν θα σχολιάσω αυτά που λές για την διαδρομή μου γιατί αποτελούν το ανέκδοτο της χρονιάς, τόσα ξέρεις τόσα λές και αποδεικνύεις πόσο καραγκιόζης είσαι, αν δεν ξέρεις κάτι να ρωτάς πρώτα να μαθαίνεις πριν γελοιοποιηθείς.
3) στο ξανάπα αλλά δεν το πιάνεις έτσι? δεν με ενδιαφέρεις και δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου, Ανοίξεως 19 - Ρόδος, οποτε θέλεις έρχεσαι και μου τα λές ενα χεράκι, είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι μην φοβάσαι.

Υ.Σ. και που είσαι, οταν έρθεις να είσαι έτοιμος να μας πείς και τις ομάδες που διέλυσα εγώ, τουλάχιστον αυτό γιατί να μας πείς για τους άλλους δεν εχεις τα μπαλάκια.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από taramas Πεμ Ιουλ 31, 2014 3:32 pm

Οταν αποφασίσετε να γράψετε κάτι σοβαρό που νάχει και την απαραίτητη δόση αλήθειας τότε θα μιλήσουμε σοβαρά, μέχρι τότε θα απαντώ στην κάθε είδους ηλιθιότητα που γράφει ο καθένας οπως για παράδειγμα ο λαλίστατος super rambo που ενω μας λέει "κατι μαλάκες που διέλυσαν τις ομάδες" δεν φοράει παντελόνια να μας τους κατονομάσει.

Οταν αποφασίσετε να πείτε αλήθειες θα αλλάξουμε επίπεδο, μέχρι τότε ειστε ελεύθεροι να επιδείξετε οτι τρολάρισμα εχετε διαθέσιμο.

taramas

Δημοσίευση από Marita89 Πεμ Ιουλ 31, 2014 3:48 pm

Founder έγραψε:Κατάλαβες τώρα κύριε marita ? οπότε ότι και να λέμε για gold και Taramades αρλούμπες είναι για να περνάει η ώρα. Τουλάχιστον μέχρι κάποιος να δείξει κάτι χειροπιαστό.
Εχω γραψει πως αν θελησουν τα clans να κανουν διπλωματικες συζητησεις θα το κανουν απο αλλου οχι απο το φορουμ.Το φορουμ ειναι για να ενημερωνεται η κοινοτητα του wot,να ανταλλασει ιδεες για τα τανκ και για τα ωραια ποστ του γιαννη.Στον ελευθερο μας χρονο φυσικα και θα τρολλαρουμε γιατι τα παραπανω γινονται σπανια.Θελω να σου πω(χαχα δεν το προτεινω βεβαια) πως αν κανεις ban οποιον γραφει κατι ασχετο με την ουσιαστικη πληροφοριση στο φορουμ θα μεινει μονο ο γιαννης αντε και κανα2 ακομα.Οποιος θελει να ενημερωθει(και δεν ξερει αγγλικα για να μπει στο official WG forum) ουσιαστικα θα το κανει(υπαρχουν καποια ωραια αρθρα).Οποτε ασε να λεμε αρλουμπες ετσι κ αλλιως ακομα και στην διπλωματια(που ποσταρουν μονο οι "σοβαροι"εκπροσωποι των ομαδων) δεν γινεται ουσιαστικη συζητηση και εκει το τρολλ παει συννεφο.

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Δημοσίευση από sisifos Πεμ Ιουλ 31, 2014 10:23 pm

Συμφωνώ σε όλα όσα λες φίλε marita, εκτός από ένα σημαντικό σημείο. Λες, "όταν έχω ελευθερο χρόνο φυσικά και θα τρολλάρω αφου τα παραπάνω (εννοείς χρήσιμα ποστ) είναι σπάνια". Και γιατί να τρολλάρεις δλδ? Και το άτομο που ανέφερε πιο πανω ο admin τρολλαρε στο τόπικ του yiani, μάλλον γιατί είχε ελευθερο χρόνο. Γιατί να μην προσθέσεις και συ και γω και ο άλλος κάτι ακόμα χρήσιμο αφού όπως λες είναι τόσο σπάνια, σε αυτόν σου τον ελευθερο χρόνο. Ας το κάνει ο καθενας μας αυτό και τελικα τα χρήσιμα τόπικ θα γίνουν πολλά και τα ασχετα τρολολο σπάνια. Γιατί να το περιμένουμε πάντα από άλλους και μεις μόνο να σχολιάζουμε?
Όσο για το τμήμα της διπλωματίας, όπως και για κάθε άλλο τμήμα του φόρουμ, το πόσο χρήσιμο είναι ή όχι, δεν εξαρτάτε από το φόρουμ αλλά από αυτούς που συμμετέχουν.
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από Marita89 Παρ Αυγ 01, 2014 6:49 am

Οταν βλεπω τα ωραια ποστ του ταραμα ειναι δυσκολο να κρατηθω,δεν γινεται!!Αν και τελευταια ειμαι καλος απεναντι του.Σου εχω γραψει,το φορουμ θα ηταν πεθαμενο αν μενανε μονο αυτοι που γραφουν ουσιαστικα πραγματα.Δεν περιμενω κατι απο καποιον.Να σου θυμησω οτι εκανα ενα ποστ σχετικα με στατς και προοδο και εγινε της πορ..ς και με κατηγορησαν οτι ειμαι statwhore.Αφου δεν εχει επιπεδο το πραγμα,δεν περιμενω κατι απο κανεναν,το τρολλινγ τους αξιζει!

Marita89

Δημοσίευση από taramas Παρ Αυγ 01, 2014 7:16 am

Marita89 έγραψε:Οταν βλεπω τα ωραια ποστ του ταραμα ειναι δυσκολο να κρατηθω,δεν γινεται!!Αν και τελευταια ειμαι καλος απεναντι του.Σου εχω γραψει,το φορουμ θα ηταν πεθαμενο αν μενανε μονο αυτοι που γραφουν ουσιαστικα πραγματα.Δεν περιμενω κατι απο καποιον.Να σου θυμησω οτι εκανα ενα ποστ σχετικα με στατς και προοδο και εγινε της πορ..ς και με κατηγορησαν οτι ειμαι statwhore.Αφου δεν εχει επιπεδο το πραγμα,δεν περιμενω κατι απο κανεναν,το τρολλινγ τους αξιζει!

Καλός να είσαι με την οικογένειά σου, εδω αν μπορείς να είσαι χρήσιμος και τίποτα παραπάνω, όταν πείς κάτι σοβαρό θα πάρεις και την ανάλογα σοβαρή απάντηση, στα τρολαρίσματα θα παίρνεις πάντα το αντίστοιχο. Μπορεί να μην περιμένεις κάτι απο κανέναν αλλά μπορεί και οι άλλοι να μην περιμένουν τίποτα απο σένα.

taramas

Δημοσίευση από taramas Παρ Αυγ 01, 2014 7:28 am

Διαβάζω περι διπλωματίας και γελάω με την ψυχή μου, ποιος θα κάνει διπλωματία? ποια διπλωματία? η διπλωματία είναι σχέση και επαφή και δεν γίνεται εκεί που φτύνεις, γιαυτό και είστε μόνοι και θα παραμείνετε.

taramas

Δημοσίευση από Marita89 Παρ Αυγ 01, 2014 8:56 am

taramas έγραψε:Διαβάζω περι διπλωματίας και γελάω με την ψυχή μου, ποιος θα κάνει διπλωματία? ποια διπλωματία? η διπλωματία είναι σχέση και επαφή και δεν γίνεται εκεί που φτύνεις, γιαυτό και είστε μόνοι και θα παραμείνετε.
Ποιοι ειμαστε μονοι?και αν εννοεις την PNX που κολλαει αυτο σε αυτα που γραφω?Ταραμα εισαι καλα φιλε μου?

Marita89

Δημοσίευση από taramas Παρ Αυγ 01, 2014 1:12 pm

Marita89 έγραψε:
taramas έγραψε:Διαβάζω περι διπλωματίας και γελάω με την ψυχή μου, ποιος θα κάνει διπλωματία? ποια διπλωματία? η διπλωματία είναι σχέση και επαφή και δεν γίνεται εκεί που φτύνεις, γιαυτό και είστε μόνοι και θα παραμείνετε.
Ποιοι ειμαστε μονοι?και αν εννοεις την PNX που κολλαει αυτο σε αυτα που γραφω?Ταραμα εισαι καλα φιλε μου?

Μια χαρά ειμαι, αλλά ας το εξηγήσω, εννοώ τους πλανόδιους διπλωμάτες εδώ μέσα, το πιάνεις τώρα έτσι?

taramas

Δημοσίευση από Marita89 Παρ Αυγ 01, 2014 1:27 pm

taramas έγραψε:
Marita89 έγραψε:

Μια χαρά ειμαι, αλλά ας το εξηγήσω, εννοώ τους πλανόδιους διπλωμάτες εδώ μέσα, το πιάνεις τώρα έτσι?
Να τωρα αυτη την "απαντηση" πως να μην την τρολλαρω σισιφε?Γραφει κατι χωρις να εξηγει τιποτα ενω τον ρωτω κατι σαφες και ξεκαθαρο.Αξιζει τρολλ ο τυπος(οχι μονο αυτος) αφου δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.  Wink

edit:το "απαντηση" πριν το edit ηταν πα..ρολογία.

Marita89

Δημοσίευση από taramas Σαβ Αυγ 02, 2014 6:37 pm

Θεωρώ οτι μετά απο τόσα ποστς και τόσες συζητήσεις που έχουν γίνει μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μάλλον δεν συμβαίνει αυτό οπότε ας το εξηγήσουμε, πολλοί έχουν προσπαθήσει να κάνουν διπλωματία χωρίς να έχουν ούτε την θέση αλλά και μερικές φορές χωρίς να ανήκουν καν στην ομάδα που θέλουν να το παίξουν διπλωμάτες, απο την άλλη η διπλωματία έχει ενα βασικό στοιχείο, πρέπει να είσαι σταθερός σε αυτά που λές και κάνεις ακόμη και αν αμφισβητούνται, βλέπεις εσύ κανέναν να κάνει διπλωματία? αν βλέπεις πές μας τον να τον έχουμε υπόψιν για το μέλλον.

Τώρα μπορείς να τρολλάρεις ελεύθερα.

taramas

Δημοσίευση από Marita89 Σαβ Αυγ 02, 2014 6:58 pm

taramas έγραψε:βλέπεις εσύ κανέναν να κάνει διπλωματία? αν βλέπεις πές μας τον να τον έχουμε υπόψιν για το μέλλον.

Τώρα μπορείς να τρολλάρεις ελεύθερα.
Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω,δες τι εγραψα 4-5 ποστ παραπανω:στην διπλωματια(που ποσταρουν μονο οι "σοβαροι"εκπροσωποι των ομαδων) δεν γινεται ουσιαστικη συζητηση και εκει το τρολλ παει συννεφο.

Marita89

Δημοσίευση από taramas Δευ Αυγ 04, 2014 1:05 pm

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, πολλάκις εχω κάνει την ερώτηση..... υπάρχει κανείς που είναι διαθέσιμος να κάνει διπλωματία? ολοι απαντάτε με τρολαρίσματα, γιατί? προφανώς αυτοί που θέλουν να κάνουν διπλωματία δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο και αυτοί που έχουν σχέση δεν ασχολούνται.

taramas

Δημοσίευση από mementoM0ri Δευ Αυγ 04, 2014 1:45 pm

Και απο ποτε εσυ κανεις διπλωματια? 
 Οτι ποστ εχεις κανει εδω μεσα ειναι για να κατηγορησεις καποιον η να απειλησεις καποιον, αρα πως γινεται καποιος να μιλησει σοβαρα με εσενα ποσο μαλλον να κανει και "διπλωματια"?...
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Δημοσίευση από taramas Δευ Αυγ 04, 2014 2:09 pm

mementoM0ri έγραψε:Και απο ποτε εσυ κανεις διπλωματια? 
 Οτι ποστ εχεις κανει εδω μεσα ειναι για να κατηγορησεις καποιον η να απειλησεις καποιον, αρα πως γινεται καποιος να μιλησει σοβαρα με εσενα ποσο μαλλον να κανει και "διπλωματια"?...

Αν εδινες λίγο απο τον χρόνο σου θα έβλεπες οτι δεν υπάρχει ούτε μία φορά που να ξεκίνησα εγώ, συμμετέχω στο κατέβασμα του επιπέδου εδώ μέσα πάντα απαντώντας σε προκλήσεις και προσβολές, δεν με χαρακτηρίζει και το γνωρίζουν οσοι με ξέρουν αλλά μερικοί δεν καταλαβαίνουν άλλο τρόπο, και για να μην λέμε λόγια του αέρα ας πάρουμε το τελευταίο παράδειγμα, πως θα απαντούσες εσύ στο ποστ του κυρίου παραπάνω αν απευθυνόταν σε σένα με κατά συρροή ψέμματα? επίσης ρωτάς εμένα πότε εκανα διπλωματία, καλό το ερώτημα μιας που η διπλωματία είναι αυτό που κυρίως κάνω εδώ και πολύ καιρό, όχι όμως εδώ μέσα και ο λόγος είναι προφανής, διπλωματία δεν γίνεται να κάνεις με ψεύτες, υποκριτές ή το λιγότερο αδιάφορους.
Δεν σε κάνει να αναρωτηθείς πως είναι δυνατόν να έχω τόσους φίλους ελληνες και ξένους, να εχω κάνει οπως άλλοι λένε (ακόμη και εδώ μέσα) επιτυχημένη διπλωματία και στην HEAT και στην ευρύτερη συμμαχία των ομάδων μας και απο την άλλη να με κατηγορούν 5 άτομα συγκεκριμένα εδω μέσα? έξυπνο παλικάρι φαίνεσαι, για σκέψου το, δεν μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο, ή ικανός είμαι που λένε 200 άτομα ή καραγκιόζης είμαι που λένε 5 άτομα, επίσης άλλο ερώτημα είναι πως γίνεται οποιος με γνωρίζει απο κοντά να αλλάζει άποψη αμέσως? 
Είμαι σίγουρος οτι είσαι αρκετά έξυπνος και το έχεις πιάσει το νόημα γιαυτο άλλωστε και ήθελα να μιλήσουμε αλλά είδα οτι ασπάστηκες τα τρολαρίσματα των 5 οπότε δεν εχω τίποτα άλλο να πώ, πάντως αν νομίζεις οτι υπάρχει κάποιος που μπορεί και θέλει να κάνει διπλωματία ευχαρ΄σιτως να ακούσουμε ποιος είναι αυτός.

taramas

Δημοσίευση από Marita89 Δευ Αυγ 04, 2014 6:52 pm

taramas έγραψε:Αν εδινες λίγο απο τον χρόνο σου θα έβλεπες οτι δεν υπάρχει ούτε μία φορά που να ξεκίνησα εγώ, συμμετέχω στο κατέβασμα του επιπέδου εδώ μέσα πάντα απαντώντας σε προκλήσεις και προσβολές, δεν με χαρακτηρίζει και το γνωρίζουν οσοι με ξέρουν αλλά μερικοί δεν καταλαβαίνουν άλλο τρόπο, και για να μην λέμε λόγια του αέρα ας πάρουμε το τελευταίο παράδειγμα, πως θα απαντούσες εσύ στο ποστ του κυρίου παραπάνω αν απευθυνόταν σε σένα με κατά συρροή ΨΕΜΑΤΑ?
Εχω πει κατι ψευδες για σενα ταραμα και μαλιστα κατα συρροη?Για να δουμε αν εισαι αντρας να απαντησεις με σαφηνεια αυτη τη φορα.Ολο κατηγοριες εισαι χωρις στοιχεια,απλα λες κατι κακο για καποιον να γεμισει το ποστ,κλασσικος τζαμπα μαγκας ταραμας σαν τον παλιο καλο καιρο.
Για τα υπολοιπα που γραφεις Just    lol!

Marita89

Δημοσίευση από mementoM0ri Τρι Αυγ 05, 2014 4:57 am

@taramas
 Συγνωμη αλλα παρακολουθω το φορουμ καθημερινα , ποτε δεν ειδα απο εσενα ουτε απο κανεναν αλλο "διπλωματη" να μιλαει για το game. Με τα μονα που ασχολειστε ειναι ποιος ειναι ο μεγαλυτερος καρεκλοκενταυρος και το ποιος θα πεταξει την μεγαλυτερη αερολογια. Εαν θεωρεις οτι αυτο ειναι διπλωματια τοτε εγω παω πασο.

ΥΓ: Σταματα να προσπαθεις να αποδειξεις οτι εισαι σωστος με ατακες του στυλ ειμαι πολυ εξυπνος η 200 ατομα με θαυμαζουν η με λενε γιωργο μενω εκει και θα σε κοπανισω γιατι ξερω ζιου-ζιτσου. Το τι εισαι φαινεται σε αυτα που γραφεις, και πιστεψε με δεν υπαρχει νοημων ανθρωπος που να τα διαβασει και να μην ξυσει το κεφαλι του με απορια( και ισως και με μερικα εγκεφαλικα κυτταρα λιγοτερα).
 Παντα open for talk btw.
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Αυγ 05, 2014 5:12 am

LOL
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από BeMyBan Τρι Αυγ 05, 2014 7:02 am

Ειλικρινα.... μεχρι κι εγω που ξεκινησα να σας τρολλαρω.... σας βαρεθηκα.... μονο φαγωνεστε και κατηγορειτε ο ενας τον αλλον.....μονο αυτο κανετε !!!!
BeMyBan
BeMyBan

Αριθμός μηνυμάτων : 44

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Αυγ 05, 2014 7:18 am

BeMyBan έγραψε:Ειλικρινα.... μεχρι κι εγω που ξεκινησα να σας τρολλαρω.... σας βαρεθηκα.... μονο φαγωνεστε και κατηγορειτε ο ενας τον αλλον.....μονο αυτο κανετε !!!!

Qq
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από sisifos Τρι Αυγ 05, 2014 7:35 am

Πάντως, κακά τα ψέματα, αυτο πουλάει τελικά σε μας τους Έλληνες. Ακόμα και όσοι από μας το βλέπουν και κατά καιρούς το σχολιάζουν, ακόμα κι αυτοί τις περισσότερες φορές συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Δείτε πόσα ενδιαφέροντα τοπικ έχουν ανοίξει σε αυτό το φόρουμ για το game. Στα περισσότερα αντε να υπάρχουν κανα δύο απαντήσεις. Τα ποιο τυχερά ίσως πιάσουν τη δεύτερη σελίδα. Δείτε τώρα και όλα τα flaming, trolling και συναφή τόπικ. Χτυπάνε δεκασέλιδα εντελώς αβίαστα.
Συμπέρασμα. Αυτά γουστάρουμε και αυτά μας αξίζουν τελικά.
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Αυγ 05, 2014 9:09 am

sisifos έγραψε:Χτυπάνε δεκασέλιδα εντελώς αβίαστα.
...και αβάδιστα και αβασάνιστα μη σου πω  Wink !!! ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Αυγ 05, 2014 10:57 am

sisifos έγραψε:Πάντως, κακά τα ψέματα, αυτο πουλάει τελικά σε μας τους Έλληνες. Ακόμα και όσοι από μας το βλέπουν και κατά καιρούς το σχολιάζουν, ακόμα κι αυτοί τις περισσότερες φορές συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Δείτε πόσα ενδιαφέροντα τοπικ έχουν ανοίξει σε αυτό το φόρουμ για το game. Στα περισσότερα αντε να υπάρχουν κανα δύο απαντήσεις. Τα ποιο τυχερά ίσως πιάσουν τη δεύτερη σελίδα. Δείτε τώρα και όλα τα flaming, trolling και συναφή τόπικ. Χτυπάνε δεκασέλιδα εντελώς αβίαστα.
Συμπέρασμα. Αυτά γουστάρουμε και αυτά μας αξίζουν τελικά.
Στα σοβαρά θέματα δεν μπορούν όλοι να εκφέρουν άποψη,είτε γιατί δεν ξέρουν τι να πουν είτε γιατί δεν τους ενδιαφέρει,στο show όμως όλοι μπορούν να συμμετέχουν
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από taramas Τρι Αυγ 05, 2014 4:15 pm

@ marita89

δεν μιλάω για σένα, βιαστικέ, στο ποστ του terminator αναφερόμουν, πως το είδες έτσι και άρχισες την τρολιά ειναι σημείο των καιρών ή συνήθεια?

taramas

Δημοσίευση από taramas Τρι Αυγ 05, 2014 4:29 pm

mementoM0ri έγραψε:@taramas
 Συγνωμη αλλα παρακολουθω το φορουμ καθημερινα , ποτε δεν ειδα απο εσενα ουτε απο κανεναν αλλο "διπλωματη" να μιλαει για το game. Με τα μονα που ασχολειστε ειναι ποιος ειναι ο μεγαλυτερος καρεκλοκενταυρος και το ποιος θα πεταξει την μεγαλυτερη αερολογια. Εαν θεωρεις οτι αυτο ειναι διπλωματια τοτε εγω παω πασο.

ΥΓ: Σταματα να προσπαθεις να αποδειξεις οτι εισαι σωστος με ατακες του στυλ ειμαι πολυ εξυπνος η 200 ατομα με θαυμαζουν η με λενε γιωργο μενω εκει και θα σε κοπανισω γιατι ξερω ζιου-ζιτσου. Το τι εισαι φαινεται σε αυτα που γραφεις, και πιστεψε με δεν υπαρχει νοημων ανθρωπος που να τα διαβασει και να μην ξυσει το κεφαλι του με απορια( και ισως και με μερικα εγκεφαλικα κυτταρα λιγοτερα).
 Παντα open for talk btw.

Για αρχή το τόνισα απο μόνος μου οτι δεν κάνω διπλωματία εδω΄μέσα και εξήγησα και γιατί, οπότε το σχόλιο είναι απλή επανάληψη αυτών που είπα ως εκ τούτου ατυχές, κατά δευτερον αν παρακολουθείς το φόρουμ οπως λές θα έχεις δεί οτι άλλοι κατηγόρησαν εμένα σαν καρεκλομανή πράγμα που για όσους ξέρουν ή έχουν κοιτάξει καλύτερα αποτελεί ανέκδοτο και μάλιστα ακόμη χειρότερα προέρχεται και απο αποδεδειγμένους καρεκλοκένταυρους τους οποίους κατα καιρούς πολλοί απο εσάς έχετε χαρακτηρίσει χωρίς να τους κατονομάσετε βέβαια (γιατί φοβάστε να πείτε ονόματα εσείς ξέρετε) και μάλιστα είσαι και εσύ μέσα στους καταγγέλλοντες, απο την μία δεν κατονομάζετε κανέναν και απο την άλλη κατηγορείτε και χαρακτηρίζετε εμένα ως καρεκλοκένταυρο χωρίς να γνωρίζετε, πως σου φαίνεται αυτό? αν μπορείς να αποδείξεις κάτι τέτοιο για μένα ευχαρίστως να σε ακούσω και με μεγάλη προσοχή μάλιστα.

Υ.Σ. δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα, ειδικά εδώ μέσα που ο καθένας είναι οτι γουστάρει, έθεσα κάποια ερωτήματα αλλά ολοι οι νοήμονες εδω μέσα δεν έχουν απαντήσει σε κανένα απο αυτά, ξύστε οσο θέλετε το κεφάλι σας, τρολάρετε όσο θέλετε αλλά απαντήστε και σε κάτι έτσι για αλλάγή, αν συμφωνείτε πείτε το, αν όχι δώστε τα επιχειρήματά σας να κάνουμε κουβέντα, απάντηση του τύπου "το τι είσαι φαίνεται απο αυτά που γράφεις" δεν είναι απάντηση σοβαρή γιατί αν ήταν τότε και εσύ το τι είσαι φαίνεται απο τις τρολιές που γράφεις.

taramas

Σελίδα 4 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης